• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

Kızzlar bende sizi katılmak istiyorum . Bende 17 yaşımdayım seneye sınava giricem şimdiden veriyim diyorum çünkü seneye bol bol kilo alıcam. 1 60 boyum kilom 56 :1::1:

Kizlar bu gn arkadasimla kizilaya gittim
gitmeden once 11.30 gibi 4 kasik maksrna yogurtlu yedim Ama kizilaya gidince 1 doner ve zero kola ictim birde yarim alman pastasi ksam hic bisi yemedim ama cilekli dondurma yedim bu gun toplam 1024 kalori aldim

Of of tam bugun basliyorum dedim evde bir yemekler bir tatlilar :( yine olmadi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ebu gn abarttım biraz ya şimdi kısır börek ve 1 dilim kek yedim toplam bu gün ki kalorim 1122 oldu

Burdaki basari oykulerini okuyup vericem vericem diyorum :)) bole devam edersem vericem ben kendime guveniyorum :))
bu gun kahvaltidan once yesil kahvemi ictim
yuruyuse gittim ama yuruyus yaptigim yer tadilat oluyomus 5 dk kadar yurudum dondmum sonra
1 tabak yagsiz yumurta salatasi
domates salatalik ve 3 tane zeytin yedim fakat oglen misafirim olcak ve kendimi tutmam lazim :((

Yemek yemegi herkez sever canim :))
Bu gun diyetim boyunca en cok abarttigim gundu kendimi durduramadim beynime skmak istiyorum oglen misafrle yedim ustune bide babamla piknige gittim bu gun cok abarttim :(( yarin 2 saat sporla baslicam gune insallah :))

Selam arkadaşlar bende 18 yaşındayım 1.60 boy 78 kiloyum sınava hazırlanıyorum bu sene ygs ye girene kadar diyetteydim 76 kiloya düşmüştüm ama yine saldım bugün okul pantolonumu giyince yine ne kadar kilolu olduğumu farkettim ve tekrar diyete başlamaya karar verdim :) şansıma liseye giden ve kilo vermeye çalışan birilerini buldum :) izin verirseniz bende burda paylaşım yapmak isterim :)) umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :))

Selam arkadaşlar bende 18 yaşındayım 1.60 boy 78 kiloyum sınava hazırlanıyorum bu sene ygs ye girene kadar diyetteydim 76 kiloya düşmüştüm ama yine saldım bugün okul pantolonumu giyince yine ne kadar kilolu olduğumu farkettim ve tekrar diyete başlamaya karar verdim :) şansıma liseye giden ve kilo vermeye çalışan birilerini buldum :) izin verirseniz bende burda paylaşım yapmak isterim :)) umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :))

Tabi paylaşım yapabilirsin canm :) başarılar şimdiden sende inşallah istediğin kiloya düşebilirsin

Merhaba kızlar haftaya 80,6 kiloyla başlıyorumm :) 1 kilo vermişim çok mutluyum :))
Sabah 1 saat yürüyüş yaptım yürüşüye gitmeden
2 tane zeytin
1 parça çatalın ucuyla peynir
2 tane domates çok aaz bir parçada ekmek yedim
yürüyüşden gelince de yeşil kahvemi içtimmm :)
Yarım kalan ekmeğime köyden gelen yoğurtu sürdüm yanında domates ve salatalık yedim
şimdide limonlu soda içiyorumm :) Daha hiç su içmedim sayılır

Ben bugün canım hiç istemediği için kahvaltı etmedim öğle arası okulda bulgur pilavı aldım yanınada bi kaşık yoğurt sonrada biraz cips yedim :) 1 litreye yakın su içtim

nasıl gidiyo bakalım diyet kızlarrr :emir_bebek:
bu hafta 1,3 kg vermişim ya 2 olsaymış bari ama bu hafta hedefim 2 kg vermekkkk:36::36::36:

Harikasin cnm sen ya ben 1 kilo verdim.bu hafta sen nasl 2 kilo verdin benim cokda kacamaklarim oldu ya seninde oluyo mu mesala bu gn okuldan gelince 1 saat uyudm kalktim mercimek corbasi 2 kepce
Kofte 3 tane
Patates kizartmasini saymadim .s.s 10 tane fln 1 cay bardagida zero kola ictim

Bu gün siiteye utanarak giriyorum çünkü afedersiniz ama öküz gibi yedim :/ sabah yürüyüşe de gitmedim of kendimi çok kötü hissediyorum ya :(

Back
X