Sizlerin tecrübelerinden cok yararlandim bende yazayim belki birilerinin isine yarar.
Yaklasik 3 sene oluyor liposuction yaptirali, kendimi bildim bileli hic kaybolmayan basenlerim
vardi ki 47 kilolara düstügümü bilirim onlara hic birsey olmuyordu.
En son hamilelikten sonra aldigim kilolari geri vermeme ragmen görüntü fenaydi oraya aldiklarim hic gitmemis gibiydi.
Burdan giden tanidiklarimin sonuclarini görünce herseyi ayarladim 3 günlügüne Istanbul'a gittim, sabah ucaktan indim
beni aldilar hastaneye götürdüler 1 saat gecmeden ameliyata girmistim ve lokas anesteziyle oldum o kismi
korkunctu,gerci ben tercih etmistim cünkü full narkoz olunca 2,3 gün kendime gelemiyorum migrenimi tetikliyor
ve sürekli cikariyorum ,zaman az ,refakatci yok birde onunla ugrasmak istemedim.
Operasyon esnasinda aci korkunctu ben zaten pek dayanikli degilimdir, sonrasin kilotlu corap seklinde olan korseyi
giydirip odama aldilar.Cektigim agri ve aci sadece yapilisi sirasindaydi sonra hic agrim olmadi,
ilk gece baya akinti oldu 3,4 kez carsaflari degistirdiler, neyse sabah oldu ve doktor bey kontrole geldi
ayaga kalktim aynanin karsisina gecirdi beni o an yasadigim soku unutamiyacagim hatta kendi kendime dedimki
kesin bu korse cok sIKI ondan böyle duruyor cikarinca eski haline dönecek neyse kizlar sonuc mükemmeldi.
Özellikle bölgesel yaglanmasi olanlara kesinlikle tavsiye ederim , bacagimin sIkIlasip eski formunu bulmasi
1 seneyi bulmustur asagi yukari. Operasyondan sonraki vakitlerde kilo aldigimda oldu ama orantim bozulmadi.
Su an genc kizlik hallerimden 5,6 kilo fazlam var daha da yükseldigi oldu bu farkin ona ragmen cok daha ince duruyorum.
Sormak istediginiz sey olursa sorabilirsiniz, doktoruma gelince aldigim sonuctan memnunum iyi yapti fakat
simdi önümzdeki ay gögüs estetigi icin onu tercih etmeyecegim sebebi asiri ilgisiz ,yani nasil anlatsam sabahi muayene icin geldi
ücreti ödedim ve bir daha kendisine ulasamadim. Ayaklarim cok sismisti ve morarmisti ucaga binecektim korktum normal
bir sonuc olmadigini bilmiyordum cünkü defalarca aradim ve ulasamadim dedigim gibi sonuctan memnun olmama
ragmen simdi göze alamiyorum ki sizlerden de doktorlarinizin ilgisini herseyi en ince detayina kadar anlatmalarini
ögrendikten sonra sansliymisim diyebiliyorum.
Evet benden bu kadar sorunuz olursa cevaplayabilirim .