• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar dün tam 4 ayı geride bıraktım. sonuç mu? 2 kilo fazlam var, evet bel bölgem eskiye göre daha şekilli ama çok fazla incelme yok. yediklerime dikkat ediyorum eskiye oranla ama buna rağmen sonuç istediğim gibi değil. umarım siz umduğunuzu bulursunuz.

çok üzüldüm gerçekten.doktorunla görüştün mü.bu konuda sana bilgi verdimi.belki hala ödemin vardır.çünkü kilom değişmedi desen bir ihtimal diyeceğim ama üstüne 2 kg fazla çıkıyosan bu işte bir yanlışlık var bence.benimde 1,5 ay oldu.ilk 3 hafta 7 kg fazla çıkıyodum tartıda.şimdi 2 kg eksik çıkıyorum.doktorum hala ödemin var dedi.4 ay ile 6 ay arası gerçek sonuçları görebilirmişim.ama yediklerine de çok dikkat et dedi.senin doktorun ne diyor bu duruma merak ettim.sevgiler

merhaba
ilk iki gün biraz zor oldu ama eşim ve annemin sayesinde bu zorluk biraz azaldı. 2 günden sonra ağrılar hafifleyerek devam ediyor.bugün 9 günü geride bıraktım. ilk günlere nazaran çok daha iyiyim, ağrım tabiki oturup kalkaren var, ödem devam ediyor, bende çok fazla morarma oldu onun içinse krem kullanıyorum 3 gündür, etkisini gördüm azalmaya başladılar..

Tek sorun henüz çok bi fark göremiyorum vücudumda, bunuda ödeme bağlıyorum ve sabırla bekliyorum ödemlerin geçmesini.asla karamsarlık yapmıyorum fakat bukadar sıkıntı çektikten sonra sonuç görmek istiyorum tabiki.geçen hafta muayeneye gittim, bu hafta tekrar gideceğim.ödemden dolayı normal olduğunu, 1 ay sonra değişiklikler olacağını söylüyor umarım dediği gibi olur..

Ufak bi operasyon değil bu, ben bukadar acı çektim, sabrediyorum, eşimde çok fedakarlık gösterdi ve şuda varki bu operasyonlar öyle minimal paralara yapılmıyor ben 4.000 euro yani tl olarak muayene vs 10.000 tl ödedim.

Tercihin Tunç beyse kesinlikle tavsiye ederim. son derece pozitif ve oldukça beyefendi biri. piyasanın üstünde bir fiyat verdi bana, buna rağmen onu tercih ettim, tamamen iç sesimi dinleyerek, yeterki en iyisi olsun sorun yaşamak istemiyorum diye..buraya kadar herşey güzel fakat şu dk dan sonra asıl ÖNEMLİ OLAN KONU SONUÇ.. büyük harflerle yazdım çünkü henüz neticeyi görmedim bunun için bişey söyleyemiyeceğim, çünkü o zamanın dolması lazım birşey söylemem için.Ben Tunç beyi tam olarak ozaman değerlendirebilirim ancak.umarım iyi olur.

Sevgilerimle:))

Merhaba Suffle,

merak ediyorum sağlığın nasıl? Umarım hersey yolundadır. Ödem azaldı mı? Hangi bölgelerden yaptırmıştın? Vakit bulursan yaz lütfen.

Merhaba arkadaşlar,

ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Dr. Tunç Tiryakiye ameliyatı yaptıran varmı?

Teşekkürler

Kesinlikle lazer lipoyu tercih edin...diğer işlemde hem dalgalanma,çukurluk ve sarkma oluyor...bilginize.Ben lazer lipo yaptırdım çok memnun kaldım

Kesinlikle lazer lipoyu tercih edin...diğer işlemde hem dalgalanma,çukurluk ve sarkma oluyor...bilginize.Ben lazer lipo yaptırdım çok memnun kaldım

Çok geçmiş olsun. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Lazer lipo nasıl yapılıyor? Siz hangi bölgelere ve kime ne kadar yaptırdınız? Bir mahsuru yoksa bilgi paylaşırmısınız? ??

Çok geçmiş olsun. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Lazer lipo nasıl yapılıyor? Siz hangi bölgelere ve kime ne kadar yaptırdınız? Bir mahsuru yoksa bilgi paylaşırmısınız? ??

Arkadaşım ben kombine ameliyat oldum meme küçültme,karın sırt.basen ve kollardan lazer lipo oldum.Sürecimi baştan sona meme küçültme forumunda yazdım hala da orda yazıyorum...benim sonuçlarımı bire bir forumdan gören arkadaşlarda oldu sonuç gerçekten iyi oldu.Fiyat kombinede değişiyor canım.

Bu gün itibariyle 60 günü bitirdim.bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum,iç bacak ,dış bacak,diz içi ve arkabel yanından lazer lipo olmuştum.toplamda alınan yağ kütlesi 2,5 kg civarınyadı.ödemlerim azaldı.yok denecek kadar hafif artık.biraz dizlerim şiş ama onlar en son inecekmiş.olsun.ben çok mutluyum.tüm kıyafetlerim bol geliyor:))))diyetime dikkat ediyorum,bol su içiyorum ama alış-veriş yasak:)3 kilom kaldı.onu da verirsem ödül olarak istediğim kıyafetleri alıcam.yine aynı şeyi söylüyorum ama olacak arkadaşlara yol göstersin diye.keşke 10 sene önce olsaymışım....ama o zaman da lazer lipo yoktu.her işte bir hayır varmış demek ki.:)

Son düzenleme:
arkadaşlar bende vaser liposelection oldum.:45:
benim basen popo karın sırt iç bacak diz içi gıdı üst kol yapıldı
hiç öyle anlatıldığı gibi kolay değil toplamda 4 litre yağ alındı
10 da girdim ameliyata tam 5 saat sürdü anesteziden çıkarken bacaklarım tir tir titriyordu sonda takılmıştı korse giydirilmişti (tuvaletinizi yapacağınız yerleriniz açık )
sonra odaya çıkarıldım
serum takıldı yemek geldi bir ara ayağa kaldırıp yürüttüler . sabaha kadar ateş nabız tansiyon yokaması yaptılar.
sabah sonda çıkarıldı sonrasında lavaboya gitmek çok zor öyle kalk bitti oldun haydi gez yürü ohh çok kolay diye bir durum yok
zor bir ameliyat.zar zor yardımla yataktan kalkıyorsun klozete binbir acıyla oturuyorsun kalıyorsun ben ilk kalktığımdan fenalaştım tannsiyonum düştü buz gibi terledim bulanık gördüm oturttular hemen sonra yatağa aldılar
bi daha kalktıımda midem bulantı idarara çıkabildim
3. wc ye gidişimde de midem bulandı anestezinin etkisiyle tabii yine kötü oldum
büyü abdestimi yaptım kalkarken başım döndü temizliğimi yapamadım annem sildi.
akşam taburcu oldum eve geldim 3.gün wcye gidebiliyorum yürüyebiliyorum yavaş yavaş, oturup kalkerken canım çok acıyor
uyurken yan dönemiyorum dümdüz yatıyorum bol su içip ödem atmaya çalışıyorum

Arkadaşlar ben 40 gün önce liposuction yaptırdım. Sadece basen bölgesine. 1 lt. yağ çekildi. çok fazla ödem olduğu için şimdiye kadar yorum yapmadım. Yeni yeni ödemler geçiyor. Kilo olarak bir azalma yok ama cm olara sanıyorum inceldim. Ama beklediğim kadar değil. Doktorum 3 aya kadar şekillenme devam edecek diyor ama çok inanmıyorum. Sonuçta sıkıntılı bir süreç değermiydi derseniz, şu anda değmezdi derim. 3 ayı bekliyorum bakalım..

arkadaşlar bende vaser liposelection oldum.:45:
benim basen popo karın sırt iç bacak diz içi gıdı üst kol yapıldı
hiç öyle anlatıldığı gibi kolay değil toplamda 4 litre yağ alındı
10 da girdim ameliyata tam 5 saat sürdü anesteziden çıkarken bacaklarım tir tir titriyordu sonda takılmıştı korse giydirilmişti (tuvaletinizi yapacağınız yerleriniz açık )
sonra odaya çıkarıldım
serum takıldı yemek geldi bir ara ayağa kaldırıp yürüttüler . sabaha kadar ateş nabız tansiyon yokaması yaptılar.
sabah sonda çıkarıldı sonrasında lavaboya gitmek çok zor öyle kalk bitti oldun haydi gez yürü ohh çok kolay diye bir durum yok
zor bir ameliyat.zar zor yardımla yataktan kalkıyorsun klozete binbir acıyla oturuyorsun kalıyorsun ben ilk kalktığımdan fenalaştım tannsiyonum düştü buz gibi terledim bulanık gördüm oturttular hemen sonra yatağa aldılar
bi daha kalktıımda midem bulantı idarara çıkabildim
3. wc ye gidişimde de midem bulandı anestezinin etkisiyle tabii yine kötü oldum
büyü abdestimi yaptım kalkarken başım döndü temizliğimi yapamadım annem sildi.
akşam taburcu oldum eve geldim 3.gün wcye gidebiliyorum yürüyebiliyorum yavaş yavaş, oturup kalkerken canım çok acıyor
uyurken yan dönemiyorum dümdüz yatıyorum bol su içip ödem atmaya çalışıyorum

Of of offf ne yapmışsın sen.ellenmedik yerin kalmamış ki arkadaşım.tabi zorlanırsın.çok çoook geçmiş olsun.Bu isimler lazer,vaser.lipo,selection diye geçiyor ama hepsi aynıymış sonuçta.doktoruma sordum ortak isimleri ıslak sıcak liposakşın dedi.4 litre aslında fazla değil ama heryerden müdahale olunca yazık vucut şaşırmıştır.tek tek yapılsa bu kadar zorlanmazdın.ama bu da iyi olmuş hepsi birden düzelir biter:)) en zor günlerindesin.10.güne kadar zorlanırsın.en kötüsü de yatakta dönememek ve klozete oturmak bilirim.iyileşince bacaklarını kuş gibi hafiflemiş hissedecek ve yatakta ordan oraya savuracaksın:)sabretmen gereken 1 hafta kalmış.ödem attırıcı çaylar çok iyi geliyor.tekrar geçmiş olsun.

merhaba ,
bende geçen hafta smart lipo olan biri olarak yazmak istedim.
şişlide geçen hafta karın ve bel bölgem için smart lipo oldum
doktor yaklaşık 3,5 lt yağ alındığını belirtti.
sedasyon denilen yöntemle yapıldı operasyon . bu yontemde tamamen uyutuluyorsunuz ama narkoz gibi agır bir yöntem değil.
ve uyadıktan sonra herhangi bir baş dönmesi , kusma vs gibi etkileri olmuyor . uykunun biraz daha ağır haline geçiyorsunuz .
operasyonum yaklaşık 2 saat surdu
uyandığımda biraz sersem gibiydim tabi :)
ilk gun uyuşturulmanın etkisiyle hiçbirşey hissetmedim , ağrı , acı gibi eve gelince uyumuşum :)
ertesi gun hafif bir agrısı oldu ama zaten gunde 2 kere ağrı kesici alıyorsunuz ve evde yalnız olmama ragmen her işimi kendim yapabildim .
her işten kastım tutupda evi baştan aşağıya temizledim.
yani kendi knedinize lavaboya girebiliyorunuz , dolanabiliyorsunuz evin içinde ama tabi ertesi gun kalkıp işe gideilecek kadarda iyi olmuyorsunuz .
istiharat etmek şart özellikle operasyon sonrası 2 gun . yatarken ve kalkerken issediyorsunuz o agrıları.
bende operasyon sonrası hiç morluk olmadı ama tabi şişilik var.bnm şikayetim özellikle çıkık bir göbeğimin olmasıydı şuan baktıgımda bundan kurtulmuş gibi gözüküyorum
3500 tl ödedim bu işlem ve hiç pişman değilim yaptırdığım için . bence geç bile kalmışım
öyle agrısı ve sızısından korkup yaptırmak istemiyorsanız korkulacak bişey yokmuş bunu anladım .
birde normal liposuctonda emboli riski vardır ama smart lipoda o risk yok .çünkü yağlar bir bıçak yardımıyla oyularak değil ışıkla eritilerek alınıyor .
ben bu işlemde önce normal lipo yaptırmak için arkadşımın soktoruyla görüşmüştüm.
bende sadece normal lipo yapılırsa karın bölgemde sarkma olacağını ve bunun içinde karın germe yapılması gerektiğini söylediği için smart yaptırdım
şuan göbeğimin içi boşalmış ama bir sarkma söz konusu değil.
kısacası pişman değilim :)
bilginiz olsun
Nerede yaptırdığını öğrenbilir miyim ?

bende sadece diz içlerimde ve basenlerde istiyorum acaba fiyat ne olur lazerlipo da :)

evet arkadaşım haklısın.Yaptırdım bitti dememek gerek.Bende burada yazanları okuyarak karar verdim.Aslında kız kardeşim ve eşi liposuction oldular.İkisi de klasik yöntemle oldu.Oldukça fazla kiloları vardı ve çok da başarılı sayılmazlardı.Ama biri 11 yıl önce biri 3 yıl önce oldu ve operasyon sonrası hiiiiç dikkat etmediler.ne spor ne diyet.aynen devam edince bir kaç ayda eski hallerine döndüler.Onlara baksaydım hiç olamazdım.Lazer lipo nun güzel tarafı zaten 8-10 kg alınmıyor.Maximum 5-6 kg alınıyor ve deri ayrıca operasyon sırasında da sıkılaştırılıyor.Ben en çok ödem de zorlandım ama bu hafta sonu dinlendiğim için ödemlerimde baya azaldı.sanırım ben hemen işe başladığım için ödemimm arttı.evde de işler var tabii.tam olarak dinlenemedim.Bir de bu mide ameliyatı değil ki herkese söyleyemiyosun:)hastayım diye naz yapamıyosun ki:)Bu sabah tartıldım ameliyata girdiğim kilodayım.yani 66 oldum tekrar.ama ödemlerle 72 kg.ye kadar çıkmıştım geçen hafta.korkunçtu.Burda ki arkadaşların yazdıklarıyla moral buldum.Suyumu içiyorum,bitki çayı içiyorum,her fırsatta ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleniyorum.1-2 hafta sonra hafif yürüyüşe de başlayacağım ama en önemlisi yediklerime dikkat ediyorum.Gerçekten doktor seçimi de çok önemli.Herkesin eli bir olmuyor tabii.Ben o konuda şanslıyım.Ankara da ki en iyi doktoru buldum sanırım:)Dr. Taner Bahar gerçekten işinin ehli bi adammış.

Canım sen fiyat olarakne kadara yaptırdın?

Haziranda bende yaptirmayi dusunuyorum ankarada.. (gogus operasyonu ile birlikte)
okadar okudumki yorumlari simdi kafam karman corman:)

Sorularima Cvp verenin elleri dert görmesin..

1. Lazer lipo vs. normal lipo... hangisinde ödem daha az, hangisinde hemen sonuc görünuyor, hangisinde daha fazla yag aliniyor... Benim sorunlu bölgelerim basen kalca ve kollarim..

2. Benim yaptiracagim tarihten 8 9 gun sonra dugunumuz var... yani cok hareket halinde olmam gerekiyor.. misafir vs. bir sorun olurmu yaptiran arkadaslar?

3. siskinlikler falan, ameliyata girdiginiz bedenden daha mi cok sisiyorsunuz yani.. 70 kilo ile giren bir bayan ciktiginda ayni 70 gibimi gorunuyor yoksa hemen yag alinan bolgeler fark ediliyormu? simdi dugun falan var sakata gelmeyelim sismeler falan:)

Haziranda bende yaptirmayi dusunuyorum ankarada.. (gogus operasyonu ile birlikte)

1. Lazer lipo vs. normal lipo... hangisinde ödem daha az, hangisinde hemen sonuc görünuyor, hangisinde daha fazla yag aliniyor... Benim sorunlu bölgelerim basen kalca ve kollarim..

2. Benim yaptiracagim tarihten 8 9 gun sonra dugunumuz var... yani cok hareket halinde olmam gerekiyor.. misafir vs. bir sorun olurmu yaptiran arkadaslar?

3. siskinlikler falan, ameliyata girdiginiz bedenden daha mi cok sisiyorsunuz yani.. 70 kilo ile giren bir bayan ciktiginda ayni 70 gibimi gorunuyor yoksa hemen yag alinan bolgeler fark ediliyormu? simdi dugun falan var sakata gelmeyelim sismeler falan:)

işte cevaplar:)

1-normal lipoyu kardeşim yaptırdı.ben lazer lipo yaptırdım.2,5 ay önce.normalde hem ağrı,ödem hem de iyileşme süreci çok fazla.kesinlikle lazer lipo yaptır.hele kollarda en iyisi lazer lipo.basen kalça da daha çabuk şekilleniyor lazerde.
2-düğünden 8-9 gün önce yaptırmanı tavsiye etmem.morluklar ve ağrının en çok olduğu zaman.ben 5.gün işe geldim ama sadece oturabildim.tuvalete gitmek bile zor ki misafir ağırlaman imkansız olur.bırak hizmet etmeyi en az 7-8 gün sana yardım edecek birileri lazım zaten.
3-ameliyata girdiğinden daha şiş çıkıyorsun.ben 66 ile girdim.ilk 2 haftada 72 kg oldum.düşün işte:(ödem mutlaka oluyor ama inmesi zaman alıyor.3 hafta da ancak iner.o da en iyi ihtimalle eski haline gelirsin.incelme 3. haftadan sonra başlıyor.bence sen düğünden önce bu sevdadan vazgeç arkadaşım.kararın doğru ama zamanlaman yanlış olursa mutsuz olursun.ben yaptırdığıma hiiiiç pişman olmadım ama kendime en uygun zamanı seçtim.umarım yardımcı olabilmişimdir.sana kolay gelsin.sevgileeeer

işte cevaplar:)

1-normal lipoyu kardeşim yaptırdı.ben lazer lipo yaptırdım.2,5 ay önce.normalde hem ağrı,ödem hem de iyileşme süreci çok fazla.kesinlikle lazer lipo yaptır.hele kollarda en iyisi lazer lipo.basen kalça da daha çabuk şekilleniyor lazerde.
2-düğünden 8-9 gün önce yaptırmanı tavsiye etmem.morluklar ve ağrının en çok olduğu zaman.ben 5.gün işe geldim ama sadece oturabildim.tuvalete gitmek bile zor ki misafir ağırlaman imkansız olur.bırak hizmet etmeyi en az 7-8 gün sana yardım edecek birileri lazım zaten.
3-ameliyata girdiğinden daha şiş çıkıyorsun.ben 66 ile girdim.ilk 2 haftada 72 kg oldum.düşün işte:(ödem mutlaka oluyor ama inmesi zaman alıyor.3 hafta da ancak iner.o da en iyi ihtimalle eski haline gelirsin.incelme 3. haftadan sonra başlıyor.bence sen düğünden önce bu sevdadan vazgeç arkadaşım.kararın doğru ama zamanlaman yanlış olursa mutsuz olursun.ben yaptırdığıma hiiiiç pişman olmadım ama kendime en uygun zamanı seçtim.umarım yardımcı olabilmişimdir.sana kolay gelsin.sevgileeeer

cvp in icin tskler :)
lazer lipo yu arastiriyim ozaman ankarada.. peki son soru ödem, sadece o alinan yerlerdemi sislik oluyor, ödem oluyor.. yoksa vucuda oldugu gibi mi giriyor heryere ayaklara falan

Evet lazer lipo olalı tam 3 ay bitti.Uzun zamandır kilomukontrol etmiyordum çünkü gayet düzgün bir biçimde ödemlerim iniyordu.Geçen gün kilomu kontrol ettim ve çok bozuldum.Çünkü 74 ile ameliyata girmiş olmama ve 5 litre yağ alınmasına rağmen hatta o kadar ödemlerim inmesine rağmen 78 kiloyum.Neden olduğunu anlamıyorum.Zaten yağ alındı.ödemlerimin çoğununda indiğini doktorum söyledi.Şekil olarak çok iyiyim ama kilom ameliyat öncesinden bile çok fazla.Resmen 4 kilo fazlam var.Ameliyat olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Çok güzel diyette yapıyorum.Yememe içmeme dikkat ediyorum.Acaba bu kilolar ne zaman gitmeye başlayacak.Moralim çok bozuldu.Bana akıl verecek olan varmı:((((((((:43:

Bu gün itibariyle 60 günü bitirdim.bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum,iç bacak ,dış bacak,diz içi ve arkabel yanından lazer lipo olmuştum.toplamda alınan yağ kütlesi 2,5 kg civarınyadı.ödemlerim azaldı.yok denecek kadar hafif artık.biraz dizlerim şiş ama onlar en son inecekmiş.olsun.ben çok mutluyum.tüm kıyafetlerim bol geliyor:))))diyetime dikkat ediyorum,bol su içiyorum ama alış-veriş yasak:)3 kilom kaldı.onu da verirsem ödül olarak istediğim kıyafetleri alıcam.yine aynı şeyi söylüyorum ama olacak arkadaşlara yol göstersin diye.keşke 10 sene önce olsaymışım....ama o zaman da lazer lipo yoktu.her işte bir hayır varmış demek ki.:)

Merhabalar arkadaşım.Bende yazdığım gibi 3 ayı bitirdim.Durumum çok iyi.ağrı sızı pek kalmadı.ödemlerde baya indi ve baya inceldim.eski elbiselerim bile bazısı olmaya başladı.doktorum çok çabuk sonuç aldığımı ve bundan daha fazlasını beklemem gerektiğini söyledi.fakat benim anlamadığım 74 ile ameliyata girip 80 kilo çıktım.Dün tartıldım 78 kiloyuda geçiyorum.Ne olduğunu anlamıyorum.5 litre yağ alındı.nerdeyse bütün ödemlerim azaldı.ama ben tam tersine kiloluyum.peki merak ediyorum nerede bu kilolar.senin durumun nedir.kilolarını verdinmi merak ettim.

nalincim merhaba,ben 13 nisanda hem gögüs büyütme hemde vaser yöntemle liposuction yaptırdım,vaser yöntemin daha ileri bir teknoloji olduğunu düşünüyorum ama lazer lipo yaptıran arkadaşlarda çok memnunlar, fakat gögüs ameliyatını da liposuctıonıda asla ve asla düğünden 10 gün önce yaptıramazsın çünkü ciddi sıkıntılar oluyor her ne kadar basit gibi görünsede ,,benim nerdeyse 15 gün olacak kollarımı fazla yormuyorum asla yukarı doğru fazla kaldırmıyorum atlet kazak giyip çıkarmıyorsun özellikle ilk 1 hafta hep önden fermuarlı şeyler tercih edersen daha rahat edersin,ilk 1 hafta yataktan yardımsız kalkamıyorsun yatarken zaten sağa sola dönmek gibi bir lüksün yok,gözünü korkutmak istemem ama anlatmak istediğim yeni geline göre bir operasyon değil ,12 gün olmasına rağmen ben hala çok rahat yürüyemiyorum ve dimdik duramıyorum hafif bir kamburluk ister istemez oluyo,ben karın bölgemden yağ aldırdım mide göbek arka yanlarımdan toplam 2.4 litre kadar yağ alındı fakat şu anda ödemlerim çok olduğu için kilomun azaldığını düşünmüyorum ama gören herkes çok zayıfladığımı söylüyor genel görünüm bayağı zayıf duruyo,operasyonlar zor değil veçabuk toparlayabilirsin fakat düğüne bu kadar yakın zamanda pek doğru olacağını düşünmüyorum ben tabii karar senin ,ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim sadece ,iyi düşün canım koşturmacalı bir dönem seni bekliyor,umarımherşey istediğin gibi olur :21:

Back
X