Bu arada uzun zamandır arastırdıgım ve yogunca yaptıgım gorusmeler sonunda bugun bı karara vardım..gorusmelerın detaylarını belkı faydası dokunur dıye paylasmak ıstıyorum..
38 yaşındayım...Yaklasık 12 yıl once karın germe ve meme küçültme ameliyatı olmustum...zamana ve kılo alıp vermeye baglı bı deformasyon vardı gıguslerımde ve kollarımın kalınlıgı rahatsız edıyordu..arastırmalarım bu yuzden basladı..sureklı kılo alıp verıyor ama bolgesel yaglarımdan da cok rahatsı oluyordum..suan 89 kıloyum...
Alper Tuncel,DEniz Küçükkaya,Guner Uysal ve Ali MEzdeği dahıl bıcok doktorla gorustum ıyıce emın olmak için...
Ilk once sunu solemelıyım kı ben kılolarda ve kolları sarkık olan kımseye lazer lıpolızın bı faydası olmıcagnı mutlak surette gereken seyın bı kol germe amelıyatı oldugu bunda da barı bır dıkıs ızının goze alınması gerektıgını ogrendım..ben durumda olanınız varsa lıpolızı cozum olarak sılın kafanızdan...lıpolızın tek basına yaglanmanın cok oldugu kısılerde yuz gulduren sonucları vermedıgınıde ogrendım...işin ozu şişman sayılmayacak ve sadece lokal sıkıntıları olanlarda ıse yarıyormus lıpoız

liposuctıon sart dedı doktorum maalesef...sırtımdakı ve kollarımdakı yaglanmalara lıposuctıon artı meme dıklestırmeyi yapıp sırt kısmındakı sıkıntılarımdan kurtulmayı hedeflıyoruz...ayrıca kombıne amelıyatların bı haylı zorlu ve yıpratıcı oldugunu yazayım..alt ve ust bıolgelerı aynı anda yaptırmamamızda fayda varmıs..vucudun en azından bı bolgesı guclu olmalı kı dıger yer cabuk ıyılessın dedı doktorum...içime tum bu gorusmelerden sonra en çok sinen ve rakamsal olarak da makul isim Denız KUcukkaya...en sınmeyen ve yapay buldugumda Guner Uysal oldu acıkcası...12sınde kısmetse amelıyat olucam :) bana sans dıleyın.gelısmelerı yazarım..sevgıler