- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
hıcbır aktıvıte dersını juzık resım beden sevmezdım beden kolu ıdım ve kısın sınıfta oturup cantaları beklerdım yazında bır kosede durur takılırdım mecburı turnıke atısı vs oluncada beceremesemde denerdım takla bıle atamazdım ve bende top kafama gelecek carpacak deyıp kazık gıbı dururdum oynasam bıle ben dha ozgur seylerı sevıyorum dag bayır yurumek denızde yuzmek gıbı gıbıİyi geceler herkese.16 yaşındayım lisedeyim beden dersinde hiç başarılı değilim matematik bile daha eğlenceli bedenden.hızlı koşamam çok yavaşımdır ve çabuk yorulurum.aslında herkesle aynı anda yoruluyorum çok erken değil ama yavaş koşan birinin geç yorulması gerekmez mi sonuçta tempo azaldıkça daha geç yorulunuyor.ama bilerek yavaş koşmuyorum,tüm hızımla koşuyorum yine de hızım yavaş.
Basketbol da oynayamam.turnike atacaktık en son atmadım beceremiyorum diye.daha doğrusu turnike nasıl atılıyor onu da bilmiyorum.bilmek de istemiyorum.uğraşmıyorum denemiyorum da.ilgimi çekmiyor voleybol futbol basketbol.
Voleybol zaten hakgetire.servis manşet falan denemedim bile ne zamandır.zaten ilkokul ve ortaokulda da hiç beceremezdim.top gelince kaçasım geliyor kafama gelir diye.
Aslında sınıftaki herkesin içinde işlemesek dersi bol bol denerdim.
utanıyorum rezil olurum diye.ki oluyorum dagülüyorlar ama çok takmıyorlar.özgüvensizim zaten yapı olarak.bu derse nasıl katlanıcam haftada 2 saat lise hayatımın sonuna kadar
Sınavda da düşük alıcam kesin
Çok kilolu da değilim sadece göbeğim var ve azıcık basenim var.sınıftaki kızların çoğu benden daha kilolu.spor yapmam pek ondan mı acaba?hareketliyim ama sportif değilim.aslında severim yüzmeyi yürüyüşü hatta tek başına koşuyu da.ama topla oynanan ve takımlı olan sporlar hoşuma gitmiyorve hiç beceremiyorum.gelin görün ki beden eğitimi dersi de bunlardan oluşuyor
Var mı lisede benim gibi olan? Beden eğitimi dersini sevmeyen? Nasıl atlattınız?
Ben bütün eğitim hayatımda beden eğitimi dersinden nefret ettim. Hoca okulun etrafında koşarak on turun atın derdi. Güya yarış bu. İnsanlar birbirini geçmeye çalışırken ben ikinci turu anca o da yarı yarıya yürüyerek tamamlardım. İnsanların arasında yapınca hele iyice nefret ederdim. Hala takla atmayı bilmiyorum. Başkası yapınca çok şık olan o hareketler ben yapınca resmen komik video olup viral olmaya aday oluyor. Üstelik kilolu bir insan da değildim ben de fazla. Zayıf da değildim ama benden kilolu kızlar daha iyi yapardı benden. Voleybol oynarken top yüzüne çarpacak diye irkilip topa atlamak yerine yana çekilen var mıdır benden başka.... Okulda çok dalga konusu olmadım yani neyse ki korkunç insanlar değildi çevremdekiler. Ama ne yazık ki hep pikniğe giderdik o zamanlar ve piknikte babamlarla hep voleybol oynardık. Senelerce adam dalga geçti benim topa vurma hareketlerimle ve istemeden toptan kaçmamla. Senelerce...İyi geceler herkese.16 yaşındayım lisedeyim beden dersinde hiç başarılı değilim matematik bile daha eğlenceli bedenden.hızlı koşamam çok yavaşımdır ve çabuk yorulurum.aslında herkesle aynı anda yoruluyorum çok erken değil ama yavaş koşan birinin geç yorulması gerekmez mi sonuçta tempo azaldıkça daha geç yorulunuyor.ama bilerek yavaş koşmuyorum,tüm hızımla koşuyorum yine de hızım yavaş.
Basketbol da oynayamam.turnike atacaktık en son atmadım beceremiyorum diye.daha doğrusu turnike nasıl atılıyor onu da bilmiyorum.bilmek de istemiyorum.uğraşmıyorum denemiyorum da.ilgimi çekmiyor voleybol futbol basketbol.
Voleybol zaten hakgetire.servis manşet falan denemedim bile ne zamandır.zaten ilkokul ve ortaokulda da hiç beceremezdim.top gelince kaçasım geliyor kafama gelir diye.
Aslında sınıftaki herkesin içinde işlemesek dersi bol bol denerdim.
utanıyorum rezil olurum diye.ki oluyorum dagülüyorlar ama çok takmıyorlar.özgüvensizim zaten yapı olarak.bu derse nasıl katlanıcam haftada 2 saat lise hayatımın sonuna kadar
Sınavda da düşük alıcam kesin
Çok kilolu da değilim sadece göbeğim var ve azıcık basenim var.sınıftaki kızların çoğu benden daha kilolu.spor yapmam pek ondan mı acaba?hareketliyim ama sportif değilim.aslında severim yüzmeyi yürüyüşü hatta tek başına koşuyu da.ama topla oynanan ve takımlı olan sporlar hoşuma gitmiyorve hiç beceremiyorum.gelin görün ki beden eğitimi dersi de bunlardan oluşuyor
Var mı lisede benim gibi olan? Beden eğitimi dersini sevmeyen? Nasıl atlattınız?
Lisede beden dersinde sadece voleybol oynayan bizdik sanırım
Çok değil ama evetBelki sebebi sosyal fobidir. Sürekli rezil olmak, komik duruma düşmek gibi korkuların var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?