Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba
ben yaklaşık 1 yıl önce liposoction ameliyatı oldum. dizimin üstünden göğsümün altına kadar. bakırköy elit polikliniği Dr. Beyhan Kanmaz yaptı. bence ben bir ameliyat harikasıyım. basen bölgem inanılmaz rahtsız ediciydi ve bu doğuştan genetik bir armut tipiydi.ameliyattan önce 46-48 beden giyerken şu anda 40 bedenim. :))
atabiki aynı zmanda yaptığım diyet sonucunda bu oldu eğer bu programı sporla destekleseydim tabi daha güzel olurdu fakat olmadı şimdi başlıycam. karın bölgem tam düzleşmedi ama boş oldu. cildim sert olduğu için sarkmadı ama bence ameliyattan sonra
1- 6 ay bekleyin tam sonuç için.
2- diyetle destekleyin
3- spor yapın.
4- ben doktorumdan çok memnunum
5- hayainizdeki vucuda sahip olun
bu arada benim bölgem fazla olduğu için ben b,raz fazla acı çektim. ama deydiğini düşünüyorum
sorularınız varsa cevaplamaya hazırım:)))
dun serdar ozturkle gorustum. aklim karisti iyice.
AMA cok iyi elektrik alamadim. fazla uzatmayayim, cag hastanesinde olursa 5,500 medicana olursa 6,000 tl oluyormus ayrica korse parasi 100-120 tl arasi imis.
genel aneztezi yapiyormus, hastanede kalmaya gerek yokmus. esitsizlik olmasi kesinlikle mumkun degilmis. bir de aldigi yaglari yuzume enjekte edebilirmis. hazir uyutulmusken, kesin yaptirmaliymisim.baba lazimmis.
baska yaptirip da basen bolgelerinden memnun olan ve doktorunu oneren var mi?
Öncelikle bilgilendirdiğin için çok sağol canımbenim 6.haftam oluyo 1,5 lt alındı 6 cm gibi inceldim ama bu muydu bütün sonuç diye de üzülüyorum
(bu arada benim problemim de basendi ama biraz da belimden de alındı)doktor her geçen gün inceleceksin diyo;ama vücudum sert falan değil ki yani şişlikler indi bence :44:
ilk başta bende 6 ay deyince inanamıştım ama gerçekten doğru sabırlı ol. daha inmedi şişlik yani hissetmezsin sen. geçmiş olsun.
Öncelikle bilgilendirdiğin için çok sağol canımbenim 6.haftam oluyo 1,5 lt alındı 6 cm gibi inceldim ama bu muydu bütün sonuç diye de üzülüyorum
(bu arada benim problemim de basendi ama biraz da belimden de alındı)doktor her geçen gün inceleceksin diyo;ama vücudum sert falan değil ki yani şişlikler indi bence :44:
arkadaşlar merhaba
ben yaklaşık 1 yıl önce liposoction ameliyatı oldum. dizimin üstünden göğsümün altına kadar. bakırköy elit polikliniği Dr. Beyhan Kanmaz yaptı. bence ben bir ameliyat harikasıyım. basen bölgem inanılmaz rahtsız ediciydi ve bu doğuştan genetik bir armut tipiydi.ameliyattan önce 46-48 beden giyerken şu anda 40 bedenim. :))
atabiki aynı zmanda yaptığım diyet sonucunda bu oldu eğer bu programı sporla destekleseydim tabi daha güzel olurdu fakat olmadı şimdi başlıycam. karın bölgem tam düzleşmedi ama boş oldu. cildim sert olduğu için sarkmadı ama bence ameliyattan sonra
1- 6 ay bekleyin tam sonuç için.
2- diyetle destekleyin
3- spor yapın.
4- ben doktorumdan çok memnunum
5- hayainizdeki vucuda sahip olun
bu arada benim bölgem fazla olduğu için ben b,raz fazla acı çektim. ama deydiğini düşünüyorum
sorularınız varsa cevaplamaya hazırım:)))
kiol alıp verdikçe yüzeyde şekilsizlikler oldu mu? bi de yara izlerin geçti mi? belli oluyorlar mı? bi de basen bölgesi için nerelerden kanülleri soktular?
öncelile merhaba ırmakcan. ben tekrardan kilo almadığım için bir çukurlaşma olmadı ama sıkılaşma için birşeyler yapmam lazım.aynı zamanda seülit için zayıflayınca daha fazla belli oluyo bende sölemesi. yara izi çok küçük kaldı sinek ısırığı gibi. . ama ameliyattan sonrahamile kalan bir arkadaşım 18 kilo aldığı halde şekil bozukluğu olmadı. kanüller iki yandan ve içten sokuldu aslında tam olarak bilmiyorum:)
cok tesekkur ederim, az kaldı yakında ben de olacagim ameliyatımı. Sen kime olmustun ameliyati, ankarada mı? çok ağrın oldu mu sonrasında, birkaç günde işe gidebilecek duruma gelebilir miyim dersin? bir oturmayla ilgili bir problem yaşadın mı? ameliyattan sonra oturabilecek miyim :)))
ben istanbuldayım. bakırköyde oldum. benim dizimin altından göğüs altına kadar olduğu için biraz fazla ağrm oldu. oturmayı biraz yavaş yapıcak duruma geliyorsun ve ben 1 gün dinlendim sonra gidebildim araba kullandım ama eskisi kadar rahat hareket edmedim hadi şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim sergio79.
Arkadaşlar aslında son bir soru regl döneminde basen bölgesinden liposuction yaptırılabilir mi? yoksa tarihi ertelettirmem mi gerekir.. ama istemiyorum erteletmek!
ertelemene gerek yok cünki bende basenlerimden oldum ve benimde o güne denk geldi ama cok hızlı değildi ve sordum doktoruma bişey olmayacağını söyledi..ve bende girdim oldum bişeyde olmadı sakıncası yok yani tecrubeyle sabit::)
ank32 sen ne zaman oldun, ne kadar yag cektiler, memnun musun sonuctan?
Ben de cok yakin zamanda ameliyat olacagim, sonuclarini cok merak ediyorum.!!
sanirim biraz da heyecanliyim :)
bir de son bir soru ne kadar zamanda belli olmaya basladi basenlerinin son sekli?