Merhabalar. Direk konuya geçeyim ben. Sınıfımdan nefret ediyorum hareketleri 3 yaşındaki çocuğun hareketleri gibi normal olanlarda beni hep eziyor küçümsüyor görmezden geliyorlar hiç konuşmuyorlar benimle hayır sorun bende mi acaba diyorum ama bulamıyorum her sabah girdiğimde güleryüzle günaydın derim cevap vermezler,gözgöze geliriz gülümserim kafalarını çevirirler bıktım artık gerçekten ben onlarla arkadaş olmak için çabalarken bana niçin böyle davranıyorlar ? Zaten sınıfta gruplaşmada almış başını gitmiş hepsinin burnu havada biran önce kurtulmak istiyorum şu liseden gerçekten cehennem gibi bir yer biran önce üniversiteye başlamak için nelerimi vermezdimneyse ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım şaşırdım bir yardımcı olursanız çok sevinicem...
Hiç mi arkadaşın yok? Bir kişi olsa yeter, sıra arkadaşın mesela? Lise kaçtasın?
Çok takma bence, derslerine odaklanan, gençliğinin kıymetini bil. Zaman o kadar hızlı geçiyorki, lise- üniversite derken, bir bakmışsın tüm eğitim hayatın arkada kalmış, silik hatıralar var sadece. İmkanın varsa haftasonları dil kurslarına gidebilirsin. Oralarda arkadaşlar edinebilirsin. Hemde uzun vadede kariyerin için de çok faydalı olacaktır.
.
Bu nedir ya, gercekten cok tuhaflarmis
Bilemedim kzuum, sevdigin bir kiz/erkek arkadasin olsa yeter bence, herkes mi psikopat? Ayni sey benim de ortaokulda geldi, herkes ezik, kiskanc, rekabetci, zuppe vs vs , normal arkadaslik edecegim tek bir kimse yoktu, ortaokul boyunca arkadassizdim. Ben de ilik bir insanim ama kimse beni sevmezdi, sevemedi. Bir keresinde bir kiz (bana gicik gittigini bilmiyordum o zaman) dogumgunu yapip herkesi cagirmis, tek beni cagirmamistiYani seni en iyi ben anlarim, abartmadigini biliyorum.
Derslerine odaklan, ne bileyim, olursa sevgili yapUniversite guzel gececek eminim, iyi bir yere kapagi atmaya bak.
Sıra arkadaşım var ama oda ben konuşursam tek tük cevap verir sadece inanır mısınız aynısını ben yaşadım. Doğum günüydü kızın öğlen arası bütün sınıfı topladılar beni çıkarttılar sıınıftan bahçeye indim ağladım. Psikolojik yardım alıyorum onları takmamak için,kendimi derslerime vermeye çalışıyorum umarım ilerde iyi bi bölüm kazanırımda bu çektiklerime değer
seni nasıl çıkarıyorlar sınıftan dengesiz mi bunlar. nedeni ne peki bunları yapmalarının biliyor musun
Bir bilsem niye böyle yaptıklarını tek tahminim onlar bi grup kurmuşlar kendilerine kendilerinden başka kimseyi istemiyorlar,konuşmuyorlar.
canım ya bunları kafaya takma derslerine odaklan sorun sende değil onlarda ozaman. ikinci sınıfa geçtiğinde sınıfını değiştir istersen
Çok taktım onları bugüne kadar ağlayarak okula gidip geldim hergün ama artık takmamaya çalışıyorum aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum sınıf değişikliği en uygunu gibi gözüküyor
kıyamam ben sana ağlama canım benim kimse senden değerli değil unutma,sınıfını değiştirince sorun kalmaz eminim sen cins sınıfa denk gelmişsin :)
Merhabalar. Direk konuya geçeyim ben. Sınıfımdan nefret ediyorum hareketleri 3 yaşındaki çocuğun hareketleri gibi normal olanlarda beni hep eziyor küçümsüyor görmezden geliyorlar hiç konuşmuyorlar benimle hayır sorun bende mi acaba diyorum ama bulamıyorum her sabah girdiğimde güleryüzle günaydın derim cevap vermezler,gözgöze geliriz gülümserim kafalarını çevirirler bıktım artık gerçekten ben onlarla arkadaş olmak için çabalarken bana niçin böyle davranıyorlar ? Zaten sınıfta gruplaşmada almış başını gitmiş hepsinin burnu havada biran önce kurtulmak istiyorum şu liseden gerçekten cehennem gibi bir yer biran önce üniversiteye başlamak için nelerimi vermezdimneyse ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım şaşırdım bir yardımcı olursanız çok sevinicem...
sınıfını değiştiremezmisin tatlım?
Sıra arkadaşım var ama oda ben konuşursam tek tük cevap verir sadece inanır mısınız aynısını ben yaşadım. Doğum günüydü kızın öğlen arası bütün sınıfı topladılar beni çıkarttılar sıınıftan bahçeye indim ağladım. Psikolojik yardım alıyorum onları takmamak için,kendimi derslerime vermeye çalışıyorum umarım ilerde iyi bi bölüm kazanırımda bu çektiklerime değer
Ahh keşke liseye dönebilsem =)=) Bence siz yanlış başlangıç yaptınız, artık düzeltebileceğiniz fazla bir şey yok. Kaçıncı sınıf?Merhabalar. Direk konuya geçeyim ben. Sınıfımdan nefret ediyorum hareketleri 3 yaşındaki çocuğun hareketleri gibi normal olanlarda beni hep eziyor küçümsüyor görmezden geliyorlar hiç konuşmuyorlar benimle hayır sorun bende mi acaba diyorum ama bulamıyorum her sabah girdiğimde güleryüzle günaydın derim cevap vermezler,gözgöze geliriz gülümserim kafalarını çevirirler bıktım artık gerçekten ben onlarla arkadaş olmak için çabalarken bana niçin böyle davranıyorlar ? Zaten sınıfta gruplaşmada almış başını gitmiş hepsinin burnu havada biran önce kurtulmak istiyorum şu liseden gerçekten cehennem gibi bir yer biran önce üniversiteye başlamak için nelerimi vermezdimneyse ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım şaşırdım bir yardımcı olursanız çok sevinicem...
Senin bir suçun yok, üzülme. Lise hayatı acımasız. Derslere odaklan, tenefüslerde kitap filan oku, etkinliklere kulüplere (okulda hangisi varsa) katıl. Farklı sınıflardan arkadaş da edinebilirsin. Doğru başlangıç yapman önemli. Ezik gibi davranma, ezilirsin. Kendine güven, kendini dışlanmış hissetme, ne bileyim, duruşun vs kendinden emin olsun.Takmamaya çalışıyorum ama nereye kadar bazen cidden çok fena oluyorum ağlamak istiyorum. Lise 1 deyim ben. Sıra arkadaşım ben konuşursam konuşur mesafeli davranmaya çalışır niye böyle yapıyorlar bir anlayabilsem...
nasıl insanlar bunlar ya?
bence okulunu en olmadı sınıfını değiştir. daha 1.sınıftaymışsın daha kaç yıl var katlanılmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?