Peganum, cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattin gercekten. Ben Vaser Lipo oldum. Liposuction'in arastirdigim kadariyla cok cesidi var ben yetisemiyorum:) doktorum Vaser onerdigi icin onu oldum. Soylediklerinize inancim tam, zaten operasyondan beri yediklerime cok dikkat etmekteyim. İnsallah benimde aldigim sonuc sizinkisi gibi kesin ve olumlu olur. Tekrar tesekkur ederim :)
ben de doktoruma sordum. ameliyat sırasında çıplak olunduğu ve ister istemez hasta avret yerlerini kapatma isteyip hareket serbestliğine engel olabiliyormuş. çünkü ameliyat sırasında vücut şekilden şekile sokuluyormuş.
işte bende bunu kastetmiştim arkadaşım. evet bir geriye dönüş var dikkat edilmezse ama edilince çok güzel tekrar oluşmaması. banada söylenen ordaki dokunun öldürülmesi tekrar yağ depolanmaması farklı bölgede kilo alınması. sonuç güzelse ne güzel geçmiş olsun bende basenden şikayetciyim etek giyince pantolon giyince kiloma boyuma göre okadarda olur diyip bana kızıyorlar ama ben rahatsız oluyorum bunun evliliği var doğumu var şişerde şişer almaya en elverişli ilk kilo alınana yer basen bölgesi neticede.
Merhaba, oncelikle hangi yontemle lipo olacaksiniz bu cok onemli... aldiracaginiz yag miktari cok ise agri daha fazla oluyor ve siz yag enjeksiyonu da yaptiracaksiniz... Benim deneyimime gore 3 gun kesinlikle yeterli degil cunku ilk hafta Kambur yuruyorsunuz belki agriniz olmuyor AMA kanulle girilen heryeriniz cok hassas oluyor ve giyilen korse cok AMA cok siki hareket kisitligi yapiyor. Ben yag enjeksiyonu yaptirtmadim AMA sunu soyleyebilirim en hassas bolge bacaklar cunku ayaga kalktiginizda direct basinc onlarin uzerinde oluyor ve derisi karin bolgesine gore cok ince. AMA dedigim gibi alinacak yag miktari cok onemli. Ben kilolu sayilirdim. Belki bu anlattiklarimin hicbirini yasamiyacaksiniz cunku bunyeden bunyeye degisiyor... Insallah Hersey gonlunuzce olur
canım ben 11 sene önce gögüs küçültmeyle beraber lipo olmuştum ama aradan 11 sene geçti ve 35 kilo aldığım bir hamilelik geçirdim hiç pişman olmadım doğumdan sonra 7 sne geçti gögüslerim illaki deforma oluyor gögüslerimi toparlarken lipoda yaptırdım çarşamba tyattım perşembe çıktım cuma günü markete gittim tek başıma cumartesi pazar denize ve piknige yarında yazlığa gidiyorum allaha şükür benim agrım olmadı çokta iyiyim ama sıcaklarda korse giymek zor şişme ve morluk bayagı oluyor ama tabiki geçecek onlar ama gögüslerde dikiş var bayagı buna hazırlıklı ol anlatabilirsem şöyle gögsün altından yarım ay şeklinde siyah uçların kenarları uç ile gögüs altı arasında tam bir t şeklinde psikolojini rahat tut ama derimki ben eger çok acil değilse eylülde yaptır sıcaklarda korse ve süyten olayı insanı çok yıpratıyor canım sormak istediğin soru olursa yardımcı olurum canım allah şifa versin
Evet ama hangi ameliyatı olursanız olun sonrasında uyarıları dikkate almaz, gerekenler yapılmazsa tekrar sağlığınız bozulur. Bu da onun gibi bir şey....İdeal kiloya yakın olup ta, sadece bölgesel yağlanmaları olanlar daha hızlı ve güzel sonuç alıyorlar ve bu tipteki hastalar zaten çok yemedikleri için sonraki yıllarda da görüntülerini korurlar, biraz kilo alsalar da bir sorun yaşamazlar. Yağlanma tekrar olmaz yani. Ben ne kadar yediklerime dikkat etsem de kaçamaklarım oluyor ama bana olumsuz bir yansıması olmadı şu ana kadar. Fakat çok kilolu hastalar ameliyat sonrasında da ciddi bir diyet programı vs. uygulamazlar aynı şekilde yemeye devam ederlerse, ameliyattan da bir fayda görmüyorlar. Yakınlarımda gözlemlediklerim bunlar. Siz de sadece basen varsa, ideal kilonuza yakınsanız, operasyondan çok fayda sağlarsınız, memnun kalırsınız kesinlikle ve geri dönüşümde olmaz.
merhaba arkadaslar ben 19 aralıkta operasyona giriyorum
korkuyorum ama bende yazarım artık nediyim can tatlı gelio ama ırsı bi dengesizlik var vucudumda 90 76 117 ölçülerim bakalım nolucak
Merhaba PEGANUM,
Size sormak istediğim birkaç detay konu daha var, hem aynı doktoru tercih etmiş hemde başarılı bir operasyon geçirmiş biri olarak sizin tecrübenizden faydalanmak istedim, operasyona girmeden önce vucudün yağ haritasının çıkarıldığı bir makine varmış, doktor bey o makineye kullanıyormu?, operasonyona girmeden sakinleştirici çıkınca sıvı desteği veriliyor mu? bir de benim gibi soracak sorusu çok olanlar için doktor bey tatminkar açıklama yapıyor mu? çünki o masaya yatana kadar bu işin psikolojik süreci de baya yorucu
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
dün lipo oldum. pişmanlık var nedense. canım yanıyor. desteksiz kalkamıyorum. çok zor bir süreç galiba. inşallah sonuç güzel olur. duaya ihtiyacım var.
dün lipo oldum. pişmanlık var nedense. canım yanıyor. desteksiz kalkamıyorum. çok zor bir süreç galiba. inşallah sonuç güzel olur. duaya ihtiyacım var.
10 gun once ben de lazer lipo yaptirdim.su an ben bile inanamiyorum yazarken cunku cok cesur biri degilimdir..tabi su an bi fark goremiyorum ne kilomda ne de olculerde bi degisiklik yokkilolu degilim ama bazi yerlerde biraz cikintilarim vardi. simit bolgesinde ve ozellikle sirtta..umutla bekliyorum sonucu bakalim neler olacak
ödem olabilir en az üç hafta bekleyin ve fazla aynaya bakmayın bence. masaj verdiyse onu yapın.
Canim oncelikle cok gecmis Olsun ve aramiza hos geldin. Hic pisman olmana gerek yok duygularini anliyorum o his sizi 1 ay rahatsiz edecek cunku odemler istedigin sonucu elde edememis gibi gosterecek sakin panik yapmayin. Agrilariniz 1 haftaya kalmaz ve normal hayatiniza donmeye baslarsiniz. Uzun vadede sonuc aliniyor nerdeyse 7 hafta oldu Benim operasyonuma ve sonuclar vucud seklim ortaya cikti gibi hatirlarsan karnim da dalgalanmalar vardi ve sonuc kotu gibiydi AMA simdi o dalgalanmalar gitti sayilir ve biliyorum ki 3 ayda hicbirsey kalmayacak..kendinize zaman verin inanin bana Benim gibi aynada kendinizi her gordugunde mutlu olacaksiniz. Bu arada sorunuz olmus uzun zamandir forma girmiyordum kusura bakmayin cevaplayamadim. Lutfen gelismelerinizden haberdar edin, dualarim sizinle...
evet aceleye gerek yok, zaten zamanda yokki, tatile çıkıyorum dönüşte de mensturasyon haftası olacak, yani 1 ayım var daha.
Bu süreçte hem sizden geridönüş alırım,bilgi,foto, hemde sizin doktorunuzla da görüşürüm , ona göre verirrim artık kararımı.,
Sonucu, ödemsiz halinizi çok merak ediyorum, inşallah mutlu kalacağınız bir sonuç alırsınız
Canim oncelikle cok gecmis Olsun ve aramiza hos geldin. Hic pisman olmana gerek yok duygularini anliyorum o his sizi 1 ay rahatsiz edecek cunku odemler istedigin sonucu elde edememis gibi gosterecek sakin panik yapmayin. Agrilariniz 1 haftaya kalmaz ve normal hayatiniza donmeye baslarsiniz. Uzun vadede sonuc aliniyor nerdeyse 7 hafta oldu Benim operasyonuma ve sonuclar vucud seklim ortaya cikti gibi hatirlarsan karnim da dalgalanmalar vardi ve sonuc kotu gibiydi AMA simdi o dalgalanmalar gitti sayilir ve biliyorum ki 3 ayda hicbirsey kalmayacak..kendinize zaman verin inanin bana Benim gibi aynada kendinizi her gordugunde mutlu olacaksiniz. Bu arada sorunuz olmus uzun zamandir forma girmiyordum kusura bakmayin cevaplayamadim. Lutfen gelismelerinizden haberdar edin, dualarim sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?