Lise aşkı, reddedilmek..

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Merhaba ablalarım beni biliyorsunuzdur. Ben üst sınıflardan bir çocukla konuşuyordum yani ortak bir ilgi alanımız olduğu için aslında öğretmen vesilesiyle tanışmıştık ve hep konuşuyorduk,neyse ben açılmak istedim artık 1 dönem geçmesine rağmen sadece medajlaşmaktan öteye gidememiştik çünkü.

Bir de bu çocukla adını duymadığım kalmadı cidden çok ilgi çekici bir tip ve ben bu sene okula yeni gelmeme rağmen yine de geçmişini herkesten duydum filan her neyse. 2 gün önce cedaret ettim yazdım, ben seni sevmiyorum dedi ve bildiğiniz kızdı bana. Başka bir kızla konuştuğunu söyledi. Dedim ki beni sevip sevmediğini sormadım sadece bilmeni istedim dedim o da ben de bil diye söylüyorum arkadaşça konuştuk biz filan dedi. Kendimi aşırı kötü hissediyorum ve her teneffüs onları birlikte görmekten de nefret ediyorum. Bu aşağılık psikolojisini nasıl yenerim ve ne yapmalıyım..

Lisede bir deli kavak yelleri , hepsi geçiyor yıllar içerisinde çok kişi ile tanışacak çok şey öğreneceksin. Bende lisede birinden çok hoşlandım kendim acilmadim arkadaşıma sen anlat ona demiştm anlattı ve olumlu bir dönüş olmadı. Ama en azından iş platonik boyuttan çıkmıştı ve ben unuttum ..
İyiki unuttum yıllar geçti eşimle tanıştım şükür sebebim :)
Sende bir gün doğru kişi ile karşılaşınca gülüp geçeceksin bu gunlere

Neden asagilikmiş, sen ona gidip duygularini soledin kizma kendine bu konuda.
Bosver sen daha neler cikicak karşina.

Back
X