Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzular son durum nedir?? Ben diZlerimin yanlarını aldırmak istiyorum.. sice bu uygun bir yöntem miii?? Ankara da kimi öneriyorsunuz ???

Kuzular son durum nedir?? Ben diZlerimin yanlarını aldırmak istiyorum.. sice bu uygun bir yöntem miii?? Ankara da kimi öneriyorsunuz ???
Merhaba durum gayet iyi ağrılar 15 . Günde geciyor ama ödem hala var hareketler cok iyi deği

Canım inşallah istediğin gibi olur. Ben 2011 de bu operasyonu oldum. 4 ay sonra iyice inceleceksin. Seninde benim gibi hemen incelmiş. Bir de alınan 3.5 kilo bir süre sonra tartıya yansıyacak. Kilona dikkat edersen süper kilo verirsin. Bol su iç.
Selam arkadasım, sen de 2011de olmuşsun. Benim gibi tekrar kilo aldın mı ?
:(

Tekrar merhaba,en son 6 ay once yazmışım. Ne güzel o zaman görüntümden memnunmuşum. Çünkü ameliyatın gerginliği vardi.Simdi ise belimin görüntüsünden hic memnun değilim,çukurluklar var,dalgalı yani.Doktoruma tekrar gidip bunu düzeltip duzeltemeyecegini sorucam

Tekrar merhaba,en son 6 ay once yazmışım. Ne güzel o zaman görüntümden memnunmuşum. Çünkü ameliyatın gerginliği vardi.Simdi ise belimin görüntüsünden hic memnun değilim,çukurluklar var,dalgalı yani.Doktoruma tekrar gidip bunu düzeltip duzeltemeyecegini sorucam
Kilomu aldınız ogunden bu yana , slim lipomuydu

Selam arkadasım, sen de 2011de olmuşsun. Benim gibi tekrar kilo aldın mı ?
:KK43:
Ben 10 kilo verdim ve muhafaza ettim. Dikkat etmek zorundasın. O güzelliği korumak zorundasın. İstediğini yiyip içemezsin :) Sen ne zaman oldun. Neler yaptırdın.

Merhaba hanımlar. Nihayet üye olmaya karar verdim.
Ben de uzun yıllar karın bölgemle barışık değildim ve lipo araştırmaları yapıyordum. Arkadaşlara bilgi aktarma gereği hissettim. 167 boy ve yıllarca değişmeyen 52-54 kilo ortalamasıyla 50 yaşına ulaştım. On yıl öncesine kadar dümdüz bir karına sahiptim. Sonra büyümeyen ve küçülmeyen bir göbekle geçti on yıl. Fit vücutta çok çirkin duran bu göbek için sürekli araştırdım konuyu. Sonunda sonunda Vaser liposuction kararı aldım ki en sağlıklı yöntemmiş. Ameliyatı İzmir'de yaptıralı 15 gün oldu. Korse giymeye ve bol su içmeye devam ediyorum ki ben kışın pek su içmezdim. Yeşil çay vb içiyorum. Doktorum 4 gün sonra kontrol etti ve bir ay sonra tekrar göreyim dedi. Saat 16.00'da ameliyata girdim ve saat 11.45'te arabamla otelime döndüm. İlk dört beş gün ağrılarım oldu ama ağrı kesici kullanmadım zira yatıp dinlenirken ağrımadı pek. Sonrası kas ağrısı gibi derler ki doğrudur ama ben daha çok boyun tutulmasındaki ağrıya benzettim. Hareket etme esnasındca ağrıdığı için olabilir. Doktorun gerçekçi konuşması etkilemişti beni. Gerçek sonuçları 6. Ayda göreceksin. Haziranda bikinini alabilirsin demişti. Ödem ve sertlikler zamanla geçecek, panikleme demişti. Masaj yapabilirsin demişti. Şu an üst karın bölgemde hafif bir sertlikle beraber belirgin bir incelme var. Göbek ise ödemden dolayı şiş. Doktorumun takip etmesi ve mesajlarımı yanıtlaması da çok hoş. Makul bir fiyata ve bir süre sonra giyeceğim kum saati denen korseyle daha iyi görüneceğimden eminim. Ben düşünenlere de muhakkak Vaser öneriyorum. Doktorum dan da çok memnunum. Şu an belirli hareketler sırasında çok hafif bir ağrı var yani normal yaşamımı sürdürmekteyim.
Sorusu olan?

Merhaba hanımlar. Nihayet üye olmaya karar verdim.
Ben de uzun yıllar karın bölgemle barışık değildim ve lipo araştırmaları yapıyordum. Arkadaşlara bilgi aktarma gereği hissettim. 167 boy ve yıllarca değişmeyen 52-54 kilo ortalamasıyla 50 yaşına ulaştım. On yıl öncesine kadar dümdüz bir karına sahiptim. Sonra büyümeyen ve küçülmeyen bir göbekle geçti on yıl. Fit vücutta çok çirkin duran bu göbek için sürekli araştırdım konuyu. Sonunda sonunda Vaser liposuction kararı aldım ki en sağlıklı yöntemmiş. Ameliyatı İzmir'de yaptıralı 15 gün oldu. Korse giymeye ve bol su içmeye devam ediyorum ki ben kışın pek su içmezdim. Yeşil çay vb içiyorum. Doktorum 4 gün sonra kontrol etti ve bir ay sonra tekrar göreyim dedi. Saat 16.00'da ameliyata girdim ve saat 11.45'te arabamla otelime döndüm. İlk dört beş gün ağrılarım oldu ama ağrı kesici kullanmadım zira yatıp dinlenirken ağrımadı pek. Sonrası kas ağrısı gibi derler ki doğrudur ama ben daha çok boyun tutulmasındaki ağrıya benzettim. Hareket etme esnasındca ağrıdığı için olabilir. Doktorun gerçekçi konuşması etkilemişti beni. Gerçek sonuçları 6. Ayda göreceksin. Haziranda bikinini alabilirsin demişti. Ödem ve sertlikler zamanla geçecek, panikleme demişti. Masaj yapabilirsin demişti. Şu an üst karın bölgemde hafif bir sertlikle beraber belirgin bir incelme var. Göbek ise ödemden dolayı şiş. Doktorumun takip etmesi ve mesajlarımı yanıtlaması da çok hoş. Makul bir fiyata ve bir süre sonra giyeceğim kum saati denen korseyle daha iyi görüneceğimden eminim. Ben düşünenlere de muhakkak Vaser öneriyorum. Doktorum dan da çok memnunum. Şu an belirli hareketler sırasında çok hafif bir ağrı var yani normal yaşamımı sürdürmekteyim.
Sorusu olan?
Merhaba bende burun estetiği ve vaser liposuction ameliyatını aynı anda olup kurtulmak istiyorum kusurlardan ☺️ vaser sonrası bulantı kusma oldumu bide dik yürüyebiliyorsunuz dimi burun ameliyatı olacağım için eğilmem yasak olucak

Merhaba bende burun estetiği ve vaser liposuction ameliyatını aynı anda olup kurtulmak istiyorum kusurlardan ☺️ vaser sonrası bulantı kusma oldumu bide dik yürüyebiliyorsunuz dimi burun ameliyatı olacağım için eğilmem yasak olucak

Sadece ilk dört-beş gün uzun süre oturduktan sonra kalkınca birden dik duramıyordum. Yavaş yavaş doğruluyordum. Tam dik duruşum 15-20 saniye sonra sağlanıyordu. Ben ikisini bir arada olmayın derim yine de. Burun ve göz operasyonlarında da doktorumun oldukça iyi olduğunu biliyorum. Bir doktorla anlaşmadıysanız, bir ön görüşme yapmanızda fayda var bence.
Operasyon öncesinde çay ve sigara tükettiğim için uyanırken çok az kusmam oldu. Tamamen uyandıktan sora sorun olmadı. Narkozdan önce yemek önerilmez, içecek olarak su dışındakiler de. Bulantı ve kusma bu yüzden oluyor çünkü.

Sadece ilk dört-beş gün uzun süre oturduktan sonra kalkınca birden dik duramıyordum. Yavaş yavaş doğruluyordum. Tam dik duruşum 15-20 saniye sonra sağlanıyordu. Ben ikisini bir arada olmayın derim yine de. Burun ve göz operasyonlarında da doktorumun oldukça iyi olduğunu biliyorum. Bir doktorla anlaşmadıysanız, bir ön görüşme yapmanızda fayda var bence.
Operasyon öncesinde çay ve sigara tükettiğim için uyanırken çok az kusmam oldu. Tamamen uyandıktan sora sorun olmadı. Narkozdan önce yemek önerilmez, içecek olarak su dışındakiler de. Bulantı ve kusma bu yüzden oluyor çünkü.
Cvbınız için teşekkürler Bu hafta Ozan balık la görüşmeye gidicem sizin doktorunuzun ismi nedir ? Bende ikisini aynı anda olmaktan çok korkuyorum fakat 1.5 ve 3.5 yaşında iki canavarım var onlarla ilgilenen ablamız nisan sonu memleketine dönüyor o giderse birdaha çocuklar büyüyüne kadar ertelemem gerekecek yaptırmadığım operasyonu yani burunu ertelesem görüntüde çok az bir kemer var ama nefes sorunum var onu çözmek istiyorum vaser ı ertelesem takıntılı bir kocam var hergün spor diyet diye başımı yiyor hızlı bir meteebolizmam var aslında diyet ve sporla çözülecek bir göbek fakat yüzüm 1 kilo versem iskelete dönüyor göz altlarım çöküyor oyüzden diyet değil bölgesel vaser olmak istiyorum

Cvbınız için teşekkürler Bu hafta Ozan balık la görüşmeye gidicem sizin doktorunuzun ismi nedir ? Bende ikisini aynı anda olmaktan çok korkuyorum fakat 1.5 ve 3.5 yaşında iki canavarım var onlarla ilgilenen ablamız nisan sonu memleketine dönüyor o giderse birdaha çocuklar büyüyüne kadar ertelemem gerekecek yaptırmadığım operasyonu yani burunu ertelesem görüntüde çok az bir kemer var ama nefes sorunum var onu çözmek istiyorum vaser ı ertelesem takıntılı bir kocam var hergün spor diyet diye başımı yiyor hızlı bir meteebolizmam var aslında diyet ve sporla çözülecek bir göbek fakat yüzüm 1 kilo versem iskelete dönüyor göz altlarım çöküyor oyüzden diyet değil bölgesel vaser olmak istiyorum
Boy ve kilonuzu bilmiyorum ama bana benzediğinizi düşünüyorum. Ben de asla kilo vermek istemiyordum. Karın ve göbek yaptıracaksanız maksimum bir hafta sonra canavarlarınız ve evinizle ilgilenecek durumda olursunuz. Belki de bir hafta sonra hem kontrolünüz yapılır ham de burun ameliyatı. Ablanızın gitmesine daha çok var. Rahat rahat hallolur. Doktora bu durumdan bahsedin. Burun ameliyatı hakkında ben bilgisizim, uygun tavsiyeyi doktordan almak daha akıllıca olur. İzmir Folkart'ta Dr. Görkem Çalışkan yaptı benim operasyonu. İnternette sitesi var, adres ve yorumları görebilirsiniz.

Boy ve kilonuzu bilmiyorum ama bana benzediğinizi düşünüyorum. Ben de asla kilo vermek istemiyordum. Karın ve göbek yaptıracaksanız maksimum bir hafta sonra canavarlarınız ve evinizle ilgilenecek durumda olursunuz. Belki de bir hafta sonra hem kontrolünüz yapılır ham de burun ameliyatı. Ablanızın gitmesine daha çok var. Rahat rahat hallolur. Doktora bu durumdan bahsedin. Burun ameliyatı hakkında ben bilgisizim, uygun tavsiyeyi doktordan almak daha akıllıca olur. İzmir Folkart'ta Dr. Görkem Çalışkan yaptı benim operasyonu. İnternette sitesi var, adres ve yorumları görebilirsiniz.
Özel mesajamı okuyun lütfen.

Özel mesajamı okuyun lütfen.
Boy ve kilonuzu bilmiyorum ama bana benzediğinizi düşünüyorum. Ben de asla kilo vermek istemiyordum. Karın ve göbek 160yaptıracaksanız maksimum bir hafta sonra canavarlarınız ve evinizle ilgilenecek durumda olursunuz. Belki de bir hafta sonra hem kontrolünüz yapılır ham de burun ameliyatı. Ablanızın gitmesine daha çok var. Rahat rahat hallolur. Doktora bu durumdan bahsedin. Burun ameliyatı hakkında ben bilgisizim, uygun tavsiyeyi doktordan almak daha akıllıca olur. İzmir Folkart'ta Dr. Görkem Çalışkan yaptı benim operasyonu. İnternette sitesi var, adres ve yorumları görebilirsiniz.
160 cm boya 55 kiloyum ama sıkı olmayan yağlı bir vücut diyelim ☺️ Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için inş kolay geçer bu hafta ameliyat tarihi almayı düşünüyorum bakalım

Canım eğer sürekli bir ağrı yoksa kalkarken yatarken zorlama normal o kadarını göze alıcaz göğüs ameliyatıda kalkarken yatarken zorluyor bende lazer liposakşından vazgeçtim vaser liposakşın olucam sanırım inşallah yaza hepimiz çok güzel gireriz

Birsey sorabilirmiyim? Ben dr beyle gorustugum
Zaman her cesit uygulamayi yaptigini belirtti ve kendisi klasik lipo dan yana oldugunu soyledi bunun yaninda. Neden olarak da lazerde mesela eritilen yaglarin vucutda kaldigindan vucutdaki dengenin bozulmamasi icin klasigin daha saglikli olacaginin soyledi. Simdi bu forumda okuyorum. Sakin klasik lipo olmayin vs. Vaser veya lazer oluyor cogu kisi. Sizde yazmissiniz lazerden vazgecip vazer olacaginizi. Sizi bu dusunceye dusuren nedir. Kararinizi yaparken neleri goz onunde tuttunuz/tutuyorsunuz??

Hakl
Birsey sorabilirmiyim? Ben dr beyle gorustugum
Zaman her cesit uygulamayi yaptigini belirtti ve kendisi klasik lipo dan yana oldugunu soyledi bunun yaninda. Neden olarak da lazerde mesela eritilen yaglarin vucutda kaldigindan vucutdaki dengenin bozulmamasi icin klasigin daha saglikli olacaginin soyledi. Simdi bu forumda okuyorum. Sakin klasik lipo olmayin vs. Vaser veya lazer oluyor cogu kisi. Sizde yazmissiniz lazerden vazgecip vazer olacaginizi. Sizi bu dusunceye dusuren nedir. Kararinizi yaparken neleri goz onunde tuttunuz/tutuyorsunuz??
Haklısınız, klasikten lazere dek birçok yöntem var. Ben de araştırdım çok uzun süre ve vaser yaptırdım. Şu an bir ay olmak üzere ve çok memnunum. Lazerde yağlar parçalanıyor ve vücut zamanla atıyor, bu da masaj, beslenme, spor gibi etkenlere dikkat etmek anlamına geliyor. Klasikte doktorun uzmanlık ve tecrübesi önemli ancak yine de riskli çünkü dokular ve bazen de damarlar zarar görebiliyor. Korseli zorlu bir süreç bekler bizi. Vaser ise en güzeli çünkü alınacak yağların yerleri ve miktarı teknolojik bir sistemle belirlenip doğru miktarda yağ eritilip vücuttan alınıyor. Bu sebeple, çok araştırmış ve sonunda tecrübe etmiş biri olarak hanımlara Vaser öneriyorum.

Ezgicnsl, sana da iyi şanslar diliyorum. Şimdiden geçmiş olsun.

merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim

10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:

Herkese selam arkadaşlar ben benim gibi liposuction yaptırmak isteyip kararsız kalanlara yardımcı olmak adına yazmak istedim Benim üst karın mide bölgesi alt karın sırt ve simit bölgelerimde orantısız yağlanma vardı üstelik göğüslerimde çok küçüktü liposuction araştırıp benim için iyi olacağına inandım buradan ismini duyduğum biçok doktora fotoğraflarımı atıp bilgi aldım sosyal medyadan takip ettim ve Ali Mezdeğine karar verdim çünkü ali mezdeği bana hem iyi biri hemde başarılı doktor imajı vermişti ameliyata bi kaç gün kala korkularım cok arttı vücudumun ihtiyacı olmasına rağmen ameliyata girmek istemiyodum ameliyat günü çok daha stresliydim form doldurtuktan sonra ali mezdeği beni inceledi fotoğraflarımı cekti ben korktukca beni umutlandıracak sakinleştirecek cümleler kullandı ve benim vucuduma benzer bi hastasının değişimini bana gösterdi daha iyi hissetmeye başaldım o an hem kendine güvenen hem güleryüzlü başarılı bi doktor vardı karşımda ameliyata girdim cıktıktan sonra biraz ağrılarım vardı daha cok batma şeklinde liposection çok ağrılı olmuyo ama yatarken kalkarken otururken batmalar oluyo üzerinde korsem vardı vucudumun cok inceldiğinin farkındaydım korseyi 2. Gün ali beyin asistanı ilkay bey açtı ve inanılmaz bi görüntüydü belim incecik olmuştu sırtım dümdüzdü beklentimin çok üzerinde bir sonuctu hafıf morluklarım vardı ama çok azdı o an iyiki yaptrımısım dedim şuan 5 gün geçti ve çok iyi hissediyorum üstelik alınan yağları göğüsüme enjekte ettirdim ve suan gayet büyük göğüslerim var kararsız kalan emin olamayanlara doktorum Ali Mezdeğini kesinlikle tavsiye ediyorum inanın daha iyisi olamazdı şuan mükemmel bi vücudum var daha özgüvenli ve mutluyum

Back
X