Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba birce

öncelikle kaç yaşında olduğunu ve derinin sıkı veya gevşek olup olmadığını merak ediyorum. operasyondan kaç gün sonra ayağa kalkabildin.

Merhaba,ozelden mesaj atamiyorum 50 limiti varmis benim 40da onu nasil dolduracagimida bilmiyorum herneyse gelelim sorulariniza Ben ingiltere Manchester da yasiyorum ve burda yaptirdim toplamda yaklasik £4500 pounds odedim evet vaser Pahali bir yontem AMA simdilik Ben memnunum ozellikle dizlerim mukemmele yakin oldu karnim ve simitlerde Halen sislikler var AMA 8 cm incelmisim buna ragmen gecen gun 40 beden pantolon denedim oldu. Vaser den once 42 beden dar kesimdede strec degilse 44 beden in icine ancak girebiliyordum.yediklerime cok dikkat ediyorum son 10 gundur hergun 1 saat yuruyorum ve 1 saat pilatese gidiyorum bugun 29. Gunum. Vaser den sonraki ortalama 3 gun yardimsiz olmaz sonra ayaklaniyorsunuz AMA 7. Gune kadar dik duramiyorsunuz anliyacaginiz en az 1 haftaya ihtiyaciniz var toparlanmak icin AMA sunu belirteyim sisligimin tavan yaptigi hafta 2. Haftaydi calisiyorsaniz cok siki bir korseyle ihtiyaciniz var Ben kiyafettimin altina yiyinip gittim biraz Bol giyindim is yerindekiler farketmedi. Derim cok siki nomalde sikmaya kalksaniz sikilmaz o derecede siki ve son olarak yasim 35. Bu arada cok devrik cumle kurmusum kusura bakmayin....

Merhaba canim, goruntuden gore problemlemimiz ayniymis Ben kurtuldum darisi senin basina insallah. Size iki tavsiyem olucak had dim olmayarak sakin normal lipo olmayin uzun vadede deride cokmeler oluyor ozellikle bacaklar da arkadasimin bacaklarini kendi gozumle gordum normal lipo olmus bundan 6 sene once ilk 4 sene iyi idi son iki sene cokmeler baslamis kotu bir goruntuydu. Sayet diz iclerine aldiracakcan ust bacak iclerinden de aldirmalisinki kontur yani karsidan bakildiginda simetrik ve orantili gozukecek(bunlari doktorum bana anlatmisti) Ben o sekilde yaptirdim. Vaser, laser yada slim lipo diz iclerinde daha guvenliymis. Yag enjeksiyonu pek guvenilir degilmis ortalama 6 ayda gidiyormus bende yaptiracaktim doktorum inan ihtiyacin kalmayacak dedi ve cok hakliymis bacaklarim in ortasida acik kalsin oda Nazar boncugu oluversin:)) sorun olursa bildigim kadariyla cevaplamaya calisirim...

bana doktor alti ayda eriyeceğinden hiç bahsetmedi.

benimde diz içlerim çok kalın,onları gitmesi bile görüntüyü azda olsa düzeltmeye yeticektir sanırım.işinin ehli bir dr du görüştüğüm umarım böyle bir sonuçla karşılaşmam.çökme olmaması için orantılı ve yeteri kadar alması gerekiyor sanırım.bacak içinede şöyle ufak bir dokunuş iyi olur azda olsa kavis görüntüsü olur.umarım hepimizin gönlüne göre olur.tşk ediyorum verdiğin bilgiler için.

banada yüzde 70 inin kalacağını söyledi ama bana pek inandırıcı gelmedi.bence kalabilicek oran en gerçekçi oran yüzde 40.oda iş görür aslında.

bana imzalattıkları kağıtta %25-75 arası yazıyordu. doktora soracağım. bir de birkaç yıl sonra problem çıkacak mı onu da sormalıyız. bizi ilerisi için bilgilendirmiyorlar nedense.

bana imzalattıkları kağıtta %25-75 arası yazıyordu. doktora soracağım. bir de birkaç yıl sonra problem çıkacak mı onu da sormalıyız. bizi ilerisi için bilgilendirmiyorlar nedense.

ben dr a yağ dolgusu için ;5 yıl yada 10 yıl sonrada aynı kalıcakmı diye sorduğumda. dr;eriyen erir kalan yüzde 70 lik(ki bu pek inandırıcı gelmedi bana)kısım 5 yıl da geçse 10 yılda geçse aynen kalır demişti.

arkadaşım sen yağ enjeksiyonumu düşünüyorsun?problem nedir bacaklarındaki?

Insallah istediginiz sonucunu alirsiniz. beni gelismelerden haberdar ederseniz memnun olurum . tek temmenin oncelikle sagliginiz sonra da Benim gibi aynada kendinizi her gordugunuz de mutlu olmanizdir.opuyorum...

Memko ilahi seni bu konuda görünce yanlışlıkla buraya yazmışım :)

Son düzenleme:
bana doktor alti ayda eriyeceğinden hiç bahsetmedi.

Ben doktorumun soyledikleri belirttim. AMA anladigim kadariyla turkiyede her doktor farkli konusuyor insanin aklinin karismasi cok normal. bacak dolgusu yaptiranlar diye form var ordan okudugum kadariyla bu deneyimi yasayan arkadaslarin soylemleri doktorumu hakli cikartiyor. AMA Baska bir yonden bakarsak bu islemi yaptirmak sizi mutlu edecekse,ve keske demektense yaptirin. Kendinizi mutlu etmek kadar bu dunyada daha guzel Birsey varmi. Insallah Hersey gonlunuze gore olur...sevgiler

merhaba birce ödem tüm vücutta mı oluyor. yoksa yapılan yerlerde mi. yani diz ile mide arasındaki bölgede mi oluyor. ödem olayını çok anlayamadım.

Son düzenleme:
merhaba birce ödem tüm vücutta mı oluyor. yoksa yapılan yerlerde mi. yani diz ile mide arasındaki bölgede mi oluyor. ödem olayını çok anlayamadım.

Merhaba, odem operasyon sirasinda kanullerin yani yag alinan cok ince orgu Sisine benzeyen alertin girdigi yer ve cevresinde olusuyor. Soyle ornek vereyim mese la bacaklarimda biraz diz ustunden aldirmistim, diz kemigimin ortasindan kanulle girmis ve bir estetik dikis atmis sadece o bolge de sislikler var. diz iclerimde ise dikis yeri diz icinde diz kapaginin hizzasinda bir nokta sadece o nokta ve etrafi nda sislikler oldu anlayacaginiz dizde hem on hem yanda islem oldu buna ragmen diz arkasinda ve dizin diger tarafinda sislik olmadi. Karnimda da ayni Benim sadece alt karin dan yag alindi genis bir yer olmasina ragmen ust karin yani mide bolgesinde sislik olmadi. Yani kisacasi sislik yani odem sadece yag alinan yerlerede oluyor vucudun diger yerlerinde olusuyor en azindan bende Boyle gelisti tabiki her insanin bunyesi farkli ananas ve maydonoz suyu odem icin harika inanin korkulacak bir operasyon degil...insallah aciklayici olmustur. Sevgiler.......

Vucudun diger yerlerinde odem olusmuyor demek istemistim yukaridaki yazida yanlis yazmisim kusura bakmayin lutfen. Tablet kullaniyorum yazi Dili ingilizce yazdigim kelimeleri otomatik degistiriyor...

Vucudun diger yerlerinde odem olusmuyor demek istemistim yukaridaki yazida yanlis yazmisim kusura bakmayin lutfen. Tablet kullaniyorum yazi Dili ingilizce yazdigim kelimeleri otomatik degistiriyor...

:) çok teşekkürler cevapların için. kafama takılanları cevaplayacak birinin olması güzel.

İki hafta önce karnımdan, sırtımdan ve kollarımdan lazer lipoliz oldum. Ancak kollarımda hiçbir düzelme olmadığı gibi sol kolumda daha önce olmayan yumru oluştu ve dışarıdan belli oluyor. Karnım düzeldi gibi duruyor ama kırış kırış. Daha önce göbek çevremde kırışıklık yoktu ve şimdi orası da korkunç görünüyor. Üstelik ameliyat sonrası denildiği gibi hemen sosyal hayata dönemiyorsunuz ve ağrılar korkunç. Hala karnımda sertlikler ve ağrılar var. Geceleri uyuyamıyorum.3 ay sonra düzelecek diye bekliyorum. Yoksa eski halim bundan çok daha iyiydi. Hele kollarımı gördükçe neden bu ameliyatı oldum diyorum.

doktoruna sordun mu. korse takıldı mı. ayrıca sanırım masaj da yapılması gerekiyor. ben bir bayanın 3 hafta sonraki halini görmüştüm resimlerini tabii ki. önceki halinde büyük bir karnı vardı. lipodan 3 hafta sonraki resminde baya toparlanmış ama hala buruşukluk göbek çevresinde vardi. sanırım içi boşalınca deri belirli bir sürede toparlıyor. belki bu toparlanmayı hızlandıran krem yada lpg benzeri şeyler vardır. inşallah kısa sürede sonuç alırsın. bu arada doktorun kimdi. kaç yaşındasın boyunu kilonu merak ettim.

Son düzenleme:

merhaba vaser ile liposuction olmuşsunuz. inşallah sonuçları güzel olmuştur. mesajlarınızı okudum ama çok ayrıntılı bir anlatım bulamadım. aklınızda kaldığı kadarıyla ayrıntılı bir anlatım yapabilir misiniz. yaşınız, eski kilonuz, ne kadar yağ alındı ve ne gibi işlemler yapıldı. ameliyattan çıkıştan itibaren neler yaşadınız. ödemler nerde ve ne kadar oldu. normal yaşama dönüş ne kadar sürede gerçekleşti. cildiniz gevşekmiydi yoksa sıkı mı, gevşekse ektradan cihazlara girdiniz mi. daha aklıma gelmeyen sizin belirteceğiniz tüm ayrıntıları çok merak ediyorum. yazarsanız sevinirim.

merhaba vaser ile liposuction olmuşsunuz. inşallah sonuçları güzel olmuştur. mesajlarınızı okudum ama çok ayrıntılı bir anlatım bulamadım. aklınızda kaldığı kadarıyla ayrıntılı bir anlatım yapabilir misiniz. yaşınız, eski kilonuz, ne kadar yağ alındı ve ne gibi işlemler yapıldı. ameliyattan çıkıştan itibaren neler yaşadınız. ödemler nerde ve ne kadar oldu. normal yaşama dönüş ne kadar sürede gerçekleşti. cildiniz gevşekmiydi yoksa sıkı mı, gevşekse ektradan cihazlara girdiniz mi. daha aklıma gelmeyen sizin belirteceğiniz tüm ayrıntıları çok merak ediyorum. yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…