- Konu Sahibi tafi
kızlaaaar merhabaaaaaa :):):):)
nasılsınız, herkes iyidir umarım.
bugün tam 10. günüm. ve Allaha binlerce kez şükürler olsun çok çok iyiyim.
artık ağrım sızım kalmadı. sadece biraz hassasiyet var sırtımda ve yanlarda.
o kadar. allahtan havalar soğudu da korse de o kadar rahatsızlık vermiyor. :)
bugün tartıldım ameliyata girdiğim kilodan 1 kilo az çıktım. karnımın şişi indi. karnım dümdüz oldu kızlaaaaaaaaaaar!!!!! inanamıyorum yaaa.. sarkma falan yok hatta taş gibi diyebilirim. :) sırtımda hala biraz şişlik var ama yanlardaki sarkıklar gitmiş, yanlarım da dümdüüüz... :) artık benim de bir belim var!!!!!! zemuszemuszemuszemus
bel oyuntumu en son ne zaman böyle gördüm bilmiyorum.
morluklar da baya azaldı. arnica'nın çok faydası oldu bence morluk konusunda.
onlar da geçsin kimse beni tutamaaaaaz!!!!!
alışverişe gittik eşimle. kendime harika elbiseler aldım. o kadar güzel oluyorlar ki üstüme anlatamam. ve hepsi de 36 veya 38 beden... hahahaha çok ama çok mutluyum kızlar.
pazartesi günü de yürüyüşlerime başlıyorum. yürümeye alışmışım, hantal hissediyorum kendimi. sabahları yürüdüğüm zamanlar bütün gün canlı ve zinde hissederdim, onu özledim.
işte böyle...
noacım, senden naber.
dün gittin mi doktora, ne dedi.
senin de iyi haberlerini bekliyorum tatlım.
beşarti bir sen zaten iyiydin, daha da iyisindir umarım. morluklar ne durumda, arnica
kullanıyor musun sen de...
öpüyorum hepinizi.
iyi bakın kendinize.
nasılsınız, herkes iyidir umarım.
bugün tam 10. günüm. ve Allaha binlerce kez şükürler olsun çok çok iyiyim.
artık ağrım sızım kalmadı. sadece biraz hassasiyet var sırtımda ve yanlarda.
o kadar. allahtan havalar soğudu da korse de o kadar rahatsızlık vermiyor. :)
bugün tartıldım ameliyata girdiğim kilodan 1 kilo az çıktım. karnımın şişi indi. karnım dümdüz oldu kızlaaaaaaaaaaar!!!!! inanamıyorum yaaa.. sarkma falan yok hatta taş gibi diyebilirim. :) sırtımda hala biraz şişlik var ama yanlardaki sarkıklar gitmiş, yanlarım da dümdüüüz... :) artık benim de bir belim var!!!!!! zemuszemuszemuszemus
bel oyuntumu en son ne zaman böyle gördüm bilmiyorum.
morluklar da baya azaldı. arnica'nın çok faydası oldu bence morluk konusunda.
onlar da geçsin kimse beni tutamaaaaaz!!!!!
alışverişe gittik eşimle. kendime harika elbiseler aldım. o kadar güzel oluyorlar ki üstüme anlatamam. ve hepsi de 36 veya 38 beden... hahahaha çok ama çok mutluyum kızlar.
pazartesi günü de yürüyüşlerime başlıyorum. yürümeye alışmışım, hantal hissediyorum kendimi. sabahları yürüdüğüm zamanlar bütün gün canlı ve zinde hissederdim, onu özledim.
işte böyle...
noacım, senden naber.
dün gittin mi doktora, ne dedi.
senin de iyi haberlerini bekliyorum tatlım.
beşarti bir sen zaten iyiydin, daha da iyisindir umarım. morluklar ne durumda, arnica
kullanıyor musun sen de...
öpüyorum hepinizi.
iyi bakın kendinize.