- 6 Mart 2013
- 118
- 7
- 118
- Konu Sahibi tafi
- #4.341
Kaça yaptırdınız?Sizin sadece vazer değil mi karın germe yokMerhaba hanımlar. Nihayet üye olmaya karar verdim.
Ben de uzun yıllar karın bölgemle barışık değildim ve lipo araştırmaları yapıyordum. Arkadaşlara bilgi aktarma gereği hissettim. 167 boy ve yıllarca değişmeyen 52-54 kilo ortalamasıyla 50 yaşına ulaştım. On yıl öncesine kadar dümdüz bir karına sahiptim. Sonra büyümeyen ve küçülmeyen bir göbekle geçti on yıl. Fit vücutta çok çirkin duran bu göbek için sürekli araştırdım konuyu. Sonunda sonunda Vaser liposuction kararı aldım ki en sağlıklı yöntemmiş. Ameliyatı İzmir'de yaptıralı 15 gün oldu. Korse giymeye ve bol su içmeye devam ediyorum ki ben kışın pek su içmezdim. Yeşil çay vb içiyorum. Doktorum 4 gün sonra kontrol etti ve bir ay sonra tekrar göreyim dedi. Saat 16.00'da ameliyata girdim ve saat 11.45'te arabamla otelime döndüm. İlk dört beş gün ağrılarım oldu ama ağrı kesici kullanmadım zira yatıp dinlenirken ağrımadı pek. Sonrası kas ağrısı gibi derler ki doğrudur ama ben daha çok boyun tutulmasındaki ağrıya benzettim. Hareket etme esnasındca ağrıdığı için olabilir. Doktorun gerçekçi konuşması etkilemişti beni. Gerçek sonuçları 6. Ayda göreceksin. Haziranda bikinini alabilirsin demişti. Ödem ve sertlikler zamanla geçecek, panikleme demişti. Masaj yapabilirsin demişti. Şu an üst karın bölgemde hafif bir sertlikle beraber belirgin bir incelme var. Göbek ise ödemden dolayı şiş. Doktorumun takip etmesi ve mesajlarımı yanıtlaması da çok hoş. Makul bir fiyata ve bir süre sonra giyeceğim kum saati denen korseyle daha iyi görüneceğimden eminim. Ben düşünenlere de muhakkak Vaser öneriyorum. Doktorum dan da çok memnunum. Şu an belirli hareketler sırasında çok hafif bir ağrı var yani normal yaşamımı sürdürmekteyim.
Sorusu olan?