Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol noa,
7 lıtre bayaa cok sanırım,bılemıyorum canım,oncelıkle ıyı bır dr.bulmam lazım, hatta dr.ler
ama okudugum kadarıyla bu yazdıklarımı olan arkadaslar da var ve kıloları da az degılmıs...ama senın dr.nın dedıgıde dogru,bende hepsını bırden yaptırım tek acı,tek amelıyat ve sonuc ıyı olsun ıstıyorum tabıkı..bakalım,ıyıce arastırayım da.ben ıstanbuldayım o yuzden dr. nı sormadım cnm.gorusuruz

SEN ŞAKA YAPIYOR OLMALISIN 7 LT NE DEMEK YOKSA SAYI SAYMAYI MI BİLMİYORSUN ??? VÜCUT AGIRLININ %5İNDEN FAZLASINI ALDIRMAK İNTİHARI GÖZE ALMAKLA EŞİT DENIYOR WALLA BÜYÜK CESARET TEBRİK EDİYORUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SEN ŞAKA YAPIYOR OLMALISIN 7 LT NE DEMEK YOKSA SAYI SAYMAYI MI BİLMİYORSUN ??? VÜCUT AGIRLININ %5İNDEN FAZLASINI ALDIRMAK İNTİHARI GÖZE ALMAKLA EŞİT DENIYOR WALLA BÜYÜK CESARET TEBRİK EDİYORUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

5 ltnin üstü riskli diye geçiyor doktorum da zaten 5 litre alabilirim demişti ama 7.3lt almış
şu an gayet sağlıklı olduğum içim de bu durumdan memnunum. Sadece ödemim çok olduğu için hala ameliyata girdiğim kilodayım

bosphorusgirl canım senden haber alamadım, ne oldu yaptırıyo musun yoksa hamişmisin

noa cım ne kadar oldu amelıyat olalı, harıkasın yaa,maşallah dr. de uygun gordu demekkı aldı..
gun gun beklıyorum ıyı haberlerını ınsallah

canım benim teşekkür ederim....
ben de bugün adet olduuumm.... yani hamile değilim ama uzun zamandır ilk defa
üzülmedim bu duruma...
haftaya iki ayrı yerden randevu aldım ilk görüşme için.
bakalım ne dicekler.
kesin kararlıyım yaptırıyorum yani. vazgeçmek falan yok.
sadece neresi olsun diye araştırıyorum.

bosphorusgirl canım senden haber alamadım, ne oldu yaptırıyo musun yoksa hamişmisin

canım benim teşekkür ederim....
ben de bugün adet olduuumm.... yani hamile değilim ama uzun zamandır ilk defa
üzülmedim bu duruma...
haftaya iki ayrı yerden randevu aldım ilk görüşme için.
bakalım ne dicekler.
kesin kararlıyım yaptırıyorum yani. vazgeçmek falan yok.
sadece neresi olsun diye araştırıyorum.

evet iyice araştır içine en çok sinen yeri bul. Bekliyorum haberlerini :)

noa cım ne kadar oldu amelıyat olalı, harıkasın yaa,maşallah dr. de uygun gordu demekkı aldı..
gun gun beklıyorum ıyı haberlerını ınsallah

glorys cim ben 14ünde ameliyat oldum yani yarın 2 haftam bitiyor. Evet doktor uygun gördü heralde ama ne kadar çok alınırsa o kadar çok zorlaşıyor iyleşme süreci. Allaha şükür ben atlattım sancılı dönemi 1 ay daha korse takmam gerekiyor o kadar.

Sormak istediğin bişey olursa çekinme canım :)

şuanda coşkun beyle ilgili yazınızı okuyorum ve ağzım açık akaldı.. coşkun bey i 4 yıldır tanırım ,ben ve arkadaşlarım çok sıkı takipçisiyizdir..onun insan ve dr.kalitesi gerçekten tarışmasız çok iidir..sadece kendi görüşüm olduğu için sölemiyorum..okadar çok eş dost akraba ve tanıdık kişiye müdahele etmiştirki..herkes çok memnun ayrılmıştır..hiçbir zaman paragöz olmayan herzaman önce hasta memnun iyetini ön planda tutan ve herhangi küçücük bir şikayatte bile bile kapılarını daima açan bir dr.dir.estetikte herzaman olası riskler vardır..aslında sadece estetiktede diil..tüm saglık birimleri için geçerlidir..yüzde yüz hasta memnuyeti garantisi hiçbirzaman yoktur.dünyada en ii doktorların bile problem yaşadıkları hastalar vardır..ben çok araştıran biriyimdir coşkun bey ide araştırarak bulmuştum..sizin probleminiz herneyse coşkun bey size sonuna kadar yardımcı olur..okadar kötü anlatmışssınızki onları tanıyan biri olarak şok oldum..hayır bide bu insanlar bukadar kötü işler yapsalar bukadar kötü olsalar nasıl estetik hastahanesi açıp büyüsünler..nelerine güvencekler yani..bir iki ameliyat yapar batar giderlerdi..ama insanlar onlara güvenmiş onlar kendilerine güvenmiş kocaman yer açmışlar..ve çok memnun insan var..olmayanlarda olabilir tabiki ama bu tavırda bana hiç etik gelmedi....

canım artık lasonil kullanılmıyormuş onun yerine onun 10 katı pahalı olan arnica yı veriyorlar şutarafagitti 75ml i 20 tl ve artık yazdırılmıyormuş. Morluklar ezikler için kullanılıyor. liposuctiondan sonra biliosun mosmor olunuyor ben de 2 gündür kullanıyorum morluklarımda baya sararma oldu şe yarıyo gibi.

bende coşkun beyi araştırıyordum, smart lipo için, enfeksiyon sonucu göğüs ameliyatı ile ilgili ne gibi problemler yaşadınız? bende göğüs operasyon oldumda birazda bu nedenle merak ettim. üçününüzde aynı dönemmi oldunuz acaba, çünkü sağlıkla ilgili yerler çok hijyen gerektirir, hijyen dışı bir durum söz konusu olduğunda o dönem olan tüm hastalar etkilenir, hatta duyuyoruz enfeksiyon olan bebek hastanelerinde toplu ölümler yaşanır, eğer enfeksiyonla ilgi bir durum varsa dava açmayı hiç düşünedinizmi? yanlış anlamayın ama burda bazen reklam amaçlı bazende karalama amaçlı yazılar yazılabiliyor, yani biraz yaşadıklarınızdan bahsederseniz sevinirm, çünkü 1-2 ay içinde smart için istanbula gidicem yani

Sevgili Badehan 28 mayıs günü bende DR.Coşkun beyle görüştüm. Slimlipo için bu hafta gün alıcam inş. sana tavsiyem burada yazılan herşeye inanma sakın !!! burada karalama amaçlı birçok şey yazılabilir ama genel olarak Dr. Coşkun beyi araştır göreceksinki hakkında hep güzel şeyler yazılmış ...7 Haziran gününde SLİMLİPO yaptırmayı düşünüyorum gelişmeleri,yaşadıklarımı ve fotoğrflarımı burada paylaşıcam. eğer sormak istediğin bişey varsa özelden msj atarsın bilgim olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım canım.kaydirigubbakcemile4

merhaba bende bacaklarımın kalınlığı yüzünden gercekten cok acı cektım kendımce bunu o kadar takmıştım kı çok ağır bir depresyona gırdım tamamen kendıme küsmüştüm tek ilgilendgım nokta bacakalrımdı kısacası gecırdığım depresyonun nedeniyle ailem halıme uzulerek annem ve abımler benı babamdan gızlı lıpocustın yptırmam için a plus bır hastaneden bır prof.la anlştılar hatta 3 sene onceydı 5000ytl nakıttı düşün o kadr takmışımkı ailem benım için babamın asla ızın vermıycegı bır sey ıçın benımle bu yola cıktılar neyse hakıkaten bu bnm mucızemde fınal zamnımdı ve bır turlu tarıh alamadık amelıyat gunu ıçın o gunlerden bırınde televızyonda bır programda opr.dr.coşkun levent taşçı yı gordum slim lipo yu anlatıyordu ve kalktım aradım muayanesını randevu aldım gttık annemle orda bızıe gosterdgı resımler gercekten bılgı sahıbı oldugunu hıssttıren konuşmalrıyla bızı faethettı resmen ve ben 3 sene once o fıyatın yarısına o hafta coşkun bey tarfından slım lıpo oldum.ister inanın ister ınanmayın ama coşkun levent tascı benım mucizemdir.isteyenlere detaylarını zevkle anltrım lutfen ııı arastrn ve ben bu yontem varken ve coşkun bey varken asla lıposuctını tavsıye etmıyrm baska bı doktoru da hoşçaklaın

bosphorusgirlcüm neler yaptın doktor buldun mu, konuştun mu, gelişmeler ne tatlım?

bosphorusgirlcüm neler yaptın doktor buldun mu, konuştun mu, gelişmeler ne tatlım?

Canim benim sehir disindayim. İnternete girecek vaktim anca olabildi.
Salı gunü istanbula donüyorum. Perşembeye randevu aldım. Özel bir hastaneden
gidip görüştükten sonra anlaticam detaylı neresi ve kim diye.
Şimdilik böyle durumum. Kesinlikle karaliyim yaptırmaya hala.
Krem açıklaması için sağol. Sen nasılsın?

Merhaba canlar
7 Haziran günü saat 15:00 te Dr. Coşkun Levent Taşçı ya slimlio yaptırıcam inşallah göbek ve bel çevremden zor bekliyorum hemen o gün gelsin istiyorum ya :) gelişmeleri ve fotolarımı sizinle paylaşmak istiyorum. İnşallah güzel olur.Bel ve göbekten sonra hemen basenlerime yaptırmak istiyorum zemuszemus

slm kızlar size yazmışttım lipo olamyı düşünüyorum doktor ve fiyat araştırması yapıyorum diye ,ama burdaki cogu yorumlar bana reklam gibi geliyo cünkü sadece doktor ismi ve teknoloji klinik hijyeninden bahs ediyorlar ama fiyattan hic bahsetmiyorlar bana şu fiyatı verdi şu fiyata düşttü şu kadar da taksit yapttı bunlar benim biraz migdemi bulandırdı acık reklam kokuyorrrr.. bana tvshopttan bi kemer aldım abtronik x2 189 tl..52 kilodayım kol bacak her tarafım incecik benim sadece göbegim var kemeri deneyecem bakalım sonuc nsl olcek , ekim ayına kadar kulanacam sonuc cıkmazsa lipo kesin olacam!!

bosphorusgirlcüm bende bi değişiklik yok yarın doktora kontrole gidicem. Morluklarım azaldı ama ödemlerimin azalmasına daha 2 hafta var. Kilomda bi fark yok yani daha. Pazartesi spora da başlıcam bakalım 1 ay sonra büyük farklılıklar bekliyorum inşallah. Doktorla görüştükten sonra haberlerini bekliyorum.

bosphorusgirlcüm bende bi değişiklik yok yarın doktora kontrole gidicem. Morluklarım azaldı ama ödemlerimin azalmasına daha 2 hafta var. Kilomda bi fark yok yani daha. Pazartesi spora da başlıcam bakalım 1 ay sonra büyük farklılıklar bekliyorum inşallah. Doktorla görüştükten sonra haberlerini bekliyorum.

canım benim ben de bir şeyi anladım ki, ne yaparsan yap, ne kadar kilo verirsen ver,
ya da lipo yaptırırsan yaptır eğer hayatına egzersizi sokamazsan ve o disiplini kendine
kazandıramazsan hepsi booooooş....
ben daha önce defalarca diyet yaptım, lpg ye gittim, kemerler aldım, aletler aldım vs vs vs... ama hep geçici bir kilo verme sonra tekrar alma şeklinde klasik bir hikayem oldu.
şimdi ise 2 aydır haftada 4 kez sabah erkenden kalkıp bir saat yürüyorum. eskiden yataktan sürünerek çıkardım şimdi ise yürüyüş saatinde gözlerim açılıveriyor birden, eşim falan inanamıyor nasıl oluyor. Ama ben en son aynaya baktığım da o kadar üzüldüm ki kendim için... bacaklar şişmiş, göbek almış başını gitmiş, kollar desen öyle... inanılır gibi değildi yani görüntü... dedim yani niye yapıyorsun bunu kendine, neden spor yapmıyorsun, elin ayağın tutuyor, imkanın var, kalk git yürü, seni tutan ne... hiçbirşey tabi ki, tembellikten başka. o gün karar verdim ertesi sabah da erkenden kalktım yürüdüm. bundan sonra da bırakmaya niyetim yok. bir de sıkılaşmak için topla çalışmaya başladım o da çok fayda ediyor.
ben bu disiplini kazanmadan lipo falan yatırmak istemedim çünkü biliyorum ki bir iki ay belki bir sene sonra gene eskisi gibi olacağım eğer egzersiz yapmazsam...

yani sana diyeceğim o ki, mutlaka spora başla iyileşince tabi ...:) ve de bırakma...
yarın yazarım gelişmeleri.

Back
X