• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim

10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:

Ben 1 buçuk ay önce Femme Plast İbrahim Aşkar'a kalçamdaki çukurların doldurulması için lipo oldum.Karnımdan alıp kalçama enjekte ettiler.Bel bölgemde çok az yağ oldugu halde iyleşme süreci diğer tüm operasyonlardan zor bence.(burun,göz kapagı ve göz altı,meme büyütme,)bu amelyatları oldum daha önce ama hiçbiri lipo kadar zor geçmedi....şuan pek bi sorunum yok ama delikler uzaktanda belli oluyor.bence azmedip kilo vermek en iyisi.ama siz bilirsiniz.
Bu arada burun ve göz amelyatlarımdan çok memnunum.Aynı yere oldum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 8 gün once klasik ve lazer lipo oldum bacak basen ve az bisey gobek bel bölgesinden 4.7 lt alındı ben korseyle olmayan kıyafetlerimi giyebiliyorum şimdilik incelme görünüyor ama banyo icin korseyi cikarinca Bacağım cok kotu oluyo :( cookk korkuyorum toparlanip düzgün olacagina dair cok endisem var :( bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen anlatin toplanır dimi :'( (bu arada hala penguen gibi yuruyorum işe falan dönmek mümkün değil burada okuduklarimdsm dolayı daha kolay sanmıştım ama gerçekten zormuş)

arkadaşlar var mı
bilen ya da memnun olan bana kimi önerebilir ?
lütfen yardımcı olur musunuz eski yazılanları okumaya çalışıyorum ama ankarada kim var hala karar veremedim:44:

ben lipo liz oldum, yag yakımım devam ediyor, doksan gün boyunca idrar ile atılacagını soyledı doktorum, cukurlasma yasamadım,fazla kesı izide yok.su içip spor yapmamı soyledı doktor.psikolojinizin hazır olması gerekiyor böyle operasyonlara. uyuşma hissi vardı o bölgelerde oda kayboluyor yavaş yavaş. istanbuldayım ben düşünürseniz lipolizle yağ yakımını tavsiye ederim.

ben lipo liz oldum, yag yakımım devam ediyor, doksan gün boyunca idrar ile atılacagını soyledı doktorum, cukurlasma yasamadım,fazla kesı izide yok.su içip spor yapmamı soyledı doktor.psikolojinizin hazır olması gerekiyor böyle operasyonlara. uyuşma hissi vardı o bölgelerde oda kayboluyor yavaş yavaş. istanbuldayım ben düşünürseniz lipolizle yağ yakımını tavsiye ederim.

Lazer lipoliz mi bahsettiğiniz lipo liz. Kime oldunuz. Bende istiyorum bacak içi ve basenden

Ben 1 buçuk ay önce Femme Plast İbrahim Aşkar'a kalçamdaki çukurların doldurulması için lipo oldum.Karnımdan alıp kalçama enjekte ettiler.Bel bölgemde çok az yağ oldugu halde iyleşme süreci diğer tüm operasyonlardan zor bence.(burun,göz kapagı ve göz altı,meme büyütme,)bu amelyatları oldum daha önce ama hiçbiri lipo kadar zor geçmedi....şuan pek bi sorunum yok ama delikler uzaktanda belli oluyor.bence azmedip kilo vermek en iyisi.ama siz bilirsiniz.
Bu arada burun ve göz amelyatlarımdan çok memnunum.Aynı yere oldum.

Göz ameliyatı derken göz altı torba mı göz kapağımı, iz vatmı biraz bahsedermisiniz

Lazer lipoliz mi bahsettiğiniz lipo liz. Kime oldunuz. Bende istiyorum bacak içi ve basenden

lipo liz i uygulayan doktorum Zafer atakan kas agrısı ve korse dısında herhangı bır agrısı sızısı yok. bırde liposakşından farklı olarak doksan gun gıbı bır zaman dılımınde ıdrarla atılıyor parçalanan yaglar. orada herhangı bır bosluk deformasyon olmuyor. . baslangıcta odem oluyor yırmı gun kadar , benım bır ay oldu tam olarak, odemlerı attıktan sonra kılo vermeye basladım . ıncelme bel bolgemde barız bı sekılde hıssedılmeye basladı. korseyı hala takıyorum bol su ıcmeye devam edıyorum. zafer beyi bende cok arastırdım ıkı yılımı sadece doktor arastırmasına ayırdım. hastahaneden cıktıgımın ertesı gunu bana gunde dort defa agrı kesıcı alabılırsın demesıne ragmen ben agrı kesıcıye ıhtyac duymadım. dayanılmaz bır agrısı sızısı yok. ustelık gogus toparlama ıle bırlıkte oldum .

liposakşın olan arkadasım vardı , ve iyileşme sürecinin zorlu oldugunu soyluyordu , lipolizin liposaksına gore daha rahat oldugunu soyleyebılırım.

Arkadaslar ben yurtdisindaym 1 ay sonra Konya'ya gidecem kurtulamadığım yağlarım var 20 yaşındayım seneye düğünüm olacak ondan önce yapmam lazım bana Konya'da bi doktor onerebilir mısınız

Agrılarım azaldı ıyıce.. Korseye de alıştım gıbı ama kendımde hıc bı fark yokmus gıbı hıssedıyorum nıyeyse :(
Herkesin soyledıgı o ödemde olusmadı bende:(
Zaman gecmesı gerekıo anlaşılan ..mutsuzum

Bekes nasilsin toparlanabildin mi?

kizlar bugun tam 2. haftamdayim valla simdiki durumumdan bile memnunum:-) yanlar hic yok:-) yalniz bu sertlikler ne zaman gecer odem degilde sert sert etim bu nedendir ebrucum ben coklu lipoya 8000 verdim este world etiler de oldum

Merhaba mesajimi okurmusunuz bilmiyorum, 2 sene olmus vaser lipo yaptirmissiniz esteworlde?.. Suan durumunuz nasil? Kilo aldiniz mi, yoksa hala memnunmusunuz? Hangi doktor yapti?

Annem DOÇ.DR İBRAHİM AŞKAR'da AMELİYAT OLDU ÇOK MEMNUN VE ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALDI SİZE ÖNERİRİM MUAYENELERİ ÜCRETSİZ İSTERSENİZ GİDİP GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ... SONUÇLARI RESIMLE GOSTERIYORLAR :1:

merhaba
anneniz de dalgalanma falan oldu mu?
normal lipo mu slim mi oldu. lazerle olanların bazıları bir fark göremiyorum diyorlar. Bilgi verirseniz sevinirim.
İbrahim Aşkar ilgili bir doktor mu. Burun ve lipo istiyorum. Doktor araştırıyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selam.

Ben burun deviyasyon ve lipo olmak istiyorum.
Burun ameliyatı olacakken erteledim. ama bu kasım da artık olmam lazım. Sol taraftan nefes alamıyorum çünkü.
bir de menopoz dan kilo aldım. Rejim de yapamıyorum.
Boy 150. kilo 51. Basen var. İç bacak var. Simit var. Yani yok yok :30:
Bunlardan kurtulmak için lipo olmak istiyorum. Ama kime ve lazer mi normal lipo mu kararsızım. Lazer olanlar pek fark olmadı diyor. Normal olanlar sarkma oldu diyor. Ne yapmalıyım lütfen doktor önerileri ve lazer mi normal mi yardım istiyorum.

ameliyat olalı 6.haftam bugun kontrolum vardı doktorum fotograf cekip eskisiyle kıyasladı gerçekten çok mutlu oldum cunku eskiye oranla baya bi fark var diyetimi de surduruyorum bol bol su içiyorum kepek ekmek yiyorum ve hareket yapyorum bekledim sabırla ve sonucunu görüyorum :))

Merhaba bende 4 hafta once bel ve karin bolgesinden lipo oldum.masaj yaparken rlime sertlik geliyo normalmi.birde siz su an tam sonuc aldinizmi.

Slm kizlar ben de cumartesi gunu lipo olucam ama benim doktorum karnimdan fazla yag almayacagini sarkma olacagini soyledi .kafam karisti

Arkadaşlar liposuction ameliyatı olanlar yazablilr mi? 2 ay sonraki için düşünüyorum Dr çok sicak ama antalya daiyi Dr varsa paylasir misiniz?

arkadaşlar liposuction kaç yöntemle yapılıyor fiyatları ne kdr bilgilendirir misiniz liposuctionla kaç kilo veriliyor ve alınıyor mu bu kilolarr

Arkadaşlar Dr. Tuğba Erdoğan Demiray da lazer liposaction yaptiraniniz varmi. Neticeden memnunmusunuz? Beni bilgilendirseniz!?!?

Back
X