Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaar merhabaaaaaa :):):):)
nasılsınız, herkes iyidir umarım.
bugün tam 10. günüm. ve Allaha binlerce kez şükürler olsun çok çok iyiyim.
artık ağrım sızım kalmadı. sadece biraz hassasiyet var sırtımda ve yanlarda.
o kadar. allahtan havalar soğudu da korse de o kadar rahatsızlık vermiyor. :)

bugün tartıldım ameliyata girdiğim kilodan 1 kilo az çıktım. karnımın şişi indi. karnım dümdüz oldu kızlaaaaaaaaaaar!!!!! inanamıyorum yaaa.. sarkma falan yok hatta taş gibi diyebilirim. :) sırtımda hala biraz şişlik var ama yanlardaki sarkıklar gitmiş, yanlarım da dümdüüüz... :) artık benim de bir belim var!!!!!! zemuszemuszemuszemus
bel oyuntumu en son ne zaman böyle gördüm bilmiyorum.

morluklar da baya azaldı. arnica'nın çok faydası oldu bence morluk konusunda.
onlar da geçsin kimse beni tutamaaaaaz!!!!!

alışverişe gittik eşimle. kendime harika elbiseler aldım. o kadar güzel oluyorlar ki üstüme anlatamam. ve hepsi de 36 veya 38 beden... hahahaha çok ama çok mutluyum kızlar.

pazartesi günü de yürüyüşlerime başlıyorum. yürümeye alışmışım, hantal hissediyorum kendimi. sabahları yürüdüğüm zamanlar bütün gün canlı ve zinde hissederdim, onu özledim.

işte böyle...

noacım, senden naber.
dün gittin mi doktora, ne dedi.
senin de iyi haberlerini bekliyorum tatlım.
beşarti bir sen zaten iyiydin, daha da iyisindir umarım. morluklar ne durumda, arnica
kullanıyor musun sen de...

öpüyorum hepinizi.
iyi bakın kendinize.

kızlaaaar merhabaaaaaa :):):):)
nasılsınız, herkes iyidir umarım.
bugün tam 10. günüm. ve Allaha binlerce kez şükürler olsun çok çok iyiyim.
artık ağrım sızım kalmadı. sadece biraz hassasiyet var sırtımda ve yanlarda.
o kadar. allahtan havalar soğudu da korse de o kadar rahatsızlık vermiyor. :)

bugün tartıldım ameliyata girdiğim kilodan 1 kilo az çıktım. karnımın şişi indi. karnım dümdüz oldu kızlaaaaaaaaaaar!!!!! inanamıyorum yaaa.. sarkma falan yok hatta taş gibi diyebilirim. :) sırtımda hala biraz şişlik var ama yanlardaki sarkıklar gitmiş, yanlarım da dümdüüüz... :) artık benim de bir belim var!!!!!! zemuszemuszemuszemus
bel oyuntumu en son ne zaman böyle gördüm bilmiyorum.

morluklar da baya azaldı. arnica'nın çok faydası oldu bence morluk konusunda.
onlar da geçsin kimse beni tutamaaaaaz!!!!!

alışverişe gittik eşimle. kendime harika elbiseler aldım. o kadar güzel oluyorlar ki üstüme anlatamam. ve hepsi de 36 veya 38 beden... hahahaha çok ama çok mutluyum kızlar.

pazartesi günü de yürüyüşlerime başlıyorum. yürümeye alışmışım, hantal hissediyorum kendimi. sabahları yürüdüğüm zamanlar bütün gün canlı ve zinde hissederdim, onu özledim.

işte böyle...

noacım, senden naber.
dün gittin mi doktora, ne dedi.
senin de iyi haberlerini bekliyorum tatlım.
beşarti bir sen zaten iyiydin, daha da iyisindir umarım. morluklar ne durumda, arnica
kullanıyor musun sen de...

öpüyorum hepinizi.
iyi bakın kendinize.
arkadaşımmmmm senin adına cok cok mutluyum . kendi mutlulugunu öyle güzel paylaşıyorsun ki eylülü beklemek istemiyorum:)) beni sorarsanız ben kafayı sıyırmış durumdayım biliyosunuz yazmışttım bi kemer almışttım şimdi plates ve dansa merak sardım :))) neyapacagımı bilmiyor durumdayım cabuk gelsin eylül bende sizler gibi mutlulugumu paylaşmak istiyorum .......:))

bosphorusgırl selam,
nerde ve kıme, ne kadara yaptırdıgınıda yazarmısınız lutfen, mutluluklar yenı halınle..darısı basıma

Merhabalar, Bende bu siteye tesadüfen ve meraktan üye oldum aslında. Liposuction uygun ve iyi teknikle yapıldığında vücut hatlarının düzeltilmesinde çok iyi sonuç veren bir yöntem. Temel amaç zayıflamakla gitmeyen bölgesel yağları vücuttan uzaklaştırmak ve daha düzgün bir kontur elde etmek. Bahsetmiş olduğun çökmeler ve düzensizlikler tamamen yapan cerrahın tecrübesi ve becerisi ile ilişkilidir. Kalıcı yöntemdir. Bahsedilen birikmiş bölgesel yağlar kilo alsanız bile düzgünlüğünü korur. Bence karar vermeniz gereken yaptırmış olduğunuz doktor.

bosphorusgırl selam,
nerde ve kıme, ne kadara yaptırdıgınıda yazarmısınız lutfen, mutluluklar yenı halınle..darısı basıma

canım ben medipol hastanesinde Naci Karacaoğlan'a yaptırdım. Bir kaç başka doktorla daha görüştüm, ama bir arkadaşım bana Naci beyi tavsiye etmişti o şekilde gittim. Güleryüzlü ve ilgili yaklaşımı karar vermemde etkili oldu. Benim operasyonum 5.000.TL tuttu. Helal olsun valla, sonuçtan ben çok memnunum. Dün ölçtüm göbeğimi, halen biraz şiş olmasına rağmen tam 9 cm incelmişim... :) çok az bir ödem kaldı bende o da gidince biraz daha incelirim diye düşünüyorum.

Haftaya salı 3. haftam bitecek ve kontrole gideceğim ve sanırım korseyi o zaman artık çıkarabileceğim. şu an tek sıkıntım korse, özellikle geceleri bana hiç rahat vermiyor. bazı geceler çıkarıyorum artık daral geldi yaaa.... :( korkuyorum çıkarınca bir şey olur diye ama uyayamıyorum, çıkarınca en azından bir iki saat rahat uyuyorum yetiyor.

olmayı düşünen arkadaşlar, bütün o ilk gün acıları, morluklar falan hepsi geçiyor unutuyorsun ama bu en az 3 hafta korse giyme olayı sanırım bu operasyonun en can sıkan kısmı oluyor. geçmiyor günler geçmiyor anlıcanız...

noacım, nerelerdesin, naptın, iyimisin?
gittin mi öbür doktora, durumun nedir canım yaz müsait olunca.

Merhaba bosphorusgirl, uzun süredir bende düşünüyordum liposuction yaptırmayı fakat kısmet bu zamanaymış. cumartesi günü oldum bende liposuction yalnış anlamassan sana bir kaç soru sormak istiyorum ordan da ona göre ölçme biçme yapıcam kendime.
sen kaç kiloyla oldun liposuction, 36 -38 bedene artık girebildigini yazmışsın çok sevindim senin için önceden kaç beden giyiniyordun? ve ameliyattan baya zaman geçti şimdi nasılsın? ağrın felan var mı? ameliyattan önceki halinle şimdikiyle aranda gözle görülür fark var mı?

slm bosphorusgirl
bende liposuction ameliyatı olmayı düşünüyorum uzun zamandan beri bakıldığında zayıfım ama su belimin arkasında sanki iki tane top koymuş gibi o kadar görünüoki anlatamam psikolojimi bozdu.ne yapsamda gitmio sanki yapıştırmışlar bana:sinifsinif:canım sen kaç bölge yaptırdın çünkü bu ameliyatlarda bölge bölge maliyet çıkartıyorlar ve bu fiyat indirimli mi?şimdiden sağol canım

slm bosphorusgirl
bende liposuction ameliyatı olmayı düşünüyorum uzun zamandan beri bakıldığında zayıfım ama su belimin arkasında sanki iki tane top koymuş gibi o kadar görünüoki anlatamam psikolojimi bozdu.ne yapsamda gitmio sanki yapıştırmışlar bana:sinifsinif:canım sen kaç bölge yaptırdın çünkü bu ameliyatlarda bölge bölge maliyet çıkartıyorlar ve bu fiyat indirimli mi?şimdiden sağol canım

elifcim merhaba,
ben de bu topikte artık kimse yazmıyor heralde bütün lipocular tatilde diye düşünüyordum. :)
canım benim yaptırdığım bölgeler şöyle. göbek, bel çevresi ve sırt. yani kalçamın üstünden göğüs hizama kadar olan tüm bölge ön ve arka şeklinde diyeyim. o yüzden benim maliyetim biraz yüksek oldu, bir de normal lipo ile vaser arasında da bir miktar fark var. bu rakam aslında 5 in üzerindeydi, 5.000 yaptılar.
eğer seni çok rahatsız ediyorsa fazla düşünmeye gerek yok. ben nerdeyse 5 senedir düşünüyordum şimdi diyorum niye bu kadar beklemişim ki. keşke daha önce yaptırsaymışım. ama kolay bir operasyon değil ona göre, öyle bugün yaptır, yarın ayağa kalk diye bir şey yok. bunu göze alman lazım, benim 3 hafta bitti dün, özellikle sırtım da hala yatarken falan sızlamalar oluyor. ayaktayken, otururken bir şey yok ama yatarken, dönerken hala eskisi gibi değilim.
ama sonuç nasıl dersen. MÜKEMMEL!!!!! :)
darısı başına.
inşallah sen de kurtulursun canım o fazlalıklardan.

kızlar merhabaaa...
benim dün 3. hafta kontrolüm vardı.
onu yazayım dedim.
öncelikle korseden kurtuldum, allahım sana şükürler olsun. sabrımın son noktasındaydım yani. neyse şimdi o dertte bitti. morartılar tamamen geçti.
doktorum sadece o bölgelere sabah akşam aşağıdan yukarı doğru masaj yapmamı tavsiye etti. hala ödemim olduğunu söyledi tamamen geçmesi için 1 ay daha düzenli su içmeye devam dedi. ben zaten inşallah bu su içme olayını hiç birakmayacağım.
onun dışında herşey çok iyi, çok güzel bir iyileşme gösterdim ve tam iki beden küçüldüm, ki doktorum daha inceleksin dedi. :) inşallah, inşallah...
sırt bölgem dışında sızlayan bir yerim kalmadı, orası da tabi ki ilk hafta gibi değil ve sadece dokununca çok az bir şey sızlıyor. ayakta falan rahatsız etmiyor zaten de sadece yatarken birazcık dikkat etmem gerekiyor. neyse onu hiç takmıyorum.

pazar günü yürüyüşe de başladım, hiçbir sorun olmadı. gayet iyi bir performans gösterdim, kendimi tebrik ettim, üç hafta ara vermenin hiçbir eksisi olmamış yani kondisyonumda. zaten diyete devam ediyorum, dün diyetisyene de göründüm, bana yeni bir liste yaptı 3 kilo daha verirsem ideal kiloma ulaşacağım zaten. ameliyata girerken 65 kiloydum, dün 62 çıktım diyetisyende. iki kilo yağ aldılar yani kendi kendime bir kilo daha vermişim... yaşasıııın... :)

bugün yıllardır dolabımda duran, kimselere vermeye kıyamadığım, bakıp bakıp bir gün acaba bunun içine tekrar girebilecekmiyim diye iç geçirdiğim bir jeanim vardı, onu çıkardım ve hooop girdim içine. Allahım, ağlamak istedim ya o kadar duygulandım ki.
sanki yıllardır görmediğim arkadaşıma kavuşmuşum, insan bu kadar mı duygusal bağ kurarmış bir pantalonla. kurmuşum işte... :) ve bu sabah düşündüm, niye daha önce yaptırmadıysam, niye bu kadar beklediysem. hep kendi kendime veririm, sporumu yaparım, diyetimi yaparım gider bunlar diye uğraştım durdum ama olmadı.

şimdi ise kendimi sanki 25 yaşımda gibi hissediyorum. dün annemle alışverişe gittik, koton dan pantolonlar denedim aaa 38 bedeni büyük gelmesin miiii.... hihoyyyt
36 da dar geliyor şu an ama biraz daha incelirsem heralde onlara da girerim.. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar kusura bakmayın ya hava atıyormuş gibi olmak istemem, herkes liposuction yaptırıp bu kadar incelcek diye bir kaide yok, önemli olan eskisinden daha iyi görünmek ve öyle hissetmek. ben şimdi çok ama çok mutluyum, darısı yaptırmak isteyen herkesin başına.

ben buralardayım, soru sormak isteyen aklına bir şey takılan varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. bir ay sonra son kontrolüme gideceğim, o zaman da bildiririm durum ne oldu diye. şimdilik bu kadar benden..
kendinize iyi bakın. sevgiyle kalın.

Bırakalım lipoyu falan. Egzersiz yapalım :)

selamlar...
belin yan kısımlarındaki ne kadar zayıflasak da gitmeyen :) toplasan en fazla 250 gram yapacak yaglar aldırılırsa sonrasında yıne sarkma fln olur mu???

bosphorusgirl hangi lipodan yaptırdın bende 64 kiloyum bu ara kilo aldım 60 civarındaydım kilo az oluırsa işlem daha mı kolay oluyor birde kime yaptırdın fiyatı nedir?:kedi:yani 61 kilo falan olsam lipo daha az risksiz ve başarılı olurmu bel bölgem ve popomdan düşünüyorum da

Son düzenleme:
hayatım boyunca hep göbek problemim olmuştur. doğumdan sonra daha da belirginleşti. kilolu sayılmam 166 boyunda 55 kiloyum ama göbeğim var. benim sorum lipo yaptıran arkadaşlara: dümdüz bir karnınız oldu mu? karın yağları alınınca deride sarkma oluyor mu? cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler...

bende smart lipo hakkında bilgilendirin çok merak ediyorum genel anestezisiz oluyormu:3:

arkadaşlar liposuction tedavisi zaten zayıflamak için kullanılan bir yöntem değildir. Mesela zayıflayınca insanın yağlarının gitmeyen bölgeleri var. Sırf zayıflamak için yapılıyorsa yani siz öyle düşünüyorsanız hiç düşünmeyin. Çünkü liposuction zayıfların bile gitmeyen yağlarını aldırmak için yaptırdıgı bir ameliyat. Mesela zayıfsındır ama bacak aralarındaki yağ birikimi vardır. Yada işte basenlerin wardır.. Bunları almak için.. zayıflamayla alakası yok liposucitonun ayrıca ameliyat oluyorsunuz hücrelerinizin bir kısmı yok oluyor yag birikme oranı azalıyor ama hiç olmayacak değil diyede bir kaide yok. Bilmiyorum benim diz kapagımdan bacak aralarıma kadar cok aşırı kalınlık war yağ birikimi.. Şu an diyet yapıyorum zayıfladıktan sonra iyice geçmeyecekse bu riske değilde başka lazer tedavilerle yağ yaktırmayı düşünüyorum..

Ayak bileklerim çok kalın. Dizlerimin hemen östünde de çok fazla yağlanma var. Liposuction yaptırmak istiyorum. Sadece bu bölgelere yaptıran var mı? Sonuç nasıl? Bir de doktor tavsiyesi (İstanbul yada Ankara) ile ücretle ilgili bilgiye ihtiyacım var...
LÜTFEN YARDIM. 35 YAŞINDAYIM VE ARTIK İNCE TOPUKLU AYAKKABILARLA ETEK GİYMEK İSTİYORUM!!! Bıktım çocukluğumdan beri dizimle ayak bileğimi gizlemeye çalışmaktan.

ayy kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum ilerki zamnalarda düzensizkilo alımları şişmeler felan oluyor diyolar benim kalçalarım bel yanlarım ve bacaklarımçok yağlı aldırmak istiyorumm

kızlar merhabaaa...
benim dün 3. hafta kontrolüm vardı.
onu yazayım dedim.
öncelikle korseden kurtuldum, allahım sana şükürler olsun. sabrımın son noktasındaydım yani. neyse şimdi o dertte bitti. morartılar tamamen geçti.
doktorum sadece o bölgelere sabah akşam aşağıdan yukarı doğru masaj yapmamı tavsiye etti. hala ödemim olduğunu söyledi tamamen geçmesi için 1 ay daha düzenli su içmeye devam dedi. ben zaten inşallah bu su içme olayını hiç birakmayacağım.
onun dışında herşey çok iyi, çok güzel bir iyileşme gösterdim ve tam iki beden küçüldüm, ki doktorum daha inceleksin dedi. :) inşallah, inşallah...
sırt bölgem dışında sızlayan bir yerim kalmadı, orası da tabi ki ilk hafta gibi değil ve sadece dokununca çok az bir şey sızlıyor. ayakta falan rahatsız etmiyor zaten de sadece yatarken birazcık dikkat etmem gerekiyor. neyse onu hiç takmıyorum.

pazar günü yürüyüşe de başladım, hiçbir sorun olmadı. gayet iyi bir performans gösterdim, kendimi tebrik ettim, üç hafta ara vermenin hiçbir eksisi olmamış yani kondisyonumda. zaten diyete devam ediyorum, dün diyetisyene de göründüm, bana yeni bir liste yaptı 3 kilo daha verirsem ideal kiloma ulaşacağım zaten. ameliyata girerken 65 kiloydum, dün 62 çıktım diyetisyende. iki kilo yağ aldılar yani kendi kendime bir kilo daha vermişim... yaşasıııın... :)

bugün yıllardır dolabımda duran, kimselere vermeye kıyamadığım, bakıp bakıp bir gün acaba bunun içine tekrar girebilecekmiyim diye iç geçirdiğim bir jeanim vardı, onu çıkardım ve hooop girdim içine. Allahım, ağlamak istedim ya o kadar duygulandım ki.
sanki yıllardır görmediğim arkadaşıma kavuşmuşum, insan bu kadar mı duygusal bağ kurarmış bir pantalonla. kurmuşum işte... :) ve bu sabah düşündüm, niye daha önce yaptırmadıysam, niye bu kadar beklediysem. hep kendi kendime veririm, sporumu yaparım, diyetimi yaparım gider bunlar diye uğraştım durdum ama olmadı.

şimdi ise kendimi sanki 25 yaşımda gibi hissediyorum. dün annemle alışverişe gittik, koton dan pantolonlar denedim aaa 38 bedeni büyük gelmesin miiii.... hihoyyyt
36 da dar geliyor şu an ama biraz daha incelirsem heralde onlara da girerim.. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar kusura bakmayın ya hava atıyormuş gibi olmak istemem, herkes liposuction yaptırıp bu kadar incelcek diye bir kaide yok, önemli olan eskisinden daha iyi görünmek ve öyle hissetmek. ben şimdi çok ama çok mutluyum, darısı yaptırmak isteyen herkesin başına.

ben buralardayım, soru sormak isteyen aklına bir şey takılan varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. bir ay sonra son kontrolüme gideceğim, o zaman da bildiririm durum ne oldu diye. şimdilik bu kadar benden..
kendinize iyi bakın. sevgiyle kalın.
üstünden epey geçmiş ne alemdesin hala mutlumusun?korkulan şeyler başına gelmemiştir inşallah...çok merak ediyorum paylaşırsan çok sevinirim.arkadaşlar evet diyet ve spor çok öenmli fakat bazı bölgeler gerçektende mümkün değil gitmiyor 53 kg ya bile indim ipinceciktim ama basenlerim hala benimleydi...

merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum.uzun zamandir bu siteyi bende takip ediyorum ve sayenizde guzel fikirler ediniyorum.
uzun zamandir liposaction arastirmaktaydim ve en sonunda karar verdim ve pazartesi gunude ameliyatimi oldum..oldugum bolgelerde basen, uyluk ici, diz ustu, diz alti bileklerime kadar ..
ust kismimla alt kisimlarim hic uyusmuyor birbirine ve bu beni hep rahatsiz etmisti nihayet oldum.bugun 3.gunum.her tarafim mosmor ve sis.daha bugun ayaga kalkip uzun sure yuruyebildim.agri kesici attim 3 gun suan rahatim ama ..4 hafta boyunca korseyi takicam 15 gun sonra ilk kontrolume gidicem..benden toplam 2 700 gr yag alindi umarim 1 ay sonunda istedigim sonuca ulasirim..gerci dokdtorum toplam 6 ay dedi ama 1 ay sonra bile belli oluyormus..ankarada oldum.doktorum cok beyefendi bir insan ve basarili umarim sonucunu bende 3 ay sonra gorucem bakalim..yaptirmak isteyen arkadaslara kolayliklar dilerim.saygilar

merhaba karakiz78,
lipoyu ankarada mı yaptrdın? kime hangi hastanede ne kadara yaptırdın acaba?

Back
X