Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhabalar, anladığım kadarıyla sizde fazla bir problem yok o sebeple tek bir bölgeden lazer lipoliz olmuşsunuz. Sadece bir çıkıntınız varmış kalçada o alınmış. Edindiğim bilgiye göre böyle lazer lipoliz işleminde maksimum alınabilen yağ miktarı 500 gr olabiliyor o da sizin gibi küçük sorunları olan hastalara uygulanabiliyor. Muhtemelen yağı parçalayıp bırakmış olabilir vücut onu kendisi dışarı atabiliyor .Bizlere uygulanan işlem ise lazer liposuction yani bizdeki yağ miktarı fazla olduğu için alınan yağ miktarı da fazla ve dışarı alınması gerekiyor, bir çok bölgeden de alındığı için ödem ve şişlilkerin fazla olmaması için korse giymemiz gerekiyor. Sizden az bir şey alındığı için korse giymeye gerek yok sanırım ve de morluk olmaması da o yüzdendir. Ödemiş olduğunuz rakamda şu anki şartlara göre normal. Ben de doktora ilk gittiğim zaman sadece gıdımı aldırmaktı niyetim diğer bölgeler için başka bir zamanda yaptırırım diye düşünüyordum ama doktorum tek bir bölge için bana 1500 tl demişti ve diğer bölgeler için farklı zamanda yaptırırsam ekonomik olmayacağını, her bölgeye ayrı fiyat olacağına kombine düşünürsem bütçem için daha uygun olur dedi. Bana da öyle mantıklı geldi ve opersayonumu oldum (5 ltr yağ alındı). Ama siz de de alınabilecek yağ miktarı o kadar sanırım o sebeple doktorun uygulaması doğru gibi geldi bana....Yürüme ve spor yapma konusunda doktor bir kısıtlama getirmedi bana da, ben operasyon sonrası hep ayaktaydım. Daha sonrasında LPG masaj yaptırdım ama doktor şart olmadığını söyledi gerçekten de gerekmiyormuş. Biraz bekleyin sonucu görmek için bence sizin durumunuzda bir problem yok. Çok geçmiş olsun.

Söylediğiniz şeyler ilginç çok kilolu hastalar için yapılması belki doğrudur ama iki ayrı işlemde maliyeti artırır. Ayrıca obez hastalar zaten liposuction oluncaya kadar bir çok yöntemi denemişlerdir ve kilo almalarının farklı bir sebebi varmı diye (hormonal, diabet vs.) gerekli tetkik ve tespitleri yaptırmışlardır diye düşünüyorum.

Arkadaslar herkese merhaba; bende 1 ay once Gobek-Bel-Basen bolgelerinden Liposuction oldum.beni bunlar arasindan en cok rahatsiz edeni gobek bolgemdi. aklimi kurcalayan bi nokta var, kendime aynanin karsisinda baktigim zaman basenlerimde ve simit bolgesinde gozle gorulur bi incelme farkediyorum fakat gobek bolgemde sanki hic incelme yokmus ayniymis gibi geliyor. Sizlere danismak istedigim ise; gobek bolgesinden operasyon yaptiranlar sonunda duz bir karina sahip oluyor mu? Ve bunun icin ne kadar sure gecmesi gerekiyor? spor ve egzersiz ile kurtulamadigim bolgesel gobek problemimden liposuction ile kesin sonuc alacagimi dusunerek ve ameliyattan cok korkan biri olarak katlandim. Zahmetli ve zor gecen operasyonun kesin sonuclanmasini istiyorum. Lutfen beni bu konuda bilgilendirirmisiniz?
Simdiden tesekkurler.:)

bende bu ay sonu göbek bölgemden liposuction yaptırmak istiyorum.burda okuduğum kadarıyla toparlanması 2-3 ayı buluyormuş.moralini bozma bence sabretmek gerekiyor .ne yazıkki estetik yaptırdım oldu bitti değilmiş.senin fazla kilon var mıydı?benim 10 kilo fazlam var neredeyse hepsi üst bölgemde

benim bildiğim liposuction zayıflama değil incelme için bu yüzden öncelikle ideal kilonuza yaklaşmanızı tavsiye ederim. ben öyle yaptım 7 kilo fazlam vardı 5.5ini verdim geriye kaldı 1.5 kilo ve göbek ile simit bölgem sorunlu onu da doktor ile cuma günü görüşecektim ameliyatı varmış bu cumaya kaldı bakalım. diyete devam diyorum :) diyet sayesinde 3 cm incelmem oldu ama 86 belim kilom 58.5 basen kalçe sorunum hiç yok bu yüzden ne kadar kilo verirsem vereyim göbek ortaya çıkıyor :/

merhaba, ne kadara yaptırdın acaba? benim sadece karın ve simit bölgemde sıkıntı kaldı. basen kalça problemm yok. bi fikir edinmek açısından sormak istedim.
PEGANUM'a da sormuştum ama sanırım gidip görüşme yapana dek herkese sorucam =)))

Bence boyle ameliyat yontemlerine basvurmak yerine saglikli beslenme ve spor en dogrusu

Son düzenleme:
dr la görüşüp fikrini aliyim uygun bulmazsa yaptırmam zaten.ama ihtiyacım var.operasyondan sonra diyet ve sporla biraz daha vermem gerekicek zaten.

Evet dedigin gibi sabirli olup beklememiz gerekiyor. Benim kilo fazlam yoktu. Gobek bolgemde ve yanlarda bolgesel yaglanma vardi ve beni cok rahatsiz ediyodu. Doktor ile on gorusmeye gittigimde basen bolgemde operasyona dahil olursa cok daha guzel sonuclanicagini soyledi bende olmusken bi arada ciksin dedim. Doktorlar fazla kilolardan kurtulmus hastalarini liposuction yapmayi oneriyorlar. Daha net ve kesin sonuc icin. Sana tavsiyem acelen yoksa fazla kilolarindan kurtul sonra operasyon ol. Sonuc gozune cok daha guzel gelecektir.:)

Merhaba Azadi; seninle sorunlarimiz ayni sanirsam :) umarim ikimizde dertli gobek bolgesinden operasyon sonrasi kurtulcaz. Ben karin-simit-basen bolgemden liposuction yaptirdim. Hepsine 7.000 TL odedim.

Merhaba Azadi; seninle sorunlarimiz ayni sanirsam :) umarim ikimizde dertli gobek bolgesinden operasyon sonrasi kurtulcaz. Ben karin-simit-basen bolgemden liposuction yaptirdim. Hepsine 7.000 TL odedim.

laddybird kesinlikle sorunlarımız aynı ama bende basen yok alt bölgede en ufak bir sorun yok yani =)) bakalım bu ücrete nasıl yansicak 7000 açıkçası çok göründü gözüme =))

Siz lazer lipo mu yoksa klasik liposuction ameliyatımı oldunuz? Sizin gibi bende de ilk incelmenin farkedildiği bölge basen ve simitler olmuştu, göbeğim olduğu gibi duruyordu sanki. Zaman içinde göbeğim yavaş yavaş indi. İlk aylarda bayağı bir dalgalanmai girinti ve çıkıntılar vardı göbeğimde ama 3 aya kadar bunlar gitti, 6. ayda son kontrolüme gittiğimde daha da inmişti şu an 11 ay oldu ve 6. aydan bu yana yinede incelme oldu ve göbek düzleşti. Siz de de olacak bunlar daha çok erken bir dönemdesiniz. Yemeye içmeyede dikkat edin biraz kesin sonuç alacaksınız. Moraliniz bozulmasın, geçmiş olsun.

lipo yaptıran arkdaşlar tekrar selilüt çıktımı:26:

Ben de bacak içinde sarkma olmuştu ve selilüt de vardı ama doktorum bunlar kesin olarak gider demedi, sonrasında radyofrekans yaptırabileceğimi söyledi fakat ben operasyonun o bölgede yine de olumlu sonuçlarını gördüm. Sarkma gitti daha doğrusu iç bacakta top gibi çıkıntı vardı karşılıklı beni çok rahatsız eden, onlar kayboldu. Cilt daha düzgün hale geldi. Sonuçta selilüte olumlu katkısı var yüzde yüz geçirmesede eskisinden çok daha iyi bir hale geldi. Selülit zaten kolay geçen bir şey değil geçse de her an oluşma riski yüksek maalesef. Bu arada radyofrekans yaptırmaya gerek görmedim.

Peganum, cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattin gercekten. Ben Vaser Lipo oldum. Liposuction'in arastirdigim kadariyla cok cesidi var ben yetisemiyorum:) doktorum Vaser onerdigi icin onu oldum. Soylediklerinize inancim tam, zaten operasyondan beri yediklerime cok dikkat etmekteyim. İnsallah benimde aldigim sonuc sizinkisi gibi kesin ve olumlu olur. Tekrar tesekkur ederim :)

Biri bana yardm itsen lutfennn
Benim bugun 15 gun oldu liposaksin ve lazer lipo olali ve gobegim hala yerinde duruyryan simitler azaldi ama buyuk olcude onlarda var basen dede kuculme oldu cogunluk hala benle malesef ben bukadar aciya bunun icinmi katkandm ; (((
Bu sabah lenf drenajin 2. Seansinada girdim yok bisey oldugu yokk yardim LUTFEN

Bu ne panik. Önceki yorumlarımı okumuşsunuzdur sanırım. Sonuç alabilmek için zaman geçmesi lazım. Ayrıca sizin incelmenizi sağlayacak olan lenf drenaj değil, geçirdiğiniz ameliyatın vücudunuzdaki yapacağı etki...2-3 ay geçsin bakalım büyük oranda değişimin beklenildiği süreç ondan sonra istediğiniz gibi olmazsa doktorunuzla görüşürsünüz. Şu an boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.

Gercekten cok panik olmussun zaman gectikce su hallerini hatirlayip kendine guluceksin inan buna benimde paylasimlarimi oku su an cok zayiflamadim kilo olarak ama incelmeme herkes sasiriyi tam bir yili gecti ben olali sabir arkadasim kendine eziyet etme bu arada maydanoz suyunu tavsiye ederim harika bir odem atici.umarim guzel haberleri yayinlarsin artik.

Ewet cok panik oldum birde cevremdekiler cok bisey yok bukadarmi deyince iyice panikledim umarim hersey dediginiz gibi olur bi degisme hissedersem sizlerle paylasscgm tekrar tesekkurler...

[

Merhaba'
Ben de lazer lıpoliz yaptırmak ıstıyorum ama cok kararsızım. Suanda nasılsınız sonuctan memnunmusunuz. Nerede taptırdıgınızla ilgili bilgi verebilir misiniz. Söyleyecekleriniz cok kıymetli cevap bekliyorum. Ben 53 kiloyum 1.63 boyundayım ama sporla bıle gıtmeyen ve beni rahatsız eden basenlerim var. Bcak icimden de bnezer sekilde incelebileceğini iletti doktor. Ama dedıgım gıbı doğru kişiyi seçiyormuyum sonuç istenilen gibi oluyor mu emin olamıyorum. Cevremde yaptıran hiç yok

QUOTE=Tresa;21597422]Sevgili Rosenoire
Benim tek takıldığım konu basenimin arka kısımlarından yağ alınmaması.Doğal olarak o bölgeden alınmayınca orada bir incelme olmayacak.Ya da biraz kilo alsam hemen oralar maalesef şişecek( Şuan önden bakılınca yıllardır gözüme dev gibi gözüken popom minnacıık görünüyor hemde 1 hafta gibi kısa bir sürede. Yani yöntem mucize gibi bişey. İşte bu durumda keşke arka kısımdan da alınsaydı orası da incelmiş olacaktı.Ama artık keşkelerin bir önemi yok. Lazerlipo yapılan yerlerde zamanla daha da incelme olacağı konusunda seninle hemfikirim. Çünkü seninde bildiğin gibi bu ödemin atılmasının haricinde bu yöntemde parçalanan yağların bir kısmı ameliyat sırasında kanülle çekiliyor bir kısmı ise parçalanmış halde içerde bırakılıyor. Zamanla içtiğimiz suyun yardımıyla vücuttan atılıyor.Bu nedenle de doktorlarımız 3 ay sonra tam şekil alacaksınız diyor Bunlardan bahsetmemin sebebi bu konuya yeni ilgi duyan arkadaşlarla paylaşmak adına.Karnımda hem cm olarak hemde görünürde bir incelme yok Doktorum karın bölgemden de az yağ alacağını belirtmişti. Yani benim en çok basen yanlarımdaki çıkıntılar üzerine çalışıldı.O bölgede zaten bariz incelmeyi görüyorum.İyileşme neyse ki hızlı oluyor. Son iki gündür yana dönerek uyuyabiliyorum.Meğer ne kadar önemli birşeymiş. Dümdüz yatmaktan kurtuldum.Yeni yaptırmış biri olarak herşeyi unutmadan buraya yazmak istiyorum Yaptırmayı düşünen arkadaşlara faydamız olsun.1.gün akşam evime taksi ile gittim 4.katta olmamıza rağmen merdivenle eve çıktım.2.gün evin içinde dolaşabiliyorsun herhangi bir ağrı kesici almama gerek kalmadı.3.gün aynı.4.gün hemen hemen yemek vs işlerini rahat rahat yapıyorsun.5.gün işe gittim. Ben özellikle hafta sonuna yakın ameliyat olmayı ayarlamıştım.İyi de oldu.6.ıncı günden itibaren kesinlikle neredyse normal hayata dönmüş oluyorsunuz.Bir tek belki otururken hafif iğne batar gibi oluyor Bunun dışında bişey yok.Yani bulunan yöntem hem hızlı iyileştiriyor Hem sonucu ertesi gün görüyorsunuz.Süper bişey .Sadece size tavsiyem benim gibi aklınızda kalacağına takıldığnız tüm noktaları doktorunuza yaptırma konusunda kararlı olmanız[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…