Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, karın germe işlemi yapılmadan önce lipo yapılmıştır ve dolayısıyla kesi de alınmıştır. Bi tanıdığıma bu şekilde yapılmıştı. Şekillenme için 3-4 ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum.

Merhaba bende 2 bacakta toplam 10 tane küçük küçük kesik izleri vardı hala da duruyo o izler olmaması şaşırtıcı geldi ewet küçük ama kesinlikle görülmeyecek kadar değil cok beyaz tenliyseniz belki görünmüyodur diycem ama ordan mutlaka azcıkta olsa bi sıvı gelmeliydi ki benden de cok gelmemişti

Merhaba
Sizden güzel yağ alınmış çok sevindim adınıza geçmiş olsun , üzerinden aylar geçmiş biraz biraz farkı görüyor olmalısınız.

Dediğiniz gibi bu iş sabır işi operasyondan sonrası beklemek gerek farkı görebilmek için , benim kafama takılan konu şu , turizimciyim çok yoğun çalışıyorum , 3 ay ara verebilirim , peki hayat koşturmacası iş güç devam ettiğinde benim zorlanmalarım olur mu ,2 çocuğum var büyükler , bu operasyonu olmayı çok istiyorum ,ama ameliyat sonrası hep sağlıkdan biraz eksilmeler oluyor kanımca, bel fıtığı var dikkat edersem iyi durumda , çok pardon konuyu dağıttım . Yani sorum şu ...
Ameliyat sonrası eskiye nazaran daha çabuk yorulma , ağrı eşiğinin düşmesi, dayanıklılık , gün içerisinde normalden daha fazla dinlenme durumu vs gibi durumlar baş gösteriyor mu ?

İyi olmanıza sevindim şu anda , bacaklarınız istediğiniz gibi oldu mu şu anda, farklı görmeye başlamışsınızdır umarım , ne güzel oldu bitti acılar geçti kurtuldunuz , darısı bana meme ameliyatını kızıma yaptırdık korkulacak bir şey yok , şimdi çok mutlu , bu kararlılıkla dilerim onu da olursunuz .Mutlu güzel dilerim...

Kizlar bende lazer lipo oldum. Sonucu nezaman gormeye basladiniz? Bilgi verirseniz cok sevinirim

teşekkür ederim.

soğuktan mıdır nedir, ince ince sızım devam ediyor

halen farkı da fark edemiyorum. sanki operasyon öncesinden pek bi farkı yok gibi.

arada bi umutsuzluğa kapılıyorum. doktorum "mart sonu gibi her şey mükemmel olacak" dedi. ben de o tarihi bekliyorum.

Iste bende disis filan yoktu hic bir iz karin germe yapildi ve yanlara lipo yaptim dedi actik sargiyi 4 gün sonra hic bir iz veya dikis olmadini gördüm tuhafima gitti 8 hafta oldu incelmede yok off

arkadaşım daha önceki mesajlarımda belirtmiştim. iç bacağıma klasik lipo yaptırmıştım. neredeyse 1,5 ay geçti. kanüller için açılan o minik deliklerin öyle 1 haftada iyileşmesi bana garip geldi.

çünki bende, iç bacağımda kanuller için 6 tane kesik açıldı ve şuan hafif bi gölge gibi izi var. tahminim 1 aya kalmaz o izler gider. ama 4-5 günde silinmesi çok garip

Yaptıranlar daha bilinçli olduğu için cevaplayacaklardır ancak , ben cede doktorunuzun dediği gibi biraz daha sabır .
İnşallah istediğiniz gibi olur , bence çoğu gitti azı kaldı...

Benim günlük hayatımı etkileyen bir sorunla karsılaşmadım ilk 1 aydan sonra sadece hissizlik devam ediyo ama bu hareketlerimi kısıtlayan birşey değil sanmıyorum sizin de kısıtlayacağını tam tersi ne kadar hareket edersen daha çabuk iyileşiyosun ewet ilk 2 hafta zordu ama sonrasında bi sorun kalmadı :)

Lipo da farki gormeyenler var mi? Yada etkisini nezaman gormeye basladiniz?

Herkese merhaba, 400e yaklaşmış sayfa inanın çoğunu okudum. Evet yaptırıcam çünkü artık yeter. Normalde sürekli spor yapan bi insanım haftanın yaklaşık 5 günü salondayım ama incelmiyor artık bacaklarım
Herneyse
Ben size doktor sormak istiyorum
Prof.dr.nazım durak
Tanıyan bilen gorusen varsa yorumlarsanız sevinirim, ona yaptırıyım mı ne dersiniz? Bir de benim korkum tamamen narkoz hiç ameliyat olmadım ama çok korkuyorum narkozdan ((

Lipo da farki gormeyenler var mi? Yada etkisini nezaman gormeye basladiniz?
Canım incelme oldu fakat spor da yapmama ragmen sarkma var bacaklarımda deri fazlalığı :s sanırım onun için de başka bişeyler yapmam gerekecek :s

Merhaba o dr u duymadım hiç o yüzden fikrim yok narkoz olayına gelince asansördeyken daha bi iğne yapıyolar sen hiçbişey hatırlamıosun aklında sadece asansöre binişin ve odada uyanışın kalıyo arada kalan zaman hiç yaşanmamış gibi :)

Çok teşekkür ederim mesajın için. Çok fazla doktor var benim sorduğum doktoru da annemin bir arkadasından biliyorum yakın tanıdığı, eskiden sosyeteye yaparmış ama öyle arastırınca da guzel seyler duymadım doktor cok onemli ve karar veremiyorum

Evet çok çok iyi araştır..

Merhaba cumartesi günü liposuction yaptırdım bugün dikislerim alindi ama şöyle bir sorunum var çok fazla sargi yaptı suan o sargilar çok kaşınıyor altları su topladı alerji olmuş dedi ama bi kaç gün daha sargı lar dursun dedi sizde de böyle sorunlar ciktimi kaç gunde sargilar açıldı.benim bel bölgemde yağ bezesi vardı çok büyümüştü o alindi

Slm.bende oerşembe günü karın lipo oldum.simitlerden de alındı .valla ben bugün o sargı bezini dayamadım çıkarttım.umarım birşey olmaz.benim size farklı bir sorum olacak.Karnım davul gibi şişti.ameliyattan birgün öncesinden beri büyük tuvaletede gidemiyorum.ve göğüs altımda ki(göğüs toparlama oldum)bölge acayip ağrılı,kaşıntılı.napsam tavsiyesi olan var mı

Bende dün çıkarttim ama tabiki dr dinlemedim o bi kaç gün daha kalsın demiş tı aynı sorun bende de var kayısı Form Çayı içiyorum O biraz fayda ediyor geçmiş olsun benim de vucudum sis ve aşırı morarma var sizinde öylemi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…