Doktor araştırmalarını kendiniz ve çok dikkatli bir biçimde yapın arkadaşlar..Ben 1 sene araştırdım..burada adı çok geçen, neredeyse her konuda gözünüze çarpan ve reklamı yapılan doktorlardan ziyade kendiniz araştırın..
Jelesec
, ben,
esmeraldam
,
tboz
,
C
ChAneL81
,
white chocalate
, son olarak
Avrupali
burada hepimizin doktorları farklı ve her yerde adı sanı geçmemiş, fazlaca reklama ihtiyaç duymamış kişiler.
Kendim dahil bir kaç arkadaşımın adına da çok rahat konuşabilirim ki hepimiz yüz güldüren sonuçlar aldık.
Tecrübelerimizi okuyun, sorun, sonuçları takip edin, başlıkları hatim edin..Doktorlarla irtibata geçip görüşmeler yapın..En niyahatinde zaten bir doktora karar verirsiniz..
Öneri istemekten ziyade uzun uzun araştırın..
Vaser lipo lazer lipoya göre bir tık daha kapsamlı..Gelişmiş değil, daha geniş alanlara uygulanabilen bir teknik..Enerji daha fazla olduğu için acemi ellerde sıkıntılara sebep olabilir..
Lazerde 3-3.5, vaserde en fazla 4.5 lt..bunun boyla kiloyla ilgisi yok..Bundan fazla çekebileceğini iddia edenlerden uzak durun.
Klasik lipoda bile bir sınır var..
İyi sonuç alıcam diye sağlığınızı tehlikeye atmayın, bilmem kaç gün yoğun bakımlarda kalmayın.