- 15 Kasım 2014
- 1.253
- 1.604
- 408
- Konu Sahibi tafi
- #3.641
Sen nerelerdesin nasılsın herşey yolunda mı herhangi bi sorun yok dimi iyisindir umarım seni görünce bian nostalji yaşadım gibi ya bayadır yoktun hoşgeldinMerhaba. Benimde bacaklarım çok kalındı vücuduma göre. Halada öyle aslında. 2009'da Klasik lipo yaptırmıştım doğru düzgün olmamıştı. Sağ basenim ve iç bacağımın uyluk kısmında çıkıntı gb yağ kalmıştı. Diz içlerim tam alınmamıştı yarısı duruyordu yağların. Sonra diz içleri ve uyluğuma tekrar lipo yapıldı hala istediğim gb olmamıştı.bu yıl Ocak sonunda uyluk germeyle birlikte tekrar lipo yaptırdım. Bu kez vaser lipo yapıldı. Sağ diz çevrem soldan 1 cm kalın. Hala iç bacaklarım yağlı. Ameliyattan önce almayız demedi doktorum ama sonrasında gevşeklik olur diye çok az yağ aldık dediler. Yani hala orada yağlar var. Hasan beyin yaptığı bir ameliyatın sonucunu tvde görmüştüm diz içi dümdüz olmuştu. Benimki malesef öyle değil, ki üç kez operason geçirdim. Birde vaser lipodan sonra yanık gb sızım oldu. Dokununca bile sızlıyordu. Ağrı kesici bile yetmedi onun acısını dindirmeye. Bende sıkılaştırdığını düşünmüyorum vaser liponun. KK da gördüğüm kadarıyla Hasan beyin başarısı yüksek. Sonuçlarını çok beğendim buradaki arkadaşların. Tbozun doktoruda başarılı bence.