- Konu Sahibi tafi
selam arkadaşlar
benim de c.tesi günü 3 hafta olacak işlem yaptıralı.Göbek ve simit gerçekten kalmadı fakat basenler canımı sıkıyor.İlk korse çıktığında epey incelme var gibiydi ama şimdi sanki hiç fark yok.Bir de göbek deliğimin hizasında sert sert birşeyler var.Sanki yağ bezesi gibi.Aynı şeyler bel bölgemde de var.Sanki bacaklarda da ellediğimde var gibi.Bunlar ödem mi sizce ?
Nanoo çok çok geçmiş olsun Bende lazerlipo olalı tam 2 hafta oldu.Sonuçtan ben çok memnunum.Ben karın ve basen bölgemden olmama rağmen asıl sorunlu olan kısmım basenlerimdi.Doktorum o bölgeyi daha yoğun çalıştı ve doğal olarak şuanda eskiye göre küçücük bir basenim oldu.2 hafta olmasına rağmen 38 beden pantolan giyebileceğime rüyamda görsem inanmazdım:) Senin de yağlarının yoğun olan toplantığı kısım göbek ve bel bölgen ise dr un yoğun olarak o bölgeyi çalışmış, basen de daha az yağın varsa o kısmı az çalışmış olabilir. Ama gene de tam sonuç için çok erken Kesinlikle daha incelme olacaktır. Canını sıkma.Sert gibi bahsettiğin şeyler büyük ihtimalle yağ bezeleri olsa gerek. Onları masaj yaparak belki dağıtabilirsin.Daha önce bununla ilgili bir konu okumuştum Aklımda öyle kalmış Ama gene de dr'una sorsan iyi olur.Bende bu bahsettiklerinden hiç oluşmadı. Yoğun olarak su içiyorum Günde en az 3 lt tüketiyorum Su tüketimin nasıl ? Senin yöntemin klasik liposuction mı yoksa lazerlipoliz mi? Bu bahsettiğin sıkıntı daha çok klasik lipo da görüldüğünü biliyorum.