Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Noacim canım dün sabah girdim operasyona.
Gece hastanede kaldım sızıntı biraz fazla olunca
evi batırmak istemedim. Sabaha sızıntı kalmadı
geldim eve yatıyorum. İyiyim canım ağrım sızım
var tabi yataktan kalkarken sanki her yerime dikenler
batıyor. yarın biraz daha ayaklanırım diye umuyorum
o zaman detayli yazarım ama merak etme i̇yiyim
ama hiç kolay değilmiş.

Kızlar tekrar merhaba,
bugün tam 3 gün oldu operasyonu geçireli.
en sancılı dönemi atlattım diye umuyorum.
tabi hala hareket ederken rahat değilim, sırtıma ve karnıma
o dikenler batıyor. özellikle yataktan kalkarken ve oturup kalkarken
baya zorlanıyorum. geceleri insanın uykusunda rahat rahat dönebilmesi
ne büyük lüksmüş allahım.

noacım nolur söyle bunlar ne zaman azalacak. ne zaman rahat rahat döneceğim
yatakta en azından onu söyle nolur. :)
bugün kontrolüm var, doktora da soracağım zaten ama en iyisini sen bilirsin. ve tabi daha önce olan diğer arkadaşlar, ne zaman rahat hareket etmeye başlamıştınız?

dün akşam ilk kez duşumu yaptım, o kadar rahatladım ki.
ilk defa baktım karnıma ve sırtıma ve şişlerim olmasına rağmen
o kadar düzelmiş ve incelmiş ki. işte o zaman değdi dedim bütün çektiğim
acılara.

İlk gece o kadar zor geçti ki, hele o sızıntılar başlayınca. Hemşire pansumanları
değiştirirken eşimin yüzündeki korku dolu ifadeyi hiç unutmayacağım. böyle bir şeyi kendine yaptığın için seni asla affetmeyeceğim dedi. ben de dur bakalım hemen böyle söyleme bunlar olacak, korkacak bir şey yok, onlar kan değil vs deyip onu sakinleştirmeye uğraşmaktan helak oldum. neyse zaten sızıntı sabaha durdu ve bir daha
da damla sızmadı. dün zaten duşta bantlar da düştü, baktım toplu iğne başı kadar delikler var, o kadar küçükler yani, onların izi falan kalmaz hiç sanmıyorum.

şu hareket ederkenki batmalar dışında hiçbir ağrım sızım yok.
morarma da çok çok az şu anda. bilmiyorum ilerde artarmı artmaz mı ama bunların hepsi kişiden kişiye değişiyormuş.

günde 3,5 ltden fazla su içiyorum, sıcak havanın bir tek bu iyi yanı var, insana bol bol su içiriyor.

korse tabi tam bir çin işkencesi. ama napalım çekilecek çilem varmış deyip katlanıyorum.

şimdilik bu kadar kızlar.
kendinize iyi bakın.

demek kollar için bile korse var ha...
vay anasını...
hiç de kolay olmamıştır senin için tahmin ederim.
ama şimdi göbeksiz ve ince kollu olmak ne güzeldir kimbilir.
ah ah inşallah yakın zamanda ben de kurtulacağım göbeğimden...
aman sakın salma kendini, spora ve sağlıklı beslenmeye ömür boyu devam.
tekrar geçmiş olsun.

Germemi yaptirdin kollarinada korse takildi yoksa sadece liposuction mi.

Kızlar tekrar merhaba,
bugün tam 3 gün oldu operasyonu geçireli.
en sancılı dönemi atlattım diye umuyorum.
tabi hala hareket ederken rahat değilim, sırtıma ve karnıma
o dikenler batıyor. özellikle yataktan kalkarken ve oturup kalkarken
baya zorlanıyorum. geceleri insanın uykusunda rahat rahat dönebilmesi
ne büyük lüksmüş allahım.

noacım nolur söyle bunlar ne zaman azalacak. ne zaman rahat rahat döneceğim
yatakta en azından onu söyle nolur. :)
bugün kontrolüm var, doktora da soracağım zaten ama en iyisini sen bilirsin. ve tabi daha önce olan diğer arkadaşlar, ne zaman rahat hareket etmeye başlamıştınız?

dün akşam ilk kez duşumu yaptım, o kadar rahatladım ki.
ilk defa baktım karnıma ve sırtıma ve şişlerim olmasına rağmen
o kadar düzelmiş ve incelmiş ki. işte o zaman değdi dedim bütün çektiğim
acılara.

İlk gece o kadar zor geçti ki, hele o sızıntılar başlayınca. Hemşire pansumanları
değiştirirken eşimin yüzündeki korku dolu ifadeyi hiç unutmayacağım. böyle bir şeyi kendine yaptığın için seni asla affetmeyeceğim dedi. ben de dur bakalım hemen böyle söyleme bunlar olacak, korkacak bir şey yok, onlar kan değil vs deyip onu sakinleştirmeye uğraşmaktan helak oldum. neyse zaten sızıntı sabaha durdu ve bir daha
da damla sızmadı. dün zaten duşta bantlar da düştü, baktım toplu iğne başı kadar delikler var, o kadar küçükler yani, onların izi falan kalmaz hiç sanmıyorum.

şu hareket ederkenki batmalar dışında hiçbir ağrım sızım yok.
morarma da çok çok az şu anda. bilmiyorum ilerde artarmı artmaz mı ama bunların hepsi kişiden kişiye değişiyormuş.

günde 3,5 ltden fazla su içiyorum, sıcak havanın bir tek bu iyi yanı var, insana bol bol su içiriyor.

korse tabi tam bir çin işkencesi. ama napalım çekilecek çilem varmış deyip katlanıyorum.

şimdilik bu kadar kızlar.
kendinize iyi bakın.
Benim 5.günüm.vaser lipo oldum.özellikle yanlar çok sıkıntılı.uyurken insan dönemiyor bile.Birde o daracık korse de sızıntılarla duş almadan geçen 4 gün.Gerçekten çok zor.Duş aldıktan sonra bir de ağrılar iyice azalınca rahatlıyor insan.Allahtan olayın başından sonuna kadar eşim hep destek oldu bana.operasyon sonrası, alınan yağları görmek istedim.3000 cc den biraz fazla.Tüplerde beyaz beyaz kocaman yağ parçalarını gördükten sonra ekmek bile yemek istemiyorum artık.ohaoldumsmile

Noacim canım dün sabah girdim operasyona.
Gece hastanede kaldım sızıntı biraz fazla olunca
evi batırmak istemedim. Sabaha sızıntı kalmadı
geldim eve yatıyorum. İyiyim canım ağrım sızım
var tabi yataktan kalkarken sanki her yerime dikenler
batıyor. yarın biraz daha ayaklanırım diye umuyorum
o zaman detayli yazarım ama merak etme i̇yiyim
ama hiç kolay değilmiş.

canııımmmm çooook özür dilerim yine şehir dışına çıktım yazamadım.
sana ağrılar ne zaman geçicek söylememe gerek kalmamıştır heralde :)
nasılsın? nasıl oldun gelişmeler neler?

Canım inşallah sonuç istediğin gibidir.

ben pek mutlu değilim açıkçası.

Haber bekliyorum canım benim. tekrar özür dilerim en sıkıntılı döneminde
yanında olamadım.

ah canım ne demek ya, herkesin işi gücü başından aşmış durumda.
bugün 6. günümdeyim.
diyebilirim ki operasyondan sonra kendimi en iyi hissettiğim gün bugün.
artık ağrı yok. sadece ve sadece korsenin bazı yerlere yaptığı baskı yüzünden hissettiğim rahatsızlıklar var o kadar. gece yatarken daha esnek bir korse giyebilir miyim dedim doktoruma o da olur dedi, dün onu denedim ilk kez. tabi ki yatakta dönmek falan yine zor ama daha rahat ettim. gündüz gene öbür korseyi giyiyorum. doktorum bana da arnica verdi, onu kullanıyorum iki gündür baya bir etkisini gördüm, rahatlatıcı bir krem tavsiye ederim.

bugün kremi sürerken iyice baktım aynada her yerime.
kızlar tamam çok acı çektim, çok sıkıntı çektim ama inanın hepsine değdi.
ben kendimi bu kadar ince belli ve düz karınlı olarak hiç ama hiç hatırlamıyorum.
yani hiçbir zaman çok şişman değildim ama hiç böyle bir vücudum olmamıştı.
belimin yanları hep kalındı ve göbeğim de hep pörtlek. :)
inanamıyorum baka kalıyorum yani. hele sırtımdan sarkan o sarkıklar, onlar tamamen
gitmiş. :) Allahım sana şükürler olsun... hihoyyythihoyyyt

ben de beşartı bir gibi o kadar dikkat ediyorum ki şimdiden yediklerime. bir daha dünyada
yemem abur cubur, tatlı matlı.... kesinlikle olmaz. daha da zayıflamam lazım hatta.
vücut yağ oranımı yüzde 25'lere düşürmem lazım. yürüyüşlerime başlayacağım zamanı dört gözle bekliyorum. şimdiden bir spor salonu arıyorum zamanı gelince hemen yazılacağım ve düzenli gideceğim. bu operasyon bana yeni bir hayat için bir fırsat verdi, bu fırsatı kaçırmaya hiç niyetim yok.
hepinize iyi haftalar olsun.

noacım canım sen niye pek mutlu değilsin ya.
üzüldüm bak şimdi bunu okuyunca.
o kadar sıkıntı, o kadar emek, sonuç neden seni memnun etmedi acaba?
bir de 7 lt yağ alınmasına rağmen.?
peki annenler falan ne düşünüyor, onlar da bir değişiklik görmüyor lar mı?
bazen çünkü biz anlayamıyoruz ne kadar değişiklik olmuş, bazen kafamızdaki eski
resmin yer değiştirmesi zaman alıyor.

QUOTE=noa000;13837051]canııımmmm çooook özür dilerim yine şehir dışına çıktım yazamadım.
sana ağrılar ne zaman geçicek söylememe gerek kalmamıştır heralde :)
nasılsın? nasıl oldun gelişmeler neler?

Canım inşallah sonuç istediğin gibidir.

ben pek mutlu değilim açıkçası.

Haber bekliyorum canım benim. tekrar özür dilerim en sıkıntılı döneminde
yanında olamadım.[/QUOTE]

Benim 5.günüm.vaser lipo oldum.özellikle yanlar çok sıkıntılı.uyurken insan dönemiyor bile.Birde o daracık korse de sızıntılarla duş almadan geçen 4 gün.Gerçekten çok zor.Duş aldıktan sonra bir de ağrılar iyice azalınca rahatlıyor insan.Allahtan olayın başından sonuna kadar eşim hep destek oldu bana.operasyon sonrası, alınan yağları görmek istedim.3000 cc den biraz fazla.Tüplerde beyaz beyaz kocaman yağ parçalarını gördükten sonra ekmek bile yemek istemiyorum artık.ohaoldumsmile

canım sana da çok ama çok geçmiş olsun. demek nerdeyse aynı gün de olmuşuz.
allah yardımcın olsun. sen üst bacak bölgenden olacağım diyordun sadece ordan mı aldırdın, yoksa girmişken başka yerlere de yaptılar mı?
benden alınan yağ da 2.000 cc den biraz fazla imiş ama ben görmek istemedim doğrusu, bakabileceğimi hiç sanmıyorum.
zaten anesteziden uyanınca kendime söylediğim ilk şey, "ben böyle bir şeyi nasıl yaptıııım" olmuştu ama şimdi sıkıntılar geçince " o kadar da kötü bir şey yapmadım" şekline dönüyor insan.

peki senin ilk intiban nasıl, tabi şimdi ödem yüzünden şişlikler var ama yine de
belli ediyor az çok kendini. ne düşünüyorsun, nasıl buluyorsun ?
inşallah memnunsundur, inşallah istediğin gibi olmuştur sonuç.
tekrar çok çok geçmiş olsun.
yaz tamam mı.
iyi bak kendine.
boooooooooooooooool su iç.
benim rekorum 3,5 lt. dün içtim. :)

Hepimize gerçekten çok geçmiş olsun.Kaç aydır araştırmalar sonucu nihayet yapmak istediğimizi yaptık.Operasyona giderken yanımdaki sağlık ekibine ''allahım ne yapıyorum ben'' deyip duruyordum.Sonrası buz gibi ameliyethaneye alındım,doktor üzerimde yağ bölgelerini çizdi,masaya uzandım ve sonrasını hatırlamıyorum.ılk kez anestezi aldığım için gerçekten çok tuhaf bir olay.Uyandığımda üzerimde daracık bir korse, titriyordum.soğuktan dişlerimi birbirine vuruyordum. yarım saat sonra kendime gelmeye başladım.Akşama doğru tansiyon,nabız değerleri normale dönünce çıktım.Zor tarafı ilk 4 gün banyo yapamadan,vücuduna sinen sızıntılarla durabilmek.Ben,yanlar,iç bacak,baseden oldum.Bugün 7. günüm sonuçları yeni görüyorum.Ölçtüm basenlerim eskisine göre 6 cm daha ince.kilom da 3 kilo daha az.Kıyafetlerim daha çok yakışıyor.Bacaklarım daha mosmor,onlar da geçerse daha mutlu olacağım.Dedim ya çıkan o yağları görünce insan bedenine kıymet vermesi gerektiğini anlıyor.Yeme alışkanlığımı değiştirdim,düzenli spor da yapacağım artık.Çektiklerime değsin istiyorum.

ah canım ne demek ya, herkesin işi gücü başından aşmış durumda.
bugün 6. günümdeyim.
diyebilirim ki operasyondan sonra kendimi en iyi hissettiğim gün bugün.
artık ağrı yok. sadece ve sadece korsenin bazı yerlere yaptığı baskı yüzünden hissettiğim rahatsızlıklar var o kadar. gece yatarken daha esnek bir korse giyebilir miyim dedim doktoruma o da olur dedi, dün onu denedim ilk kez. tabi ki yatakta dönmek falan yine zor ama daha rahat ettim. gündüz gene öbür korseyi giyiyorum. doktorum bana da arnica verdi, onu kullanıyorum iki gündür baya bir etkisini gördüm, rahatlatıcı bir krem tavsiye ederim.

bugün kremi sürerken iyice baktım aynada her yerime.
kızlar tamam çok acı çektim, çok sıkıntı çektim ama inanın hepsine değdi.
ben kendimi bu kadar ince belli ve düz karınlı olarak hiç ama hiç hatırlamıyorum.
yani hiçbir zaman çok şişman değildim ama hiç böyle bir vücudum olmamıştı.
belimin yanları hep kalındı ve göbeğim de hep pörtlek. :)
inanamıyorum baka kalıyorum yani. hele sırtımdan sarkan o sarkıklar, onlar tamamen
gitmiş. :) Allahım sana şükürler olsun... hihoyyythihoyyyt

ben de beşartı bir gibi o kadar dikkat ediyorum ki şimdiden yediklerime. bir daha dünyada
yemem abur cubur, tatlı matlı.... kesinlikle olmaz. daha da zayıflamam lazım hatta.
vücut yağ oranımı yüzde 25'lere düşürmem lazım. yürüyüşlerime başlayacağım zamanı dört gözle bekliyorum. şimdiden bir spor salonu arıyorum zamanı gelince hemen yazılacağım ve düzenli gideceğim. bu operasyon bana yeni bir hayat için bir fırsat verdi, bu fırsatı kaçırmaya hiç niyetim yok.
hepinize iyi haftalar olsun.
bosphorusgril gecmiş olsun .. ltfn gelişmeleri yaz hala kendini aynada ince görebiliyormusun cünkü benimde derdim seninkindendi göbek ve yanlar:) merakla beklıyorum yazılarını...

Hepimize gerçekten çok geçmiş olsun.Kaç aydır araştırmalar sonucu nihayet yapmak istediğimizi yaptık.Operasyona giderken yanımdaki sağlık ekibine ''allahım ne yapıyorum ben'' deyip duruyordum.Sonrası buz gibi ameliyethaneye alındım,doktor üzerimde yağ bölgelerini çizdi,masaya uzandım ve sonrasını hatırlamıyorum.İlk kez anestezi aldığım için gerçekten çok tuhaf bir olay.Uyandığımda üzerimde daracık bir korse, titriyordum.soğuktan dişlerimi birbirine vuruyordum. yarım saat sonra kendime gelmeye başladım.Akşama doğru tansiyon,nabız değerleri normale dönünce çıktım.Zor tarafı ilk 4 gün banyo yapamadan,vücuduna sinen sızıntılarla durabilmek.Ben,yanlar,iç bacak,baseden oldum.Bugün 7. günüm sonuçları yeni görüyorum.Ölçtüm basenlerim eskisine göre 6 cm daha ince.kilom da 3 kilo daha az.Kıyafetlerim daha çok yakışıyor.Bacaklarım daha mosmor,onlar da geçerse daha mutlu olacağım.Dedim ya çıkan o yağları görünce insan bedenine kıymet vermesi gerektiğini anlıyor.Yeme alışkanlığımı değiştirdim,düzenli spor da yapacağım artık.Çektiklerime değsin istiyorum.

ankarada hangi doktora yaptırdın acaba

noacım canım sen niye pek mutlu değilsin ya.
üzüldüm bak şimdi bunu okuyunca.
o kadar sıkıntı, o kadar emek, sonuç neden seni memnun etmedi acaba?
bir de 7 lt yağ alınmasına rağmen.?
peki annenler falan ne düşünüyor, onlar da bir değişiklik görmüyor lar mı?
bazen çünkü biz anlayamıyoruz ne kadar değişiklik olmuş, bazen kafamızdaki eski
resmin yer değiştirmesi zaman alıyor.

Canım benim 1 buçuk ayım geçti biliyorsun hala ağrılarım var içten içten. Benim basenlerim çok çıkıktı onlar yarı yarıya azaldı ama karnımdan yağ almasına ramen hem harnım eskisi kadar büyük hem alt karnımdaki derim inanılmaz derecede sarktı. Anlayacağın hiç mutlu değilim dikiş izlerim de belirgin kaldılar. 3. ayımın dolmasını bekliyorum doktora bişey söyleyebilmek için. Tabi yediklerime dikkat ediyorum ama kesinlikle spor yapamıyorum (yürüyüş harici) çünkü zıplayamıyorum daha doğrusu hafifçe bile sarsılamıyorum karnım çok acıyor. Korsemi çıkarınca rahat yürüyemiyorum bile heryerim sallanıyor :( böle işte bosphorusgirlcüm

Perşembe günü başka doktora görünücem bakalım

üstüne para verseler genede bir daha lipo yaptırmam eğer imkanın varsa lpg ye git doktorun demiştir gerçi.

iğrenç bişey yaaa 2 tır çarpışmışda arasında kalmışsın gibi ben 1 -2 ay yürüyemedim bile klozete dahi oturamadım. annem götürdü getirdi tuvalete beni.

bu ünlüler nasıl yaptırıyor anlamıyorum açıkcası.

noacım valla çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.
karnının sarkması ve hala çok acıyor olması gerçekten kötü tabi. ama belki toparlanır daha, üzme kendini hemen. basenlerinden kurtulmuşsun bak, karnın da bir şekilde düzelir ben öyle düşünüyorum. çünkü senden o kadar çok yağ aldılar ki, hemen toparlanması normalden de uzun sürecektir diye düşünüyorum. moralini yüksek tutmaya çalış. öbür doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum, inşallah iyi şeyler söyler canım.

benim karnımda şu an için ödemlerden dolayı biraz şişlik var ama sarkma falan yok
allahtan, ay inşallah da olmaz ya. ödemler inince sarkar diye ben de çok korkuyorum. :(

ben de senin tam tersin korse ile yürüyemiyorum, duş yapmak için korseyi çıkardığım zamanlar çok iyiyim, yürüyorum evin içinde biraz, krem çeksin diye beklerken çok rahat hissediyorum. ama korseyi giyince, özellikle arka bel kısmım ve yan bel bölümü batıyor. karnımda ise hiçbir ağrı sızı hissetmiyorum artık.

bugün tam bir hafta oldu, ilk günü düşününce tabi ki allaha şükür diyorum.

dikiş izi demişsin, ben de hiç dikiş falan yok. sanırım senin ki normal lipo olduğu için dikişlerin var. ama korkma onlardan, onlar için kremler var, sor doktoruna kullan. hatta burda forumda okumuştum, contractubex var , bir de prednol du galiba, dikiş izlerini geçirdiğini söylüyorlar bu tür kremlerin. ben 15 sene önce karaciğerimden kist aldırmıştım, o zamanın ssk doktoru beni öyle bir kesip dikmişti ki, (alçak adam) tam 15 cm lik boylamasına bir yara izim var karnımda. hem de öyle düz falan değil tam balık kılçığı dikiş izi. bugüne kadar hiç dert etmemiştim ama şimdi karnım düzleşince acaba o izden de kurtulabilir miyim diye araştırırken okudum burda bu kremleri. şu ödemler geçsin alıp kullanmayı düşünüyorum ben de. kadınlık işte, hep daha fazlasını istiyoruz di mi. :)

kendine çok iyi bak canım.
perşembe günü doktordan sonra haber ver ne dedi, iyi haberlerini bekliyorum inşallah.

"Canım benim 1 buçuk ayım geçti biliyorsun hala ağrılarım var içten içten. Benim basenlerim çok çıkıktı onlar yarı yarıya azaldı ama karnımdan yağ almasına ramen hem harnım eskisi kadar büyük hem alt karnımdaki derim inanılmaz derecede sarktı. Anlayacağın hiç mutlu değilim dikiş izlerim de belirgin kaldılar. 3. ayımın dolmasını bekliyorum doktora bişey söyleyebilmek için. Tabi yediklerime dikkat ediyorum ama kesinlikle spor yapamıyorum (yürüyüş harici) çünkü zıplayamıyorum daha doğrusu hafifçe bile sarsılamıyorum karnım çok acıyor. Korsemi çıkarınca rahat yürüyemiyorum bile heryerim sallanıyor :( böle işte bosphorusgirlcüm

Perşembe günü başka doktora görünücem bakalım[/QUOTE]

üstüne para verseler genede bir daha lipo yaptırmam eğer imkanın varsa lpg ye git doktorun demiştir gerçi.

iğrenç bişey yaaa 2 tır çarpışmışda arasında kalmışsın gibi ben 1 -2 ay yürüyemedim bile klozete dahi oturamadım. annem götürdü getirdi tuvalete beni.

bu ünlüler nasıl yaptırıyor anlamıyorum açıkcası.

ÇOOOOOK HAKLISIN!!!!
ben de anesteziden çıktığımda tır çarpsa bu kadar olurdu heralde dedim. tam anlamıyla öyle yani. ben lpg de yaptırmış biri olarak malesef üzülerek söylüyorum ki lpgye değil 20 seans 100 seans da gitsem karnım asla ama asla böyle olmazdı. hele sırtımdaki sarkıklar, onlardan kurtulmanın başka yolu yoktu malesef. acı ama gerçek bu.

Bosphorusgirlcüm canım ben de karnımın düzelceğini umuyorum ama tabi beklediğim görüntü bu değildi.

Contractubex ten ben de aldım bakalım kullanıyorum 2 haftadır hatta çatlaklara iyi gelme ihtimalini yazmışlar çatlaklarıma da kullanıyorum :)

Perşembeyi iple çekiyorum inşallah güzel şeyler söyler doktor. Cuma yazıcam canım doktorun solediklerini

Öpüyorum çok

ankarada hangi doktora yaptırdın acaba

Orhan Murat Özdemire yaptırdım.Vaser liposuction.Lipoda son teknoloji bu.Bugün 8. günüm hiç ağrım yok.Ağrı sızısı olan arkadaşlara çok üzüldüm.Bu operasyona karar vermek bile o kadar zor ki,sonrası bu kadar sıkıntı çekmek çok üzücü gerçekten.Ben bu işlemden şimdilik memnun kaldım arkadaşlar.Herkese de tasviye ediyorum.Ama şunu da söyleyeyimn,normal kilolarda olup ama vücudun belli tarafında erimeyen yağları olan,biçimsiz görünen bölgeleri olan arkadaşlar yaptırmalı.Bunun dışında bir mucize beklemek hata olur.

vaser lipo ile smart lipo arasında ne fark var lokal anesteziyle olan var mı

Orhan Murat Özdemire yaptırdım.Vaser liposuction.Lipoda son teknoloji bu.Bugün 8. günüm hiç ağrım yok.Ağrı sızısı olan arkadaşlara çok üzüldüm.Bu operasyona karar vermek bile o kadar zor ki,sonrası bu kadar sıkıntı çekmek çok üzücü gerçekten.Ben bu işlemden şimdilik memnun kaldım arkadaşlar.Herkese de tasviye ediyorum.Ama şunu da söyleyeyimn,normal kilolarda olup ama vücudun belli tarafında erimeyen yağları olan,biçimsiz görünen bölgeleri olan arkadaşlar yaptırmalı.Bunun dışında bir mucize beklemek hata olur.

teşekkürler canım bir an önce iyileşmeni,fit vucuda sahıp olmanı dılerım....

Back
X