• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar sadece simit bölgesinden yağ aldırma ne kadardır tahmınen..ve tavsiye edılen yerler nerelerdır ? bilgi verirseniz çok sevinirim :)

Merhaba,
Ben 1 şubat cuma günü Çamlıca Alman Hast de Dr Hasan Fındık a liposuction ameliyatı oldum.Yaklaşık 1 saat kadar sürdü,sadece basen kenarları ve diz yanlarından yağ alındı yaklaşık 4 lt aldılar.Ağrım sızım falan yok tek derdim baş dönmem ve hafif mide bulantım var sinirimi bozuyor acaba normal mi? Tansiyonum biraz düşük..Dışarı çıktım bugün yoruldum geri dönüm aptal gibi miyim,erken mi ayağa kalkmaya çalıştım bilmiyorum :(( ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim biraz korkuyorum

Merhaba,
Ben 1 şubat cuma günü Çamlıca Alman Hast de Dr Hasan Fındık a liposuction ameliyatı oldum.Yaklaşık 1 saat kadar sürdü,sadece basen kenarları ve diz yanlarından yağ alındı yaklaşık 4 lt aldılar.Ağrım sızım falan yok tek derdim baş dönmem ve hafif mide bulantım var sinirimi bozuyor acaba normal mi? Tansiyonum biraz düşük..Dışarı çıktım bugün yoruldum geri dönüm aptal gibi miyim,erken mi ayağa kalkmaya çalıştım bilmiyorum :(( ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim biraz korkuyorum

Çok geçmiş olsun. 4 ltr yağ alınmış tansiyon düşmesi ve baş dönmesi normal. Bendende 5 ltr yakın yağ alınmıştı dr'um tansiyon düşüklüğü olabilir demişti..Bende operasyon sonrası 3.gün dışardaydım, insan çabuk yoruluyor ne de olsa vücut işlem görüyor...Yşadıklarınız normal...1-2 gün daha geçsin daha iyi hissedeceksiniz..

Çok geçmiş olsun. 4 ltr yağ alınmış tansiyon düşmesi ve baş dönmesi normal. Bendende 5 ltr yakın yağ alınmıştı dr'um tansiyon düşüklüğü olabilir demişti..Bende operasyon sonrası 3.gün dışardaydım, insan çabuk yoruluyor ne de olsa vücut işlem görüyor...Yşadıklarınız normal...1-2 gün daha geçsin daha iyi hissedeceksiniz..

Teşekkür ederim :) Siz operasyonu ne zaman oldunuz,sonuçtan memnun musunuz? Ameliyat öncesi kilomdan 1.5 kg fazlam var henüz ödem toplamadım ya da çok toplamayacağım bilmiyorum.Biraz bilgi verebilirseniz heyecanım ve endişem daha çabuk geçecektir :))

Merhaba,
Ne kadara yaptırdın Hasan Bey'e canım?

Ben de 15 tatilde lipo ve göğüs silikon düşünüyorum. 6 bin lira fiyat. lipa sadece bel göbek. Siz ne gibi bilgiler edindiniz. Doktorunu kim?

canım sadece lipomu 6000 tl fiyatı kime yaptırmayı düşünüyorsun.Ben de senin gibi hem gögüs hem lipo düşünüyorum.

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.Evet...ikiside yağ alma işlemi ama , klsik liposakşında çok kan kaybı oluyor.Smart lipoda kan kaybı az.Bunu kesin olarak söyleyebilirim çünkü eski yıllarda liposakşın yaptırmıştım kan kaybı çok fazlaydı.Bunda yani smart lipoda bu sorun olmadı.Bende dalgalanma hiç olmadı karın bölgem çok güzel oldu ama ,yıllar önce bir karın germe geçirmiştim sanırım bunun etkisi oldu.Sırt bölgem gayet güzel oldu bacak içleride çok iyi sayılır.belim çok inceldi hatlar süper oldu.Dediğim gibi Güner Uysal harika bir iş çıkardı.Tabiki Mustafa beyin bana verdiği sözün etkisinin, bu operasyonda etkili olduğunu düşünüyorum.Mustafa bey çok iyi bir insan güler yüzlü biri .Tek kötü şey hastane olayı ve Güner beyin hasta ile bire bir görüşmemesi oluyor.Beni ameliyat öncesi Güner bey hiç görmedi bütün çizimleri Mustafa bey yaptı ve ameliyatı kendisinni yapacağını dedi.Oysa ekip olarak giriyorlarmış.Yinede Mustafa beye kızamıyorum.Çünkü sonucun güzel olacağını demişti ve çok itina gösterdikleri belli.Bu nedenle haklarını yiyemiyorum.Ama yaşadığım kötü şeyleride unutmuş değilim.
Yazılan yorumları okuduğumda hemen herkes , doktorun operasyon sonrası görüşmemesinden şikayetçi.
Güner Bey'e ben de mi yaptırsam bilemedim:)Ne kadara yaptı canım...Ben de belki Sonbahar gibi yaptırırım ya:/

Teşekkür ederim :) Siz operasyonu ne zaman oldunuz,sonuçtan memnun musunuz? Ameliyat öncesi kilomdan 1.5 kg fazlam var henüz ödem toplamadım ya da çok toplamayacağım bilmiyorum.Biraz bilgi verebilirseniz heyecanım ve endişem daha çabuk geçecektir :))

Ben geçen nisan ayında olmuştum 9 ay oldu...Sonuçyan çok memnunum.....Ameliyat öncesi 61 kg idim sonrasında 1,5- 2 ay içinde 53 kiloya düştüm bunda diyet yapmamında etkisi var..Bazı arkadaşlarda operasyon sonrası sizin gibi kilo fazlalığı olanlar olmuştu geriye dönük bakarsanız görürsünüz....Eğer çok kilolu değilseniz, kilo vermeseniz bile incelme oluyor ve bayağı fark yaratıyor eski durumdan.....Yani bu operasyon kilo vermek için değil aslında, vücut kontürünü düzeltma amaçlı daha çok ama yediğinize dikkat ederseniz rejim yapmasanızda kilo kaybı oluyor çünkü alınan yağın illaki kiloya yansıması oluyor....Enişelenmenize hiç gerek yok gün geçtikçe ameliyatınızdan olumlu sonuçlar alacaksınız......Çok geçmiş olsun...

arkadaslar sadece simit bölgesinden yağ aldırma ne kadardır tahmınen..ve tavsiye edılen yerler nerelerdır ? bilgi verirseniz çok sevinirim :)

Tahminende olsa fiyat vermek yanıltıcı olur.....En kesin bilgiyi dr'dan alabilirsiniz....Çünkü siz sadece simit bölgesi diye düşünürsünüz, diğer bölgelerinizle orantılı olması için dr başka bölgedende alınmasını önerebilir ...Ben kendim için göbek, simit ve iç bacak düşünmüştüm ama dr basenden de alınırsa daha iyi olur dedi mesela....Fiyatlar yapılacak bölgeye ve alınacak yağ miktarına göre değişiyor....Bir çok estetik cerrah görüşmeyi ücretsiz yapıyor, görüşün daha sağlıklı bilgi alırsınız.

Güner Bey'e ben de mi yaptırsam bilemedim:)Ne kadara yaptı canım...Ben de belki Sonbahar gibi yaptırırım ya:/
kesinlikle tavsiye ederim güner beyi. Ben temmuzda yaptırmıştı. 5,5 litre alındı. Sırtım belim süper oldu. Karnında biraz kalmıştı. Tam bir hafta önce revizyon yaptırdım. Ikincisinde de 1 litre alındı. Şimdi korseli ve ödemli olmama rağmen dündüz bir karnım oldu.ilk Ameliyat sonrası biraz sıkıntılı geçti ama Ikincisinde çok daha iyiydim. Üstelik bitlisten gittim geldim.

Ben geçen nisan ayında olmuştum 9 ay oldu...Sonuçyan çok memnunum.....Ameliyat öncesi 61 kg idim sonrasında 1,5- 2 ay içinde 53 kiloya düştüm bunda diyet yapmamında etkisi var..Bazı arkadaşlarda operasyon sonrası sizin gibi kilo fazlalığı olanlar olmuştu geriye dönük bakarsanız görürsünüz....Eğer çok kilolu değilseniz, kilo vermeseniz bile incelme oluyor ve bayağı fark yaratıyor eski durumdan.....Yani bu operasyon kilo vermek için değil aslında, vücut kontürünü düzeltma amaçlı daha çok ama yediğinize dikkat ederseniz rejim yapmasanızda kilo kaybı oluyor çünkü alınan yağın illaki kiloya yansıması oluyor....Enişelenmenize hiç gerek yok gün geçtikçe ameliyatınızdan olumlu sonuçlar alacaksınız......Çok geçmiş olsun...

Çok teşekkür ederim.Bende ödem olmadı gibi bir şey 74 kg girdim 75 çıktım.Şimdi 73,5 kg.Trafik kazası geçirmiş gibiyim her yanım ağrıyor ama mutluyum :) inş hamilelik öncesi kiloma düşücem yaza kadar.Operasyonu yaptırınca anladım liposuction tek çareymiş başka da hiç bir şey olmazmış zaten bana.Darısı niyetlenen herkesin başına :)

merhaba arkadaşlr
sabah ameliyata girecem çok sabırsızlanıyorum şu günde geçse hayırlısıyla:18:

Mersinde dr Şakir Ünal a yaptıracam ameliyatımı.
1,5 sene önce meme küçültme ve burun est olmuştum çok memnun kaldım.6 saatlik ameliyat sonrası ağrısız iyileşme dönemi geçirdim.
kısmetse yarın lazer liposuction yapılacak.
3500 tl olacak

Arkadaşlar ben henüz yeni yaptırdım ameliyatı,1 hafta oldu.Ama sonrasında sarkma olmaması / şekle girebilmesi için doktorum spor yada masaj vereceğini söyledi.Yalnız okuduğum bazı yorumlar içimi çok kararttı :(.Geçtiğimiz yıllarda liposuction yaptran ve ilerde sarkmalar olduğu hatta girintiler çıkıntılar oluştuğu kötü görüntüler meydana geldiğini söyleyenler var.Umarım pişman olmam :(

Back
X