Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım sen incesin ya..benden daha fazla alınabilrdi..titizlendi gene :) bakalım 3 hafta sonra sekillenmeye baslar..
Bu arada denizle konustum..iyiymis..blr sıkıntı yok sadece wcye otururken acıyor dedi..o da normal..hastanedeymis suan.
Medcezir çok geçmiş olsun,darısı başımıza:)
arkadaşlar merhaba o kadar uzun ki hepsini okuyamadım ama baştaMeDceZir olmak üzere hepinize geçmiş olsun diliyorum ..Sizlere bir kaç sorum olacak ,cahilliğimi mazur görüp cevaplarsanız çok memnun olurum.
1) Lipo.yu istediğimiz yerlere uygulattırabiliyor muyuz ? Örneğin benim göbek ve kol sorunum var biraz da iç bacak ,arkam yok ,popo yok istediğim yerlere uygulatabiliyor muyum ?
2) Hastanede kaç gün yatıyoruz ?
3) Büyük bir ameliyat gibi sondalı falan mı oluyor ,dikişler falan olayları hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
4) Diyelim ki lipo yapıldı gerdirme şart mı ?
5) Karın germe ,kol,ve bacak kaça patlar?
6) Bir de kontroller kaç zamanda bir ,İst. da değilim,ve yazın düşünüyorum..
Herkese Teşekkürler ..
Teşekkür ederim, inşallah
Çok teşekkürler..sorunlu olan her yere uygulatabilirsiniz. klasik lipoya mı yoksa lazer ya da vaser lipoya mı uygun olduğunuza doktorunuz karar verir.
Kollara klasik lipo uygulanmıyor bildiğim kadarıyla, lazer lipo tercih ediliyor..bacak içleri de aynı şekilde.
Karın germeye ihtiyacınız varsa buna da doktorunuz karar verir.
Lipoda hastanede yatmıyorsunuz ve dikişler 1 mm falan..yani dikiş olduğu bile belli değil ama karın germede bir kaç gün yatabilirsiniz. karın germe dikişleri çok sorun olmamakla beraber bacak ya da uyluk germe dikişleri sorunlu olabilir bölgeden kaynaklı.
Lipo yapan herkes gerdirme yaptırmak zorunda diye bir kural yok, dediğim gibi sizin ihtiyacınız varsa kombine bir işlem yapılır..
Karın germe için benim doktorumun fiyatları 5500 ile 7000 lira arasında değişiyor..Lipo da 4000-5000 lira arası..Ama kombine yapılınca fiyatlar düşüyor..Karın germe+lipo 12000 lira yerine 10000 liraya çıkabilirsiniz, benim ki sadece bir misal..Doktorunuzla yapacağınız anlaşmaya bağlı olur..
Teşekkür ederim ..Ben gerdirme işleminden korkmuştum açıkçası..24 kilo fazlam var şu anda ama nasıl bir derim varsa çatlama falan ,yok..Selülit te sadece popoya yakın üst bacakta mevcut ..O yüzden direk lipo yu düşünmüştüm ..Fiyatı da çok yüksek değilmiş ..Hastanede yatmama olayı da iyi ..24 kiloda kaç kilo yağ alınabilir acaba :O 46 bedenim şu andaBir de lipodan sonra hemen normal hayatımıza dönebiliyoruz o zaman doğru mu anladım .Çok soru sordum kusura bakma
![]()
Hımm..Muhtemelen ameliyattan önce size kg vermenizi önerirler..
Mesela benim doktorum ideal kilonuza ya da yakın bir kiloya ulaşmadan sizi ameliyat etmez..Sonuç alamazsınız çünkü..
Bir 10 kg kadar vermeye çalışın şimdiden..o zaman sonuçlarınız sizi tatmin eder..
Haklısınız ..Bunu hiç aklıma getirmemiştim ..Teşekkürler ..Bu Sibel Can ın tombik girip ,sülün gibi çıkmasının başka bir açıklaması olmalı![]()
Lazer ve Vaser lipo kilo verdirme amelyatı değildir, sadece vücud şekillendirme amelyatıdır. Yani netice görmek istiyorsanizTeşekkür ederim ..Ben gerdirme işleminden korkmuştum açıkçası..24 kilo fazlam var şu anda ama nasıl bir derim varsa çatlama falan ,yok..Selülit te sadece popoya yakın üst bacakta mevcut ..O yüzden direk lipo yu düşünmüştüm ..Fiyatı da çok yüksek değilmiş ..Hastanede yatmama olayı da iyi ..24 kiloda kaç kilo yağ alınabilir acaba :O 46 bedenim şu andaBir de lipodan sonra hemen normal hayatımıza dönebiliyoruz o zaman doğru mu anladım .Çok soru sordum kusura bakma
![]()
A aylinkalin 49 kg ya inipte o yapışan yaglar gitmediyse liposuction ile cok rahat bi sonuc alırsın buna eminim anladıgım kadarıyla 2 bölge yaptırcaksın hiç zor olcagını sanmıyorum ben neredeyse full yaptırdım onun haricinde başka 3 amelyatım daha oldu o yüzden cok zorlandım ama simit ve karın çerez gibi geliyor :) ben cok memnunum ama daha yeniyim 2,5 ay oldu daha ama gözle görülür yeterli sonucu aldım zaten narkoz alcagın için bi gün yatabilirsin ama sabah erken olursa akşam gec saattede durumuna göre cıkabilirsin. Yalnız elazıgda mı olcaksın amelyatı?Kizlar yardim edin ne olurkilom 49, ama gobek ve bel cevrem o kadar orantisizki cok bicimsiz duruyor 60 lardan indim dogum sonrasi ama simit bolgem bir turlu gitmedi ustelik gobekte cikti biraz, her ne kadar gobegi o kadar takmasam bile simitlerim ildum olasi var ve ben acayip takinti yaptim.. 1 ay sonra izine gidicem elazigya ve simitleirmi aldirmak istiyorum. Daha once yaptirab varmi?? Memnunmusunuz ?? Ameliyat sonrasi cok agri oluyormu? Hastanede yatmam gerekiyormu cevaplarsaniz cok memnnun olurum
( 1.5 yasinda kizim var kayinvalidenlere gidicem bu ameliyati gizli yapicam
esim biliyo sadece
![]()
tboz canım nasılsın? Şimdiki haline baktığında bacaklardaki selülit ameliyatı işe yaradımı yani değermi yaptırmaya bende acaba bir dokunuş yaptırsam mı diyorummm:)))) yazarsan seviniirim
Jelesec cok iyiyim selülit sıfırlanmadı ama cok iyileşme var eskiden sıktıgımda popo baya cukurluydu şuan öyle değil dr da hemen bekleme sonuucu 4 ayı bulur dedi imkanın varsa denemekten zarar gelmez :)
Bence pahalı olur neden dersen kombin de dahil ettim ben bunu sanırım 1000-2000 arası yapmıştı ama tek amelyat ücreti olursa hastane masrafları falan birlikte agır olur bence bi operasyon daha eklesağol canım kafaya bir işaret yaptım:))) doktoruna bir kontrole gittiğinde sorarmısın fiyat nedir bacak için bu işlem? Özelden de yazabilrisin fiyat çok faiş mi bu işlemin yaptıran yok pek forumda ve çevremde
Bence pahalı olur neden dersen kombin de dahil ettim ben bunu sanırım 1000-2000 arası yapmıştı ama tek amelyat ücreti olursa hastane masrafları falan birlikte agır olur bence bi operasyon daha eklebugün gitcem dr a sorarım inşallah unutmazsam
![]()
Soralım bakalım :) iyide sen nerde yaşıon istanbuldu dimiyapılmadık pek bi yerim yoktahe olmadı sırt lipo eklerim ucuz olsun diye
ayyy çok yahu 3.bine 4.bine bağlarsak düşünürüm
korsem var nasılsa ondan düşeriz ben sıkı pazarlık yaparım doktorla
Soralım bakalım :) iyide sen nerde yaşıon istanbuldu dimi
Heee tamam o zaman :)evet canım ist dayım