- 17 Eylül 2014
- 37
- 2
- 88
- Konu Sahibi notkeepcalm
Öncelikle merhaba. Ben bu yıl liseye geçtim. 470 puanla yaşadığım yerin fen lisesine gidiyorum. Direk konuya geçiyorum, birkaç sene önce kavga ettiğim bir kız vardı. Baya bi kötü kavga etmiştik. Hatta okul ikiye ayrılmıştı. Önceleri en en yakın arkadaşımdı. Şimdi onunla 4 yıl daha aynı okulda okuyacağız. Yanında da onun gibi bir tane kız var. Ablası da 12. sınıfta. Bu yüzden havalarından geçilmiyor, delirmek üzereyim. Bir de ben geçen sene biriyle konuşuyordum, yine bu fen lisesinden. Okulun en cool çocuğuymuş. Kavgalı olduğum kızın ablasıyla yaşıt yani benden 3 yaş büyük. Ama hani pek bir farkımız yok, olgunluk ve görünüş açısından. Hoşlanmaya başlıyorum sanırım. Şu 4 gündür bakışıyoruz onunla. Ama o kavgalı olduğum kızın ablası hoşlandığım çocukla tanıştığı için konuştuğumuzu biliyor, o yüzden sürekli dikizliyor beni. Kavga çıkarmamaya çalışıyorum. Bir de ben bu çocuğa hiç bakamıyorum, utanıyorum, sevmiyorum sanıyor zaten geçen sene sınavım iyi geçsin diye konuşmayı bıraktık. Fen lisesinde görüşeceğiz falan demişti. E bir de dersler çıktı başıma, şu 4. günde her şey üst üste geliyor resmen. Daha hiç çalışmadım, birkaç konuyu da anlamadım ayrıca. Sizce şu ders meselesini, hoşlandığım çocuk meselesini ne yapmalıyım? Yani açık açık bakayım mı, belli mi edeyim, yoksa derslerime mi yoğunlaşayım? Ekleyeyim:Kimsem yok, annemi 3 yıl önce kaybettim, babamla kalıyoruz. Şimdiden sağolun