Lise hayatım berbat geciyor

Liseli birisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
6
1
1
22
Selam kız lisesinde okuyorum lise 3 e geçiyorum bu yıl ama acayip tedirginim.zaten bikac arkadaşım var onlarda tm secti. Yalnızlık korkusu sardi beni. Cok saçma gelebilir ama herkesin derdi kendine.heryerde gayet sosyalim ama kendi sinifima girice bisi oluyor. Binara açık lise bile düşündüm. Açıkçası bi yoldas arıyorum :) böyle benim gibi lisede zorlanan biri varsa konuşabiliriz. Veyada bi büyük tavsiyesi

Aynı duyguları bir çok akranında yaşıyordur :) stres yapma, akışına bırak ve asla yüzünden gülücük eksik olmasın. Gerisi gelir :)

Selam kız lisesinde okuyorum lise 3 e geçiyorum bu yıl ama acayip tedirginim.zaten bikac arkadaşım var onlarda tm secti. Yalnızlık korkusu sardi beni. Cok saçma gelebilir ama herkesin derdi kendine.heryerde gayet sosyalim ama kendi sinifima girice bisi oluyor. Binara açık lise bile düşündüm. Açıkçası bi yoldas arıyorum :) böyle benim gibi lisede zorlanan biri varsa konuşabiliriz. Veyada bi büyük tavsiyesi
Lise 2 her zaman zor geçer 3. Sınıfa geçtiğim yaz aynen böyle tedirgin oldum. Hatta 2. Sınıf hiç bitmeyecek gibi geldi. Ama 3 ve 4. Sınıf güzel olur. Takma tatilin tadını çıkar.

Nerde çokluk orada b.kluk derler üzülme güzelim.
Zaten liseyi bitirdiğinde kimse kalmayacak etrafında.
Ha ben şanslıyım. Lisede 2 tane kardeşten öte dost edindim. Lise yıllarımın en güzel armağanı gibiler..

Kuzucum anlattıgın seyler berbat geçmek mi:) haliyle adaptasyon sorunu yaşıyorsun, çekingen kalıp sonradan açılanlardansan zaman alır kafa dengini bulman, ama illaki olur. Sıkma canını

Back
X