- Konu Sahibi tafi
- #1.161
Ben de daha 2 gün önce lazer lipo yaptırdım. daha önce bir arkadaşım yaptırdı aynı doktora ve ben sadece fikir almak için gittim ve ikna oldum yaptırmaya. doktorum florance nightingale (kadıkoy)de yaptı. 177 boy 75 kiloyum. ama fazlalıklar boyuma rağmen beni oldukça iri gösteriyordu. basen bölgesi bacak iç kısmı bi de belin altındaki sırt bölgeme yaptırdım . Doktorum çizimleri yapınca ve resmimim çekince fark ettim. sağ basen soldan fazla, sol bel sağdan fazla ve orantısız. . tam 40 dk çizimle uğraştı ve bu işin % 80 'nin bu olduğunu söyledi.En önemlisi her kadının vucudunda bu orantısızlık oluyormus. ve lipo yaparken bunu dikkate almak ve ince çalışmak gerekiyor. ve bunun için de size tavsiyem vaka sayısı 300 üstünde olmalı yapan doktorun. çünkü bu işe yeni giren uygun fiyat veren hevesliler çok fazla, kobay olmamak lazım.. 6 bölge olmasına rağmen gece taburcu oldum. işlem 1.30 saat kadar sürdü. ama korseyle baktığımda eskiden gözüme çarpan girinti çıkıntılar daha hoş gelmeye başladı. tabi daha çok erken. 1 ay sonra net farkedersin dedi doktorum. ağrı mutlaka oluyor ama hareket ederken sağa sola dönerken sadece. o da geçecek tahminen ki ben ağrı kesici bile almıorum.. bunun yanında o bölgede kanlanma artışı olduğu için en büyük faydayı selülitler açısından görüyormuşsunuz ve belirgin azalma olacakmış. yani sonuçta şu an için memnunum. ve kendime yatırım yaptıgım icin mutluyum.![]()
yukardaki yanlış oldu.pardon:))))tekrar yazıyorum....geçmiş olsun arkadaşım.zor günler bunlar ama güzel olacak merak etme:)