Lise arkadaşım küstü

Siriusnova

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
52
72
8
29
Geçenler de lise arkadaşımı sokakta gördüm. Sarılmak, öpmek istedi, ayrıca maskesiz di. Ben de istemedim. Bundan 4 ay önce tüm tedbirleri almama rağmen virüse yakalanmıştım. Çok şükür atlattım. Arkadaşıma mesafeli duralım dedim. Oda işte sen evlenince değişmişsin, havalanmışsın falan dedi. Şok oldum, ben 4 ay önce virüse yakalandım diyemeden uzaklaştı. Şimdi aramalı mıyım?

Arkadaşa acilen gazete ve televizyonun ne olduğunu anlatın, olmadı parmakla gösterip milletin maske taktığını farketmesini sağlayın.

Kaç aydır pandemi var, günaydınlar 😂

Millet cenazesine gitmeye korkuyor, bu arkadaş neden öpemedim diye şikayet ediyor 🤦‍♀️

Not: Sakın arayayım demeyin 😡

Geçenler de lise arkadaşımı sokakta gördüm. Sarılmak, öpmek istedi, ayrıca maskesiz di. Ben de istemedim. Bundan 4 ay önce tüm tedbirleri almama rağmen virüse yakalanmıştım. Çok şükür atlattım. Arkadaşıma mesafeli duralım dedim. Oda işte sen evlenince değişmişsin, havalanmışsın falan dedi. Şok oldum, ben 4 ay önce virüse yakalandım diyemeden uzaklaştı. Şimdi aramalı mıyım?

Hayir, bu insani aramamalisiniz.

Tabiki aramayın.

Aramayın ne hali varsa görsün ne sarılması onun için küsecekse küssün
+1 Aynen katılıyorum. Evlenmekle ne alakası var, virüsten haberi yok mu bunun? Bir yıldır insanlar anneleriyle babalarıyla görüşmüyorlar, çocuklarına sarılamıyorlar. Bizim de bir komşumuz bize küstü böyle gelip gitmiyoruz diye. Sonradan kendi barıştı ama "siz doğru olanı yapıyorsunuz" dedi. Ben olsam aramazdım ama eğer sizin için çok önemli bir arkadaş ise bir açıklama yapın. Eğer anlayışla karşılamıyorsa kesinlikle silin hayatınızdan.

boşver hiç arama bile

Back
X