Ben yaptirali bir sene oldu daha tam anlamiyla yeni yeni toparliyorum aynen benimde oyleydi hatta ben baya sistim ve kilo aldim incelmem baya zaman aldi ama pes etmedim dahada azimliyim yaza kadar hedef koydum kendime dahada incelicem ameliyat olmasaydim bu kadar motive olmazdim simdi madem oldum oyleyse biseyler degismeli diye gaza getiriyorum kendimi.moralinizi bozmayin emin olun sonuc mukemmel oluyo.Arkadaslar merhaba, bende 1 hafta once bel ve basen bolgemden liposuction ameliyati oldum. Ve 4 gundur bi kasinti soz konusu. Ama yazilanlara gore anladim ki normalmis. Benim sormak istedigim sey tam sonucu ne zaman alicak olmamiz. Yani aynanin karsisina gecip baktigimda sanki ameliyat olmamisimda ayni duruyomus gibi gozukuyo ve bu durumda moral bozuyo. Bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler :)
Ben yaptirali bir sene oldu daha tam anlamiyla yeni yeni toparliyorum aynen benimde oyleydi hatta ben baya sistim ve kilo aldim incelmem baya zaman aldi ama pes etmedim dahada azimliyim yaza kadar hedef koydum kendime dahada incelicem ameliyat olmasaydim bu kadar motive olmazdim simdi madem oldum oyleyse biseyler degismeli diye gaza getiriyorum kendimi.moralinizi bozmayin emin olun sonuc mukemmel oluyo.
Ben yaptırdım ama hiç menün değilim malesef
aslında lazer lipo yaptırcaktm ama son dak. doktorum lazerli liposaksın yapıcagını daha ıyı sonuc verıcegını soyledı 3 saatlık bı amelıyat genel anestezı ıle uygulama yapıldı sabah 9.30 da gırdıgım hastaneden aksam 24:30 da cıktım dr. kalmam yonunde ısrar ettı ama ufak cocuklarımın olması sebebı ıle ayrılmayı daha uygun buldum narkozu ılk kez aldım ve okudugum yorumlardan narkozdan uyanması konusunda sıkıntılar oldugu yonundeydı ben bunların hıc bırını yasamadım cok rahat ve gzl bı amelıyattı benım ıcın antıbıyotık ve agrı kesıcı kullanıyorum carsamba gunu korseyı cıkarabılecegımı soyledı dr.um c. tesı kontrolum vardı bı sorun olmadıgını yavas yavas gececgıgını sısılerın oldugunu bahsettı beklemedeyım umarım hersey yolunda gıder sabır dıyorum verdıgım para ve cektıgım acılara deger ıns :) umarım sıze yardımcı olabılmısımdır sorularınız var ıse cevaplaya bılırım sevgıler:)
Arkadaşlar geçmiş olsun , bende lazer lipo yaptırdım .1.5 yıl oldu .İlgili mesajlarımı okursanız srolarınıza cevap bulursunuz.Ayrıca sorulacak sorularınızı severek yanıtlarım .Lipo ile ilgili her konuyu dikkatlice okursanız , yaptıran çok arkadaş var.Fiyat ve her konuda dataylı bilgiler bulabilirsiniz.
bende dün basen ve karnımdan lipo oldum cesidini bilmiyorum ama sızıntı olmadı fakat agrı var özellikle basen bölgemde sislikler var doktorum bir ay boyunca korseyi takacagımı 2inci aydada biraz dalgalanma olacagını öyledi ama hepsi gececek dedi morluklar baya var umarım bu kadar acıya agrıya deger ben karın germede istedim ama yapmadı liponun sonucundan memnun kalacaksın karın germeye gerek yok dedi
bende dün basen ve karnımdan lipo oldum cesidini bilmiyorum ama sızıntı olmadı fakat agrı var özellikle basen bölgemde sislikler var doktorum bir ay boyunca korseyi takacagımı 2inci aydada biraz dalgalanma olacagını öyledi ama hepsi gececek dedi morluklar baya var umarım bu kadar acıya agrıya deger ben karın germede istedim ama yapmadı liponun sonucundan memnun kalacaksın karın germeye gerek yok dedi
Merhaba ben de plazma lipo olmayı planlıyorum. iç bacak dasen diz ici. 164 boy 58 kiloyum yasim 30. Korkularım var. Gelecekte dalgalanma olur mu? İç bacakta dalgalanmadan korkuyorum.
Bacaklarda cok Sislik morluklar ödem var mı? Ameliyat sonrasi cok sis oluyormus Bacaklar. İç bacakta sarkma olur die korkuyorum .
Teşekkürler
benimde basen şikayetim var fakat yaş sınırı var mı aceba?? git spor yap erit diyorlar sinir oluyorum :26: ben temelli kurtulmak istiyorum.. çok acıyor mu?
Büyük bir sağlık sorununuz yoksa yaş sınırı yok diye biliyorum estetik operasyonlarda.....Sağlıkla ilgili bir sorun operasyonu riskli hale getirebilir ancak....Tanısı konulmuş bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza söylersiniz kontrol altına alınması gereken bir şey varsa alırlar ondan sonra operasyonunuzu olursunuz....Lazer lipo olursanız zaten operasyon anında uyuduğunuz için bir şey hissetmiyorsunuz, sonrasında ilk gün biraz zor geçiyor ama dayanılmayacak bir şey yok bana göre....Ben 4. günde işbaşı yapmıştım...Geriye dönük okursanız biraz daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.Ama sonuç kesin oluyor ve yaptırdığınıza değiyor gerçekten..
Siz sonuclari nezaman almaya basladinz benim oyle belirgin bi durumum yok henuz yarin 1 hafta oluck ve budurum endise veriyor bana birde doktorum bana korseyi 1 hafta sonra cikarabilirsn demisti siz ne yaptnz
Merhaba , ben çok çok memnunum sonuçtan. Bacak içi , sırt bel , karın yaptırdım.Ameliyat öncesi 58 kiloydum şu anda 49 kiloyummerhaba rosenoire siz yaptirali hayli zaman olmus simdi nasilsiniz,memnun musunuz?tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?