Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Istanbulda tek kişi bilirim oda Dr. Semih Gök. Hem liposuction hem karın germe yaptı ve adam resmen sanatkâr. Bu mesleğin aşığı. Çok severek yapıyor. Bence araştır.
Merhaba kime yapti karin germeyi? Gorebilirmiyim

Merhaba kime yapti karin germeyi? Gorebilirmiyim

Vücut Estetiği bölümünde en üstte karın germe konusu acmislar. Onun son sayfasına yazdım ve resimde ekledim 3.sayfada. ama resim hakkaten çok kötü çıkmış. 2 hafta olmasına rağmen ödemeler baya indi. Doktor hakkaten çok iyi ve ilgili.

yaa surekli karisyo aklim canim cok ironik olcak ama son kararim Alper Tuncel :) Hasan Findik icin lipo da yorum bulamiyorum 1 kisi yazmis sadece kardesi olmus cok memnunmus diye ama yetmedi bana obur tarafta Alper Tuncel in butun yorumlar lipo uzerine olunca bir de cok buyuk bi cogunluk memnun olunca don kararim bu cok bi fiyat farki da yok zaten insallah dogru karar vermisimdir ama artik degistirmiycem insallaahh :))))

hayırlısı olsun inşallah

merha
Istanbulda tek kişi bilirim oda Dr. Semih Gök. Hem liposuction hem karın germe yaptı ve adam resmen sanatkâr. Bu mesleğin aşığı. Çok severek yapıyor. Bence araştır.
merhaba oncelikle cok tesekkur ederim ilginize alt bacaga da lipo yapiyor mu ? bir de klasik degil lazer lipo dusunuyorum yapiyor mu acaba Semih Gök ?

merha

merhaba oncelikle cok tesekkur ederim ilginize alt bacaga da lipo yapiyor mu ? bir de klasik degil lazer lipo dusunuyorum yapiyor mu acaba Semih Gök ?

Tam ismini hatırlamıyorum ama klasik değil de lazer liponun daha gelismisiydi. Ama alt bacaktan alınmadı. Dize kadar alındı. 5 kilo kadar yağ alınmıştı.

merha

Sakın kırmızıyosun sakın yaptırma düşme böyle tuzaklara aynı korseyi alıp krem sürüp 3-6 ay giysen zaten kendin incelirsin aman diyim o korseyi acı içinde giymek var bide ben yeni oldum burda yazan iyi yorumlara kandım ama hepsi bilerek Yazılmış gibi bu resmen bir ameliyat canım narkoz veriyorlar acı Ağrı inanılmaz öyle hemen ol işe git yalan 6 günde ancak tek başına yataktan kalmayı başarırsın sakın diyim kanma benim gibi hem parana hem canına yazık

Sakın kırmızıyosun sakın yaptırma düşme böyle tuzaklara aynı konseyi alıp krem sürüp 3-6 ay giysen zaten kendin incelirsin aman diyim o konseyi acı içinde giymek var bide ben yeni oldum burda yazan iyi yorumlara kandım ama hepsi bilerek Yazılmış gibi bu resmen bir ameliyat canım narkoz veriyorlar acı Ağrı inanılmaz öyle hemen ol işe git yalan 6 günde ancak tek başına yataktan kalmayı başarırsın sakın diyim kanma benim gibi hem parana hem canına yazık
Bu ne sacma bir yazi olmus
Ayni korseyi 3/6 ay giyip te ayni oluyomus ne alaka
Bir kere lipo sonrasi bir ay korse giyiyoruz ikincisi ben 6 gun yatakta kalmadim ve alinan yaglarda mi yalan ? Benim odama getirdiler alinan yaglari peki bu nerden cikti ?
Siz kime olduysaniz ameliyatinizi basarisiz gecmis yada sonrasinda ayni sekilde yediniz ve tekrar yaglanma olmustur !

Bu ne sacma bir yazi olmus
Ayni korseyi 3/6 ay giyip te ayni oluyomus ne alaka
Bir kere lipo sonrasi bir ay korse giyiyoruz ikincisi ben 6 gun yatakta kalmadim ve alinan yaglarda mi yalan ? Benim odama getirdiler alinan yaglari peki bu nerden cikti ?
Siz kime olduysaniz ameliyatinizi basarisiz gecmis yada sonrasinda ayni sekilde yediniz ve tekrar yaglanma olmustur !
Hangi doktorun hemşiresi veya asistanısın sen bu ne celal böyle asıl saçma burda sizin yazıp insanları kandırmanız bence 6 gün oldu ben olalı daha acıdan yemek yemeye vakit mi var tekrar olsun . ALınan yağın resmini çekiyor sonra atıyorlarmış zaten acı içinde getir diye Israr da edemezsiniz . Hiçte saçma değil çok gerçek isteyen herkez ile görüşüp şuan ki halimi gösterebilirim hatta eşim ile konuşturup çektiğim acıyı anlattırabilirim . İdda ediyorum o kadar sıkı korseyi 6 ay giy zaten kendiliğinden zayıflarsın . Tabi müşteri toplamak için yazmıyorsan

Hangi doktorun hemşiresi veya asistanısın sen bu ne celal böyle asıl saçma burda sizin yazıp insanları kandırmanız bence 6 gün oldu ben olalı daha acıdan yemek yemeye vakit mi var tekrar olsun . ALınan yağın resmini çekiyor sonra atıyorlarmış zaten acı içinde getir diye Israr da edemezsiniz . Hiçte saçma değil çok gerçek isteyen herkez ile görüşüp şuan ki halimi gösterebilirim hatta eşim ile konuşturup çektiğim acıyı anlattırabilirim . İdda ediyorum o kadar sıkı korseyi 6 ay giy zaten kendiliğinden zayıflarsın . Tabi müşteri toplamak için yazmıyorsan
:D benmi asistanim benmi hemsireyim ayy sabah sabah hic gulesim yoktu suclamayi kesin lutfen
Bi kere ben yurt disinda yasiyorum neden ordaki dr'lari ovup de musteri cekeyimki ? O zaman ben musteriyi fransaya cekmem gerekirdi dimi ? Allahimm ya :D
Benim yaglari odama getirdiler diyorum ertesi gun kalkinca wc ye koymuslardi sisler icindeydi
Beni suclamayi birakin

Bu arada bekliyorum resminizi once ve sonrasi olarak cok merak ettim

Siz bence narkozun etkisinden kurtulamamışsınız henüz eşinizi kim napsın burda kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil ayrıca bi bakın bakalım seraparis ne zamandır üye buraya kadınlar klübünü o zaman sucluyorsunuz siz
doktorun hemşiresini asistanını burda tutup bi de üstüne pro üyelik vermiş yani öyle mi ilahi D Denizimdemirim cok güldürdünüz narkozdan kurtulunda Allah sizi de güldürsün :D En Büyük KK

Siz bence narkozun etkisinden kurtulamamışsınız henüz eşinizi kim napsın burda kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil ayrıca bi bakın bakalım seraparis ne zamandır üye buraya kadınlar klübünü o zaman sucluyorsunuz siz
doktorun hemşiresini asistanını burda tutup bi de üstüne pro üyelik vermiş yani öyle mi ilahi D Denizimdemirim cok güldürdünüz narkozdan kurtulunda Allah sizi de güldürsün :KK70: En Büyük KK
Buyrun bir tane daha tebrikler kandırın insanları tabi eski üye olacak çünkü ticari Amaçlı kullanıyor burayı ben kadınlar Kulübü'nü suçlamıyorum yıllardır takip ederim ben burda ticari Kazanç için yalnış bilgi verenleri suçluyorum

Daha 6 gun olmus ameliyat olali mucize gibi sonuc bekliyor :-) siz bence bu ameliyati iyice arastirmadiniz hic bilginiz yok
Incelme iki uc ay sonra belli oluyor odemler gidince ve son sonuc 6 ay sonra belli oluyor
Siz bi 6 ay sonra gelip cok memmunum da diyemezsiniz artik :KK53:

Buyrun bir tane daha tebrikler kandırın insanları tabi eski üye olacak çünkü ticari Amaçlı kullanıyor burayı ben kadınlar Kulübü'nü suçlamıyorum yıllardır takip ederim ben burda ticari Kazanç için yalnış bilgi verenleri suçluyorum
Şimdi ben burda kimseyi suçlamak istemiyorum ama 4 yıldır bu forumda takılan hem liposuction hem karın germe ameliyatı olan ve bu tecrübelerimi yıllar içinde hep burda paylaşan biri olarak bazı arkadaşların aşırı sinirini bende sizin gibi anlamıyorum. Baksanıza biz burda ameliyat olup tecrübelerimizi paylaşıyoruz millet ne idüğü belirsiz ülkelerden yorum yapıyorlar. Bakın kızlar bu forumları bizler kadar erkek doktor ve asistanlarda takip ediyor. Benim gibi eşiyle bu ameliyatları merak eden ve buradan okuyup merakını, korkusunu gideren çok aileler var. Ama bundan rahatsız olan doktorlar veya adamları varki hemen tantana koparıyorlar. Sen bunların laflarına aldırma iyi kötü tüm tecrübeni paylaş. Sanada çok geçmiş olsun diyorum.

Back
X