- 31 Ekim 2013
- 86
- 43
- 88
- Konu Sahibi tafi
-
- #3.881
Merhaba, karın germe işlemi yapılmadan önce lipo yapılmıştır ve dolayısıyla kesi de alınmıştır. Bi tanıdığıma bu şekilde yapılmıştı. Şekillenme için 3-4 ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum.Merhaba ben sorcaktım sıze lıpodan sonra hıc bır delık ızı veya oldugunuza daır bır ız varmıydı banada yapıldı karın germe ıle beraber ama hıc bır kanul ızı yok suphelendım sımdık 8 hafta oldu hıc bır azalmada olmadı yardımcı olurmusun lütfen
Merhaba bende 2 bacakta toplam 10 tane küçük küçük kesik izleri vardı hala da duruyo o izler olmaması şaşırtıcı geldi ewet küçük ama kesinlikle görülmeyecek kadar değil cok beyaz tenliyseniz belki görünmüyodur diycem ama ordan mutlaka azcıkta olsa bi sıvı gelmeliydi ki benden de cok gelmemiştiMerhaba bana yardımcı olurmusumuz lıpodan sonra bır delık veya ız varmıydı gırıs veya kanul yerı bellımıydı bende doktor yapıldıgını söyledı ama hıc bır ız yok ve 8 hafta oldu hıc bır ıncelmede yok
MerhabaMerhaba,
Tüm bacak lazerlipo yaptırdım. 4,8 lt yağ alındı toplamda. İlk 5 gün fln zor ama sonrasında iyileşme başlıyor. En çok wc olayı zorlamıştı ama onun için de küçük yoğurt kapları var ya onlarla idare etmiştim :) 7 Kasım da oldum operasyonumu şu an ağrı yok denecek kadar az.. Ama hissizlik devam ediyor dokunduğum kendi bacağım değilmiş gibi .. Alt bacak yapmak istemiyordu görüştüğüm dr ların çoğu gerekçe de çok fark edilmiyor hastalar memnun kalmıyor o yüzden girmiyoruz alt bacağa dediler bana iyi ki inanmamış ve yapan dr u tercih etmişim.. En büyük farkı alt bacakta gördüm diyebilirim.. Ama süreç bacakta çok daha uzun sanırım öyle hemen bir incelme söz konusu olmuyor. Bana dr um 3 aydan sonra incelme başlayacak demişti.. Sormak istediğin bir şey varsa yazarsan cevap veririm şu an aklıma başka bir şey gelmiyo :)
İyi olmanıza sevindim şu anda , bacaklarınız istediğiniz gibi oldu mu şu anda, farklı görmeye başlamışsınızdır umarım , ne güzel oldu bitti acılar geçti kurtuldunuz , darısı bana meme ameliyatını kızıma yaptırdık korkulacak bir şey yok , şimdi çok mutlu , bu kararlılıkla dilerim onu da olursunuz .Mutlu güzel dilerim...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
dediğim gibi ben sadece üst iç bacağa klasik lipo yaptırdım. hoca öyle uygun gördü. küçük bi bölge olduğu için hastanede bile değil muayenehanesinde yaptı. çok ağrı çektim. ağrı eşiği, hastalık vs. etkili oldu ama yine de tam anlamıyla ağrıdan geberdim. (açıkçası kendime ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok :) )
şu an 3 hafta oldu. az da olsa ağrım yine var. 3 hafta önceki gibi değilim yani. şimdiiii ben de meme estetiğini hep düşünüyordum. ama şu an diyorum ki, bacağımda küçük bi bölgede bu kadar acı çektiysem diğer bölgeler nasıl olur bilmiyorum. size yaptırmayın diyemem sonuçları muhteşem olursa çekilen acılar da unutulur tabi ama açıkçası sağlık ve kesin ihtiyaç durumunda yaptırın. ben sanırım bir süre meme estetiği düşünmem :)
İyi olmanıza sevindim şu anda , bacaklarınız istediğiniz gibi oldu mu şu anda, farklı görmeye başlamışsınızdır umarım , ne güzel oldu bitti acılar geçti kurtuldunuz , darısı bana meme ameliyatını kızıma yaptırdık korkulacak bir şey yok , şimdi çok mutlu , bu kararlılıkla dilerim onu da olursunuz .Mutlu güzel dilerim...
Iste bende disis filan yoktu hic bir iz karin germe yapildi ve yanlara lipo yaptim dedi actik sargiyi 4 gün sonra hic bir iz veya dikis olmadini gördüm tuhafima gitti 8 hafta oldu incelmede yok off
Yaptıranlar daha bilinçli olduğu için cevaplayacaklardır ancak , ben cede doktorunuzun dediği gibi biraz daha sabır .teşekkür ederim.
soğuktan mıdır nedir, ince ince sızım devam ediyor
halen farkı da fark edemiyorum. sanki operasyon öncesinden pek bi farkı yok gibi.
arada bi umutsuzluğa kapılıyorum. doktorum "mart sonu gibi her şey mükemmel olacak" dedi. ben de o tarihi bekliyorum.
Benim günlük hayatımı etkileyen bir sorunla karsılaşmadım ilk 1 aydan sonra sadece hissizlik devam ediyo ama bu hareketlerimi kısıtlayan birşey değil sanmıyorum sizin de kısıtlayacağını tam tersi ne kadar hareket edersen daha çabuk iyileşiyosun ewet ilk 2 hafta zordu ama sonrasında bi sorun kalmadı :)Merhaba
Sizden güzel yağ alınmış çok sevindim adınıza geçmiş olsun , üzerinden aylar geçmiş biraz biraz farkı görüyor olmalısınız.
Dediğiniz gibi bu iş sabır işi operasyondan sonrası beklemek gerek farkı görebilmek için , benim kafama takılan konu şu , turizimciyim çok yoğun çalışıyorum , 3 ay ara verebilirim , peki hayat koşturmacası iş güç devam ettiğinde benim zorlanmalarım olur mu ,2 çocuğum var büyükler , bu operasyonu olmayı çok istiyorum ,ama ameliyat sonrası hep sağlıkdan biraz eksilmeler oluyor kanımca, bel fıtığı var dikkat edersem iyi durumda , çok pardon konuyu dağıttım . Yani sorum şu ...
Ameliyat sonrası eskiye nazaran daha çabuk yorulma , ağrı eşiğinin düşmesi, dayanıklılık , gün içerisinde normalden daha fazla dinlenme durumu vs gibi durumlar baş gösteriyor mu ?
Lipo da farki gormeyenler var mi? Yada etkisini nezaman gormeye basladiniz?Benim günlük hayatımı etkileyen bir sorunla karsılaşmadım ilk 1 aydan sonra sadece hissizlik devam ediyo ama bu hareketlerimi kısıtlayan birşey değil sanmıyorum sizin de kısıtlayacağını tam tersi ne kadar hareket edersen daha çabuk iyileşiyosun ewet ilk 2 hafta zordu ama sonrasında bi sorun kalmadı :)
Canım incelme oldu fakat spor da yapmama ragmen sarkma var bacaklarımda deri fazlalığı :s sanırım onun için de başka bişeyler yapmam gerekecek :sLipo da farki gormeyenler var mi? Yada etkisini nezaman gormeye basladiniz?
Merhaba o dr u duymadım hiç o yüzden fikrim yok narkoz olayına gelince asansördeyken daha bi iğne yapıyolar sen hiçbişey hatırlamıosun aklında sadece asansöre binişin ve odada uyanışın kalıyo arada kalan zaman hiç yaşanmamış gibi :)Herkese merhaba, 400e yaklaşmış sayfa inanın çoğunu okudum. Evet yaptırıcam çünkü artık yeter. Normalde sürekli spor yapan bi insanım haftanın yaklaşık 5 günü salondayım ama incelmiyor artık bacaklarım
Herneyse
Ben size doktor sormak istiyorum
Prof.dr.nazım durak
Tanıyan bilen gorusen varsa yorumlarsanız sevinirim, ona yaptırıyım mı ne dersiniz? Bir de benim korkum tamamen narkozhiç ameliyat olmadım ama çok korkuyorum narkozdan ((
Çok teşekkür ederim mesajın için. Çok fazla doktor var benim sorduğum doktoru da annemin bir arkadasından biliyorum yakın tanıdığı, eskiden sosyeteye yaparmış ama öyle arastırınca da guzel seyler duymadımMerhaba o dr u duymadım hiç o yüzden fikrim yok narkoz olayına gelince asansördeyken daha bi iğne yapıyolar sen hiçbişey hatırlamıosun aklında sadece asansöre binişin ve odada uyanışın kalıyo arada kalan zaman hiç yaşanmamış gibi :)
Cnm sarkma kac haftadan sonra basladiCanım incelme oldu fakat spor da yapmama ragmen sarkma var bacaklarımda deri fazlalığı :s sanırım onun için de başka bişeyler yapmam gerekecek :s
1,5 aydan sonra başladı :SCnm sarkma kac haftadan sonra basladi
Evet çok çok iyi araştır..Çok teşekkür ederim mesajın için. Çok fazla doktor var benim sorduğum doktoru da annemin bir arkadasından biliyorum yakın tanıdığı, eskiden sosyeteye yaparmış ama öyle arastırınca da guzel seyler duymadımdoktor cok onemli ve karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?