noacım valla çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.
karnının sarkması ve hala çok acıyor olması gerçekten kötü tabi. ama belki toparlanır daha, üzme kendini hemen. basenlerinden kurtulmuşsun bak, karnın da bir şekilde düzelir ben öyle düşünüyorum. çünkü senden o kadar çok yağ aldılar ki, hemen toparlanması normalden de uzun sürecektir diye düşünüyorum. moralini yüksek tutmaya çalış. öbür doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum, inşallah iyi şeyler söyler canım.
benim karnımda şu an için ödemlerden dolayı biraz şişlik var ama sarkma falan yok
allahtan, ay inşallah da olmaz ya. ödemler inince sarkar diye ben de çok korkuyorum.
ben de senin tam tersin korse ile yürüyemiyorum, duş yapmak için korseyi çıkardığım zamanlar çok iyiyim, yürüyorum evin içinde biraz, krem çeksin diye beklerken çok rahat hissediyorum. ama korseyi giyince, özellikle arka bel kısmım ve yan bel bölümü batıyor. karnımda ise hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum artık.
bugün tam bir hafta oldu, ilk günü düşününce tabi ki allaha şükür diyorum.
dikiş izi demişsin, ben de hiç dikiş falan yok. sanırım senin ki normal lipo olduğu için dikişlerin var. ama korkma onlardan, onlar için kremler var, sor doktoruna kullan. hatta burda forumda okumuştum, contractubex var , bir de prednol du galiba, dikiş izlerini geçirdiğini söylüyorlar bu tür kremlerin. ben 15 sene önce karaciğerimden kist aldırmıştım, o zamanın ssk doktoru beni öyle bir kesip dikmişti ki, (alçak adam) tam 15 cm lik boylamasına bir yara izim var karnımda. hem de öyle düz falan değil tam balık kılçığı dikiş izi. bugüne kadar hiç dert etmemiştim ama şimdi karnım düzleşince acaba o izden de kurtulabilir miyim diye araştırırken okudum burda bu kremleri. şu ödemler geçsin alıp kullanmayı düşünüyorum ben de. kadınlık işte, hep daha fazlasını istiyoruz di mi. :)
kendine çok iyi bak canım.
perşembe günü doktordan sonra haber ver ne dedi, iyi haberlerini bekliyorum inşallah.
"Canım benim 1 buçuk ayım geçti biliyorsun hala ağrılarım var içten içten. Benim basenlerim çok çıkıktı onlar yarı yarıya azaldı ama karnımdan yağ almasına ramen hem harnım eskisi kadar büyük hem alt karnımdaki derim inanılmaz derecede sarktı. Anlayacağın hiç mutlu değilim dikiş izlerim de belirgin kaldılar. 3. ayımın dolmasını bekliyorum doktora bişey söyleyebilmek için. Tabi yediklerime dikkat ediyorum ama kesinlikle spor yapamıyorum (yürüyüş harici) çünkü zıplayamıyorum daha doğrusu hafifçe bile sarsılamıyorum karnım çok acıyor. Korsemi çıkarınca rahat yürüyemiyorum bile heryerim sallanıyor

böle işte bosphorusgirlcüm
Perşembe günü başka doktora görünücem bakalım[/QUOTE]