Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba doktorunuz kimdi. sonuç nasıl. memnun musunuz?

merhaba tekrar, benim henüz mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj göndermem mümkün olmadı

benim de demir seviyem çok yüksek değildi hiçbir zaman, bakalım benim içinde tahlil yapılasın da sonuç ne çıkar bilemiyorum şimdi. bunu hiç düşünmemiştim hangi demir hapını kullanıyosunuz, oroferon kullandım ben bi süre, çok düşük değil ama destek lazım demişti doktorum, o vermişti,

bi de lazer ile vaserin farkı nedir ben hepsini aynı sanıyorum, Daha doğrusu hepsi aynı prensipte çalışıyo, yağı eriterek aspire ediyo diye biliyorum, tek farkı olan ıslak ve klasik dediğimiz liposuction diye biliyorum, özellikle onda kan kaybı fazla ve nekahat süresi uzun olduğu için tercih edilmiyormuş

Evet ama hangi ameliyatı olursanız olun sonrasında uyarıları dikkate almaz, gerekenler yapılmazsa tekrar sağlığınız bozulur. Bu da onun gibi bir şey....İdeal kiloya yakın olup ta, sadece bölgesel yağlanmaları olanlar daha hızlı ve güzel sonuç alıyorlar ve bu tipteki hastalar zaten çok yemedikleri için sonraki yıllarda da görüntülerini korurlar, biraz kilo alsalar da bir sorun yaşamazlar. Yağlanma tekrar olmaz yani. Ben ne kadar yediklerime dikkat etsem de kaçamaklarım oluyor ama bana olumsuz bir yansıması olmadı şu ana kadar. Fakat çok kilolu hastalar ameliyat sonrasında da ciddi bir diyet programı vs. uygulamazlar aynı şekilde yemeye devam ederlerse, ameliyattan da bir fayda görmüyorlar. Yakınlarımda gözlemlediklerim bunlar. Siz de sadece basen varsa, ideal kilonuza yakınsanız, operasyondan çok fayda sağlarsınız, memnun kalırsınız kesinlikle ve geri dönüşümde olmaz.

birce ameliyattan sonra ne giyiliyor. gecelik filan götürmeye gerek var mı. bir de hastaneden ertesi gün çıkarken ne giymek daha kolay olur.

Merhaba; hangi dr da yaptırdınız bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Merhaba PEGANUM,
Size sormak istediğim birkaç detay konu daha var, hem aynı doktoru tercih etmiş hemde başarılı bir operasyon geçirmiş biri olarak sizin tecrübenizden faydalanmak istedim, operasyona girmeden önce vucudün yağ haritasının çıkarıldığı bir makine varmış, doktor bey o makineye kullanıyormu?, operasonyona girmeden sakinleştirici çıkınca sıvı desteği veriliyor mu? bir de benim gibi soracak sorusu çok olanlar için doktor bey tatminkar açıklama yapıyor mu? çünki o masaya yatana kadar bu işin psikolojik süreci de baya yorucu

Vücudun yağ haritasını çıkaran bir makine görmedim ben dr da, ben de öyle bir şey kullanılmadı. Operasyonun olacağı gün, çizim yaptı çalışacağı bölgelerde, sonra ameliyathane ye gireceğim saati bekledim, yanımda arkadaşım vardı onunla sohbet ederek zaman geçirdim. Sonra beni ameliyathaneye aldılar, öncesinde sakinleştirici yapmadılar, ama isterseniz yaparlar o sorun değil. Ben çok rahattım daha önce burun ve yüz germe ameliyatı olmuştum aynı dr'da bu üçüncüydü, masaya uzandığımda, damar yolu açıldı, sedasyon verildi, kısa sürede uyudum hemen, uyandığımda her şey bitmişti ve refakatçı arkadaşımla eve gittik....1-2 saat sonrasında yemeğimi yedim ilaçlarımı aldım, arkadaşıma verilen bilgiye göre günde 2,5-3 ltr su içmem istendi, bol bol sıvı aldım. Sıvı desteği derken tam neyi kastediyorsunuz, bir de operasyona başlarken vücuda sıvı veriyorlarmış ama ben o sırada uyuyordum, hatırlamıyorum....Güner Bey'den sorduğunuz soruların cevabını alırsınız, iyi bir cerrahtır, ben kendisine güveniyorum, başka operasyona ihtiyaç duyarsam da gideceğim ilk adrestir.

Prof. dr ahmet seyhanı izle derim liposuction ameliyatının hastane sürecini sonrasını öncesini ameliyattan sonra hayatına nasıl devam edebileceğini, görüntüsünü nezaman ameliyat olman gerektiğini pahalı bir ameliyat mı falan kiloskop.com da videolu olarak anlatıyor. ben sorularımın cevabını buldum en çok ameliyat sonrası hayatımı merak ediyordum.15-20 soru yanıtlamış tavsiye ederim.

dün lipo oldum. pişmanlık var nedense. canım yanıyor. desteksiz kalkamıyorum. çok zor bir süreç galiba. inşallah sonuç güzel olur. duaya ihtiyacım var.

dün lipo oldum. pişmanlık var nedense. canım yanıyor. desteksiz kalkamıyorum. çok zor bir süreç galiba. inşallah sonuç güzel olur. duaya ihtiyacım var.

merhaba msnrana,
benim mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamıyorum size şimdilik, siz bana isterseniz özelden dönüş yapın
sizde benim gibi araştırma safhasındaydınız sanırım, kan değerleri meselesi vardı diye hatırlıyorum, halloldu sanırım o, hemoglobin değeriniz kaçtı operasyon için? doktorunuz ve operasyon bölgelelerinizi öğrenmeyi çok isterim sizin için sakıncası yoksa,

benim doktor randevuma da az kaldı ancak araya tatil girecek, sonra mensturasyon haftası olacak en iyi ihtimalle 1 ay sonra yaptırabilirim, tabi benim kan değerlerimde eksik çıkmassa

geri dönüşünüzü merakla bekliyorum ve size acil şifalar diliyorum en kısa zamanda, en güzel şeklide sonuç alın ve en kısa sürede tamamen iyileşin inşallah.

alınan yağ miktarını da belirtebilirseniz çok mutlu olurum, yağ miktarı arttıkça ağrı da artıyormuş, çok miktarda alınmış olabilir belki, ama hepsi geçici nanın ben ikna oldum

tekrar çok geçmiş olsun, en kısa sürede toparlanırsınız inşallah dua ediyorum sizin için. Kan değerinin 11.5 ile 15.5 arasında olması gerekiyomuş, benim ki 11.4 idi, boyum 1.76, kilom 73, yaşım da 30, vücüd vites yükseltmek istiyo sen zorla küçük viteste sürüyosun aracıını demişti o kan meselesi ile ilgili. Belki o değerin biraz daha yükselmesini beklemeli miydi doktor bilemedim.

Ben sizin doktorunuzu da öğrenebilir miyim? yormak istemiyorum sizi, çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tekrar, sadece moralinizi yüksek tutun, şifa acil gelecek o zaman göreceksiniz, bir doktor kızı olarak inanın tedavinin yarısından fazlası moral

sizden güzel gelişmeler bekliyorum en kısa zamanda

10 gun once ben de lazer lipo yaptirdim.su an ben bile inanamiyorum yazarken cunku cok cesur biri degilimdir..tabi su an bi fark goremiyorum ne kilomda ne de olculerde bi degisiklik yok kilolu degilim ama bazi yerlerde biraz cikintilarim vardi. simit bolgesinde ve ozellikle sirtta..umutla bekliyorum sonucu bakalim neler olacak

ödem olabilir en az üç hafta bekleyin ve fazla aynaya bakmayın bence. masaj verdiyse onu yapın.

ödem olabilir en az üç hafta bekleyin ve fazla aynaya bakmayın bence. masaj verdiyse onu yapın.

evet aceleye gerek yok, zaten zamanda yokki, tatile çıkıyorum dönüşte de mensturasyon haftası olacak, yani 1 ayım var daha.
Bu süreçte hem sizden geridönüş alırım,bilgi,foto, hemde sizin doktorunuzla da görüşürüm , ona göre verirrim artık kararımı.,
Sonucu, ödemsiz halinizi çok merak ediyorum, inşallah mutlu kalacağınız bir sonuç alırsınız

Canim oncelikle cok gecmis Olsun ve aramiza hos geldin. Hic pisman olmana gerek yok duygularini anliyorum o his sizi 1 ay rahatsiz edecek cunku odemler istedigin sonucu elde edememis gibi gosterecek sakin panik yapmayin. Agrilariniz 1 haftaya kalmaz ve normal hayatiniza donmeye baslarsiniz. Uzun vadede sonuc aliniyor nerdeyse 7 hafta oldu Benim operasyonuma ve sonuclar vucud seklim ortaya cikti gibi hatirlarsan karnim da dalgalanmalar vardi ve sonuc kotu gibiydi AMA simdi o dalgalanmalar gitti sayilir ve biliyorum ki 3 ayda hicbirsey kalmayacak..kendinize zaman verin inanin bana Benim gibi aynada kendinizi her gordugunde mutlu olacaksiniz. Bu arada sorunuz olmus uzun zamandir forma girmiyordum kusura bakmayin cevaplayamadim. Lutfen gelismelerinizden haberdar edin, dualarim sizinle...

merhaba birce68,

sizde vaser lipo mu oldunuz? ben hangi teknik daha iyi sonuç veriyo bilmiyorum, doktorumla görüştüğümde laser mi vaser mi tercih etmeliyim banada fikir verebilir misiniz?
sağlıklı mutlu günler

çok tesekkürler. yalnız kansızlık olayını hafife almayın. doktorla görüsüp kan değerlerinizi olması gerekene yükseltin.

çok teşekkürler. sizin mesajlarınız çok yardımcı oldu. özellikle ilk 8 gün yaşadıkladınızı anlatmanız. ameliyat öncesi ve sonrası onu okudum. ben de inşallah kendime gelince ayrıntılı yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…