Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz bi 6 ay sonra gelip cok memmunum da diyemezsiniz artik :KK53:[/QUOTE]

Hakkaten ne kadar ukala bir insansınız. İnsan bu kadar sıkıntı yaşayan birine böylemi yorum yapar. Dikkat ettimde bütün bu forumları takip edip millete laf atacağım diye uğraşıyorsun. Gerçekten bayan olduğundan bile şüpheliyim. Bu işlerden çok iyi anlıyor ve biz bayanların eşleriyle beraber bu konuları araştırmasından rahatsız oluyor iseniz kendiniz açın bir yeni konu başınada belirtin kriterlerinizi oldu bitti. Kimseyi suçlamayın agresif yorumlarda bulunmayın. Ben bu forumda 3.5 sene önce geçirdiğim ilk lipo ameliyatımı paylaştım ve kaç arkadaşla aylarca tecrübelerimizi paylaştık dost olduk. Resimlerimizi tecrübelerimizi paylaştık. Sizin gibi forum forum gezen ona buna fırça atan agresif insanlarlada hiç tanışmadık. Allah sizin gibilerden bizim gibi gerçekten bu operasyonları geçirmiş sıkıntısını paylaşmış insanlardan korusun.

Daha 6 gun olmus ameliyat olali mucize gibi sonuc bekliyor :-) siz bence bu ameliyati iyice arastirmadiniz hic bilginiz yok
Incelme iki uc ay sonra belli oluyor odemler gidince ve son sonuc 6 ay sonra belli oluyor
Siz bi 6 ay sonra gelip cok memmunum da diyemezsiniz artik :KK53:

Hakkaten ne kadar ukala bir insansınız. İnsan bu kadar sıkıntı yaşayan birine böylemi yorum yapar. Dikkat ettimde bütün bu forumları takip edip millete laf atacağım diye uğraşıyorsun. Gerçekten bayan olduğundan bile şüpheliyim. Bu işlerden çok iyi anlıyor ve biz bayanların eşleriyle beraber bu konuları araştırmasından rahatsız oluyor iseniz kendiniz açın bir yeni konu başınada belirtin kriterlerinizi oldu bitti. Kimseyi suçlamayın agresif yorumlarda bulunmayın. Ben bu forumda 3,5 sene önce geçirdiğim ilk lipo ameliyatımı ve diğerini paylaştım ve kaç arkadaşla aylarca tecrübelerimizi paylaştık dost olduk. Resimlerimizi paylaştık. Sizin gibi forum forum gezen ona buna fırça atan agresif insanlarlada hiç tanışmadık. Allah sizin gibilerden bizim gibi gerçekten bu operasyonları geçirmiş,sıkıntısını yaşamış insanları korusun.

Hakkaten ne kadar ukala bir insansınız. İnsan bu kadar sıkıntı yaşayan birine böylemi yorum yapar. Dikkat ettimde bütün bu forumları takip edip millete laf atacağım diye uğraşıyorsun. Gerçekten bayan olduğundan bile şüpheliyim. Bu işlerden çok iyi anlıyor ve biz bayanların eşleriyle beraber bu konuları araştırmasından rahatsız oluyor iseniz kendiniz açın bir yeni konu başınada belirtin kriterlerinizi oldu bitti. Kimseyi suçlamayın agresif yorumlarda bulunmayın. Ben bu forumda 3,5 sene önce geçirdiğim ilk lipo ameliyatımı ve diğerini paylaştım ve kaç arkadaşla aylarca tecrübelerimizi paylaştık dost olduk. Resimlerimizi paylaştık. Sizin gibi forum forum gezen ona buna fırça atan agresif insanlarlada hiç tanışmadık. Allah sizin gibilerden bizim gibi gerçekten bu operasyonları geçirmiş,sıkıntısını yaşamış insanları korusun.
Kime ukala diyorsunuz siz ya Kazen Kazen bakarmisiniz bu bayan esiyle birlikte giriyormus bu foruma !

Siz bi 6 ay sonra gelip cok memmunum da diyemezsiniz artik :KK53:

Hakkaten ne kadar ukala bir insansınız. İnsan bu kadar sıkıntı yaşayan birine böylemi yorum yapar. Dikkat ettimde bütün bu forumları takip edip millete laf atacağım diye uğraşıyorsun. Gerçekten bayan olduğundan bile şüpheliyim. Bu işlerden çok iyi anlıyor ve biz bayanların eşleriyle beraber bu konuları araştırmasından rahatsız oluyor iseniz kendiniz açın bir yeni konu başınada belirtin kriterlerinizi oldu bitti. Kimseyi suçlamayın agresif yorumlarda bulunmayın. Ben bu forumda 3.5 sene önce geçirdiğim ilk lipo ameliyatımı paylaştım ve kaç arkadaşla aylarca tecrübelerimizi paylaştık dost olduk. Resimlerimizi tecrübelerimizi paylaştık. Sizin gibi forum forum gezen ona buna fırça atan agresif insanlarlada hiç tanışmadık. Allah sizin gibilerden bizim gibi gerçekten bu operasyonları geçirmiş sıkıntısını paylaşmış insanlardan korusun.[/QUOTE]
Bi sorun bakim birda ki insanlara ben forum forum gezen yada burda sadece firca atan birimiyim ?? Bi sorun bi bakin kinusmadan
Bide bayan oldugumdan suphe etmekten bahsediyorsunuz asil ben sizden suphe duydum
Forum kullarina gore terbiyenizi bozmayin bana ukala diyemezsiniz
Siz belki 4 senelik uyesiniz ama mesaj sayiniz neden se cok az
Mune Mune hanim bakarmisiniz daha fazla polimige girmeme gerek yok
Bu bayan hem aciktan resim paylasti hemde bana hakaret etti ve daha kotusudun esi buraya yorum yazdi!

sulzer sulzer hanım öncelikle geçmiş olsun ama eşinizle hiç bişekilde bu forumda takılamazsınız artı kimseye de ukala diye hakaret edemezsiniz forum kurallarından hiç haberiniz olmadıgı belli kişiye hakaret var eşini foruma sokmak var herkese açık olan yerde amelyat sonrası foto paylaşımı var fazlaca kural ihlali yapıyorsunuz bence dikkat etmelisiniz

Mune Mune

SULZER ve DENİZDEMİRİMM
açıkça belli ki siz foruma katılanlara "ukala" diye hakaret etmek için burada bulunuyorsunuz, bu bir.
İkincisi SULZER siz kocanızla bu forumu takip ediyorsunuz ve kocanızla birlikte ameliyat olan arkadaşların resimlerine bakıyorsunuz. Bu kuralları ihlal etmek demektir.
Ayrıca kendinize gelin forumda paylaşımda bulunan üyelere hakaret etmeyi bırakın !!!
Biz ameliyat olan bayanlar burada ameliyat olduktan sonraki durumumuzu paylaşıyoruz. Kimseyi paylaşımlarımızı okusun diye zorlamıyoruz. Kimse de bizlere buradan hakaret etmek hakkına sahip değildir.

Son düzenleme:
O zaman SedaParis hanım konuşmaşmasına dikkat edecek. Siz hakkaten benim gibi insanları aptal falan zannediyorsunuz heralde.Eğer bir yanlışım oldu ise bunu insan gibi kuralına uygun şekilde yapacak. Forum kurallarından önce hepimiz bayanız forumdan önce biz varız. Birbirimize olan saygımız var.Olması gereken bu. Çoğunuzdan önce katıldım ben bu foruma ve böylesine bir şey hiç yaşamadım. Seda hanım önce bu foruma nereden katıldığını ne olduğunu bir belirtsin.Ben hala daha kendisine inanmıyor ve forumdaki bayan arkadaşlara karşı olan ukala konuşmalarından dolayı kınıyorum. Çok merak ediyor iseniz benim sayfama girer daha önceki mesajlarımı inceleyebilirsiniz. Benim tek isteğim sizleri geçirdiğim her iki operasyon ile ilgili bilgilendirmek size azda olsa cesaret vermekti. Daha ilk mesajıyla seda hanım bana agresif bir tutum gösterdi. Olabilir bende insanım. Bir hatam oldu ise yine söylüyorum bunu ukala bir dille değil güzel bir dille belirtebilirsiniz bana özel bir mesaj atabilirsiniz. Ama bunu yapmak yerine başka yolları seçiyorsunuz bunuda anlamış değilim.Hemde sadece bu forumda değil başka forumlarda.İşin garibide bu??

Siz kafayı Sera ya takmışsınız. Besbelli.

Canım arkadaşım 2 hafta önce karın germe ameliyatı oldum ve tecrübemi ve resmimi o forumda paylaşmak istedim. Fakat bu arkadaş o forumdada takıldığı için daha bana geçmiş oldun bile demeden alakasız yorum yapmaya başladı. Evet ameliyat yerimen resmini direkt paylaştım ve bunun yasak olduğunu bilmiyordum. Şimdi sana soruyorum sen olsan ne yapardın önce geçmiş olsun diyerek beni güzelce uyarırmıydın yoksa bana agresif bir şekilde fırçamı atardın??

O zaman SedaParis hanım konuşmaşmasına dikkat edecek. Siz hakkaten benim gibi insanları aptal falan zannediyorsunuz heralde.Eğer bir yanlışım oldu ise bunu insan gibi kuralına uygun şekilde yapacak. Forum kurallarından önce hepimiz bayanız forumdan önce biz varız. Birbirimize olan saygımız var.Olması gereken bu. Çoğunuzdan önce katıldım ben bu foruma ve böylesine bir şey hiç yaşamadım. Seda hanım önce bu foruma nereden katıldığını ne olduğunu bir belirtsin.Ben hala daha kendisine inanmıyor ve forumdaki bayan arkadaşlara karşı olan ukala konuşmalarından dolayı kınıyorum. Çok merak ediyor iseniz benim sayfama girer daha önceki mesajlarımı inceleyebilirsiniz. Benim tek isteğim sizleri geçirdiğim her iki operasyon ile ilgili bilgilendirmek size azda olsa cesaret vermekti. Daha ilk mesajıyla seda hanım bana agresif bir tutum gösterdi. Olabilir bende insanım. Bir hatam oldu ise yine söylüyorum bunu ukala bir dille değil güzel bir dille belirtebilirsiniz bana özel bir mesaj atabilirsiniz. Ama bunu yapmak yerine başka yolları seçiyorsunuz bunuda anlamış değilim.Hemde sadece bu forumda değil başka forumlarda.İşin garibide bu??
Kusura bakmayın ama biz bu forumun kalitesine güvenerek bazı şeyleri paylaşıyoruz forumdan önce siz değil tabiki forum geliyor ayrıca C ChAneL81 in verdiği tepkide cok cok cok normal siz gayettttt rahat geniş bi şekilde ne var bunda eşimle girerimde takılırımda forumda diyemezsiniz burası kocanız için kurulmuş bi site değil giremezsiniz efendim kocanızla tepki vermesi bundan kaynaklıydı sizin de kusura bakmayın bilmiyordum diye cevap verip konuyu kapamanız uzatmamanız gerekirdi burda boşa polemiğe girip insanlara hakaret etmenin anlamı yok hanımefendi

Canım arkadaşım 2 hafta önce karın germe ameliyatı oldum ve tecrübemi ve resmimi o forumda paylaşmak istedim. Fakat bu arkadaş o forumdada takıldığı için daha bana geçmiş oldun bile demeden alakasız yorum yapmaya başladı. Evet ameliyat yerimen resmini direkt paylaştım ve bunun yasak olduğunu bilmiyordum. Şimdi sana soruyorum sen olsan ne yapardın önce geçmiş olsun diyerek beni güzelce uyarırmıydın yoksa bana agresif bir şekilde fırçamı atardın??
Ben resim icin yazmadim konunuza ilgimi cekti esiniz sizin adiniza yorum atmis ve ben burda resim paylasiyorum bir erkek uyenin girmesini istemiyorum tamammi ?

Resime gelince siz bilmis bilmis yok eski uyeyim diyince madem eski uyesiniz ya bu kurallari bilmeniz gerekiyordu dedim !

Peki hepinizden özür diliyorum haklısınız. Yine söylüyorum önce her iki forumda yazmış olduğum tecrübelerimi okuyun ve asıl amacımın sizleri rahatsız etmek olmadığını anlayın.Yoksa ben delimiyim bu halimle burada birşeyler yazmaya çalışayım.Siz benim paylaşımlarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. Yine söylüyorum sizler arkadaşınızı korumaya başlamadan önce benim sizler için yazdığım tecrübelerimi okusaydınız daha güzel olurdu. Ben 4 senede az mesaj yazmış olabilirim. Ama 1 senede yalandan 1300 tane mesaj atan insanlarda değilim.Dahada bir şey yazmıyorum.Gerçekten benim gibi hem lipo hem karın germe ameliyatı olan arkadaşlara çok çok geçmişler olsun diliyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıntısını çektim bu ameliyatların ve çok şükür şuan çok iyiyim. inşallah sizlerde arzu ettiğiniz bedene ve sağlığınıza kavuşursunuz.
Sağlık ve sevgiyle kalın.

Peki hepinizden özür diliyorum haklısınız. Yine söylüyorum önce her iki forumda yazmış olduğum tecrübelerimi okuyun ve asıl amacımın sizleri rahatsız etmek olmadığını anlayın.Yoksa ben delimiyim bu halimle burada birşeyler yazmaya çalışayım.Siz benim paylaşımlarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. Yine söylüyorum sizler arkadaşınızı korumaya başlamadan önce benim sizler için yazdığım tecrübelerimi okusaydınız daha güzel olurdu. Ben 4 senede az mesaj yazmış olabilirim. Ama 1 senede yalandan 1300 tane mesaj atan insanlarda değilim.Dahada bir şey yazmıyorum.Gerçekten benim gibi hem lipo hem karın germe ameliyatı olan arkadaşlara çok çok geçmişler olsun diliyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıntısını çektim bu ameliyatların ve çok şükür şuan çok iyiyim. inşallah sizlerde arzu ettiğiniz bedene ve sağlığınıza kavuşursunuz.
Sağlık ve sevgiyle kalın.
Peki sen benim yazdigim tercubeyi sureclerimi okudunmu acaba merak ettim ???

Ben resim icin yazmadim konunuza ilgimi cekti esiniz sizin adiniza yorum atmis ve ben burda resim paylasiyorum bir erkek uyenin girmesini istemiyorum tamammi ?

Resime gelince siz bilmis bilmis yok eski uyeyim diyince madem eski uyesiniz ya bu kurallari bilmeniz gerekiyordu dedim !

Sevgili arkadaşım sendende özür diliyorum. Haklısın hata kabul etmekde bir büyüklüktür. Yine ve yine söylüyorum burada beni paylaşım yapmamda destekleyen benimle takip eden hep eşim olmuştur ve böyle önemli 2 ameliyatta hep yanımda olan bana destek olan eşimede çok teşekkür ediyorum. Tek istediğimiz sizlere bu ameliyatlarımla ilgili tecrübelerimizi paylaşmaktı.Tekrar hepinize çok ama çok geçmiş olsun. Sevgiyle kalın.

sulzer, 373 sayfayı ve açılan kişisel lipo konularını tek tek okur musunuz? İnsanlar nasıl süreçlerden geçmiş?

Bu kadar, hatta daha fazla sıkıntıyı hepimiz yaşadık, burada sıkıntılarımızı paylaştık, ama bu şekilde değil.

Saçma sapan donelerle, saçma sapan bilgiler vererek, insanları saçma sapan yönlendirerek ve akabinde alınan tepkiler doğrultusunda, bu operasyonu geçirmiş hastalara "asistan, yalancı" yaftalarını yapıştırarak değil.

Her şeyin bir adabı, usulu vardır. Arkadaş her konuya bu üslup ve tavırla girmiş ve çok daha fazla tepkiyi haketmiş. Ayıptır.
2 ay sonra sonucunu görecek ve muhtemelen buraya bir daha uğrayamayacak.

Kaç drye ameliyat oldun hangisininkisin yahu :))))))))))))))ha ha ha girmedim bayram üzeri malum işler güçler ortalık karışmış hemi de bensiz tüh kaçırmışım ekşını:KK59::KK70:
Kaçtı ekşınn neyse arada geliyor böyle tipler ben başkasına yapamadıgımı içimde kaldııından burda başkalarına yaptım bi şekilde içimin yagları erisin az daha diye :D

merhaba
öncelikle geçmiş olsun. ben de aynı anda hem lipo hem de göğüs estetiği düşünüyorum. basenlerim de yumurta gibi bi çıkntı var. 1.70 boyunda 57 kiloyum. 2 hafta sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. izmir de CAN bey e olmayı düşünüyorum.ancak şu ameliyat sonrası çukurlaşma ve girinti çıkıntı olur diye çok korkuyorum. göğüs ameliyatına da aynı nedenle tam karar verebilmiş değilim. ona da renk değişimi çukurlaşma benim için asla kabul edilemez bi durum.. ameliyat sonrası en az kaç yıl geçmesi gerekiyor bu tür komlikasyonların olması için? ya da bu durum doktorla mı ilgili? yani profesyonel bir doktorun elinden kan bir hasta bu tür komplikasyonları aradan yıllar geçse de hiç yaşamıyor mu? Lipo Ameliyatı olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim.. ;)

Back
X