- Konu Sahibi tafi
- #2.681
Bencede doktor la iletisim daha iyi asistan olayina gicik oluyorum aslindayok yalan demedim! İşte sende yazmışsın zaten doktor belirler asistana der onu dedim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede doktor la iletisim daha iyi asistan olayina gicik oluyorum aslindayok yalan demedim! İşte sende yazmışsın zaten doktor belirler asistana der onu dedim bende
Bana ben bi yer dedikçe artı para demedi dedim ya amelyata girerken bile bölge ekledik kol falan ve benim demediiim yerleride kendi çizdi inş incelirim 1 aya kadarda cektiğim acının karsısında yüzüm gülerHe iyi madem disarda cikarabilirsem iyi :)
Bende farkli bolgeler vaser yaptiracam gidi da aradan ciksin istedim ne bilim kucucuk bir bolgeye o kadar ucret istiyeceklerini![]()
Insalllah canim istedigin gibi incelirsin :)Bana ben bi yer dedikçe artı para demedi dedim ya amelyata girerken bile bölge ekledik kol falan ve benim demediiim yerleride kendi çizdi inş incelirim 1 aya kadarda cektiğim acının karsısında yüzüm güler
Senin operasyonlar ne olcak ve ne zaman net miInsalllah canim istedigin gibi incelirsin :)
Bakalim bana ne yapacaklar artik haber veririm sana
Canim benim meme buyutme ve karin bel simit vaser lipo olacak gidiyi da arada yaparsa iyi :)Senin operasyonlar ne olcak ve ne zaman net mi
10 gün kalmış bacaklarda daha dogrusu basende lipo olmucaksa benden daha az agrın olur bakalım senin ağrı eşiğin nasıl olacakCanim benim meme buyutme ve karin bel simit vaser lipo olacak gidiyi da arada yaparsa iyi :)
Evet net olarak 24 aralik insallah
Basen pek fazlam yok ama doktor gerek derse onuda yaparim :)) ay bi an once olmak istiyorum artik kac aydan berli bekliyorum ya10 gün kalmış bacaklarda daha dogrusu basende lipo olmucaksa benden daha az agrın olur bakalım senin ağrı eşiğin nasıl olacak
Su gibi gecer o 10 günde görceksin gecsin ki bende daha iyi oluyumBasen pek fazlam yok ama doktor gerek derse onuda yaparim :)) ay bi an once olmak istiyorum artik kac aydan berli bekliyorum ya
Olursun canim hareket etmene bak oyle haretsiz kalirsan daha beterSu gibi gecer o 10 günde görceksin gecsin ki bende daha iyi oluyum![]()
Saklısu nasıl oldun nezaman indi sizlerin 2 haftaya duzeliyirmusunMerhaba ben 9 ekimde karin bolgeme mini germe ve vaser lipo yaptirdim yaklasik 1.5 ay korse taktim karnim dümdüz olmasada bayagi gitmisti simdi sanki tekrar şisiyor dr ödemlerin tamamen atilması 6 ayı bulur diyor karnin dumduz olacak diyor birde yag alinan bolgeden yani karindan bir daha kilo alinmiyormus kilo alimina dikkat et kol basene gider dedi... Şimdi vaser lipo yaptiran arkadaşlar benim gobek inecek mi acaba tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Karnimdan memlun degilim haftaya randevum var gerekiyorsa tekrarini istiycemSaklısu nasıl oldun nezaman indi sizlerin 2 haftaya duzeliyirmusun
Özel Esmira Polikliniğinden Nejdet Şişman canım.Selam kızlar, ben kaç sayfa yorumlarınızı okudum ama medcezirin izmirde hangi doktora yaptırdıgını öğrenemedim:) hangi doktora yaptırmış?
Kesinlikle yağ bezesidir üzme canını.Arkadaşlar benim sağ bacağımda dikiş yerinin biraz üstünden yumru gibi bir şey oluştu..içten semsert..Sanki yap bezesi gibi, ne bileyim bi tuhaf..
Ne olanbilir sizce?
Doktorum dikiş yerlerinin çevresinde zaman zaman böyle sertliklerin oluştuğunu söyledi ama tedirgin oldum.
Kesinlikle yağ bezesidir üzme canını.
Geçer tabii normal kan aldırdığımız yerlerde bile oluyoo veya iğne yapılan bölgede.Öyle mi diyorsun? O sertlik yeri dışarıdan da görülüyor..Yani dışarı doğru şişmiş..
Geçer mi ki![]()
Geçer tabii normal kan aldırdığımız yerlerde bile oluyoo veya iğne yapılan bölgede.
Orda yağ birikiyo sonra sertleşiyo benim 20 gün sonra dikişlerim bi kısmı açıldıAma 3 hafta sonra çıkması tuhaf değil mi
Ben biraz korkak ve paniğim böyle şeylerde![]()