Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum. türk kanallarindaki reklamlardan dolayi dr. ibrahim askari sectim neden o bilmiyorum öyle denk geldi. Randevu yaptim tr ye uctuk esimle özel hastahanesinde bas hemsiresi karsiladi Ibrahim beyi hic görmedim, hic konusmadik bile.
Kan tahlili yapildi baska biözel hastahaneye gittik orda öglen 1 de ameliyat olacahim söylendi bu arada bir kere Ibrahim bey geldi bölgesel cizim yapti ilk karsilasmamizdi bana cok kendini birsey sanan sorularimi dogru dürüst cevaplamayan biri olarak iz birakti.
Simdi düsünüyorumda nasil böyle iyi iz birakmayan birine yinede kendimi ameliyat ettirdim

Neyse saat 17:00 kadar bekledik sonra ilacla bayiltim götürdüler.
Ameliyat sonrasi asiri titreme üsüme vardi hic öyle kötû olmamistim. Oysa ameliyat anlaminda bu ilk degildi Almanyada böyle birseyle karsilasmadim. Uyaninca bacaklarimi kimildata madim. Okadar asiri agrim sancim vardiki inanilmaz. Ameliyattan sonra cektikleri yagi gösterdiler tam 6 litreydi. Her tarafim delik desik olmus pis kanlar disairi akiyordu.
Ogün hic kalkamadim acidan.Ertesi günü hastahaneden ciktim.otele gittik 1 hafta odada durdum cok kötüydü. Bir kerede kontrole gittim bakti, iyi dedi ilk görünüs gercekten iyiydi ama sonra cok sisti bacaklarim ve bende tam anlamiyla sisliklerin ve agrilarin gecmesi 2 ay buldu.bu sürede hep korse giydim hatta 4 ay giydim.Sonuc evet basenlerim gitmisti ama bacaklarim ic taraflari kalmis bazi bölgeler dalgaliydi cok kötü görünüyordu. Dr Ibrahim Askara tekrar tlf actim resimlerimi yolladim. Bana dedigi ben size anlattim liposuction dan sonra gerdirme yapilmasi lazim dedi ama bana hic zaman ayirip sorularimi dogru dürüst cevaplamamisti. Tekrar gelin biraz daha düzeltme yapariz dedi. Almanyada baska dok gittim gösterdim nasil olmus diye düzgün yapilmadigini ve bana aslinda gerdirme gerekmedigini söyledi. Bunu Ibrahim beyle konustugumda Almanyadaki doklarin salak bi b... Bilmediklerini söyleyip kötü sözler söyledi. Ben 1 sene sonra yine Istanbula gittim düzelttirmek icin ertesi gün ameliyat oldum bana bu sefer öylebi korse giydirmislerki 2 beden kücüktü ve perde kumasi gibi kumasi vardi ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum, bacak aralerimi hep kesti ve karnimda kendileri bile citcitlerini kapatamayip birakmislar,degistimek istedigimi söyledigimde benden 250 tl istediler bende dedim ben secmedim bu sizin hataniz dedim ama dar olmasi gerek dediler,evet dar olacak ama benim günlük yasantimi engellemiyecek.
Okadar sinir oldumki agladim sinirden,sizin yapacaginiz lanet olsun dedim birakip ciktim.
Almanyada birkac gün daha giyindim ama baktim sirf aci veriyor cikardim baska korse aldim.
Ve sonuc cokda icler acici degil, bacaklarim dalgali daha 33 yasindayim bikini giymekten doktorumun sayesinde utaniyorum. Oysaki bana dedigi sizde cok güzel sonuc verir cok memnun kalirsiniz, bumu memnuniyet.
Baska doktorlar nasil bilemem ama cok dikkatli olun ve asiri aldirtmayin sonra ben gibi pisman olursunuz.
Soru sormak isteyen olursa yazsin severek cevaplarim.