- 20 Ekim 2010
- 135
- 1
- 116
- Konu Sahibi tafi
- #1.181
ne kadar güzel bence üst kısmını düşünme belliki verebilen bi yapın var biraz çalışınca oda gider.benim durumumuda söyleyim bende yavaş yavaş kilo vermeye başladım .incelme daha farklı tabi incelmem kilo vermeme göre çok iyi gidiyo.bende boş durmuyorum tabi.incelmem oldukca ben daha çok motive oluyorum.kiloya takılmıyorum çok fazla .tabikı çok kilo vermem gerekiyo ama tekrar hızlı kilo verme çabasında degilim.yavaş ve bidaha almayacağım şekilde vermek istiyorum açıkcası.zaman alıcak ama deger .şimdi hem diyetisyene hemde yüzmeye gidiyorum.bakalım şimdi daha çok sıktım kendimi.sonuçları tekrar paylaşıcam .
Ayın 11 inde 3 ayım bitti.İlgilenenler ve takip edenler için son kontrolümü ve durumumu yazıyorum:) 3 ay önce iç dış bacak basen diz içi yaklaşık 2.5 kg yağ alındı.lazer lipolizle.kilo vermem devam ediyor.toplamda 7 kg vermişim:)))))) doktorum 3 ay daha incelme devam eder dedi.kıyafetlerimin hepsi bol geliyor ama ben bu sefer de üst kısmıma taktım kafayı.sanki alt çok incelmişte üstüm kalınmış gibi geliyor.aslında gibi gelmiyor aynen öyle.eskiden üst beden 40 alt beden 40-42 civarıydı.şimdi üst 40 kaldı alt 38 oldu.e daha da incelekse benim üstümü eritmem gerek bi şekilde.bu yüzden diyete devam ediyorum ve spora başladım.diz içlerimde biraz ödem var.hala batma ve hafif bölgesel bazen noktasal uyuşukluk hissediyorum.bir de bacak içlerimden alınan yağdan sonra bir gevşeme var.onun toparlanması 6-9 ayı alıyormuş.herşey gayet normal dedi doktorum:))bilgilerinize..![]()