Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, tüm bacak lazerlipo oldum ama sarkma var sanırım sıkılaşmaya acil ihtiyacım var Nasıl sizin sonuçlarınız işe yarayan birşey mi bu ? bir de nerede yaptırıyorsunuz acaba?
kirmiziyosun yeni foto eklesene senden sırf bacaktan baya yag cekildi sarkma yada dalgalanma olabilir bence senin kesinlikle sıkılaşma için velashape gibi şeyler yaptırman lazım artı pilates yapmalısın kesinlikle yada spor bişi yap böyle bırakma sakın

Evet Kesinlikle yapmam lazım çünkü dalgalanma ve sanki biraz sarkma var gibi yürüyüş yapıyorum.. tez dönemime denk geldi o yüzden spora başlayamadım bir de bizim orada doğru düzgün bir yer yok haftasonu Altunizade deki spor salonlarına bakıcam.. bu velashape dediğin ne oluyo ?

Velashape 3 lipo sonrası ödem atmayı hızlandıran dalgalanmalara iyi geldiği söylenen bi cihaz bikaç seans yapılıyor. Benim dr bazı lipo hastalarına öneriyor bazılarına gerek görmüyor bende gerek görmemişti

Bana da birşey demedi Alper Bey toparlar dedi çok iyi gidiyo dedi .. ama tabii bence ööle değil o yüzden araştırıyım dedim velashape biraz pahalı şu durumda onun yerine alternatif olarak birşey var mıdır ?

Bana da birşey demedi Alper Bey toparlar dedi çok iyi gidiyo dedi .. ama tabii bence ööle değil o yüzden araştırıyım dedim velashape biraz pahalı şu durumda onun yerine alternatif olarak birşey var mıdır ?
Alternatifi lpg diye duydum ama vela lpg nin daha üst versiyonu diye biliyorum ve malesef haklısın pahalı. Doktorun iyi gidiyo diyorsa dinle onu cok erken dönemdesin lipo sonrası dalgalanmalar olabiliyor ve zamanla iyileşiyor diye biliyorum hiç bişi yaptırmasanda doktorunla takipte ol

Kızlar bu morlukların çabuk geçmesi için ne yapabiliriz? Bacaklarım simsiyah vallahi(

Arnica krem falan süremez miyiz bilen yok mu?

iyi akşamlar arkadaşlar. tam 3 hafta önce, İzmir'de, iç bacak bölgeme (apış arası da dediğimiz bölge) Liposuction yaptırdım. yaz aylarında aşırı pişik sorunum vardı. taytsız yada çorapsız etek giyemiyordum. diğer zamanlarda ise pantolonlarımın bacak arasında sürekli yıpranma oluyordu. doktorum "cuma yaparız, pazartesi işe başlarsın" dedi ama maalesef öyle olmadı. çarşamba günü yaptırmama rağmen, ertesi hafta işe başlayamadım ve 5 gün daha izin almak zorunda kaldım. çok fazla ağrım oldu. anlatamam. kabul, acı eşiğim düşük olabilir, ayrıca operasyondan 10-15 gün önce zatürre teşhisiyle 3 gün hastanede yatmıştım. (raporlu olduğum için ve kendimi iyi hissettiğim için raporumun bitmesine bi kaç gün kala Liposuction yaptırayım, aradan çıksın dedim. nede olsa 2-3 gün içinde işe dönebilecektim) tabi ki bir de büyük bi hastalıktan yeni çıktığım için vücudum da dirençsizdi. ancak bu kadar ağrı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim. çok çok azalsa da halen ağrım var. neyse; operasyon iyi geçmiş. genel anestezi aldım. dediğim gibi ağrılarım çok oldu. doktoruma sürekli kontrole gidiyorum. en son dün gittim. 1 hafta sonra korseyi tamamen çıkarabileceğimi söyledi. (yaklaşık 1 ay korse şart) bu arada bacaklarıma masaj yapmamı salık verdi. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicem. ve doktorun dediğine göre yaklaşık 3 ay sonra kesin sonucu görebilirmişim. şu an durumum iyi. umarım sonuç da istediğim gibi olur. özetle size naçizane tavsiyem, LİPOSUCTİON YAPTIRACAKSANIZ VE EĞER ÇALIŞIYORSANIZ BENCE HİÇ RİSKE GİRMEYİN VE KESİNLİKLE EN AZ 10 GÜN EVDE OLABİLECEĞİNİZ BİR ZAMAN DİLİMİNİ SEÇİN DERİM.

Cok geçmiş olsun. Kimse demesin liposuction kolay bi operasyon diye. Bu benim 2. Kez lazer lipo yaptırışım ikisindede aynı acıları yaşadım. Perşembe günü amelyat oldum hala işe gidemem. Pazartesi gidebilcemmi acaba diye stres içindeyim. Benim dr umda bana 10 gün istirahat yeterli olur demişti. Normali de 10 gün zaten ama aylarca lipo olduunu unutturmuyor acılar ufak tefek oluyor uyuşukluk acı tabi kişiden kişiyede değişiklik gösteriyor olabilir bu

çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. gerçekten zormuş. umarım bir daha yaptırmak zorunda kalmayız.

çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. gerçekten zormuş. umarım bir daha yaptırmak zorunda kalmayız.
Elinizden geldiğince hareket etmeye calışın çünkü uzun süre aynı modda kalınca şekil değiştirmek zor oluyor bende pazartesi umarım işe başlayabilirim ve kimse anlamaz inş öncekini biliyorlardı bunu anlamalarını istemiyorum

Çok geçmiş olsun , 3 yıldır hep aklımda bir gün tüm vücut lipo olucam diye diye geçti hep...

Bacaklarım simit bölgem ne yaptıysam gitmedi , yumuşak yoğurt gibi :)

Sizlerin iyileşme süresi ne kadar sürdü, şimdi normal hayata dönebildiniz mi ? Özellikle tüm bacak daha da zormuş yaptıran var mı ?

Biraz daha yeni yöntemler çıksın diye de bekleyip duruyorum , sizce cesaret etmeli miyim ?
Teşekkürlerrr

İhtiyaç
ihtiyaç varsa bian önce yaptırıp kurtulabilirsiniz tüm bacak cok zordur evet alt bacak en agırı zor yüründüğü söyleniyor uZun sürüyormuş iyileşmede ben daha 1 haftalık amelyatlıyım hala rahat oturup kalkamıyorum kolayca lipo biraz sabır gerektiren bi operasyon

Allahın curuk elması benim kadar olamadın

Kesinlikle çok ihtiyacım var , inşallah siz de,en kısa zaman içerisinde iyileşirsiniz , gerçi çoğu gitmiş azı kalmış ne mutlu size , cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim..

Merhaba,
Tüm bacak lazerlipo yaptırdım. 4,8 lt yağ alındı toplamda. İlk 5 gün fln zor ama sonrasında iyileşme başlıyor. En çok wc olayı zorlamıştı ama onun için de küçük yoğurt kapları var ya onlarla idare etmiştim :) 7 Kasım da oldum operasyonumu şu an ağrı yok denecek kadar az.. Ama hissizlik devam ediyor dokunduğum kendi bacağım değilmiş gibi .. Alt bacak yapmak istemiyordu görüştüğüm dr ların çoğu gerekçe de çok fark edilmiyor hastalar memnun kalmıyor o yüzden girmiyoruz alt bacağa dediler bana iyi ki inanmamış ve yapan dr u tercih etmişim.. En büyük farkı alt bacakta gördüm diyebilirim.. Ama süreç bacakta çok daha uzun sanırım öyle hemen bir incelme söz konusu olmuyor. Bana dr um 3 aydan sonra incelme başlayacak demişti.. Sormak istediğin bir şey varsa yazarsan cevap veririm şu an aklıma başka bir şey gelmiyo :)

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

dediğim gibi ben sadece üst iç bacağa klasik lipo yaptırdım. hoca öyle uygun gördü. küçük bi bölge olduğu için hastanede bile değil muayenehanesinde yaptı. çok ağrı çektim. ağrı eşiği, hastalık vs. etkili oldu ama yine de tam anlamıyla ağrıdan geberdim. (açıkçası kendime ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok :) )

şu an 3 hafta oldu. az da olsa ağrım yine var. 3 hafta önceki gibi değilim yani. şimdiiii ben de meme estetiğini hep düşünüyordum. ama şu an diyorum ki, bacağımda küçük bi bölgede bu kadar acı çektiysem diğer bölgeler nasıl olur bilmiyorum. size yaptırmayın diyemem sonuçları muhteşem olursa çekilen acılar da unutulur tabi ama açıkçası sağlık ve kesin ihtiyaç durumunda yaptırın. ben sanırım bir süre meme estetiği düşünmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…