Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yaptirali bir sene oldu daha tam anlamiyla yeni yeni toparliyorum aynen benimde oyleydi hatta ben baya sistim ve kilo aldim incelmem baya zaman aldi ama pes etmedim dahada azimliyim yaza kadar hedef koydum kendime dahada incelicem ameliyat olmasaydim bu kadar motive olmazdim simdi madem oldum oyleyse biseyler degismeli diye gaza getiriyorum kendimi.moralinizi bozmayin emin olun sonuc mukemmel oluyo.

Tesekkur ederim Sulzer icimi rahatlattin :)

bende dün basen ve karnımdan lipo oldum cesidini bilmiyorum ama sızıntı olmadı fakat agrı var özellikle basen bölgemde sislikler var doktorum bir ay boyunca korseyi takacagımı 2inci aydada biraz dalgalanma olacagını öyledi ama hepsi gececek dedi morluklar baya var umarım bu kadar acıya agrıya deger ben karın germede istedim ama yapmadı liponun sonucundan memnun kalacaksın karın germeye gerek yok dedi

carsamba gunu bende yan sımıt basen göbek ıc dıs bacak lardan lazer liposaksın yaptırdım ankarada muharrem by 4 gunum hala az da olsa bacaklardan sıvı gelıyor 2 gunu agrılarım cok oldu suan ıyıyım ıkı cocok annesıyım 36 yasında 170 boy ve 68 kıloyum ust bedenn 38 alt beden 42 ıdı su anda az da olsa bı fark var ama ıstedıgım göruntu degıl

aslında lazer lipo yaptırcaktm ama son dak. doktorum lazerli liposaksın yapıcagını daha ıyı sonuc verıcegını soyledı 3 saatlık bı amelıyat genel anestezı ıle uygulama yapıldı sabah 9.30 da gırdıgım hastaneden aksam 24:30 da cıktım dr. kalmam yonunde ısrar ettı ama ufak cocuklarımın olması sebebı ıle ayrılmayı daha uygun buldum narkozu ılk kez aldım ve okudugum yorumlardan narkozdan uyanması konusunda sıkıntılar oldugu yonundeydı ben bunların hıc bırını yasamadım cok rahat ve gzl bı amelıyattı benım ıcın antıbıyotık ve agrı kesıcı kullanıyorum carsamba gunu korseyı cıkarabılecegımı soyledı dr.um c. tesı kontrolum vardı bı sorun olmadıgını yavas yavas gececgıgını sısılerın oldugunu bahsettı beklemedeyım umarım hersey yolunda gıder sabır dıyorum verdıgım para ve cektıgım acılara deger ıns :) umarım sıze yardımcı olabılmısımdır sorularınız var ıse cevaplaya bılırım sevgıler:)

Merhaba ben de plazma lipo olmayı planlıyorum. iç bacak dasen diz ici. 164 boy 58 kiloyum yasim 30. Korkularım var. Gelecekte dalgalanma olur mu? İç bacakta dalgalanmadan korkuyorum.
Bacaklarda cok Sislik morluklar ödem var mı? Ameliyat sonrasi cok sis oluyormus Bacaklar. İç bacakta sarkma olur die korkuyorum .
Teşekkürler

Arkadaşlar geçmiş olsun , bende lazer lipo yaptırdım .1.5 yıl oldu .İlgili mesajlarımı okursanız srolarınıza cevap bulursunuz.Ayrıca sorulacak sorularınızı severek yanıtlarım .Lipo ile ilgili her konuyu dikkatlice okursanız , yaptıran çok arkadaş var.Fiyat ve her konuda dataylı bilgiler bulabilirsiniz.

merhaba rosenoire siz yaptirali hayli zaman olmus simdi nasilsiniz,memnun musunuz?tesekkurler

siz kime yaptirdiniz,ben de yaptirmak istiyorum,bir sakincasi yoksa fiyat neydi ogrene bilirmiyim.tesekkurler

ne guzel atlattiniz darisi bizlere olsun,sizin adiniza sevindim gecmis olsun arkadasim

benimde basen şikayetim var fakat yaş sınırı var mı aceba?? git spor yap erit diyorlar sinir oluyorum :26: ben temelli kurtulmak istiyorum.. çok acıyor mu?

Selam ark bilgilerimi paylasmak istiyrm ...
Lazer lipo islemi ile sarkma olmuyr eger sarkma olursa gobek icin soyluyrm dr. Uyariyr ve karin germede yapalm diyor zaten benim sarkma olmayacagi icin lazerle toplar dedi doktorum.ameliyata67.5 ile girdim ciktigimda 70.5 idim bugun 6 gunum suan 68 kiloyum gunde 2- 2.5lt su iciyrm bol maydanoz roka tere tuketiyrm diyet uygulamyrm ama yediklerime dikkat ediyorum dun ve bugun yurus bandinda yarim saat, 5 derecede yurudum.kendimi iyi hissediyrm arada sizintilar oluyor bacaklarimdan cok az ama sorun yok birde oturup kalkarken agrilar oluyr ve kendimi yorgun hissediyrm.korseyi cikardigimda kendi vücuduma bakamadm sanki ustumden tir gecmis gibi bugun baktigmda morluklar yesermis))

benimde basen şikayetim var fakat yaş sınırı var mı aceba?? git spor yap erit diyorlar sinir oluyorum :26: ben temelli kurtulmak istiyorum.. çok acıyor mu?

Büyük bir sağlık sorununuz yoksa yaş sınırı yok diye biliyorum estetik operasyonlarda.....Sağlıkla ilgili bir sorun operasyonu riskli hale getirebilir ancak....Tanısı konulmuş bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza söylersiniz kontrol altına alınması gereken bir şey varsa alırlar ondan sonra operasyonunuzu olursunuz....Lazer lipo olursanız zaten operasyon anında uyuduğunuz için bir şey hissetmiyorsunuz, sonrasında ilk gün biraz zor geçiyor ama dayanılmayacak bir şey yok bana göre....Ben 4. günde işbaşı yapmıştım...Geriye dönük okursanız biraz daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.Ama sonuç kesin oluyor ve yaptırdığınıza değiyor gerçekten..

Siz sonuclari nezaman almaya basladinz benim oyle belirgin bi durumum yok henuz yarin 1 hafta oluck ve budurum endise veriyor bana birde doktorum bana korseyi 1 hafta sonra cikarabilirsn demisti siz ne yaptnz

Siz sonuclari nezaman almaya basladinz benim oyle belirgin bi durumum yok henuz yarin 1 hafta oluck ve budurum endise veriyor bana birde doktorum bana korseyi 1 hafta sonra cikarabilirsn demisti siz ne yaptnz

Merhabalar, ben de operasyon sonrası yan simitler gitmişti, hemen bir incelme gözle görülür farkediliyordu. Ama yine de sonuçları almak için bir 3 ay beklemek gerekiyor o süreç içinde vücut büyük oranda formunu buluyor. Sizde de şu an bile incelme olmuştur ama siz farkedemiyorsunuzdur. 1 hafta sonuç almak içinde çok erken vücut bu dönemde ödem topluyor zaten. Daha sonra ödemler yavaş yavaş atılıyor ve vücut formuna kavuşuyor. Banada 1 hafta giyeceksin demişlerdi ama dikişleri aldırmaya gittiğimde 1 hafta daha giymemi istedi doktorum toplam 2 hafta giydim yani....Siz de sakın endişelenmeyin daha çok erken dönem zamanla farkı kesinlikle göreceksiniz. Çok geçmiş olsun.

merhaba rosenoire siz yaptirali hayli zaman olmus simdi nasilsiniz,memnun musunuz?tesekkurler
Merhaba , ben çok çok memnunum sonuçtan. Bacak içi , sırt bel , karın yaptırdım.Ameliyat öncesi 58 kiloydum şu anda 49 kiloyum
belim 79 cm di şu anda 63 cm .Sonuç bende ikinci gün orataya çıktı ödem omadığı için sanırım.Ama 4 ay boyunca incelme devam etti.Tam sonuç 6 ayda çıkıyor.Ama dediğim gibi ameliyatın ikinci günü vücudumu tanıyamamıştım.Çok çok memnunum.Ama çok kötü bir ameliyat süreci geçirdim çok zordu hastane çok kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…