merhaba, tüm bacak lazerlipo oldum ama sarkma var sanırımsıkılaşmaya acil ihtiyacım var Nasıl sizin sonuçlarınız işe yarayan birşey mi bu ? bir de nerede yaptırıyorsunuz acaba?
Evet Kesinlikle yapmam lazım çünkü dalgalanma ve sanki biraz sarkma var gibikirmiziyosun yeni foto eklesene senden sırf bacaktan baya yag cekildi sarkma yada dalgalanma olabilir bence senin kesinlikle sıkılaşma için velashape gibi şeyler yaptırman lazım artı pilates yapmalısın kesinlikle yada spor bişi yap böyle bırakma sakın
Velashape 3 lipo sonrası ödem atmayı hızlandıran dalgalanmalara iyi geldiği söylenen bi cihaz bikaç seans yapılıyor. Benim dr bazı lipo hastalarına öneriyor bazılarına gerek görmüyor bende gerek görmemiştiEvet Kesinlikle yapmam lazım çünkü dalgalanma ve sanki biraz sarkma var gibiyürüyüş yapıyorum.. tez dönemime denk geldi o yüzden spora başlayamadım bir de bizim orada doğru düzgün bir yer yok haftasonu Altunizade deki spor salonlarına bakıcam.. bu velashape dediğin ne oluyo ?
Bana da birşey demedi Alper Bey toparlar dedi çok iyi gidiyo dedi .. ama tabii bence ööle değil o yüzden araştırıyım dedim velashape biraz pahalı şu durumda onun yerine alternatif olarak birşey var mıdır ?Velashape 3 lipo sonrası ödem atmayı hızlandıran dalgalanmalara iyi geldiği söylenen bi cihaz bikaç seans yapılıyor. Benim dr bazı lipo hastalarına öneriyor bazılarına gerek görmüyor bende gerek görmemişti
Alternatifi lpg diye duydum ama vela lpg nin daha üst versiyonu diye biliyorum ve malesef haklısın pahalı. Doktorun iyi gidiyo diyorsa dinle onu cok erken dönemdesin lipo sonrası dalgalanmalar olabiliyor ve zamanla iyileşiyor diye biliyorum hiç bişi yaptırmasanda doktorunla takipte olBana da birşey demedi Alper Bey toparlar dedi çok iyi gidiyo dedi .. ama tabii bence ööle değil o yüzden araştırıyım dedim velashape biraz pahalı şu durumda onun yerine alternatif olarak birşey var mıdır ?
kıme yaptırıyosun ozon terapıyı bende yaptırmak ısterımozon terapiyi öneririm artı radyofrekans cok para verme ama ben 15 seansı 250 tlye yaptırıorum... Yag yaktırmaz sıkılastırır
Cok geçmiş olsun. Kimse demesin liposuction kolay bi operasyon diye. Bu benim 2. Kez lazer lipo yaptırışım ikisindede aynı acıları yaşadım. Perşembe günü amelyat oldum hala işe gidemem. Pazartesi gidebilcemmi acaba diye stres içindeyim. Benim dr umda bana 10 gün istirahat yeterli olur demişti. Normali de 10 gün zaten ama aylarca lipo olduunu unutturmuyor acılar ufak tefek oluyor uyuşukluk acı tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyor olabilir buiyi akşamlar arkadaşlar. tam 3 hafta önce, İzmir'de, iç bacak bölgeme (apış arası da dediğimiz bölge) Liposuction yaptırdım. yaz aylarında aşırı pişik sorunum vardı. taytsız yada çorapsız etek giyemiyordum. diğer zamanlarda ise pantolonlarımın bacak arasında sürekli yıpranma oluyordu. doktorum "cuma yaparız, pazartesi işe başlarsın" dedi ama maalesef öyle olmadı. çarşamba günü yaptırmama rağmen, ertesi hafta işe başlayamadım ve 5 gün daha izin almak zorunda kaldım. çok fazla ağrım oldu. anlatamam. kabul, acı eşiğim düşük olabilir, ayrıca operasyondan 10-15 gün önce zatürre teşhisiyle 3 gün hastanede yatmıştım. (raporlu olduğum için ve kendimi iyi hissettiğim için raporumun bitmesine bi kaç gün kala Liposuction yaptırayım, aradan çıksın dedim. nede olsa 2-3 gün içinde işe dönebilecektim) tabi ki bir de büyük bi hastalıktan yeni çıktığım için vücudum da dirençsizdi. ancak bu kadar ağrı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim. çok çok azalsa da halen ağrım var. neyse; operasyon iyi geçmiş. genel anestezi aldım. dediğim gibi ağrılarım çok oldu. doktoruma sürekli kontrole gidiyorum. en son dün gittim. 1 hafta sonra korseyi tamamen çıkarabileceğimi söyledi. (yaklaşık 1 ay korse şart) bu arada bacaklarıma masaj yapmamı salık verdi. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicem. ve doktorun dediğine göre yaklaşık 3 ay sonra kesin sonucu görebilirmişim. şu an durumum iyi. umarım sonuç da istediğim gibi olur. özetle size naçizane tavsiyem, LİPOSUCTİON YAPTIRACAKSANIZ VE EĞER ÇALIŞIYORSANIZ BENCE HİÇ RİSKE GİRMEYİN VE KESİNLİKLE EN AZ 10 GÜN EVDE OLABİLECEĞİNİZ BİR ZAMAN DİLİMİNİ SEÇİN DERİM.
çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. gerçekten zormuş. umarım bir daha yaptırmak zorunda kalmayız.Cok geçmiş olsun. Kimse demesin liposuction kolay bi operasyon diye. Bu benim 2. Kez lazer lipo yaptırışım ikisindede aynı acıları yaşadım. Perşembe günü amelyat oldum hala işe gidemem. Pazartesi gidebilcemmi acaba diye stres içindeyim. Benim dr umda bana 10 gün istirahat yeterli olur demişti. Normali de 10 gün zaten ama aylarca lipo olduunu unutturmuyor acılar ufak tefek oluyor uyuşukluk acı tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyor olabilir bu
Elinizden geldiğince hareket etmeye calışın çünkü uzun süre aynı modda kalınca şekil değiştirmek zor oluyor bende pazartesi umarım işe başlayabilirim ve kimse anlamaz inş öncekini biliyorlardı bunu anlamalarını istemiyorumçok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. gerçekten zormuş. umarım bir daha yaptırmak zorunda kalmayız.
İhtiyaçÇok geçmiş olsun , 3 yıldır hep aklımda bir gün tüm vücut lipo olucam diye diye geçti hep...
Bacaklarım simit bölgem ne yaptıysam gitmedi , yumuşak yoğurt gibi :)
Sizlerin iyileşme süresi ne kadar sürdü, şimdi normal hayata dönebildiniz mi ? Özellikle tüm bacak daha da zormuş yaptıran var mı ?
Biraz daha yeni yöntemler çıksın diye de bekleyip duruyorum , sizce cesaret etmeli miyim ?
Teşekkürlerrr
ihtiyaç varsa bian önce yaptırıp kurtulabilirsiniz tüm bacak cok zordur evet alt bacak en agırı zor yüründüğü söyleniyor uZun sürüyormuş iyileşmede ben daha 1 haftalık amelyatlıyım hala rahat oturup kalkamıyorum kolayca lipo biraz sabır gerektiren bi operasyonÇok geçmiş olsun , 3 yıldır hep aklımda bir gün tüm vücut lipo olucam diye diye geçti hep...
Sizlerin iyileşme süresi ne kadar sürdü, şimdi normal hayata dönebildiniz mi ? Özellikle tüm bacak daha da zormuş yaptıran var mı ?
Biraz daha yeni yöntemler çıksın diye de bekleyip duruyorum , sizce cesaret etmeli miyim ?
Teşekkürlerrr
Cok geçmiş olsun. Kimse demesin liposuction kolay bi operasyon diye. Bu benim 2. Kez lazer lipo yaptırışım ikisindede aynı acıları yaşadım. Perşembe günü amelyat oldum hala işe gidemem. Pazartesi gidebilcemmi acaba diye stres içindeyim. Benim dr umda bana 10 gün istirahat yeterli olur demişti. Normali de 10 gün zaten ama aylarca lipo olduunu unutturmuyor acılar ufak tefek oluyor uyuşukluk acı tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyor olabilir bu
Kesinlikle çok ihtiyacım var , inşallah siz de,en kısa zaman içerisinde iyileşirsiniz , gerçi çoğu gitmiş azı kalmış ne mutlu size , cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim..İhtiyaç
ihtiyaç varsa bian önce yaptırıp kurtulabilirsiniz tüm bacak cok zordur evet alt bacak en agırı zor yüründüğü söyleniyor uZun sürüyormuş iyileşmede ben daha 1 haftalık amelyatlıyım hala rahat oturup kalkamıyorum kolayca lipo biraz sabır gerektiren bi operasyon
Hatırlatma mümkünse acılarım artmasınHahhhhailk 3 gunumu unuttun galiba
Çok geçmiş olsun , 3 yıldır hep aklımda bir gün tüm vücut lipo olucam diye diye geçti hep...
Teşekkürlerrr
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimÇok geçmiş olsun , 3 yıldır hep aklımda bir gün tüm vücut lipo olucam diye diye geçti hep...
Teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?