- Konu Sahibi tafi
- #1.881
Arkadaslar merhaba
liposuctıon sonrası basenlere el masajı nasıl yapılıyor bılen var mı ?![]()
ve ne zamandan sonra yapılıyor ?
ameliyattan sonra 2. haftada yapılıyor basen tarafına asgıdan yukarıya dogru masaj yapyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba
liposuctıon sonrası basenlere el masajı nasıl yapılıyor bılen var mı ?![]()
ve ne zamandan sonra yapılıyor ?
Eger bir aksilik çıkmazsa yarın öğleden sonra olacağım. ..Sabah kan tahlili yapılacak sonuçlarını anestezi doktoruna öğlen götüreceğim. Doktor muhtemelen yarın alır çünkü boşluk varmış. ..zaten yakalayıp alsınlar artık hep kacmakla olmayacak.hem olsun istiyorum hem de korkuyorum. Aynada dikdörtgen gibi duruyorum önden arkadan...çaresiz kaldım. ..Spor mekik falan nafile daha çok popo küçülüyor yüz çöküyor. ..benim yüzüme de biraz enjekte edecek. Bakalım. ..kaç saat sonra kendine geldin. Tuvalet falan zor oldu mu? ?? ? Ertesi gün araba ile 15 dakikada eve gelebilirmiyim arabayi ben surecegimuzun bi süre kararını verdiysen kaçıs yok zaten uyuyosun ben genel anestezi oldum iyi düşün stres yapma kendine ne zaman olacksın
Cevabın icin tsk ederim ebusssss :)ameliyattan sonra 2. haftada yapılıyor basen tarafına asgıdan yukarıya dogru masaj yapyosun
Eger bir aksilik çıkmazsa yarın öğleden sonra olacağım. ..Sabah kan tahlili yapılacak sonuçlarını anestezi doktoruna öğlen götüreceğim. Doktor muhtemelen yarın alır çünkü boşluk varmış. ..zaten yakalayıp alsınlar artık hep kacmakla olmayacak.hem olsun istiyorum hem de korkuyorum. Aynada dikdörtgen gibi duruyorum önden arkadan...çaresiz kaldım. ..Spor mekik falan nafile daha çok popo küçülüyor yüz çöküyor. ..benim yüzüme de biraz enjekte edecek. Bakalım. ..kaç saat sonra kendine geldin. Tuvalet falan zor oldu mu? ?? ? Ertesi gün araba ile 15 dakikada eve gelebilirmiyim arabayi ben surecegim
Çok soruyorum ama ne bileyim genel olmasi ve uzun sürmesi tedirgin ediyor. 7 ay önce doğum yaptı.kurbanlik koyun gibi girdim . Spinal anestezi ile oldum sohbet muhabbet bebek derken işim bitmişti. Bu nasıl olur acaba. Ne zaman kendime gelirim . ameliyat sonrası çok ürpertici
inşallah sorunsuz bi şekilde ameliyattan çıkarsın rahatsız olmam sorabilirisn vucut yapsısına göre degişiyormus bazıları ameliyat oldukları gun taburcu edilebiliyorlarmıs ben oyle olmadım bıgun kaldım hastanede yag alınan yerlerden kan sızıntısı geliyordu kendimi iyi de hissetmiyordum benim ilk günüm kötüydü ayagı zor kalktım tansiyonum düştü midem fln bulndı zaten yatırmıyolar kendıne gelmeni bekliyor serum feln verilince ayagı kaldırıyolar yurutuyorlar ilk üç gün zor olabilir tuvalet feln sonrasında iyileştigini hissediyorsun zaten benım 2.haftm bir haftada toparlarsın kendını şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylık versin
inşallah sorunsuz bi şekilde ameliyattan çıkarsın rahatsız olmam sorabilirisn vucut yapsısına göre degişiyormus bazıları ameliyat oldukları gun taburcu edilebiliyorlarmıs ben oyle olmadım bıgun kaldım hastanede yag alınan yerlerden kan sızıntısı geliyordu kendimi iyi de hissetmiyordum benim ilk günüm kötüydü ayagı zor kalktım tansiyonum düştü midem fln bulndı zaten yatırmıyolar kendıne gelmeni bekliyor serum feln verilince ayagı kaldırıyolar yurutuyorlar ilk üç gün zor olabilir tuvalet feln sonrasında iyileştigini hissediyorsun zaten benım 2.haftm bir haftada toparlarsın kendını şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylık versin
selam kızlar, benım de amliyat 1,5 saat sürdü hatta korseyi giydirilerken uyandım sohbet etmeye başladım 3 saat sonra yemek yedim yürüttüler. Baş dönmesi sedusyon ve verdikleri ilaçlardan oluyor ama ertesi gün geçiyor. Eğer yemek yiyip yürüdükten sonra istifra edebilirsen (ki benım istem dışı oldu) acayip rahatlıyorsun. Wc olayı ilk 2-3 gün zor oluyor ama sonra ağrıların falan geçtiği için rahat hareket edebiliyorsun. Korkmana hiç gerek yok gerçekten zaten ameliyat esnasında bir şey duymuyorsun güçlü bir yapın varsa hemen atlatırsın.
Ebussss canım bir şey soracağım. Yarın kontrolüm var benim korseyi çıkartacak doktor. Jel veriyorlar mı? Ve ben korsemi çıkartıp baktım bacaklarımda hafif morluklar var ve basenlerim hiç alınmamış gibi. Sonra dan mı iniyor ayy kafayı yiycem onları yine orada görünce çok moralim bozuldu lütfen bana cevap ver kuzum((
Ebussss canım bir şey soracağım. yarın kontrolüm var benim korseyi çıkartacak doktor. Jel veriyorlar mı? ve ben korsemi çıkartıp baktım bacaklarımda hafif morluklar var ve basenlerim hiç alınmamış gibi. sonra dan mı iniyor ayy kafayı yiycem onları yine orada görünce çok moralim bozuldu lütfen bana cevap ver kuzum((
canım bende korseyi çıkartıp baktıgımda da öyle olmustu sanki alınmamıslar gibiydi doktoruma sordum gittgimde su var içinde ödemini atman lazım dedi 4. haftada %80 sonuç veriyormus acele etme bol sıvı tuket ben gunde 3 litre su içiyorum zamanla inecektir sen kafana takp moralini bozma tatlım
Eger bir aksilik çıkmazsa yarın öğleden sonra olacağım. ..Sabah kan tahlili yapılacak sonuçlarını anestezi doktoruna öğlen götüreceğim. Doktor muhtemelen yarın alır çünkü boşluk varmış. ..zaten yakalayıp alsınlar artık hep kacmakla olmayacak.hem olsun istiyorum hem de korkuyorum. Aynada dikdörtgen gibi duruyorum önden arkadan...çaresiz kaldım. ..Spor mekik falan nafile daha çok popo küçülüyor yüz çöküyor. ..benim yüzüme de biraz enjekte edecek. Bakalım. ..kaç saat sonra kendine geldin. Tuvalet falan zor oldu mu? ?? ? Ertesi gün araba ile 15 dakikada eve gelebilirmiyim arabayi ben surecegim
Çok soruyorum ama ne bileyim genel olmasi ve uzun sürmesi tedirgin ediyor. 7 ay önce doğum yaptı.kurbanlik koyun gibi girdim . Spinal anestezi ile oldum sohbet muhabbet bebek derken işim bitmişti. Bu nasıl olur acaba. Ne zaman kendime gelirim . ameliyat sonrası çok ürpertici
Merhabaameliyat oldunuz mu kendinizi nasıl hissediyorsunuz umarım bi sıkıntı olmamıştır
Teşekkürler Kukumav, anestezi hakkındaki yazdıklarınız çok ilgimi çekti. Ben üç defa ameliyat oldum, üçünde de local + sedasyon'la olmuştum. Sedasyonun beyne hasar verebileceğini bilmiyordum ama çabuk uyanma sağladığı ve sonrasında ayağa kalkış çok hızlı olduğu için konforlu olduğu kesin. Genel anesteziden korkmuşumdur hep. İlk iki ameliyatımın sonrasında bağırsakla ilgili sorun yaşadım hele ikinci ameliyatım sonrasında ben de geçmeyen bir kabızlık oluşmuştu. 1 yıl boyunca çok doktora gittim bir türlü çare bulamadılar. En son alternatif tıp la uğraşan birinin yardımıyla (normalde modern tıp dışındaki şeylere sıcak bakmıyorum ama çaresizlikten denedim) bu sorundan tamamıyla kurtuldum ama çok çekmiştim. 3. ameliyatım olan lazer lipo sonrası aynı durumla karşılaşırım diye çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı, sonrasında her şey normaldi.
günde yaklaşık 2 litre kadar su içiyorum belki daha fazla damacana yı değiştirdik 1,5 günde yarısı bitti :) eşim dalga geçiyor benimle evde camış beslıyoruz diyebol bol meyva suyu yeşil çay / çay / komposto / çorba içiyorum tuz tüketmemeye gayret ediyorum. çok saol tatlım cevabın için.
Deeply ben genel anestezi yaptılar. ama ben gülerek girdim gülerek çıktım ameliyattan sanki hiç anestezi olmamışım gibi. hatta korseyi giydirilerken ayıldım bitti mi dedim ne cabuk geçti allaha çok şükür hiç ağrım kanamam sızım sızmam olmadı şuan çok iyiyim. bugun koontrolum var:) mide bulantım oldu ama istifra ttim geçti. bünyeye göre farklılık gösteriyor demek ki kızlar
negüzel böle rahat geçmesi.. lazer lipo mu yaptmıstın peki yoksa normal mi? bide hangi drdu cnm? belki söyledin ama tekrar söler misin?
ameliyattan sonra 2. haftada yapılıyor basen tarafına asgıdan yukarıya dogru masaj yapyosun
negüzel böle rahat geçmesi.. lazer lipo mu yaptmıstın peki yoksa normal mi? bide hangi drdu cnm? belki söyledin ama tekrar söler misin?
ameliyat oldunuz mu kendinizi nasıl hissediyorsunuz umarım bi sıkıntı olmamıştır
Merhaba arkadaşlar ,
herkesin yeni yılı hayallerinin ötesinde geçsin umarım
liposuction yaptırmak istiyorum daha önce lipoliz yaptırmıştım ama yararını görmedim ne yazık ki
liposuction için ist da öneriniz var mı
tecrübesi olanlardan yararlanmak isterim
şimdiden teşekkürler