bosphorusgirlcüm bende bi değişiklik yok yarın doktora kontrole gidicem. Morluklarım azaldı ama ödemlerimin azalmasına daha 2 hafta var. Kilomda bi fark yok yani daha. Pazartesi spora da başlıcam bakalım 1 ay sonra büyük farklılıklar bekliyorum inşallah. Doktorla görüştükten sonra haberlerini bekliyorum.
canım benim ben de bir şeyi anladım ki, ne yaparsan yap, ne kadar kilo verirsen ver,
ya da lipo yaptırırsan yaptır eğer hayatına egzersizi sokamazsan ve o disiplini kendine
kazandıramazsan hepsi booooooş....
ben daha önce defalarca diyet yaptım, lpg ye gittim, kemerler aldım, aletler aldım vs vs vs... ama hep geçici bir kilo verme sonra tekrar alma şeklinde klasik bir hikayem oldu.
şimdi ise 2 aydır haftada 4 kez sabah erkenden kalkıp bir saat yürüyorum. eskiden yataktan sürünerek çıkardım şimdi ise yürüyüş saatinde gözlerim açılıveriyor birden, eşim falan inanamıyor nasıl oluyor. Ama ben en son aynaya baktığım da o kadar üzüldüm ki kendim için... bacaklar şişmiş, göbek almış başını gitmiş, kollar desen öyle... inanılır gibi değildi yani görüntü... dedim yani niye yapıyorsun bunu kendine, neden spor yapmıyorsun, elin ayağın tutuyor, imkanın var, kalk git yürü, seni tutan ne... hiçbirşey tabi ki, tembellikten başka. o gün karar verdim ertesi sabah da erkenden kalktım yürüdüm. bundan sonra da bırakmaya niyetim yok. bir de sıkılaşmak için topla çalışmaya başladım o da çok fayda ediyor.
ben bu disiplini kazanmadan lipo falan yatırmak istemedim çünkü biliyorum ki bir iki ay belki bir sene sonra gene eskisi gibi olacağım eğer egzersiz yapmazsam...
yani sana diyeceğim o ki, mutlaka spora başla iyileşince tabi ...:) ve de bırakma...
yarın yazarım gelişmeleri.