Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
almıyor işte, almaya "suction" deniyor, zaten suction ingilizce'de "emme" demek, "lipo" yağ demek.smart lipo sadece eritiyor, yani elinizde bir paket margarin olduğunu düşünün kabı açılmadan sıcakten erimiş, dolayısıyla küçülmüş görünüyor, ama miktar aynı. smart lipo da aynen öyle basenimizdeki yağları katı halden sıvı hale eritiyor, isterseniz artı liposuctionla onları hüüüüp diye aldırabiliyorsunuz :)
offff yaaa o zaman benim yağlarım öle kalacak mı bu işlemi yaptırdıktan sonra yaaa ağlamak istiyorum:1no2::a015:

ıkı gun oldu lıpo olalı.. ne yaparsam yapım basenler gıtmedı ve oldum şimdi dumduz:) ohh tabıkı bundan sonra dıkat etmelı sonra başka yerlerden kılo almak ıstemem... agrı yokk bişi yok şimdıklık fazla egılıp kalkmıyorumm

ben size samat lipoyu öneririm..daha öncede biryere yazmıştım...liposacından çok daha öte bişiii..çokdaha yeni bir yöntem..yaglarınız lokal anesteziyle alınıyo ve siz sonucu hemen farkediyosunuz...lipodaki gibi aaylarca şiş agrılı mor ve korseyle gezmek durumunda hiç diilsiniz...yaaptıran arkadaşlaarım çok var..çok memnunlar..bende gıdımdan oluccam..mucize gibvi bişii..sadece 3 gün korse takıyosunuz...türkiyede tek bir yerde var nişantaşında süperplasat..coçkun bey yapıyo...size kesinlikle bunu tavsiye ediyorum..lipoda oluşabilecek hiçbir hayati komplikasyonda yok üstelik..lazarle yaglarınızı eriterek alıyo..

sevgili sensii,
istanbul dışında olduğum için süperplast a mail attım ama henüz bir cevap alamadım. benimde basenlerimde sorunum var. daha detaylı yazar mısın. lokal mi, çıkan yağı görüyor musun, 3 günde nasıl iyileşiyorsun ve en önemli fiyatlar.... martta istanbula sadece bu iş için gitmeyi planlıyorum da. şimdiden teşekkürler :)

ben size samat lipoyu öneririm..daha öncede biryere yazmıştım...liposacından çok daha öte bişiii..çokdaha yeni bir yöntem..yaglarınız lokal anesteziyle alınıyo ve siz sonucu hemen farkediyosunuz...lipodaki gibi aaylarca şiş agrılı mor ve korseyle gezmek durumunda hiç diilsiniz...yaaptıran arkadaşlaarım çok var..çok memnunlar..bende gıdımdan oluccam..mucize gibvi bişii..sadece 3 gün korse takıyosunuz...türkiyede tek bir yerde var nişantaşında süperplasat..coçkun bey yapıyo...size kesinlikle bunu tavsiye ediyorum..lipoda oluşabilecek hiçbir hayati komplikasyonda yok üstelik..lazarle yaglarınızı eriterek alıyo..

sevgili sensii,
istanbul dışında olduğum için süperplast a mail attım ama henüz bir cevap alamadım. benimde basenlerimde sorunum var. daha detaylı yazar mısın. lokal mi, çıkan yağı görüyor musun, 3 günde nasıl iyileşiyorsun ve en önemli fiyatlar.... martta istanbula sadece bu iş için gitmeyi planlıyorum da. şimdiden teşekkürler :)

sevgili sensii,
ben ve kız arkadaşım daha bugün olduk cnm..evet çıkan yagı görüyosun..oldukca agrısız ve acısız bir yöntem..daha öncede birsürü arkadaşım oldu..3 gün korse takıyosun..doktor hergün en az 6.7 kişiye uygulama yapıyo..korkma oldukça güvenilir bi yöntem..ben sana coşkun beyin cep tel veriim..benim ismim merve benim tanıdıgım oldugunu söle çok ii indirim yapar sana..05324161087

ben ve kız arkadaşım daha bugün olduk cnm..evet çıkan yagı görüyosun..oldukca agrısız ve acısız bir yöntem..daha öncede birsürü arkadaşım oldu..3 gün korse takıyosun..doktor hergün en az 6.7 kişiye uygulama yapıyo..korkma oldukça güvenilir bi yöntem..ben sana coşkun beyin cep tel veriim..benim ismim merve benim tanıdıgım oldugunu söle çok ii indirim yapar sana..05324161087

ohhhh gözün aydın hayatım darısı başıma. ağrın sızın var mı? nerene yaptırdın? birazda fiyattan bahsetsene. internetten telefon numaralarını buldum canım. ben eşimden gizli yaptırıcam hayatım çünkü kendisi son derece karşı, ama ben memnun değilim kendimden. o yüzden gizli gizli para biriktiriyorum. benim kalça ve üst bacak sorunum var. doğumdan bana hatıra olarak kaldılar :(

mervecim coçkun beyin tel. yazdığın çok iyi oldu bende yaptırcam inş. mart ayında düşünüyorum görüşmeye gitmiştim zaten daha öncede söledim birtürlü görüşemedim daha sonra coşkun beyle sürekli uygulamada zaten tel. kaydediyorum en kısa zamanda arayacağım saol:dance:

ohhhh gözün aydın hayatım darısı başıma. ağrın sızın var mı? nerene yaptırdın? birazda fiyattan bahsetsene. internetten telefon numaralarını buldum canım. ben eşimden gizli yaptırıcam hayatım çünkü kendisi son derece karşı, ama ben memnun değilim kendimden. o yüzden gizli gizli para biriktiriyorum. benim kalça ve üst bacak sorunum var. doğumdan bana hatıra olarak kaldılar :(
:):) ben yanlarıma yaptırdım cnm..bide gısıma yaptırcam bu hafta içine..oldukça başarılılar..agrı sızı olmuyo..kız arkadaşımla arka arkaya yaptırdık ordan çıktık balık yemege bile gittikk..evet darısı seninde başına..

ıkı gun oldu lıpo olalı.. ne yaparsam yapım basenler gıtmedı ve oldum şimdi dumduz:) ohh tabıkı bundan sonra dıkat etmelı sonra başka yerlerden kılo almak ıstemem... agrı yokk bişi yok şimdıklık fazla egılıp kalkmıyorumm

SEVGİLİ NİSA, lazer lipo mu yaptırdın? ne kadara yaptırdın öğrenebilir miyim?

yok cnm lazer degıldi .. sadece karın ve basen vardı toplam 1.500

Doktorum doç dr tugrul maral cnm yoo agrı olmadı ılk amelıyattan cıktım agrım oldu hemen agrı kesıcı yaptılar gectı 1 hafta oldu rahatım yani mutluyumda:=)

kızlar ben gıdı bölgesinden liposuction yaptırmak istiyorum, arkadaşlarım saçmalama diyo, çünkü zayıfım sadece biraz gıdım var ve rahatsız oluyorum, smart lipoyu da araştırıdım liposuctiona göre çok daha iyi ama 1500 ytl kadar daha pahalı,ve istanbula gitmem gerekiyo, napıyım kızlaaarr ...yardımmm

sensii ,

çoskun bey bana gıdı smart lipo için 2500 ytl dedi, sence fazla değilmi ya...

cnm her hastaya ayrı bir başlık açıyo..ve o başlık çok pahallı..ama yinede sen konuş..daha indirim yapar..

Sensiii merhabalar ,
senin yazılarını okuyunca bende doktora mesaj attım sagolsun yanıt yazdı dogum yapalı 5 ay oldu 6.aydan sonra daha iyi sonucları olur ozaman gel dedi ama birseyi sormayı unuttum bilgin varsa cevaplarsan cok sevinirim 1 seans da kac beden incelebiliyorsun bu kiloya yansıyormu benim 17 kilo dogum sonrası fazlalıgım var özelliklede bacak ve basenlerim cok kilo aldı. incelirmi sence

kişiye göre degişir cnm..ama müitş inceliirsin..degişim kısa sürede bariz belii..

sensiii merhaba.
benimde bel bolgemde vede ic bacakta bi turlu erimeyen yaglarim var.bunlardan smartlipoyla kurtulmak istesem ortalama ne kadara mal olur bana lutfen cvp yazarmisin tatlim.malum cok pahaliysa bu bir hayal olur bana:( sen nerene yaptirdin ve ne kadar odedin guzelim,en onemlisi memnunmusun ve ilerde 20 sene sonra mesela cokme yaparmi liposaksin gibi?

Back
X