- Konu Sahibi tafi
- #1.441
Arkadaşlarr fiyat ları nasıl bu yağ aldırmanın söyler misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Ben 1 şubat cuma günü Çamlıca Alman Hast de Dr Hasan Fındık a liposuction ameliyatı oldum.Yaklaşık 1 saat kadar sürdü,sadece basen kenarları ve diz yanlarından yağ alındı yaklaşık 4 lt aldılar.Ağrım sızım falan yok tek derdim baş dönmem ve hafif mide bulantım var sinirimi bozuyor acaba normal mi? Tansiyonum biraz düşük..Dışarı çıktım bugün yoruldum geri dönüm aptal gibi miyim,erken mi ayağa kalkmaya çalıştım bilmiyorum( ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim biraz korkuyorum
Çok geçmiş olsun. 4 ltr yağ alınmış tansiyon düşmesi ve baş dönmesi normal. Bendende 5 ltr yakın yağ alınmıştı dr'um tansiyon düşüklüğü olabilir demişti..Bende operasyon sonrası 3.gün dışardaydım, insan çabuk yoruluyor ne de olsa vücut işlem görüyor...Yşadıklarınız normal...1-2 gün daha geçsin daha iyi hissedeceksiniz..
Ne kadara yaptırdın Hasan Bey'e canım?Merhaba,
Ben 1 şubat cuma günü Çamlıca Alman Hast de Dr Hasan Fındık a liposuction ameliyatı oldum.Yaklaşık 1 saat kadar sürdü,sadece basen kenarları ve diz yanlarından yağ alındı yaklaşık 4 lt aldılar.Ağrım sızım falan yok tek derdim baş dönmem ve hafif mide bulantım var sinirimi bozuyor acaba normal mi? Tansiyonum biraz düşük..Dışarı çıktım bugün yoruldum geri dönüm aptal gibi miyim,erken mi ayağa kalkmaya çalıştım bilmiyorum( ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim biraz korkuyorum
Ben de 15 tatilde lipo ve göğüs silikon düşünüyorum. 6 bin lira fiyat. lipa sadece bel göbek. Siz ne gibi bilgiler edindiniz. Doktorunu kim?
Güner Bey'e ben de mi yaptırsam bilemedim:)Ne kadara yaptı canım...Ben de belki Sonbahar gibi yaptırırım ya:/Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.Evet...ikiside yağ alma işlemi ama , klsik liposakşında çok kan kaybı oluyor.Smart lipoda kan kaybı az.Bunu kesin olarak söyleyebilirim çünkü eski yıllarda liposakşın yaptırmıştım kan kaybı çok fazlaydı.Bunda yani smart lipoda bu sorun olmadı.Bende dalgalanma hiç olmadı karın bölgem çok güzel oldu ama ,yıllar önce bir karın germe geçirmiştim sanırım bunun etkisi oldu.Sırt bölgem gayet güzel oldu bacak içleride çok iyi sayılır.belim çok inceldi hatlar süper oldu.Dediğim gibi Güner Uysal harika bir iş çıkardı.Tabiki Mustafa beyin bana verdiği sözün etkisinin, bu operasyonda etkili olduğunu düşünüyorum.Mustafa bey çok iyi bir insan güler yüzlü biri .Tek kötü şey hastane olayı ve Güner beyin hasta ile bire bir görüşmemesi oluyor.Beni ameliyat öncesi Güner bey hiç görmedi bütün çizimleri Mustafa bey yaptı ve ameliyatı kendisinni yapacağını dedi.Oysa ekip olarak giriyorlarmış.Yinede Mustafa beye kızamıyorum.Çünkü sonucun güzel olacağını demişti ve çok itina gösterdikleri belli.Bu nedenle haklarını yiyemiyorum.Ama yaşadığım kötü şeyleride unutmuş değilim.
Yazılan yorumları okuduğumda hemen herkes , doktorun operasyon sonrası görüşmemesinden şikayetçi.
Teşekkür ederim :) Siz operasyonu ne zaman oldunuz,sonuçtan memnun musunuz? Ameliyat öncesi kilomdan 1.5 kg fazlam var henüz ödem toplamadım ya da çok toplamayacağım bilmiyorum.Biraz bilgi verebilirseniz heyecanım ve endişem daha çabuk geçecektir :))
arkadaslar sadece simit bölgesinden yağ aldırma ne kadardır tahmınen..ve tavsiye edılen yerler nerelerdır ? bilgi verirseniz çok sevinirim :)
Merhaba yeni gördüm notuzu.Kombine olarak nekadara oldunuz sormamın bir sakıncası var mı.Şimdiden çok teşekkürler.tek bölge fiyatı bilmiyorum kombine oldum arkadaşım, lazer lipoyu tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar ...
9 şubatta lazer liposuction yaptıracam inş .Gelişmeleri yazarım.
kesinlikle tavsiye ederim güner beyi. Ben temmuzda yaptırmıştı. 5,5 litre alındı. Sırtım belim süper oldu. Karnında biraz kalmıştı. Tam bir hafta önce revizyon yaptırdım. Ikincisinde de 1 litre alındı. Şimdi korseli ve ödemli olmama rağmen dündüz bir karnım oldu.ilk Ameliyat sonrası biraz sıkıntılı geçti ama Ikincisinde çok daha iyiydim. Üstelik bitlisten gittim geldim.Güner Bey'e ben de mi yaptırsam bilemedim:)Ne kadara yaptı canım...Ben de belki Sonbahar gibi yaptırırım ya:/
Ne kadara yaptırdın Hasan Bey'e canım?
Ben geçen nisan ayında olmuştum 9 ay oldu...Sonuçyan çok memnunum.....Ameliyat öncesi 61 kg idim sonrasında 1,5- 2 ay içinde 53 kiloya düştüm bunda diyet yapmamında etkisi var..Bazı arkadaşlarda operasyon sonrası sizin gibi kilo fazlalığı olanlar olmuştu geriye dönük bakarsanız görürsünüz....Eğer çok kilolu değilseniz, kilo vermeseniz bile incelme oluyor ve bayağı fark yaratıyor eski durumdan.....Yani bu operasyon kilo vermek için değil aslında, vücut kontürünü düzeltma amaçlı daha çok ama yediğinize dikkat ederseniz rejim yapmasanızda kilo kaybı oluyor çünkü alınan yağın illaki kiloya yansıması oluyor....Enişelenmenize hiç gerek yok gün geçtikçe ameliyatınızdan olumlu sonuçlar alacaksınız......Çok geçmiş olsun...