- Konu Sahibi tafi
sanırım o zaman bol bol hareket etmen gerekiyor. bol yürüyüş ve günde en az 2 litre su içmelisin. su içmek metabolizmayı hızlandırak aldığın besinlerin daha hızlı yakılmasını sağlayacaktır. nano sen lazer lipoliz mi olmuştun canım. ben hala karar weremiyorum lazer lipoliz mi yoksa liposuction mu olmalıyım.:44:
Ben yaklaşık 2 yıl uzun uzun araştırdıktan sonra Liposuction'ın eski ve bir okadar da zor bir yöntem olduğu bilgisine ulaştım. Bu yöntemde hem istenen sonucun yakalanması çok zor oluyormuş hem de hasta çok daha geç iyileşiyormuş.Laser lipolizin ise bu konuda teknolojinin en üst noktası olduğu yazılı.Bu nedenle ben geçen hafta basen ve karın bölgesinden lazer lipoliz oldum. Sabah 9.30 da girdim. Öğlen odama geldiğimde kendimi çok iyi hissediyordum Sadece yatıp kalkarken az miktarda ağrılarım oluyordu. Akşam eve kendim taksiye binerek gittim.3.gün itibarıyla ağrılarım çok çok azaldı Bugün 6.ıncı günüm ağrı hemen hemen hiç kalmadı.Ama genede ertesi gün işe gidiler yorumu çok doğru değil yani en azından ben hep uzanmak istedim. İncelmeyi hemen ertesi gün bariz bir şekilde hissettim. Ben kesinlikle laser lipoliz olmanı tavsiye ederim ama bildiğim kadarı ile elinde bu cihaz olmayan doktorlar klasik liposuctionu öneriyorlar.