• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tboz tboz çok teşekkür ederim. Umarım ilgilenirler. İyilesir diye düşünmüstüm. Ali mezdeğinin asistanıda, ciproya devam et ve batikonla günde 3 kez temizle dedi.bize resim at dedi birde. Aslında örnek alınip test yapılması ona göre tedavi uygulanması gerekiyormus Nejdet bey dedi. Adam hastası olmamama ragmen gecmezse sakın bekleme ya beni ara hastaneye yatirayım yada baska bir hastaneye git dedi. Serum fizyolojik su ile yıka, batikonla sil, reifocine ampulu yaraya dök ve gazlı bezle kapat dedi.
Avrupali Avrupali senin dr uzak mı nerde peki neden foto at diyorlar gel hemen bakalım demiyorlar? Benim genitalimde gece kanama başlamıştı regl olmuşum gibi sabah uyandıgımda devam ediodu korseme falan biraz bulaşmıştı kan korkmuştm aradım asistana sordum sor bi diye oluk oluk kan gelmiyosa sildikçe geliyosa bi problem yok ama artıosa kanama hemen gelsin demiişti senin durumun böyle olmasına ragmen foto istemek ne demek yani uzaktaysa olabilir tabi ama neyse sen yarın yaz ama fırsatın olursa ne oldu diye merak ederim ben şimdi üzülüyosun evet ama üzülmemeye calış zor biliyorum ama sabret bi yarın elbet caresi vardır şu durumda izleri umursama bile sağlıgına kavuş yeter yarın haberlerini bekliyoruz

Bu hafta kontrole gittigimde sarılıp opucem su adamı..sagolsun..Benimle de cok ilgilenir hep ama bu kadarını beklemiyordum..

Hadi uzulme artık..hastanede 3-4 gun kaldıgında damardan antibiyotik tedavisiyle iyileseceksin..

Su surecte irtibatı koparma bizlerle ve nejdet beyi de ara onerilerini al..
Gerçekten çok iyi çok insancıl bir doktor. Önce insan diyenlerden! Önce para değil! Benim 3 estetik doktorum oldu hiçbirisinden böyle bir ilgi alaka görmedim. Gerçekten dediğin kadar var. Bundan sonra bende herkese önereceğim. Kardeşimi de muayene etti bu gün. O' nunda talihsiz bir ameliyat süreci oldu. Para kazanmak icin şuranıda yapalım buranıda yapalım demedi. Ne zaman olması gerektiğini detaylı anlattı. Daha önce kalça germe yapmak isteyen dra inat yaptirmayın yine sarkar dedi. Çok dürüst geldi bana. Avcı gibi değil.tek o değil başka şeylerde konuştuk.

Avrupali Avrupali senin dr uzak mı nerde peki neden foto at diyorlar gel hemen bakalım demiyorlar? Benim genitalimde gece kanama başlamıştı regl olmuşum gibi sabah uyandıgımda devam ediodu korseme falan biraz bulaşmıştı kan korkmuştm aradım asistana sordum sor bi diye oluk oluk kan gelmiyosa sildikçe geliyosa bi problem yok ama artıosa kanama hemen gelsin demiişti senin durumun böyle olmasına ragmen foto istemek ne demek yani uzaktaysa olabilir tabi ama neyse sen yarın yaz ama fırsatın olursa ne oldu diye merak ederim ben şimdi üzülüyosun evet ama üzülmemeye calış zor biliyorum ama sabret bi yarın elbet caresi vardır şu durumda izleri umursama bile sağlıgına kavuş yeter yarın haberlerini bekliyoruz

Gitmiş canım gitmiş..Gittiğinde bakmamış bile doğru düzgün..Önden dikişlerine bakıp düzelcek deyip yollamış..

Neyse ya bişey yazmiyim diye zor tutuyorum kendimi.

Bu arada benim önümüzdeki hafta sırt ve arka simit ameliyatım var..Senin fotoları gösterebilir miyim doktoruma?:)
Serapın da sırtını göstermiştim..Senin de bel inceliğini göstermek istiyorum :)

Gerçekten çok iyi çok insancıl bir doktor. Önce insan diyenlerden! Önce para değil! Benim 3 estetik doktorum oldu hiçbirisinden böyle bir ilgi alaka görmedim. Gerçekten dediğin kadar var. Bundan sonra bende herkese önereceğim. Kardeşimi de muayene etti bu gün. O' nunda talihsiz bir ameliyat süreci oldu. Para kazanmak icin şuranıda yapalım buranıda yapalım demedi. Ne zaman olması gerektiğini detaylı anlattı. Daha önce kalça germe yapmak isteyen dra inat yaptirmayın yine sarkar dedi. Çok dürüst geldi bana. Avcı gibi değil.tek o değil başka şeylerde konuştuk.

Öyledir..Ne diyorum sana, muayeneye gidemedim diye ben geleyim dedi bana..Her ihtimale karşı o akşam iğne, ilaç ve pansuman gereçleri götürmüş eve, belki ararım gelin derim diye..

Burada muayene parası 200 lira 300 lira isteyenleri okuduk hep..Bir sayfa önce bir arkadaş ta yazmış..Adam hiç bişeyden para istemiyor..

Burada cidden çok iyi doktorlar var, mesela esmeraldamla seraparisin doktoru da çok titizdir..Ercan bey çok iyidir..tbozun doktorunun çıkardığı sonuç ortada..
Ama dediğin gibi hastalarını dolar işareti gibi görüp sonrasınıda hiç ilgilenmeyenler de var.

Gitmiş canım gitmiş..Gittiğinde bakmamış bile doğru düzgün..Önden dikişlerine bakıp düzelcek deyip yollamış..

Neyse ya bişey yazmiyim diye zor tutuyorum kendimi.

Bu arada benim önümüzdeki hafta sırt ve arka simit ameliyatım var..Senin fotoları gösterebilir miyim doktoruma?:)
Serapın da sırtını göstermiştim..Senin de bel inceliğini göstermek istiyorum :)
_MedceziR_ _MedceziR_ gösterebilirsin tabi :)
Ne yapılcak lazer lipo mu bende istiyorum ya alışkanlık oldu bunlar bende ne yaptırsam diye acaba :D daha iyileşmeden bide :)) neyse şimdilik pilatesle uzun süreli bi değişim dönemine girdim onla idare etcez artık :)

İstanbul'da Ali mezdeği doktorum. Ama bu basit birşey değil. Ağrım o bölgede çok fazla zaten. Enfeksiyon olduğu için ağrı varmış. Ve inatçı bir şekilde artıyor bunuda belirttim. Gece ağrı kesicinin etkisi geçince acıyla uyandim. Sanırım ciddiye almıyorlar. Attığım resimde altta gelismekte olan diger yerde belliydi ve hakikaten akşam eve geldiğimde oda açılmıs yani delinmisti. İlk başta zar gbydi. popoma dogru tüm dikislerim açılacak böyle giderse. Offf :( insallah yarın iyi bir doktora denk gelirimde tedavimi yapar.

_MedceziR_ _MedceziR_ gösterebilirsin tabi :)
Ne yapılcak lazer lipo mu bende istiyorum ya alışkanlık oldu bunlar bende ne yaptırsam diye acaba :D daha iyileşmeden bide :)) neyse şimdilik pilatesle uzun süreli bi değişim dönemine girdim onla idare etcez artık :)

Lazerlipo canım..sırt ve arka simitleri gördünüz ya, oraya işlem olacak komple..Ama yanlara ve karna da girin dicem :)

Senin neyin kaldı allahsen lipo olacak, her tarafın germe olmuş gibi maşallah..Platese başla yeterlidir..Gayet iyi durumdasın şu an.

İstanbul'da Ali mezdeği doktorum. Ama bu basit birşey değil. Ağrım o bölgede çok fazla zaten. Enfeksiyon olduğu için ağrı varmış. Ve inatçı bir şekilde artıyor bunuda belirttim. Gece ağrı kesicinin etkisi geçince acıyla uyandim. Sanırım ciddiye almıyorlar. Attığım resimde altta gelismekte olan diger yerde belliydi ve hakikaten akşam eve geldiğimde oda açılmıs yani delinmisti. İlk başta zar gbydi. popoma dogru tüm dikislerim açılacak böyle giderse. Offf :KK43: insallah yarın iyi bir doktora denk gelirimde tedavimi yapar.

Tedavin olur canım merak etme hiç..
Egeye gitme ama, ya çiğli kente ya bornova şifaya git..Hatta önce bornova şifaya bir git, oranın doktorları iyidir..Baktın içine sinmedi ararsın nejdet beyi..

Öyledir..Ne diyorum sana, muayeneye gidemedim diye ben geleyim dedi bana..Her ihtimale karşı o akşam iğne, ilaç ve pansuman gereçleri götürmüş eve, belki ararım gelin derim diye..

Burada muayene parası 200 lira 300 lira isteyenleri okuduk hep..Bir sayfa önce bir arkadaş ta yazmış..Adam hiç bişeyden para istemiyor..

Burada cidden çok iyi doktorlar var, mesela esmeraldamla seraparisin doktoru da çok titizdir..Ercan bey çok iyidir..tbozun doktorunun çıkardığı sonuç ortada..
Ama dediğin gibi hastalarını dolar işareti gibi görüp sonrasınıda hiç ilgilenmeyenler de var.
Malesef canım ya... Bu arada sanada çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...

Malesef canım ya... Bu arada sanada çok teşekkür ederim ilgilendiğin için...

Ne demek canım ya..Bilseydim bugün randevu alacağını ben de gelirdim..Hem görmüş olurdum ameliyat öncesi..Seninle de görüşürdük..Bana bugün yoğun olabileceğini, çarşamba günü daha rahat olacağını söyleyince seni de aramadım hiç..Meğersem sen randevu almışsın..Çok ta iyi yapmışsın.
Yattığın hastaneyi bildirmeyi unutma bana..Düzelecek her şey hiç merak etme.

Ne demek canım ya..Bilseydim bugün randevu alacağını ben de gelirdim..Hem görmüş olurdum ameliyat öncesi..Seninle de görüşürdük..Bana bugün yoğun olabileceğini, çarşamba günü daha rahat olacağını söyleyince seni de aramadım hiç..Meğersem sen randevu almışsın..Çok ta iyi yapmışsın.
Yattığın hastaneyi bildirmeyi unutma bana..Düzelecek her şey hiç merak etme.
Tamam canım bilgi veririm. Çok teşekkür ederim, çok sağol canım... Bende geç kalmaktan korktum iyice kötü olur diye o yüzden acele ettim iyikide etmişim.

Lazerlipo canım..sırt ve arka simitleri gördünüz ya, oraya işlem olacak komple..Ama yanlara ve karna da girin dicem :)

Senin neyin kaldı allahsen lipo olacak, her tarafın germe olmuş gibi maşallah..Platese başla yeterlidir..Gayet iyi durumdasın şu an.
Oyyy sırt simit karna yanlara da gir dersen korkutuyo beni o dayak yemiş acısı :) insan heyecanlanıyo ya değişiklik olunca hersey yolunda giderse bi mucize gibi değişiklik oluyo ya o heyecan cekiyo beni işte bu estetik pis bi alışkanlık :)) hadi ol bakalım kendim olmasamda başkalarının yenilikleri de beni de heyecanlandırıyo ;)

İstanbul'da Ali mezdeği doktorum. Ama bu basit birşey değil. Ağrım o bölgede çok fazla zaten. Enfeksiyon olduğu için ağrı varmış. Ve inatçı bir şekilde artıyor bunuda belirttim. Gece ağrı kesicinin etkisi geçince acıyla uyandim. Sanırım ciddiye almıyorlar. Attığım resimde altta gelismekte olan diger yerde belliydi ve hakikaten akşam eve geldiğimde oda açılmıs yani delinmisti. İlk başta zar gbydi. popoma dogru tüm dikislerim açılacak böyle giderse. Offf :KK43: insallah yarın iyi bir doktora denk gelirimde tedavimi yapar.
Avrupali Avrupali cok soruyorum ama kafam karıştı izmirlisin sanırım normalde istanbula geldin amelyat için dogru mu anlıyorum ? Kontrol günün ne zaman kendi doktoruna

Oyyy sırt simit karna yanlara da gir dersen korkutuyo beni o dayak yemiş acısı :) insan heyecanlanıyo ya değişiklik olunca hersey yolunda giderse bi mucize gibi değişiklik oluyo ya o heyecan cekiyo beni işte bu estetik pis bi alışkanlık :)) hadi ol bakalım kendim olmasamda başkalarının yenilikleri de beni de heyecanlandırıyo :KK66:

Napalım, çekicez artık bir eziyet daha :)
Valla ben ağrıdan sızıdan değil de, mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlikten tırsıyorum..2. ameliyatta ağır yaşadım bu semptomları.

Senin bel yapın ince ama, benim o incelikte olması için kemiklerimi törpülemesi lazım :-)

Valla ben ağrıdan sızıdan değil de, mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlikten tırsıyorum..2. ameliyatta ağır yaşadım bu semptomları.

Senin bel yapın ince ama, benim o incelikte olması için kemiklerimi törpülemesi lazım :-)
Bu sefer ilk narkoz aldigin gibi iste belki sedasyon yaramadi sana canim korkma bende de migde bulantisi ve bas donmesi oldu ilk kalktigim yurudugum zamanda olur oyle seyler ..
Avrupali Avrupali canim sana da duaciyim insallah gecer
Hastanede ateslenmen zaten normal degildi seni nasil cikardilar bilemedim dogrusu :(( bende cok sinirlenddim dogrusu seni ameliyat eden doktora :(( nejdet beye helal olsun onun gibi doktor bulmak zor gercekten insanmis ! Insallah tedavi sonrasi hersey yoluna girer canim moralini yuksek tut

Hehe bende kemik yerine yag vardı :))) zaten önceki fotolarıma bakarsan yaglıymışım bayaa benden 4 lt almıştı onuda narkozun etkisiyle yarı baygın uyurken ablama söylüyordu 4 lt yag cektik diye hiç bişi umrumda değildi o zaman ben acı cekiyorum bu dr neyden bahsedio ya diyodum ama dışa vuramıyodumm:)) ama eminim o 4 lt nin cogu basen ve karından yani cok ciddi fark oldu oralarda hemde beklediiimden kat kat fazla fark

Ama o mide bulantısı da normal bence ben ilk gün 4-5 kere kustum narkozu atınca rahatladm halsizlikte cok normal amelyat gününü yazarsın unutma ;)

Valla cizimlere basladigi zaman surati da cizin burayi da cizin dedim bende :)) yapmisken bir kere olsun dedim tamam belki sonra acisi daha cok oluyor ama en azindan bir kerede olup bitiyor:) gerci ben karnimdan memmun degilim sizin gibi degil cildim biliyosunuz dogum yapanlarin cildi sarkiyor :(
Bende para biriktirip germe dusunuyorum
Nejdet beye germe olan oldumu burda ?

Bu sefer ilk narkoz aldigin gibi iste belki sedasyon yaramadi sana canim korkma bende de migde bulantisi ve bas donmesi oldu ilk kalktigim yurudugum zamanda olur oyle seyler ..
Avrupali Avrupali canim sana da duaciyim insallah gecer
Hastanede ateslenmen zaten normal degildi seni nasil cikardilar bilemedim dogrusu :KK43:( bende cok sinirlenddim dogrusu seni ameliyat eden doktora :KK43:( nejdet beye helal olsun onun gibi doktor bulmak zor gercekten insanmis ! Insallah tedavi sonrasi hersey yoluna girer canim moralini yuksek tut

Ah serabım ilk gün olsa neyse..1 hafta sürüyor o bulantı ve baş dönmesi. Neyse napim çekicem..Son ameliyattan sonra bi daha tövbe demiştim, büyük konuşmamak lazımmış :14:

Ben de onu dedim denize, ateş demek enfeksiyona işaret demek, neden taburcu ettiler dedim. Hatta nejdet bey de demiş, ben sizi en az 3-4 gün yatırırdım demiş..

Nasıl böyle insan sağlığıyla oynayabiliyorlar para uğruna anlamak güç..Yemin ederim ben olsam dava açardım.

Hehe bende kemik yerine yag vardı :))) zaten önceki fotolarıma bakarsan yaglıymışım bayaa benden 4 lt almıştı onuda narkozun etkisiyle yarı baygın uyurken ablama söylüyordu 4 lt yag cektik diye hiç bişi umrumda değildi o zaman ben acı cekiyorum bu dr neyden bahsedio ya diyodum ama dışa vuramıyodumm:)) ama eminim o 4 lt nin cogu basen ve karından yani cok ciddi fark oldu oralarda hemde beklediiimden kat kat fazla fark

Ama senin bacaklarda da çok değişim var. Benim bacaklar da daha fazla incelmezmiş artık, napayım kaslarını mı alayım dedi en son :70: Zayıflıcaz ve spor yapcaz başka çaresi yok.

Nejdet beyi çok seviyorum ama sevmediğim tek huyu az çekiyor benden :KK61: 4 lt çekseydi ben de belki süper incelirdim..2.5 litreyle bile epey fark oldu çünkü..Ama çekmem de çekmem diyor:63:

Valla cizimlere basladigi zaman surati da cizin burayi da cizin dedim bende :)) yapmisken bir kere olsun dedim tamam belki sonra acisi daha cok oluyor ama en azindan bir kerede olup bitiyor:) gerci ben karnimdan memmun degilim sizin gibi degil cildim biliyosunuz dogum yapanlarin cildi sarkiyor :KK43:
Bende para biriktirip germe dusunuyorum
Nejdet beye germe olan oldumu burda ?

Canım, az daha bekle nolur..şu 1 seneyi bi çıkar..Biraz spor ve diyet yap..Tamam dümdüz bi karın istiyodun ama kendin söylüyorsun doğum yaptın sen..Az daha bekle, sonra düşünürsün..Germe işlemi zor biliyosun..

Nejdet beyin karın germe hastasıyla tanışmıştık klinikte..Hatunun önceki halini görmedim ama yeni halini kıskandım açıkçası..Ben de bacakları acaba gersek mi diye sordum, kızdı bana..Bir görür seni, gerek görmezse yapmıyor zaten..En uygun şeyi söyler..Kendi doktorunla da bir görüş..Germe için bir kaç doktordan görüş al..

Back
X