Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba. ben de uzun yıllar süren araştırmalarımın ardından 5 haziranda basen, üst bacak ve bir miktar da popodan liposuction oldum. toplam 3.5 kg. yağ alındı. bugün 15. günüm. çok ciddi ödemlerim oldu ama şu an ödemlerin çoğu gitti. ilk gün, ilk hafta çok ciddi bir incelne vardı basende ve bacakta. ödem gitmesine rağmen şimdi pek anlayamıyorum. yani tabi ki çok inceldi ama korseyi çıkarınca sanki biraz daha kalın duruyor. ölçüler korseli korsesiz aynı. eskiye göre de 3 cm. incelme var. ailem vs. çöp gibi oldu bacakların diyor. :) tabi bu beni çok mutlu ediyor ama bana niye sanki çook da fark yok gibi geliyor ki? gözüm mü alıştı acaba? çünkü kıyafetlerim, pantolonlarım bol geliyor. 38 - 40 bedendim. şimdi 38 beden o bölgelerimde bol geliyor. pot pot duruyor. tabi ödem de var daha. dr. um en az 6 ayda biter ödem, dedi. öyle işte paylaşmak istedim. yalnız düşünen araştıran arkadaşların aklında olsun. Ankara'da Tarık Çavuşoğlu benim dr. um. tek kelimeyle harika iş çıkardı. ameliyat öncesi sonrası bakım şahaneydi. merak edenlere her konuda yardımcı olurum.
Merhaba, bende Tarık Çavuşoğlu na gitmek istiyorum ama muayene ücretli ortalama bir fiyat da söylemiyorlar. Siz yaptırdığınız zaman ne kadar verdiniz veya ortalama fiyatını yazabilir misiniz? Cevap verirseniz coook sevinirim :) teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. ben de uzun yıllar süren araştırmalarımın ardından 5 haziranda basen, üst bacak ve bir miktar da popodan liposuction oldum. toplam 3.5 kg. yağ alındı. bugün 15. günüm. çok ciddi ödemlerim oldu ama şu an ödemlerin çoğu gitti. ilk gün, ilk hafta çok ciddi bir incelne vardı basende ve bacakta. ödem gitmesine rağmen şimdi pek anlayamıyorum. yani tabi ki çok inceldi ama korseyi çıkarınca sanki biraz daha kalın duruyor. ölçüler korseli korsesiz aynı. eskiye göre de 3 cm. incelme var. ailem vs. çöp gibi oldu bacakların diyor. :) tabi bu beni çok mutlu ediyor ama bana niye sanki çook da fark yok gibi geliyor ki? gözüm mü alıştı acaba? çünkü kıyafetlerim, pantolonlarım bol geliyor. 38 - 40 bedendim. şimdi 38 beden o bölgelerimde bol geliyor. pot pot duruyor. tabi ödem de var daha. dr. um en az 6 ayda biter ödem, dedi. öyle işte paylaşmak istedim. yalnız düşünen araştıran arkadaşların aklında olsun. Ankara'da Tarık Çavuşoğlu benim dr. um. tek kelimeyle harika iş çıkardı. ameliyat öncesi sonrası bakım şahaneydi. merak edenlere her konuda yardımcı olurum.

Merhaba bende 1-2 ay sonra lipomatikle yağ aldırıp aynı zamandada popo büyütme istiyorum Tarık Çavuşoğlu duydum ama emin olamıyorum birde ferruh bingül ve başar kaya var çok kararsızım Tarık Çavuşoğlu için de dişünüyorsunuz?

Bazı bölgeler hariç muhakkak klasik liposakşınla kombine edilmeli. Laser ya da vazer lipodan tek başına randıman alınmıyor. Ben 2011 de hem lazer lipo hem klasik lipo oldum çok memnunum.

Arkadaşlar merhaba, 25 haziranda Prof Dr Asuman Sevin Hanım a çok başarılı ameliyat oldum, tüm bel sırt ve karın liposuction ve karın germe, bacak iç dış yağ alma, gıdı yağ,alma popoya yağ enjeksiyonu, goz kabagi ve dudak yag dolgu..,yaklaşık 5 litre yağ almışlar, ameliyatı eşi Prof Kutlu Sevin ile yaptı...inanılmaz samimi güler yüzlü ilgili doktorlar ve işlerini mükemmel şekilde yapıyorlar.. ilk gün biraz ağrım oldu şu an 4. Gün maşallah çok iyiyim..Kesinlikle bir görüşün fiyatlarıda çok uygun...

Arkadaşlar merhaba, 25 haziranda Prof Dr Asuman Sevin Hanım a çok başarılı ameliyat oldum, tüm bel sırt ve karın liposuction ve karın germe, bacak iç dış yağ alma, gıdı yağ,alma popoya yağ enjeksiyonu, goz kabagi ve dudak yag dolgu..,yaklaşık 5 litre yağ almışlar, ameliyatı eşi Prof Kutlu Sevin ile yaptı...inanılmaz samimi güler yüzlü ilgili doktorlar ve işlerini mükemmel şekilde yapıyorlar.. ilk gün biraz ağrım oldu şu an 4. Gün maşallah çok iyiyim..Kesinlikle bir görüşün fiyatlarıda çok uygun...
Ne kadar tutmuştu toplam? Özelden foto atabilir misiniz??

Merhaba. Ben yüzümden çenemden yağ aldırmak istiyorum. Bunu yaptırıp memnun kalan ya da şikayeti olan var mı? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bende sırt karın kol gıdı bacak vaser lipo olacağım.burada ismi hiç geçmeyen ama ünlü bir cerraha olacağım yaklaşık 30 bin tl vereceğim umarım değer.

Merhaba arkadaşlar bende sırt karın kol gıdı bacak vaser lipo olacağım.burada ismi hiç geçmeyen ama ünlü bir cerraha olacağım yaklaşık 30 bin tl vereceğim umarım değer.
Geçmiş olsun. Yaptırdınız mı? Ben de sizin gibi sırt karın üst kol gıdı üst bacak yaptırmak istiyorum ancak bu rakam beni çok aşar ancak yarısını karşılayabilirim. Kaç kilosunuz acaba? Kaç lt yağ aldılar?

Geçmiş olsun. Yaptırdınız mı? Ben de sizin gibi sırt karın üst kol gıdı üst bacak yaptırmak istiyorum ancak bu rakam beni çok aşar ancak yarısını karşılayabilirim. Kaç kilosunuz acaba? Kaç lt yağ aldılar?
Merhaba ben diğer bir doktor görüşmemle karar verdim .3 ağustos’a 23bin tlye . Kol ve baldırı şimdi yaptırmama kararı aldım. Karın sırt basen vajina yaptıracağım .85kiloyum.6,5 litre yağ aldıracağım. Gıdımdan alınan yağ çeneme dolgu yapılacak. Diğer doktorla arasında 10 bin tl fark var.Tabi tanıdık olmasının da etkisi var . Haklısın canım ama çok rakam benim babam karşılıyor sağolsun yoksa ben kim bilir ne zaman yaptırabilirdim😂

Merhaba ben diğer bir doktor görüşmemle karar verdim .3 ağustos’a 23bin tlye . Kol ve baldırı şimdi yaptırmama kararı aldım. Karın sırt basen vajina yaptıracağım .85kiloyum.6,5 litre yağ aldıracağım. Gıdımdan alınan yağ çeneme dolgu yapılacak. Diğer doktorla arasında 10 bin tl fark var.Tabi tanıdık olmasının da etkisi var . Haklısın canım ama çok rakam benim babam karşılıyor sağolsun yoksa ben kim bilir ne zaman yaptırabilirdim😂
Benim de hali hazırda bir doktor randevum var fakat kaç lt yağ alacaksınız diye sorduğumda bunu belirlemek mümkün değil diyor verdiği fiyat 15 bin tl. Diğer bir doktor yine 16 bin tl fiyat veriyor 6-8 lt alınır diyor ama şikayetleri okuyunca korkuyorum ya dalgalanma vs olursa diye.. ne yapacağımı bilemiyorum çok kararsızım, konu açıyorum kimse yazmıyor, yaptırdım memnunum diyenlere bir bakıyorum sahte hesaplar.. Ne yapacağımı şaşırdım. En zorlu aşama doktora karar kılmak sanırım.. Çok gecmis olsun şimdiden, operasyon ne zaman? Umarım çok güzel sonuç alırsınız

Merhaba canım tatildeyim ancak yanıtlayabiliyorum. Kilon belliyse zaten vücut ağırlığının %7-8 i alınıyor .benim maşallahım olduğu için 7e yakın olacak 6,5 litre alacak. Ben kol ve baldırda istiyordum doktorum basen göbek sırttan daha belirgin alabilmek için onlar öncelik olmasın dedi .benim ilk karar verme sebebim gıdıydı. Meğersem o en basitiymiş. Dalgalanma evet ama vaserda pek öyle bür sorun kalmamış. Birde ben doktor yaptırmaya başla dediği zaman lenf drenajda yaptıracağım ödemlerin daha da hızlı gitmesi ve dümdüz olmak için. Ve eylül de direk özel hocayla spora başlayacağım. Seneye de göğüs dikleştirme istiyorum😂 benim 3 ağustosta canım . Doktorum da harika 😍

Aşırı tecrübeli birisi olarak yazıyorum dr iyi ise süper olur ben iki dr da yaptırdım bas en bel kol ama şimdiki dr um çok daha başarılı yağ aldığı yer dümdüz oluyor benim komple vücüdumu emanet edip yüzümü güldüren dr sormak istediğiniz herşeye seve seve cevap veririm ben tüm vücut estetiği olan birisi olarak uzman oldum :)
Merhaba uzun zaman geçmiş nasılsınız halen memnun musunuz işlemden tavsiye yada şikayetiniz var mı teşekkür ederim

Merhaba geçmiş olsun son görüntünden memnun musun gevşeme yada sarkma gibi problem oldu mu resim uollama şansınız olur mu bende isteyip cesaret edemeyenlerdenim teşekkür ederim

Bazı bölgeler hariç muhakkak klasik liposakşınla kombine edilmeli. Laser ya da vazer lipodan tek başına randıman alınmıyor. Ben 2011 de hem lazer lipo hem klasik lipo oldum çok memnunum.
Merhaba geçmiş olsun nasıl görünüyorsun memnun musun sonuçtan bende iç bacak için fiyat aldım fakat sarkma olur diye çok korkuyorum özelden fora atabilir misin

Merhaba arkadaşlar dün bu saatlerde operasyona girdim 5 saat sürmüş . 8 gibi kendime gelebildim ama onda da ağrıdan öleceğim sandım.neyse sonra bir şeyler taktılar ilaç kan fln . Ama benim çok tansiyonun düştüğü için 1 gece daha kalacağım.hiç kolay bir operasyon değil ama şu an şiş olmama ragmen resmen incecik olmuşum . 7 litre yağ alındı. Kesinlikle değer hala inanamıyorum doktorum bir harika ♥️

Back
X