- 10 Kasım 2010
- 5.142
- 4.891
- 373
ya bana bi akıl verirmisiniz bu konuda belkı sızın ıcın derdım dert olmuyabılır ama farklı bakıs acılarına ihtiyacım var ben suan lise sona gıtcem takıldıgım bı kız grubu var bızım sınıfta neyse 10.sınıfta iyidik can ciğer kuzu sarma tarzı :) ne olduysa geçen sene oldu işde (SÖZDE) kardeş! dediğim insanlar ikinci yüzlerini göstermeye başladı 10. sınıfta cografya dersım iidi benden kopya falan alıyorlardı bende sa.ak gibi veriyordum gecen sene o derse ilgim azaldı diğer derslerde o arkadaslarımın hepside iidi o yuzden çalısmayan tembeL bırıne çıktı adım grupta ama derslerımde iidir bni tanıyan herkez bılır
hani ailemle falan bi problemım olsa 10 sınıfta dınlerlerdı şimdi bızımkıde aynı falan dıolar kestırıp atıolar sonrada sınıfta ıkı kızlarla kavga ettım benı haksız cıkarmaya calıstılar .S kavgada şu kızla pek samımı deılız benı dınlemıolar umursamıyolar bıle kız bana agzına gelenı sayıo sozde kardeşizya biz ! o hakkı goruolar kendılerınde 1 oldu 2 oldu 3.sunde bnde ınsanım patladım tabi kustum sonrada adım durup dururken kusene cıktı neymıs efendım hataları yaptıgı an soyluyecekmısımde bnm yapıma uygun degıL ksursuz arkadas aramıyorum ama yuz verıncede saygısını yetıren arkadasta istemıyorum ! bunuda onlara dıyemıorum işte :s sınıftada takılcak bırılerı olmadıgı ıcın dıger sınıflarda işe yaramaz oldugu için sınfta degıştıremıyorum sımdı o sınıfan kımsede arayıp sormuyor işte son sene oldugu içinde okul degıstıremıorum. Bu yaz benım ankarada olduğumu bile bile kendı aralarında dogum gunu yapmıslar ve benı cagrmaya tenezzül etmedıler bunu arkadslık ya benım asıl sorunum ben bu son sene onlara nasıl davranmaLıyım derdımı falan zaten anlatmayı dusunmuorum ama nasıl bır tavır takınmalıyım yardımcı oln ne olur