merhabalar
Lipo yaptırmaya karar verdikten sonra burdaki yorumların hemen hemen hepsini okudum. Her neyse, benim sorunum kalçamda egzersizlerle veremediğim yağlardı. çok büyük bi sorunum yoktu ama göbeğimde gram yağ olmamasına rağmen orantısız bi görüntüye sebep oluyodu. Perşembe günü hastane adını ve doktoru sonra açıklayacağım bir operasyon geçirdim. Bana sorarsanız doktorun lipo dan anladığı falan yok. Ameliyattan sonra bandajla çıkmışım, doktor sana göre korse yok dedi ve bandajları da 4 gün sonra çkartabileceğimi söyledi. 2 gün sonra bandajları çıkardım. hiç bir morluk yok , şişlik var , hala oturamıyorum. Bikaç sorum olcak ,
1- morluk olmaması alınan yağ miktarıyla mı alakalı ? 500 ml yağ alınmış , güya kasmış gerisi.
2- korse giymemem çok önemli mi ?
3- doktor yürü sürekli dedi. ben aksini söyleyen yorumlar okudum , hangisi doğru ?
slm arkadaşlar.Ben ablama yaptırdım lipo.Konuyla ilğili hepinizin yorumlarını dikkatlice okudum lipo yaptırıcak arkadaşların ilk önce çok iyi bir plastik cerrah bulmaları gerekli bu işlemi yapan çok fazla plastik cerrah var önemli olan doğru doktoru bulmak çünkü bu işlemi yağların alımından çok vucudun neden bukadar yaglanma yapısına müsait oldugunu araştırması gereklidir.Bunun içinde hastadan alınan yağ örneklerinin patoloji işlemiyle incelenmesi lazım.aşırı kilo yapısına sahip arkadaşlar önce mini lipo yaptırarak kilo alış sebepleri belli olması patoloji örnekleri gönderilmeli daha sonra büyük çaplı bir oparasyona geçilmeliki sonuç mutlu edici ve devam edici olsun.bizim doktorumuz bu konuda çok hassastı çok sağolsun yaklaşık 3 sene oldu ve sonuç gerçekten mutlu edici.herkese iyi günler
Arkadaslar herkese merhaba; bende 1 ay once Gobek-Bel-Basen bolgelerinden Liposuction oldum.beni bunlar arasindan en cok rahatsiz edeni gobek bolgemdi. aklimi kurcalayan bi nokta var, kendime aynanin karsisinda baktigim zaman basenlerimde ve simit bolgesinde gozle gorulur bi incelme farkediyorum fakat gobek bolgemde sanki hic incelme yokmus ayniymis gibi geliyor. Sizlere danismak istedigim ise; gobek bolgesinden operasyon yaptiranlar sonunda duz bir karina sahip oluyor mu? Ve bunun icin ne kadar sure gecmesi gerekiyor? spor ve egzersiz ile kurtulamadigim bolgesel gobek problemimden liposuction ile kesin sonuc alacagimi dusunerek ve ameliyattan cok korkan biri olarak katlandim. Zahmetli ve zor gecen operasyonun kesin sonuclanmasini istiyorum. Lutfen beni bu konuda bilgilendirirmisiniz?
Simdiden tesekkurler.:)
Arkadaslar herkese merhaba; bende 1 ay once Gobek-Bel-Basen bolgelerinden Liposuction oldum.beni bunlar arasindan en cok rahatsiz edeni gobek bolgemdi. aklimi kurcalayan bi nokta var, kendime aynanin karsisinda baktigim zaman basenlerimde ve simit bolgesinde gozle gorulur bi incelme farkediyorum fakat gobek bolgemde sanki hic incelme yokmus ayniymis gibi geliyor. Sizlere danismak istedigim ise; gobek bolgesinden operasyon yaptiranlar sonunda duz bir karina sahip oluyor mu? Ve bunun icin ne kadar sure gecmesi gerekiyor? spor ve egzersiz ile kurtulamadigim bolgesel gobek problemimden liposuction ile kesin sonuc alacagimi dusunerek ve ameliyattan cok korkan biri olarak katlandim. Zahmetli ve zor gecen operasyonun kesin sonuclanmasini istiyorum. Lutfen beni bu konuda bilgilendirirmisiniz?
bende bu ay sonu göbek bölgemden liposuction yaptırmak istiyorum.burda okuduğum kadarıyla toparlanması 2-3 ayı buluyormuş.moralini bozma bence sabretmek gerekiyor .ne yazıkki estetik yaptırdım oldu bitti değilmiş.senin fazla kilon var mıydı?benim 10 kilo fazlam var neredeyse hepsi üst bölgemde
merhaba, ne kadara yaptırdın acaba? benim sadece karın ve simit bölgemde sıkıntı kaldı. basen kalça problemm yok. bi fikir edinmek açısından sormak istedim.
PEGANUM'a da sormuştum ama sanırım gidip görüşme yapana dek herkese sorucam =)))
Merhaba Azadi; seninle sorunlarimiz ayni sanirsam :) umarim ikimizde dertli gobek bolgesinden operasyon sonrasi kurtulcaz. Ben karin-simit-basen bolgemden liposuction yaptirdim. Hepsine 7.000 TL odedim.
lipo yaptıran arkdaşlar tekrar selilüt çıktımı:26:
Siz lazer lipo mu yoksa klasik liposuction ameliyatımı oldunuz? Sizin gibi bende de ilk incelmenin farkedildiği bölge basen ve simitler olmuştu, göbeğim olduğu gibi duruyordu sanki. Zaman içinde göbeğim yavaş yavaş indi. İlk aylarda bayağı bir dalgalanmai girinti ve çıkıntılar vardı göbeğimde ama 3 aya kadar bunlar gitti, 6. ayda son kontrolüme gittiğimde daha da inmişti şu an 11 ay oldu ve 6. aydan bu yana yinede incelme oldu ve göbek düzleşti. Siz de de olacak bunlar daha çok erken bir dönemdesiniz. Yemeye içmeyede dikkat edin biraz kesin sonuç alacaksınız. Moraliniz bozulmasın, geçmiş olsun.
Biri bana yardm itsen lutfennn
Benim bugun 15 gun oldu liposaksin ve lazer lipo olali ve gobegim hala yerinde duruyryan simitler azaldi ama buyuk olcude onlarda var basen dede kuculme oldu cogunluk hala benle malesef ben bukadar aciya bunun icinmi katkandm ; (((
Bu sabah lenf drenajin 2. Seansinada girdim yok bisey oldugu yokk yardim LUTFEN
Gercekten cok panik olmussun zaman gectikce su hallerini hatirlayip kendine guluceksin inan buna benimde paylasimlarimi oku su an cok zayiflamadim kilo olarak ama incelmeme herkes sasiriyi tam bir yili gecti ben olali sabir arkadasim kendine eziyet etme bu arada maydanoz suyunu tavsiye ederim harika bir odem atici.umarim guzel haberleri yayinlarsin artik.Biri bana yardm itsen lutfennn
Benim bugun 15 gun oldu liposaksin ve lazer lipo olali ve gobegim hala yerinde duruyryan simitler azaldi ama buyuk olcude onlarda var basen dede kuculme oldu cogunluk hala benle malesef ben bukadar aciya bunun icinmi katkandm ; (((
Bu sabah lenf drenajin 2. Seansinada girdim yok bisey oldugu yokk yardim LUTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?