Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr kimAyin 11 inde 2 ay olucak ameliyatim. Morluklar gitti sukur.. herkesten zayiflamissin diye ovguler duymak muthis guzel.. Ama hala ara ara sızılar oluyo. Hele de bi yerden ufak bi darbe aldigimda cok kotu..Ama sonuc guzel daha da guzel olucak insalah:))) korkmayin imkaniniz varsa olun ameliyati kizlar ✌
Merhaba,
Tüm bacak lazerlipo yaptırdım. 4,8 lt yağ alındı toplamda. İlk 5 gün fln zor ama sonrasında iyileşme başlıyor. En çok wc olayı zorlamıştı ama onun için de küçük yoğurt kapları var ya onlarla idare etmiştim :) 7 Kasım da oldum operasyonumu şu an ağrı yok denecek kadar az.. Ama hissizlik devam ediyor dokunduğum kendi bacağım değilmiş gibi .. Alt bacak yapmak istemiyordu görüştüğüm dr ların çoğu gerekçe de çok fark edilmiyor hastalar memnun kalmıyor o yüzden girmiyoruz alt bacağa dediler bana iyi ki inanmamış ve yapan dr u tercih etmişim.. En büyük farkı alt bacakta gördüm diyebilirim.. Ama süreç bacakta çok daha uzun sanırım öyle hemen bir incelme söz konusu olmuyor. Bana dr um 3 aydan sonra incelme başlayacak demişti.. Sormak istediğin bir şey varsa yazarsan cevap veririm şu an aklıma başka bir şey gelmiyo :)
Merhaba ben 12bin tl oldum piyasası 15bin tl arası degisiyormus daha uyguna yaptiran varmi bilmem ama ben 12ye yaptirdımarkadaşlar tüm vücut fiyatı ortalama söyleyebilecek olan varmı * tüm vücut derken basen karın kol ce üst bacaktan bahsediyorum zaten başka yer kalmadıyaptıran memnun olan ortalama fiyat söyleyebilecek olan kaç beden inceldiğini söyleyebilecek olan varmı
Tamer sakrak canimDr kim
Bende fransadayim gecen sene meme diklestirme oldum 5 ay oncede karin germe yaptirdim ..yurtdisindayim bende hollandadayim karar veremedim hala.
Ben Hasan Fındık ve Alper Tuncel arasında kalmıştım çünkü Hasan fındığında muayenehanesine gittiğinde etkilenmemek imkansız her yer belge, plaket.. Ama ben tüm bacak lazerlipo yaptıracağım için Alper Tuncel in yorumları daha iyi gibi görünmüştü fakat meme ve burunda Hasan Fındık daha iyi diye duymuştum..Merhaba
Opr. Dr. Hasan Findik'a liposuction yaptiran var mi? Ben meme buyutme ve liposuction yaptirmak istiyorum
Ben Hasan Fındık ve Alper Tuncel arasında kalmıştım çünkü Hasan fındığında muayenehanesine gittiğinde etkilenmemek imkansız her yer belge, plaket.. Ama ben tüm bacak lazerlipo yaptıracağım için Alper Tuncel in yorumları daha iyi gibi görünmüştü fakat meme ve burunda Hasan Fındık daha iyi diye duymuştum..
instagramda gordum ama bana abartili geldi resimler inandirici degil ve fiyatlar cok cok cok yuksektiLipomatik diye bişiy duydunuzmu kızlar yeni bir cihazmis ağrısız kansız anestezi siz bir uygulama ayrıca alınan yağlar kalcalara veya herhangi istediğiniz bir yere enjekte ediliyomus yeni bi yöntem Türkiye'de birkaç yerde yapılıyor akşam eve dönüluyo öyle anlatılıyor ki şaşırdım paylaşmak istedim ancak fiyatları biraz tuzluliposaksin düşünüp ameliyattan korkanlar için iyi bi yöntem