• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar, bir gelişmesi olan var mı?
slm, evet 5 inci hafta itibariyle korseleri attik iyiki havalar serinken yaptirmisim cekilmezdi valla bende baya incelme var artik göbü$ cikmadan dar ti$orlerimi giyiyorum fakattt:KK43:karnimdaki catlaklarla hic mutlu deyilim alt tarafa dogru cirkin bi sarkma var doktorum daha düzelcek diyor bekliyorum ama pek zannetmiyorum ok 20 yasinda bir gec kiz deyilim ama o sekildede moralim bozuluyor belki bir karin germe düsüne bilirim sen nasil oldun?

be
slm, evet 5 inci hafta itibariyle korseleri attik iyiki havalar serinken yaptirmisim cekilmezdi valla bende baya incelme var artik göbü$ cikmadan dar ti$orlerimi giyiyorum fakattt:KK43:karnimdaki catlaklarla hic mutlu deyilim alt tarafa dogru cirkin bi sarkma var doktorum daha düzelcek diyor bekliyorum ama pek zannetmiyorum ok 20 yasinda bir gec kiz deyilim ama o sekildede moralim bozuluyor belki bir karin germe düsüne bilirim sen nasil oldun?
çatlaklar moral bozucudur kesin ama zamanla düzelir diye düşünüyorum yani germe şart değil herhalde

arkadaslaarrr merhaba, 1 aylık arastram sonucu 3 gun once bel karın ve yan sımıtlerden klasık lipo ıle alınan 1.8 litre oranında kı yaglarımın 1 lıtresı popoma enjekte edıldı..bu amelıyat yurt dısında cok populer brazılıan butt lıft dıye gecıyo.yurt dısında okumadıgım portal forum ve makale kalmadı ve sonunda amelıyatı ldum cunku yıllardr kum saatı goruntusu hayalı ıle yanıp tutusuyodum:) ılk 2 gun cook agrım oldu bugun 3. gunum hala evdeyım ve bıraz duygusalım popom gayet guzel gorunuyo korse var ama belımde ıncelmıs:)) odem de var tabı

Tsk ederim. Ilk lipodan yani dışbacaklarda incelme çok oldu. Ölçüm 59 cm den 52 cm düşmüştü. Ikinci lipomda yani iç bacaklardan çok çekilmedi, daha çok sıkılaştırma çalıştı dr. Ölçüm 52 cm de kaldı ama görüntü biraz değişti yinede. Biraz daha zaman geçsin yeni foto yapıp yüklerim.
Sen ölçmüşmüydün, ne durumda şu an?
iyi günler baya olmuş yazalı umarım görürsünüz. bende yaptırmayı düşünüyrm hamilelikle 69 cm e cıktı bacaklarım hem incelmesi hemde sıkılaşması lazım .ilkinde incelmiş sizin 2. de sıkılaştırma çalıştı dediniz germe ameliyatımı oldunuz yoksa liposuctionla nasıl sıkılaştırdı. bacaklarm baya deforme olmus durumda sarkık. şuanki durmunuz nedir memnunmusunuz.foto eklerim demişsiniz ama bulamadım

Arkadaşlar iki buçuk hafta önce liposuction yaptırdım. Xxs korse giydirdiler ama şuan bol geliyor. Doktor sıkmayan korsenin bi faydası olmaz xxxs al dedi. Üzerimdeki voe marka. Sipariş vermek için aradım 230tl dediler çok geldi. Başka markalara baktım ama onların en küçük bedeninin boyutu ne bilemedim. Bu markayla beden ölçüleri uyan bildiğiniz uygun markalar var mı? Sizler ne kullandınız? Acil yardım bekliyorum..

Ya arkadaş herkes yazmiş çizmiş

Şu kadar inceldım bu kadar agrım oldu - yok şiştim yok kaşındım vs vs vs vs vs vs

Ara ara sorulan fiyat konusu es geçilmiş

Bu kadar zormu fiyat vermek ?????????

her kaça yaptırdınızsa yazın şuraya fikir sahıbı olalım

verdıgınız paralar bizim cebimize girmeyecek sonuçta !!!!!!!!!!!!!

Şu kadar inceldım bu kadar agrım oldu - yok şiştim yok kaşındım vs vs vs vs vs vs

Bu ne biçim üsluptur? Buradaki paylaşımlardan yardım alıyor insanlar, ona göre karar verip yaptırıyor, süreçlerini buraya yazıp yine yardımlaşıyorlar..Biraz haddinizi bilin.

Fiyatı buradaki insanlardan değil doktorlardan alacaksınız.

Her doktorun farklı bir fiyatlandırma usulü var, hepimizin yaptırdığı bölgeler farklı..

Hadi sabit fiyat olsa, kimse size fiyat verme mecburiyetinde değil.

Meccezire kaliliyorum üslübunuz cok yanlis $öyle düsünün doktordan doktora fiyat deyisiyor ben yazmistim benden 2400€ isteyende oldu 7000 € hatta üzeri bölgeler ayni yurt disida deyilseniz direk adreslere gidip fiyat alin yok yurt disindaysaniz resimlerinizi cekin burda ismi gecen veya bu islemi yapan doktorlara gönderin durumunuza göre size saglikli fiyat vercektir burda insanlar memnun kalip kalmadigini ameliyat sonrasi hangi sürecleri gecirebilceklerinden dahasi verdiginiz paranin deyip deymediginden bahsediyorlar ben ameliyatimi olmadan aylarca takip ettim cokta yararli oldu tamam paranizi veriyorsunuz ama bence sonrasi da cok önemli.
50-55 kg bir insanla 70-80 kg bir insana verilen fiyat ayni olmasi mümkünmü kilonuz cogaldikca bölgenizde cogaliyor eyer düsünüyorsaniz insanlarla ALAY etmeyin ayni seyleri sizde yasayacaksiniz biraz daha takip edip haaa sonrasinda bunlarda oluyormus normalmi sorusunu sorabilin.

Bu ne biçim üsluptur? Buradaki paylaşımlardan yardım alıyor insanlar, ona göre karar verip yaptırıyor, süreçlerini buraya yazıp yine yardımlaşıyorlar..Biraz haddinizi bilin.

Fiyatı buradaki insanlardan değil doktorlardan alacaksınız.

Her doktorun farklı bir fiyatlandırma usulü var, hepimizin yaptırdığı bölgeler farklı..

Hadi sabit fiyat olsa, kimse size fiyat verme mecburiyetinde değil.
Kusura bakma arkadasim benim türkce i$te ismini yanli$ yazmi$im ayrica kilavyene saglik:KK24:

Arkqdaslar benimde karin bolgemde cok yaglanma var ama onu o kadar dert etmiyorum hareketlerle bi sekilde eriticem ins ama bana yardim edin benim bacaklarimda baldir kismi ince ve bicimlidir basenlerimde dolgun ve dar oldukca memnunum ama ayn iseti omuz ve kollarim icin diyemiycem . Kollarimin ust kismi omuza sogru yaglar var ve omuzlarim basenlerime gore genisce yaglarim orada toplaniyorlar bacaklarima hic gitmiyor gitse memnun olacagim . Omuz ve kol bolgeisne liposuction yapildigini duydum bu konuda bilgisi olan fiyat araligi tahminen nedir devlette olmayi dusunuyorum kilolu bi insqn degilim 57 kilon boy 1.63 ama omuzlar beni cok rahatsiz ediyor bilgisi olan lutfen yazsin

selam kızlar öncelikle merhabalar .
evet bende liposuction yaptırmaya karar verdim 60 kilo oldum ve problem tahmin ettiğiniz üzere basenlerimde.
Öğrenciyim 2 buçuk ay sonra okullar başlayacak ve bazı yerlerde okudum şişlikler 3 aya kadar geçiyormuş.Bahsedilen şişlikler eski halinden fazla mı olur ?
ve sadece basen yaptıracağım bununla alakalı fiyat aralığı nedir ?
yaptıran arkadaşlar en fazla hangi konuda sıkıntı yaşadınız.Adana da veya Gaziantepte yaptıran var mı?
oralarda yaptırmayı düşünüyorum doktor önerilerinizi bekliyorum.
Ameliyattan çıkan herkese geçmiş olsun ve hayırlı ramazanlar. :)

Arkadaslar ben 1 sene once mete aksu ya yaptirdim. Her tarafimi mahvetti.. Bacak iclerime cukurlar olusturdu. Popomu dusurdu. Seluliti olmayan bana selulit yaratti.
Ustune bu senede duzeltme ve selulit icin Vaser yaptigini soyledi. Allahim yapmaz olsaydi. Dahada berbat etti. Her tarafim selulit ve delik desik iz oldu. Bir de goz alt ve ust kapak ameliyati yapmisti gecen sene bir gozum kucuk bir gozum daha buyuk. Goz dr larina gittim dikis hatasi dediler! Bir de asimetrik biri. Saga yaptigi seyi sola farkli yapiyor. Dudak dolgusu yapti sol ust dudagim daha kalkik. Yamuk yumuk yapti her tarafimi. Sakin aman ne iyi dr deyip kanmayin. Gecen sene neler yasadigimi Mete Aksu burun estetigi sayfasina yazmistim fakat hepsini silmisler! Mete aksu da ameliyat sonrasi hic ilgilenmiyor. Bana kontrol randevusu bile verdirtmedi! Hep ameliyat dedirtti. Ben cat kapi gittim ordaydi! Bir de gittim diye bana demedigi hakaret kalmadi! Aglatarak cikartti beni ofisinden! Ben boyle terbiyesizlik gormedim! Duzgun girip yamuk cikartan o bir de bende yaptigi yanlis ameliyatlari soyleyince cok sinirlendi yediremedi! Bilincli hastalari hic sevmiyorlar. Benden size tavsiye sakın benim gibi bilmediginiz ve tecrubesiz dr lara kendinizi birakmayin! Cok pismanim! Yazilar neden silinmis bilmiyorum. Ama isteyene canli halimi bile gosterebilirim. Benim vucudum cok kotu oldu bari siz daha dikkatli olun..

Arkadaslar ben 1 sene once mete aksu ya yaptirdim. Her tarafimi mahvetti.. Bacak iclerime cukurlar olusturdu. Popomu dusurdu. Seluliti olmayan bana selulit yaratti.
Ustune bu senede duzeltme ve selulit icin Vaser yaptigini soyledi. Allahim yapmaz olsaydi. Dahada berbat etti. Her tarafim selulit ve delik desik iz oldu. Bir de goz alt ve ust kapak ameliyati yapmisti gecen sene bir gozum kucuk bir gozum daha buyuk. Goz dr larina gittim dikis hatasi dediler! Bir de asimetrik biri. Saga yaptigi seyi sola farkli yapiyor. Dudak dolgusu yapti sol ust dudagim daha kalkik. Yamuk yumuk yapti her tarafimi. Sakin aman ne iyi dr deyip kanmayin. Gecen sene neler yasadigimi Mete Aksu burun estetigi sayfasina yazmistim fakat hepsini silmisler! Mete aksu da ameliyat sonrasi hic ilgilenmiyor. Bana kontrol randevusu bile verdirtmedi! Hep ameliyat dedirtti. Ben cat kapi gittim ordaydi! Bir de gittim diye bana demedigi hakaret kalmadi! Aglatarak cikartti beni ofisinden! Ben boyle terbiyesizlik gormedim! Duzgun girip yamuk cikartan o bir de bende yaptigi yanlis ameliyatlari soyleyince cok sinirlendi yediremedi! Bilincli hastalari hic sevmiyorlar. Benden size tavsiye sakın benim gibi bilmediginiz ve tecrubesiz dr lara kendinizi birakmayin! Cok pismanim! Yazilar neden silinmis bilmiyorum. Ama isteyene canli halimi bile gosterebilirim. Benim vucudum cok kotu oldu bari siz daha dikkatli olun..

Gecmis olsun..Dava acın..

zezoli zezoli Ah be arkadsşim ilk hangi ameliyat oldunuz bilmiyorum ama sonucu bekleyipte kötü oldugunu gordukten sonra keske diger operasyonlari yaptirmasaydiniz.... Tekrar tekrar guvenip işlem yaptirmişsiniz, cok yazik olmuş, album yaparsaniz ya da ozelden gonderirseniz resimlerinizi gormek isterim. Cok gecmiş olsun.

Bu kadar sıkıntı yaşamanıza rağmen neden aynı adama defalarca her yerinizi yaptırdığınızı merak ettim. Aynı anda her yerinizi yaptırmadınız herhalde..

Bu kadar sıkıntı yaşamanıza rağmen neden aynı adama defalarca her yerinizi yaptırdığınızı merak ettim. Aynı anda her yerinizi yaptırmadınız herhalde..

Doktoruma cok inanmis guvenmistim. Hepsini ilk ameliyatta yaptirdim. Daha sonra gorustugum doktorlar duzeltme ameliyati yapmak istemediler. Nedeni zaten yag oranim ameliyat oncesi de cok azdi ameliyattan sonrada bosluklari dolduracak yag yoktu bende. Herkes kilo al dedi. Ama kilo alamiyordum. Yag yapabilmem icinde abuk subuk beslenmem gerekiyordu. Zor zar 2 kilo alabildim. Zaten her goren cok gereksiz bir ameliyat olmus dedi. Bilmem aciklama yeterli mi senin icin?

zezoli zezoli Ah be arkadsşim ilk hangi ameliyat oldunuz bilmiyorum ama sonucu bekleyipte kötü oldugunu gordukten sonra keske diger operasyonlari yaptirmasaydiniz.... Tekrar tekrar guvenip işlem yaptirmişsiniz, cok yazik olmuş, album yaparsaniz ya da ozelden gonderirseniz resimlerinizi gormek isterim. Cok gecmiş olsun.
Canim ilk ameliyatta yaptirdim herseyi. Hatta sonrasinda bile iyi niyetine inandim hep. Ama ben iyi davrandikca o degisti!

merhaba,

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. ilk defa böyle bir siteye üye oldum. sürçü lisan edersem affola ;)...
ben de lıposuctıon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ama kafam çok karışık :( İzmir'de bu amelyatı olup memnun kalanla var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler...

Back
X