- 2 Ocak 2021
- 52
- 72
- 8
- 29
- Konu Sahibi Siriusnova
- 

Geçenler de lise arkadaşımı sokakta gördüm. Sarılmak, öpmek istedi, ayrıca maskesiz di. Ben de istemedim. Bundan 4 ay önce tüm tedbirleri almama rağmen virüse yakalanmıştım. Çok şükür atlattım. Arkadaşıma mesafeli duralım dedim. Oda işte sen evlenince değişmişsin, havalanmışsın falan dedi. Şok oldum, ben 4 ay önce virüse yakalandım diyemeden uzaklaştı. Şimdi aramalı mıyım?
Tabiki aramayın.Geçenler de lise arkadaşımı sokakta gördüm. Sarılmak, öpmek istedi, ayrıca maskesiz di. Ben de istemedim. Bundan 4 ay önce tüm tedbirleri almama rağmen virüse yakalanmıştım. Çok şükür atlattım. Arkadaşıma mesafeli duralım dedim. Oda işte sen evlenince değişmişsin, havalanmışsın falan dedi. Şok oldum, ben 4 ay önce virüse yakalandım diyemeden uzaklaştı. Şimdi aramalı mıyım?
+1 Aynen katılıyorum. Evlenmekle ne alakası var, virüsten haberi yok mu bunun? Bir yıldır insanlar anneleriyle babalarıyla görüşmüyorlar, çocuklarına sarılamıyorlar. Bizim de bir komşumuz bize küstü böyle gelip gitmiyoruz diye. Sonradan kendi barıştı ama "siz doğru olanı yapıyorsunuz" dedi. Ben olsam aramazdım ama eğer sizin için çok önemli bir arkadaş ise bir açıklama yapın. Eğer anlayışla karşılamıyorsa kesinlikle silin hayatınızdan.Aramayın ne hali varsa görsün ne sarılması onun için küsecekse küssün
boşver hiç arama bileGeçenler de lise arkadaşımı sokakta gördüm. Sarılmak, öpmek istedi, ayrıca maskesiz di. Ben de istemedim. Bundan 4 ay önce tüm tedbirleri almama rağmen virüse yakalanmıştım. Çok şükür atlattım. Arkadaşıma mesafeli duralım dedim. Oda işte sen evlenince değişmişsin, havalanmışsın falan dedi. Şok oldum, ben 4 ay önce virüse yakalandım diyemeden uzaklaştı. Şimdi aramalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?