• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar herkese iyi geceler
bursada oturuyorum,101 kilo ve 170 cm boyum var.şimdi ben lazer lipoliz yaptırsam sizce bir faydası olur mu.5 aydır diyet yapıyorum 117 den düştüm 101 e,ama armut tipliyim ya gitmiyor zıkkım bel altı bölgelerim.kocaman bir kalça çevresi,baldırlarda dahil iri bacaklar sinir geldi her yerden gidiyor oralardan milim milim gidiyor.neyse işte uzun lafın kısası kalça yanları+göbek+bacaklara yaptırsam kaça mal olur bi fikriniz var mı.tahmini bir rakamda yeter.eşimle aramızda sorunlu bir aydır yatağa kardeş gibi giriyoruz değişsem belki faydası olur bi umut işte.lütfen allah rızası için biri net bir cevap yazsın.
şimdiden teşekkür ederim,hoşçakalın

Bayadır yazmıyordum. bende lipo olalı bir seneyi geçti artık deneyimlilerden oldum. balayım dedim ne var ne yok ameliyat olacak varmı heyecanlı olan kafası karışık arkadaşlar:18:

9 litre mi?????:53:

bu kesinlikle cok fazla...simdi okudum ve hemen cevap yazmak istedim...kesinlikle doktoruna tekrar danismalisin...5 litreden fazlasi cok büyük bir tehlike demek...

gerekirse baska bir doktora daha danis...tabikide yine senin bilecegin durum ama ben uyarmadan yapamadim....

eee yani yuh diyicem afedersiniz ama.:30: 9 litre ne demek. bendende maksimum değer olan 5 litre alındı. geri kalan diğer ameliyata bırakıldı. 5 litrenin üzeri hakikaten tehlikeli. ben okadar doktor gezdim 5 litre üzeri diyen görmedim. kaç kilo olursan ol önemli değil. vücudun bir anda kaybedeceği değerle alakalı bu. vücut kaldıramaz.Arkadaşın dediği gibi mutlaka başka doktorlara danış

Arkadaşlar herkese iyi geceler
bursada oturuyorum,101 kilo ve 170 cm boyum var.şimdi ben lazer lipoliz yaptırsam sizce bir faydası olur mu.5 aydır diyet yapıyorum 117 den düştüm 101 e,ama armut tipliyim ya gitmiyor zıkkım bel altı bölgelerim.kocaman bir kalça çevresi,baldırlarda dahil iri bacaklar sinir geldi her yerden gidiyor oralardan milim milim gidiyor.neyse işte uzun lafın kısası kalça yanları+göbek+bacaklara yaptırsam kaça mal olur bi fikriniz var mı.tahmini bir rakamda yeter.eşimle aramızda sorunlu bir aydır yatağa kardeş gibi giriyoruz değişsem belki faydası olur bi umut işte.lütfen allah rızası için biri net bir cevap yazsın.
şimdiden teşekkür ederim,hoşçakalın

Bende senin gibiydim.2 cocuktan sonra 85 kilo. göbek kalca bacak gıdı ne ararsan vardı bende. önce diyete girdim.10 kilo falan verdim. vücudun verebileceği kiloyu verdikten sonra zaten araştırdığım yoktorlardan birine aklım yattı ve anlaştık. beni komple lıpo yaptı aslında. gıdım kollarım karnım bacaklarım kalcalarım. azar azar toplamda 5 kilo aldı. 5000 lira ödedim. ama şimdi ikinci ameliyat için 7000 istiyor. şimdide kalan göbeğim ve bacak altları için. ameliyat sonrası cok şiştim.çok sıkıntı çektim. ne yaptım ben derken aylar içinde inceldim tabi. rejime devam.
Neyse gelelim yatak durumuna. siz yine kardeş gibiymişsiniz. bizde oda yoktu ne yalan söyleyim. burda yazmak evet biraz abes kaçacak ama birde bu ameliyatın sonuçlarının evliliğime yansıyan yönlerinide yazmak istedim. eşim ameliyattan önce çekilen resimlerimi gördükçe şaşırıyor aradaki farki bariz görüyor ve çok hoşuna gidiyor. tabi şimdi baya inceldiğim ve giden yağlardan sebep daha rahat hareket edebildiğim için tabi bu ilişkimize çok olumlu yansıdı. maşaallah allah nazar değdirmesin hiç durmuyor benimki sürekli rahatsız ediyor beni:17: Eğer para durumunu ayarlayabilirsek eşim niyetli ikinci ameliyatıda olmamı istiyor.

Ben gıdı, bel, yan simitler, göbek,iç bacak, basenlerden lipo oldum. En problemli bölgem göbek ve yanlardı, diğer yerlarden fazla bir şey alınmadı. Geçen yıl yaptırdım İstanbulda, 5000 tl ödedim.

Yazdıklarını okuyunca sanki kendim yazmış gibi oldum. bende aynı yerlerden oldum ve 2 hafta yatmıştım. baya zor oldu toparlanma süreci. tabi biz çok fazla değişik yerlerden yaptırınca vücudun toparlanması baya uzun sürdü. benimde vücudumun en farklı yeri gıdım oldu. ameliyat elbisesi içinde eşim resmimi çekmişti. aylar sonra şişler inince aradaki farkın ne kadar çok olduğunu anladık. yüzüm resmen dahada çocuklaştı gençleşti. insanın kendine güveni geliyor. bende 5000 lira verdim istanbulda. benim şimdi özellikle göbeğim kalmıştı. çünkü bir seferde 5 litreden fazla alınamıyormuş. bakalım ikinci amelitaya doktor 7000 dedi kocam delirdi. o paraya araba alırım dedi:47: şaka bir yana en büyük desteği özellikle ameliyat olma konusunda o verdi. tabi hakkını yemeyeyim ameliyat parasınıda o verdi. birde ameliyat zor oldu diye hediye almıştı bana.:9: benimde 1.5 sene oldu.

Arkadaşlar geçmiş olsun , bende lazer lipo yaptırdım .1.5 yıl oldu .İlgili mesajlarımı okursanız srolarınıza cevap bulursunuz.Ayrıca sorulacak sorularınızı severek yanıtlarım .Lipo ile ilgili her konuyu dikkatlice okursanız , yaptıran çok arkadaş var.Fiyat ve her konuda dataylı bilgiler bulabilirsiniz.

Merhabalar.senin durumun nedir. varmı tekrar kilo akma durumlar falan. ben bir süre öncesine kadar iyiydim ama haftada bir kaç gün tekrar spora başlayım dedim. başlamaz olaydım. okadar yorulma deli gibi ter atmama rağmen vücut resmen 2 haftada 4 kilo aldı:53:nasıl oldu anlamadım. ama bana spor yaramıyor. ne zaman spora başlasam aynısı oluyor. tabi hemen sporu bıraktım ve 1 hafta sonra çok azıcıkda olsa vermeye başladım. en güzeli kilo almam durdu:52: tabi rejime yemeye dikkat. evde ayaklı masaj aleti var. ona bağlanıyorum karnımı falanda o biraz işe yarıyor sarkmaları falan önlüyor. onun haricinde işte karnımda kalan ve ikinci ameliyatta alınması gereken yağlar kaldı. ama işte aynı doktorum 7000 lira diyor. bakalım ne yapıcaz artık durum gösterecek.

Bende çocuk falanda yok oldum olalı kiloluyumdur hep.bakalım çarşamba esteticare e gidebilirim,oradan ne diyecekler.maddi durumda çok iyi değil ama mecburiyet işte.burda herkes diyor ya spor yap diyet yap diye o şekilde cevap vermediğiniz için teşekkür ederim.bizde biliyoruz sporu diyeti ama bi yere kadar,sonrası hem sinir bozukluğu hemde özgüven kaybı.çarşamba gidebilirsem net cevap yazacağım buraya.hoşçakalın

İyi akşamlar arkadaşlar
Bir süredir liposuction konusunda araştırma yapıyordum 3-4 doktorla görüştüm şimdiye kadar. Paramı da cebime koydum :) En sonunda Nazmi Bayçın a ameliyat olmaya karar verdim. Bu ameliyat ne gibi sonuçlar verdi sizde? ne kadar forumları okumaya çalışsam da birebir sorayım dedim..

forumda estetik estetik geziyorum. burundan sonra sıra geldi yağ aldırmaya bir iki sorum olacak yaptıran arkadaşlara
1- operasyon sonrası denize ya da havuza ne kadar süre sonrası girmeye başladınız
2- operasyon sonrası kalkıp işinize dönmeniz ne kadar süre aldı? :17:

forumda estetik estetik geziyorum. burundan sonra sıra geldi yağ aldırmaya bir iki sorum olacak yaptıran arkadaşlara
1- operasyon sonrası denize ya da havuza ne kadar süre sonrası girmeye başladınız
2- operasyon sonrası kalkıp işinize dönmeniz ne kadar süre aldı? :17:

Ameliyatı Nisan sonunda olmuştum geçen yıl, denize Temmuz başında girdim ama tatilim o tarihte olduğu için. Doktorum bana 1 ay güneşlenme demişti ondan sonra serbest. 4. gün işbaşı yaptım ama bu durum kişiden kişiye değişebiliyor, ben çabuk toparlanmıştım. Bu dediğim lazer lipo için geçerli, klasik lipo olursa iyileşme süreci çok daha uzun.

Ameliyatı Nisan sonunda olmuştum geçen yıl, denize Temmuz başında girdim ama tatilim o tarihte olduğu için. Doktorum bana 1 ay güneşlenme demişti ondan sonra serbest. 4. gün işbaşı yaptım ama bu durum kişiden kişiye değişebiliyor, ben çabuk toparlanmıştım. Bu dediğim lazer lipo için geçerli, klasik lipo olursa iyileşme süreci çok daha uzun.

lazer lipo klasik lipoyu da araştırmak lazım yani :) teşekkür ederim bilgiler için.

Bende senin gibiydim.2 cocuktan sonra 85 kilo. göbek kalca bacak gıdı ne ararsan vardı bende. önce diyete girdim.10 kilo falan verdim. vücudun verebileceği kiloyu verdikten sonra zaten araştırdığım yoktorlardan birine aklım yattı ve anlaştık. beni komple lıpo yaptı aslında. gıdım kollarım karnım bacaklarım kalcalarım. azar azar toplamda 5 kilo aldı. 5000 lira ödedim. ama şimdi ikinci ameliyat için 7000 istiyor. şimdide kalan göbeğim ve bacak altları için. ameliyat sonrası cok şiştim.çok sıkıntı çektim. ne yaptım ben derken aylar içinde inceldim tabi. rejime devam.
Neyse gelelim yatak durumuna. siz yine kardeş gibiymişsiniz. bizde oda yoktu ne yalan söyleyim. burda yazmak evet biraz abes kaçacak ama birde bu ameliyatın sonuçlarının evliliğime yansıyan yönlerinide yazmak istedim. eşim ameliyattan önce çekilen resimlerimi gördükçe şaşırıyor aradaki farki bariz görüyor ve çok hoşuna gidiyor. tabi şimdi baya inceldiğim ve giden yağlardan sebep daha rahat hareket edebildiğim için tabi bu ilişkimize çok olumlu yansıdı. maşaallah allah nazar değdirmesin hiç durmuyor benimki sürekli rahatsız ediyor beni:17: Eğer para durumunu ayarlayabilirsek eşim niyetli ikinci ameliyatıda olmamı istiyor.

En son yazdığım tarihten bu yana epey zaman geçti ama yinede bilginiz olsun istedim.2 hafta önce gittim esteticare denen merkeze,çalışanlar gayet ilgili ama buzz gibi bi doktor çıktı karşıma,sağolsun Erhan Bey :47: Ben lazer lipoliz için gelmiştim dedim,başladı bu liposuction anlatmaya.Ben liposuction istemiyorum doktor bey lazer lipoliz istiyorum dedim.Verdiği cevap ne;o da zaten liposuctionın lazerli olanı dedi.Allah'ım yaa,bilmiyodum Allah razı olsun diyecektim de neyse...Size uygun değil bi 20 kilo verin öyle gelin dedi.20 kiloyu kendi çabamla verebilsem o bölgelerden seni napiyim dimi ama.Veririm o kiloyu sorun değil ama bacaktan kalçadan gitmiyorki mübarek,parmaklarım bile zayıflıyor ama kalça bacak nafile hep aynı.Neyse en son bari bi fiyat verseydinizde boşa gelmiş olmasaydım dedim.Yapılan bölgeye göre 3000 ile 5000 TL arası değişir dedi.Ve tüm bu görüşmeler toplam 5 bilemedin 7 dk sürdü.Çok sinir oldum,işten izin aldım yarım gün sırf bu yüzden.Ondan sonra beni oradan arayıp nasıl memnun kaldınız mı efendim diye sordular.Bende epey sıraladım doktorla geçen görüşmemin tüm ayrıntılarını.Tok esnaf misali soğuk bi surat,kesin ve net cümleler dedim.Bu konuya ilgileneceklerini söylediler,arayan kişi gerçekten çok ilgilendi sağolsun.Oranın asıl sahibi Mesut Özcan Bey e ileteceklerini fikirlerimizin onlar için son derece önemki olduğunu söyledi.Bakalım sonuç ne olacak.Sadece bilin istedim arkadaşlar,eğer oraya gidecekseniz Mesut Bey den randevu almaya bakın derim.
Hepinize saygılar

Peganum, cok tesekkur ederim icimi cok rahatlattin gercekten. Ben Vaser Lipo oldum. Liposuction'in arastirdigim kadariyla cok cesidi var ben yetisemiyorum:) doktorum Vaser onerdigi icin onu oldum. Soylediklerinize inancim tam, zaten operasyondan beri yediklerime cok dikkat etmekteyim. İnsallah benimde aldigim sonuc sizinkisi gibi kesin ve olumlu olur. Tekrar tesekkur ederim :)

merhaba laddybird sonuçlar nasıl. hangi doktora ameliyat olmuştun?

ben de Nazmi Bayçın a yaptırdım :) bel kalça basen 5000. sonuçtan memnunmuyum evet. ne kadar spor yapsanda gideremediğinz yağlardan kurtuluyosunz

Slm arkadaslar, Ben 8 gun once vaser liposuction yaptirdim.karin,mide,simitler,bacakici ve dizicleri.sizlerle paylasmak istedim deneyimimi.yurtdisinda yaptirdim kilom 78.5 boyum 164cm. Operasyon local denilen AMA baygin oldugunuz sedasyon yontemiyle yapildi. Operasyon dan ciktigimda hic agrim Yoktu. Bugun e kadar ki gunlerimi kisaca ozetleyeyim. Operasyon gunu yani ilk gun islem biter bitmez cok siki bir korse giydirilerek eve geldim AMA Halen sedasyonun etkisi devam ediyor sanki ayagimin altinda yuruyen Merdiven vardi basim donuyor birazda midem bulaniyordu enteresan olan hic AMA hic agrim Yoktu. Inanilmaz derecede dikis yerlerinden kanli sizinti geliyordu AMA Ben once den ozellikle realself adli sayfadan okudugum yorumlarla onlemimi almistim yatagima hastaneler de hasta altina serilen alti posetli adet pedlerine benziyor AMA carsaf buyuklugunde Onlari serdim eger o olmasiydi yataginiz yorganiniz doseginiz vucudunuzun degdigi her yer batardi hemde kan lekesi cok zor cikar. Gece de agrim Yoktu AMA korse yuzunden hareketleriniz cok kisitli AMA yinede uyudum cok uyandim AMA uyudum. 2. Gun Sabah uyandim yine agri yok AMA yataktan kesinlikle yardimsiz kalkamazsiniz haberiniz Olsun.allah razi Olsun esimden bana cok yardimci oldu agri yok AMA heryeriniz cok hassas dokunamiyorsunuz. Oturma odasindada kendi yer hazirlamistim Orada uzandim gun boyu AMA inanilmaz sizinti vardi birtaraftan kan kokusu ustunuzu cikartamiyorsunuz 2 gun krem rengi korse oldu kirmizi Yemin ederim abartmiyorum. En zoru tuvalet ayakta yapiyosunuz Kücük tuvaletiniz kolay zor olan diyeri esim korse yi arkadan genisletti keserek AMA yine ayakta yapmaliyim cunku oturamiyorsunuz tuvalete cok aci veriyor silmek olum anliyacaginiz yardimci sart. AMA yuruyerek gezinebiliyorum AMA Kambur bicimde 3. Gun dune gore daha uyudum kalkmama esim yardimci etti sizinti de am ediyor AMA azaldi sadece iki dikis yeri kaniyor artik cok sukur bugun yikanabilecegim ve korse mide yikayacagim. Korse yi cikarttim ve aynada kendimi gorusum inanilmazdi. O carpik bacaklarin yan yaglarin alindiktan sonraki goruntusu harikaydi artik etek giyebileceyim dedim ilk esime. Vucudum dalga dalgaydi ozellikle karnim bir an Boyle kalacak diye korktum saol sun esim morel Verdi.banyodan sonra arnicayla kremledi esim korsemi yikadigim icin evde ki kiyayetlerimin icine yiydigim korsemi giydim diyeri kuruyana kadar.sizinti olan yerlerede ped koyduk yuppi kan kokmuyorum artik.....gun boyu evin icinde gezindim.4. Gunun daha iyiyim yataktan kendim kalktim AMA zordu AMA baslar dim. Sizinti azaldi kendimi iyi hissediyorum AMA bacaklarin ic kisimlari Sisti ve cok morardi. Ve yurudukce cok agridi.gun boyu hep ayniydi ve aksam korsemi cikarttim ve diyer korsemi giydim yatarken en azindan bacagimdaki agri azaldi hemde yatakta daha arhat hakeret ettim ve guzel bir uyku uyudum. 5. Gun daha iyi bir gun AMA adet oldum yataktan karin agrisiyla kalktim korseyle beraber adet kanamasi igrenc pedi korse in uzerine giyordum neyseki cok olmuyordum bu arada bacak iclerine Halen cok sis mor ve hareket ettikce agri your. 6. Gun sizinti sifir hic zorlanmadan kalktim yataktan tek sizinti adet kanamasi evi topladim tertemizce egilmeden supurdum toz aldim ve sonrasinda dus aldim yasasin tertemiz olduk. Artik hic zorlanmadan hareket edebiliyordum AMA korse cok siki oldugu icin hareket kisitligi yapiyor o kadar birde bacak iclerim cok sis. 7. Gun kalktim evimi topladim kahvaltimi yaptim korsemi yikadim cunku bugun doktoruma gittim dikislerim alindi ve sonuctan cok memnundu resimleri Cekti tekrar ve operasyon oncesi resimlerimle beraber inceledik evet fark cok AMA sisim en az 3 ay surer Merak etme dedi bu arada o karnimdaki dalgalanmalar azaldi s ordan ciktigimda alisveris yaptik ve eve geldik uzandim biraz sonrasi herzamanki gibiydi. Ve 8. Gun ayni bugun cok iyiyim adetim bitti gibi morluklarim azaldi s AMA Halen sisim korsemin ondeki kopcalari ilkdeydi bugun ikinciye taktim cok mutluyum... Sormak istediginiz soru varda cevaplamaya calisirim...

Bu arada ilk gunden itibaren take maydonoz yedim her Sabah uzerine limonata sikarak saplarini kaynatip ictim 3 bardak gunde. Mutlaka taze ananas yedim ogun oncesi ve en az 2 litre su iciyorum. 8. Gunum ve Ben hic AMA hic agri kesici kullanmadim...

Bu arada ilk gunden itibaren take maydonoz yedim her Sabah uzerine limonata sikarak saplarini kaynatip ictim 3 bardak gunde. Mutlaka taze ananas yedim ogun oncesi ve en az 2 litre su iciyorum. 8. Gunum ve Ben hic AMA hic agri kesici kullanmadim...

Öncelikle geçmiş olsun .Ben de bu operasyonu geçirdim 2 seneye yakın oldu.Çok memnunum.Sonucu paylaşırsan sevinirim.Lütfen her gelişmeyi yaz. Burada olmak isteyenler bilgilensinler. Ayrıca çok çok güzel anlatmışsın .Detaylı anlatımın için çok teşekkür ediyorum .Sana sevgimi gönderiyorum. Umarım sonuç çok çok güzel olur.

Merhaba İ.okutan,

Özelden mesaj atmaya çalıştım ama arkadaş listemde ekli olmadan mesaj atamazsınız diye uyarı alıyorum, zaten eklisin ama anlamadım bir türlü önceden liste dışında olanlara da atabiliyordum ama şu an mesaj atmada sıkıntı yaşıyorum müsaade yok.
Neyse son durumun nasıl oldu merak ettim, bir süredir yazmıyorsun. Halinden memnun musun ?

Öncelikle geçmiş olsun .Ben de bu operasyonu geçirdim 2 seneye yakın oldu.Çok memnunum.Sonucu paylaşırsan sevinirim.Lütfen her gelişmeyi yaz. Burada olmak isteyenler bilgilensinler. Ayrıca çok çok güzel anlatmışsın .Detaylı anlatımın için çok teşekkür ediyorum .Sana sevgimi gönderiyorum. Umarım sonuç çok çok güzel olur.

Cok tsk ederim canim. 2 sene once operasyon gecirdigini belirtmissin Acaba vaser lipocuction yontemiyle Mi ameliyat oldunuz? Ve sisliginiz ne zaman inmeye basladi? Kusuru bakmayin soruyorum cunku alt karnim ve dizlerin ozellikle bugun cok sisti ve karnimdaki dikis bolgeleri cok sertlesti bu normal mi?

Back
X