Lise arkadasim ve sorunlarimiz

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
Oncelikle sunu diyim bu bolum bnm hayatimi degistirdi.siz kizlar oyle guzel ogutler verdiniz ki...simdi de bu konuda yardimci olun nolur.

Bi arkadasm var liseden.cok iyiydik. Can cigerdik.bunun asik oldugu bi cocuk vardi olmadi ama.yani kiyaslamak gibi olacak ama o yaslarda cok onemlli oluyor.bizim arkadas cok kiloluydu ve orta gzellikte bi kizdi.bu oglansa felaket yakisikli ve fitti. Besyo okumk fln istiyordu. Sonra bu arkdasm bi cocuk buldu. Asker.ooo kadar iyi bi cocuk ki.size anlatamam.ben de tanidim ve hmn kanim isindi. Fakat arkadasm bu iyi cocukla cikarken hala eski askina asikti. Bu sirada cok iyi dedigim o asker cocukla beraber oldular. Cinsel olarak. Arkadasm iki yillik kazandi gitti ve orada okurken eski askini feysten bulmus.bulusma ayarlamislar. Ve tahmininiz uzere sevismisler.

Simdi evli bi cocugu bile var ama ben bu gercekleri biliyorum ve arkadasimin dilinden eski aski hala dusmuyor.evlenmeden once cok yalvardim. Yapma dedim. Evlenme ama evlendi. Simdi feysten mutlu gibi gorunuyorlar ama asla inanmiyorum.

Arkadasim o cocuga ve ailesine evlenirken yapmadigini koymadi. Anlatamam.

Diyeceksiniz madem bu kadar kotu neden arkadasin hala. Ya direkt yuzune diyemiyorum seni bu bu yuzden istemyrm diye.

Sorum su... İcim icimi yiyor o esinin yuzune bakamiyorum. yalanlarini aldattgni biliyorum.

Ve ben bu kizla arkadasligi nasil kesicem.

Simdiden tsekkurler

siz bu kadar yerin dibine giriyorken arkadaşınız hala nasıl bakyor eşinin yüzüne anlaması güç doğrusu..böyle bir arkadaştan hayır gelmez bence ilişkinizi sonlandırmanız en doğrusu onun istemediği hareketleri yapıp kendinizden soğutun görüşmek istediğinde de hep bir bahane bulun en güzeli kendisinin sizden bu şekilde uzaklaşmasını sağlamaktır diye düşünüyorum canım

size yaptığım hareketleri anlatayım:
ev aldı gitmedim.
çocuğu doğdu gitmedim. tebrik bile etmedim.
hep o aradı hiç ben aramadım.
tuttu bebekle bizim eve gelmeye kalktı. annem azarladı. (düşünün)
facebook'tan çıkardım engelledim.
zorla anneme ulaşmış. mavi bana neden küs demiş.

ya akıl almaz bi durum. açık açık yüzüne haykırmamı bekliyor. üstelik eşini de facebooka eklememi istedi. kafayı yiycem. hayır dedim.

sonunda çıkıp haykırıcam adama ama çocuk oldu. onu önceden yapacaktım. mal gibi yapamadım.

yokk eşine söyleme sakın sen kötü oluverirsin sonra somucta hırsız bile kendine hırsız dedirtmez.. allah allah ne kadarda yapışık biriymiş..aramalarını da cevaplama artık madem böyleyse eğer sorarsada seninle artık görüşmek istemiyorum bir takım yanlışların var bunlarda beni rahatsız etti dersin ne kadar sorsa da soyleme sakın sebebini sonra cidden sen kotu olursun canım

bunları yaptıktan sonra sizin görüşmek istemediğinizi anlamıştır. ama herşeyini anlattığı sizi kaybetmek istemiyordur veya eşine söyleyeceginizide düşünebildiği için sizi kontrol altında tutmaya çalışıyorda olabilir. yoksa hiç bir arkadaş sizin uzaklaştırma yöntemlerinizden sonra görüşmek istemez ve çok kırılır diye düşünüyorum. bence eşine söylemeyin hiçbir sır sır olarak kalmaz sizden çıkmasın siz kötü olmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…