Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kusura bakmayın arkadaşlar yazamadım.
26 hazıranda gobek,simit bölgesi yogunluklu olmak uzere ust ıcbacak ve basen bolgemden lıposuctıon yaptırdım..
toplamda 4.100 lıtre yağ alındı.(gözümle gordum:))boyum 171 kılom 65 di..
bır gece hastanede kaldım ve o gece sırt bolgemde ınanılmaz agrılar oldu,sabaha kadar uyuyamadım,çarşaflar durmadan değişiyor sızıntılardan falan filan..
beraberındekı 3 gun sızıntılar olmadı ama bırının yardımı olmadan da kalkamadım ayaga..ama 3 gun sonra her sey normale donmese bıle yuzde 80 bıttı..
3.gun sargılarımın acılması ıcın doktora gıttım,cok fazla morluk yoktu.manzara hıc de anlatılanlar gıbı değildi.

3 hafta once oldugum amelıyata 65 kılo gırdım cıktıgımda 68 dım..ve suan 62 yım..amelıyatı gızlı yaptırdım ve ısyerındekı arkadaslarım raporlu olarak gecırdıgım 2 hafta ıcerısınde cok cok zayıfladgmı neler yaptıgımı defalarca sordular..çok ıyı tanımayanlar bıle:))
doktorum haftada bır yaptgı kontrollerde durumun cok ıyı gıttıgını nıhaı sonucun bu olmadıgını soylese de gobek bolgemde sankı bır sarkma hıssedıyorum..daha cok erkenmıs sonucu gormek ıcın..bır de sımıt bolgem de uyusukluk var kı o da normalmiş..

yaptırdıgıma ılk gece cektgm o acılarda bıle pısman olmadım..
sormak ıstedgnz sorular varsa yanıtlarım.

bende 3 ay oluyor yaptıralı.şimdilik hafif sarkma olmasına rağmen menmunum ki,ben sırt,mide,göbek ve bacak arasından aldırdım.tek şikayetim midemde iki kavis var umarım onlarda gider.artık pantolonum üzerinden can simidim yoookk..diyet yapmasam da dikkat ediyorum.pantolonlarım bollaştı ama bu sefer gögsüm büyüdü gibi geliyor.. neyse ben sorumu sorayım yaptıran hanımlaraaa...sonrasında ne yapıyorsunuz?tekrar eskısı gibi olmak istemiyorum.hatta 8 kilo vermek istiyorum.dr.um masaj yapmana gerek yok demişti.ama bazı dr.lar da tavsiye ediyor.81 kğ.dum 5 kğ yağ alındı.şimdi 74 kğ.dayım.makinalara giripte parada vermek istemiyorum.nerden baksan 800 tl yada yukarısı.sonra karın germede istiyorum ama korkuyorumda.ayrıca bademkraker den faa'dan cevap bekliyorum..

arkadaşlar geçmiş osun cesaretinizden dolayı sizleri kutluyorum ayıp olmazsa nerde ve kaça yaptırdınız karın mide ve simit bendede aynı sorun ama benim kilomda çok 93:((

bende 3 ay oluyor yaptıralı.şimdilik hafif sarkma olmasına rağmen menmunum ki,ben sırt,mide,göbek ve bacak arasından aldırdım.tek şikayetim midemde iki kavis var umarım onlarda gider.artık pantolonum üzerinden can simidim yoookk..diyet yapmasam da dikkat ediyorum.pantolonlarım bollaştı ama bu sefer gögsüm büyüdü gibi geliyor.. neyse ben sorumu sorayım yaptıran hanımlaraaa...sonrasında ne yapıyorsunuz?tekrar eskısı gibi olmak istemiyorum.hatta 8 kilo vermek istiyorum.dr.um masaj yapmana gerek yok demişti.ama bazı dr.lar da tavsiye ediyor.81 kğ.dum 5 kğ yağ alındı.şimdi 74 kğ.dayım.makinalara giripte parada vermek istemiyorum.nerden baksan 800 tl yada yukarısı.sonra karın germede istiyorum ama korkuyorumda.ayrıca bademkraker den faa'dan cevap bekliyorum..

benım doktorum da masajı kendın yap dedi..korseyı de arada cıkarıyorum(şuan işteyım ve korse yok :)),cok bunaldım,tam 3 hafta oldu benim...

Arkadaşlar ben de bu 2 ay içinde liposuction yaptırmayı düşünüyorum karın bölgem için (karın değil göbek de denebilir, zira 6aylık hamile gibi duruyorum :59: ) fiyata göre belki basen de yaptırabilirim. yaptıran arkadaşlara sorularım var:
1-Ankara'da yaptıran memnun kalan var mı? Ankara değilse bile çok memnun kalıp doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
2-Fiyatlar değişiyor ama genel olarak fikir vermesi açısından bir iki örnek verebilecek var mı?
3-Boyum 1.72 kilom maalesef 77. gçen eylülde kadın hastalıkları ameliyatı oldum ve ardından 10-15 kilo kadar aldm ama diyetlere spora rağmen veremiyorum (yaş ilerledikçe zorlaşyomuş yahu) göbek kısmından kaç kilo yağ alınacağına doktor mu karar veriyor? tüm yağ alınıyor mu? belli bi oran var mı?
4- liposuction ve vaser yöntemi diye iki yöntemden bahsediliyor. yaptırıp farkından dolayı tavsiye ettiğiniz yöntem hangisi?
5-morarmalar illa ki geçecektir, önümüz kış bnm için sorun diil :53: ama sarkmalar ve kavisler kendini ne kdr sürede toparlıyor şişlikler ne zmn geçiyor?yağ aldırıp da şişlikten dolayı aynı durmayalım? bende de çok ödem toplar vücut ztn...

Cevaplayan arakdaşlara şimdiden tşkler...:80:

Arkadaşlar ben de bu 2 ay içinde liposuction yaptırmayı düşünüyorum karın bölgem için (karın değil göbek de denebilir, zira 6aylık hamile gibi duruyorum :59: ) fiyata göre belki basen de yaptırabilirim. yaptıran arkadaşlara sorularım var:
1-Ankara'da yaptıran memnun kalan var mı? Ankara değilse bile çok memnun kalıp doktor tavsiye edebilecek olan var mı?
2-Fiyatlar değişiyor ama genel olarak fikir vermesi açısından bir iki örnek verebilecek var mı?
3-Boyum 1.72 kilom maalesef 77. gçen eylülde kadın hastalıkları ameliyatı oldum ve ardından 10-15 kilo kadar aldm ama diyetlere spora rağmen veremiyorum (yaş ilerledikçe zorlaşyomuş yahu) göbek kısmından kaç kilo yağ alınacağına doktor mu karar veriyor? tüm yağ alınıyor mu? belli bi oran var mı?
4- liposuction ve vaser yöntemi diye iki yöntemden bahsediliyor. yaptırıp farkından dolayı tavsiye ettiğiniz yöntem hangisi?
5-morarmalar illa ki geçecektir, önümüz kış bnm için sorun diil :53: ama sarkmalar ve kavisler kendini ne kdr sürede toparlıyor şişlikler ne zmn geçiyor?yağ aldırıp da şişlikten dolayı aynı durmayalım? bende de çok ödem toplar vücut ztn...

Cevaplayan arakdaşlara şimdiden tşkler...:80:

Merhaba;
ben yarın karın bölgem için laser liposuction olacağım. Ankara'da Dr.Taner Bahar.
son 6 aydır araştırma yapıyorum klasik liposuction yöntemini ilk günlerde eledim ciltte kontür bozuklukları olab,ileceği için Vaser içinde görüşme yaptım ancak Taner beyin uyguladığı yöntem Dünyada bu konuda şu an için gelinen son nokta yaptığım tüm dr görüşmeleri sonucun da yarın ameliyatımı hayırlısı ile olacağım. Taner beyle görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim çok cici bir insan ve yapılacak işlemi uzun uzun örneklerle anlatıyor.Ben kendisi ile 2 kez görüştüm aslında ilkinde kararımı vermiştim. :)
yarından sonra da olup biteni aktarırım artık.....

Merhaba;
ben yarın karın bölgem için laser liposuction olacağım. Ankara'da Dr.Taner Bahar.
son 6 aydır araştırma yapıyorum klasik liposuction yöntemini ilk günlerde eledim ciltte kontür bozuklukları olab,ileceği için Vaser içinde görüşme yaptım ancak Taner beyin uyguladığı yöntem Dünyada bu konuda şu an için gelinen son nokta yaptığım tüm dr görüşmeleri sonucun da yarın ameliyatımı hayırlısı ile olacağım. Taner beyle görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim çok cici bir insan ve yapılacak işlemi uzun uzun örneklerle anlatıyor.Ben kendisi ile 2 kez görüştüm aslında ilkinde kararımı vermiştim. :)
yarından sonra da olup biteni aktarırım artık.....

Hadi bakalım cnm geçmiş olsun şimdiden. sonucunu merakla bekliyorum. dilerim beni de haberdar edersin. sevgilerimle...

Ben Op. Dr. C. Özerk Demiralp'e liposuction yaptırdım morluk hiç olmadı istediğim sonucu da aldım.

siz hangisini oldunuz kafam karıştı??

göğüsmi lipomu?? her konuda aynı doktoru tavsiye etmişsiniz??

Ben Op. Dr. C. Özerk Demiralp'e liposuction yaptırdım morluk hiç olmadı istediğim sonucu da aldım.

bu üyenin yanında reklam amaçlı üyelik yazıyor.bunu göre göre neden yorumlarına itimat edelim ki sn arzubilir. ayrıca bir sürü soru sormuştum hepsini es geçip sığ bi cvp vermişsiniz. reklam kokan hareketler bunlar... rica ederim! olmasın böyle

Liposuction işlemi sırasındada liposuctiona ait özel bir masaj aleti var içerideki karın aletlerine de yapılıyor ve ileride sarkmalara sebep vermemek için en faydalı yöntemin bu olduğunu söylüyorlar.Doktorunuza bence danışın.

selamlaarrr
bende vaser lipo yptırmayı düşünüyorum uzun zamandır doktor arayışı içerisindeyim yaptıran ve memnun oan arkadaşlar doktor isimlerini ya bide bi zahmet fiyatlarını paylaşırlarsa sevinirim sır gibi saklıyo herkes yazın da fikrimiz olsun olmadı özelden mesa atın rica ediciyim iç bacağı da gerdireyim diyorum olmuşken karnım da gersinler yatmışken burnumu da yapsınlar çok ajda pekkan gördüm kendimi:P

Merhaba, doktor araştırması içine girmişsin anladığım kadarıyla:)benim sana tavsiyem şu olucaktır:Öncelikle şikayetlerini doktorunla paylaş ve doktorunla birebir otur konuş bunun için ben sana Dr. serkan Dinar'ı tavsiye edebilirim.Fiyatlarıda kimse görmeden cevaplayamıyor bende sennin gibi sır gibi saklıyorlar demiştim ama gerçekten öyleymiş...internet sitelerinden bulabilirsin serkan dinar'ı,ekip estetik altındaki kadroda serkan dinar..şimdiden iyi şanslarrr:))

vaser alanında sanırım orhan murat özdemir iyi diye duyum almıştım. Bende bir ara düşünüyordum

radyofrekans sistemiyle yapıyor diye biliyorum serkan dinar, yapılırken hatta iç kaslara masaj sayesiyle sarkma ve çökme olmuyormuş.

Merhaba, doktor araştırması içine girmişsin anladığım kadarıyla:)benim sana tavsiyem şu olucaktır:Öncelikle şikayetlerini doktorunla paylaş ve doktorunla birebir otur konuş bunun için ben sana Dr. serkan Dinar'ı tavsiye edebilirim.Fiyatlarıda kimse görmeden cevaplayamıyor bende sennin gibi sır gibi saklıyorlar demiştim ama gerçekten öyleymiş...internet sitelerinden bulabilirsin serkan dinar'ı,ekip estetik altındaki kadroda serkan dinar..şimdiden iyi şanslarrr:))

ya anlıyorum tabi ki doktorla konuşucam da yok mudur bunun bi maksimum şu kadar oluru ne saçma bi iştir anlamadım sırf bu yüzden soğudum lipodan ben hataydayım burda iyi doktor bulmam mümkün olmayacak e ankara istanbul doktor doktor gezemiceğime göre ha bide netten foto gönderme olayı var o daa bi skandal çektim fotolarıı ee ben diilim fotodaki kocam diyo ki boşuna gönderme bu kadar sarkmıyo senin vücudun diyo ki doktorda bu boya bu kilo böyle görünmemeli fotonuz bana fikir vermedi gelin dedi ii valla işi gücü bırak totyu küçültmenin derdin düş zaten bugün smillarım da çalışmıyo sinirden dellenmiş smile

benım doktorum nebil bozdoğan.kendisi ankarada..fiyat konusunda hastayı gormesı lazım.bana bıcılen fıyat korse dahil 4 bın lıra..gobek+simit+içbacak..toplam 4 lıtre yag alındı.65 kılo olarak gırdım boyum 171.. suan 61 kıloyum.ama sankı 7 8 kılo vermıs gıbıyım..tam 1 ay oldu..agrım sadece 3 gun oldu..tek sıkayetım gobek bolgesınde hafıf sarkma var ona da her gun masaj yapıyorum..

benım doktorum nebil bozdoğan.kendisi ankarada..fiyat konusunda hastayı gormesı lazım.bana bıcılen fıyat korse dahil 4 bın lıra..gobek+simit+içbacak..toplam 4 lıtre yag alındı.65 kılo olarak gırdım boyum 171.. suan 61 kıloyum.ama sankı 7 8 kılo vermıs gıbıyım..tam 1 ay oldu..agrım sadece 3 gun oldu..tek sıkayetım gobek bolgesınde hafıf sarkma var ona da her gun masaj yapıyorum..

işte budur istediğim bu kadardı 3 aşağı beş yukarı ve sonuç teşekkürler

Back
X